Въпроси семейство/любов/изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпроси семейство/любов/изневяра
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 879 пъти
Започвам с въпрос от семеен тип, като следващите са свързани именно с любов и изневяра, а първия е породен именно от тях.
Има ли в сайта жени, които са напуснали бащата на детето/децата си и са щастливи с друг мъж?
Познавате ли такива жени? Възможно ли е да се създаде щастливо семейство с "чужд" мъж?
Говоря за щастливо и пълноценно, а не просто намирането на мъж, за да не сте самотни в живота, защото мъже има много, но никой не става баща на вашите деца. Тогава възможно ли е да има пълно щастие?

Въпросът ми е като проучване - възможностите на щастието извън нашите желания и представи.
Въпроси породени заради мъже, които "обичат" жена си, но искат и други! Мъжки нагон, които няма спирачки, а никоя жена не заслужава да е една от многото особено, когато говорим за семейство, а семейството е просто подпис, но не и истинста любов. Може ли да има любов, но да искаш с още 100? Може ли да обичаш жена си, но да искаш още 100? Защо не искаш тях, а искаш семейството, но не се отказваш от този нагон?

Въпрос към мъжете:
Възможно ли е такъв мъж да се промени, ако до сега не го е направил? Защо един мъж иска да е с жена си, ако по никакъв начин не я обича и уважава? За мен обичащ мъж няма как да има очи за други без значение, че е просто чесане на егото.
Има ли хора който живеят щастливо по този начин? В отворена връзка или по точно брак. Как една жена може да бъде щастлива ако вижда щастието единствено в щастливия семеен живот, които е само мит.
Може ли да се простят подобни постъпки? - тип изневяра не физически доказана - чрез акт, но многократно забелязвана през съобщения гласящи желание за такава и за желание към други жени. Само физическия контакт ли е изневяра? Желанието за такава,желанието към други под формата на съобщения не са ли също именно такава? Всеки ли греши? Грешка повторена многократно грешка ли е или избор?
Такива мъже, се крият, те не оставят жена си, но не им пука, че са хванати. Важно е другите жени да не разбират, а и да разберат винаги има 2ри;3ти план... Защо?
Чувала съм коментари: "просто ей така"; " това е само писане"; " нищо не е станало само няколко съобщения"; "ако съм искал съм щял, но не съм"
НО това не са ли просто оправдания? Ако не искаш едно нещо защо го пишеш, защо го търсиш? Просто ей така съществува ли, след като това не е как си, какво правиш..

Темата стана много дълга. Благодаря за отделеното време и очаквам вашите мнения по темата. Вероятно всеки е чувал или имал подобни случаи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9f7fa06b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, има такива жени. Аз съм такава жена и познавам много други. Имам дете от първия брак. Не бях щастлива, той не се грижеше добре за мен и детето. Не е имало изневери, но имаше други проблеми. Разделихме се и аз се запознах с човек в който се влюбих. Заживяхме заедно с моето дете, което той прие за свое. Детето започна да го нарича тати. Този мъж, който в момента ми е съпруг се грижи за детето ми повече от биологичния си баща. А с майка му е ходило повече на разходки от колкото с неговите биологични баби.
Имаме и второ дете вече и сме много щастливи на пук на всички, които казваха, че друг няма да обича детето освен баща му.
Но теб ще посъветвам, за едни съобщения не си заслужава да си търсиш друг. Говори с мъжа ти, кажи му, че не ти е приятно и да спре. Моя така в началото харесваше снимки във фейсбук. Да видиш как спря, че и лека полека всички мацки бяха изтрити. Направи така, че мъжа ти да е зает и да не му остава време за чатене и мислене за глупости. Ангажирай го повече и се старай в леглото. И също така се старай да изглеждаш добре.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0310cfd203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   До номер 1 - от авторката
Благодаря Ви! Радвам се за Вас искрено! Проблема при нас не идва(ше) от леглото, нито от това, че не поддържам себе си. Млади сме, но и достатъчно зрели хора, и никога не е имал повод да търси нещо, защото му липсва. (Както се подразбира нещата вече са по различни) Писането не е до толкова с мацки, а с каквито дойде - за спорта.
Имало го е този момент и при нас: да спре. Винаги обещава и т.н., НО никаква промяна в дългосрочен план. Свикна с думите "просто писане";"просто ей така";"когато видиш, че правя нещо"; "това е само чат". Рядко се случва, но е изтощаващо. Предполагам, че като жена можете да разберете, че това е проблем. На първо място трябва мъжът ми да ме уважава, на второ да съм щастлива, за да мога да съм добра съпруга и да имаме щастливо семейство. Може би всеки се подхлъзва, а и няма безгрешни. Познавам не едно такова семейство, но познавам и "идеалните", където от далеч се усеща щастието и хармонията.
Говорили сме много и нямам намерение да приключим брака си при първата "трудност", която го разклаща. Замислих се над темата, над това, какво ще стане ако нещата продължат така или станат по зле. Всъщност просто размисли не само над нашия съвместен живот и реших да пусна темата.
Благодаря Ви още веднъж! Бъдете здрави и щастливи! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker