Физическо привличане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Физическо привличане
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2276 пъти
Здравейте,

Мъж на 29 години съм и размишлявам върху бъдещето на сегашната ми връзка. Партньорката ми е красива, свястна, работлива и вече доста ме обича. До тук супер. Има обаче нещо, което ме притеснява, нещо банално и тривиално. Килограмите й. Като цяло е висока и едра и изглежда, че второто ще се задълбочава. Няма спортна култура, а и сега е млада, представям си след раждане или след 20 години. Това си е ген, все пак, майка й също е едра. Знам, че звуча грубо и че това може би не е най - важното нещо, но ме мъчи. Не е и много инициативна в секса и вече не съм толкова развълнуван от такива идея. Заглеждам все повече други. От друга страна, вече не съм толкова млад и хич не ми се занимава да търся отново подходящата и да градя всичко отначало. Не искам и да наранявам никого. А ми е време за семейство. Дали се лигави и няма перфектна или може би се е изчерпала нашата връзка? Някой с опит ще помогне ли?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6fdb3901c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   Остави момичето на мира! След като отсега си се вторачил в кантара и не си доволен от секса с нея, няма никакъв смислъл да продлжаваш. Ти все още нямаш абсолютно никаква представа за това какво представлява любовта, какво значи да си с някого в добро и в зло, в болест и в здраве; да го обичаш така, както обичаш себе си и дори повече.
Спругът на моя приятелка претърпя катастрофа и остана напълно парализиран. Тя имаше възможност да прехврли грижите за него на близките му - сестра му, майка му, но не го направи. Работи и го гледа. Една от най-красивите, интелигентни и общителни жени, които познавам. Сутрин бърка с ръка в ануса на мъжа си, за да го изходи, защото той няма рефлекси, сменя катетри и превръзки; виднъж вдигнал температура през нощта, не дошла линейка и тя го оперирала с кухненския нож, за да изстиска гнойта. Остана без деца. Няма абсолютно никакъв личен живот. Заряза кариерата си и започна по-нискоквалифицирана, но по-добре платена работа, за да може да осигурява болногледач за часовете, в които я няма у дома. Скъпи лекарства, скъпи прегледи, скъпи процедури - и тя се справя сама.
Това продължава вече пет години и ще продължи до края на живота на един от двамата, тя твърдо го е решила. Питала съм я няма ли мъжът й да е по-добре в хоспис. Казва: там няма да го обичат.
А ти, авторе, си готов да зарежеш една жена защото... е напълняла. На фона на това, което разказах, сега разбираш ли защо те съветвам да оставиш момичето на мира?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 884beef5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Перфектни има, ама за много малка част от хората. Останалите се научаваме да живеем/примиряваме с недостатъците на партньорите си, както и те с нашите, защото със сигурност и тя не те има за Ален Делон. Истинският въпрос е колко реално те дразни този неин недостатък? Аз предпочитам мъже с дълги коси, но няма проблем, че моят е с къса, не бих го оставила за това. Но пък никога не бих харесала плешив или нисък мъж, това е нещо, което няма да мога да преживея и толкова. Повърхностно ли е? Да, естествено, но като не харесваш нещо, просто не го харесваш.

От темата не разбирам дали е едра (с голям кокал) или просто пълна. Второто е поправимо - амбицираш я заедно да ходите на спорт например. За едрия кокал няма спасение, но това вече трябваше да ти е направило впечатление още в началото на връзката. Казваш, че е красива - наскоро имаше една тема, в която питаха мъжете дали предпочитат хубаво лице или хубаво тяло. Както и аз смятам, доброто лице е много по-важно от красивото тяло, ако не става въпрос за крайности. Отделно я описваш като свястна.

Това, което си мисля е, че вече ти е поомръзнала и започваш да ставаш дребнав, за да си намериш оправдание. Килограмите се свалят, сексът се разнообразява, а проблемите се комуникират, ако има желание. Заглеждането ти ще се задълбочава, ще се фрустрираш, а с дете, ще настъпи лудница. Още преди да ви завърти семейният живот, изказваш съмнения и несигурност, а това са лоши основи за граденето на по-нататъшни отношения. Лично аз не бих искала мъжът ми да е с мен, защото "му е време", "не му се занимава" или "не иска да ме нарани". Бих искала да ме харесва, приема и, поне на този етап, да вярва, че аз съм човекът. По-натам нещата подлежат на промяна, естествено, но поне в началото не би трябвало да има съмнения, примирение, че е дърт и то какво друго да си хване, няма за къде... Обидно е. Ако въпреки това останеш с нея, съм почти сигурна, че след време ще си хванеш любовница или ще я оставиш. Не мисля, че основният проблем е в килограмите ѝ, това е бонус към други несигурности.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Проблем не е дали някой човек е с по-рождение едра фигура, дължаща се на наследен от родителите ген. Проблем обаче има, ако това наедряване се дължи на дългогодишно нежелание за движение и поддръжка на здравето и фигурата с поне някакво основно количество спорт здравословни хранителни навици.
Много хора и от двата пола са така, и най-вече жени (повечето млади мъже спортуват, отчасти и защото се чувстват притиснати от нежеланието на жените да се занимават с мъже без отлично оформени тела). Мислят си, че обмяната на веществата при тях ще е все така бърза и щадяща, както е в младите им години. Но обикновено около 30-тата година ( /- няколко години) при мнозина се случват резки хормонални промени и тогава един човек без полезни здравословни навици и без достатъчно движение започва да пълнее с ускорени темпове. Отпусне ли се твърде много, после организмът му свиква с трупането на килограми и е почти невъзможно да върне отново стегнатата си фигура.
И което е по-съществено - докато костите на краката и ръцете са тънки, техните ставни връзки при напълняване променят местоположението си (тазът се разширява, раменете също), а се натрупват и допълнителни количества хрущял, което всъщност е по-големият проблем, защото дори и някой да свали 50 кг от теглото си след напълняване, никога не може да има слаби ръце и крака, точно заради хрущяла. Почти без изключение при твърде напълнелите хора се случват изменения и в оста на завъртане на ставните им връзки, като най-често това се изразява в изкривяване на краката в областта на коленете, които се приближават едно към друго, докато ходилата се раздалечават. Това е продиктувано от необходимостта скелетът на човек да съумява да издържа на увеличеното тегло. В интернет има множество статии по въпроса и примерни с рентгенови снимки на едни и същи хора, показващи големите разлики в скелета и хрущялите им преди и след това.

Пораженията по отпуснатата кожа също не са за подценяване. При жените това е в допълнение на увисването на гърдите, защото те са почти изцяло изградени от мастна тъкан, която при засилено отслабване се стопява.

А най-сериозно от затлъстяването в крайна сметка страда здравето. Повишеното тегло разширява сърцето, а обикновено е съчетано и от частично запушени и стеснени кръвоносни съдове. Белият дроб бива притиснат и това води до затруднено дишане. Почти винаги при наднормено тегло следва и поява на дискова херния. Червата пък се свличат и това допълнително води до повишено изгърбена стойка. Потенето също е по-засилено, понякога съпроводено с по-лоша миризма на потта спрямо преди, и с появата на повече кожни обриви.

От чисто психологическа гледна точка, затлъстяването, породено от нежелание за достатъчно движение и яденето на вредни храни е признак на слабоволие, мързел, неуважение към себе си и липса на грижа за личното здраве. Обикновено такива хора имат навика да се оправдават със: "Започвам диетата, но от утре!". И това утре често е всеки следващ ден, месец след месец, година след година.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cbbbb8f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Остави тази млада жена, стига и губи времето. Лицемер си .

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a41a313002
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Проблемът не е в жената, а в твоя избор. Като не я харесваш вече, разделяш се с нея като цивилизован човек и си търсиш друга, която отговаря на изискванията ти. И съответно ти отговаряш на нейните.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 633d0fadf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Нр.2, айде СТИГА вече с тая идиотщина "ако не е висок, не става". наднорменото тегло е нещо, което може де се контролира, за разлика от ръста. иначе историята на нр. 1 е наистина впечатляваща - хора като тази жена са голяма рядкост.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 15499e0296
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   За себе си не казваш нищо. Ти тип Аполон ли си?
Колко си висок, кг? Тренираш ли?
Защото от собствен опит и наблюдения знам, че спортуващ човек не се хваща със "залежал"
Някак ще е тъпи ако си тюфлек, да искаш спортна мацка, нали?!
Или само си търсиш повод. Няма нужда, нейната е лесна, освободи я от присъствието си, на нея и трябва мъжкар.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 884beef5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Има неодобрени коментари, но от оценката на номер 2, подозирам, че сега ще наскачат дълбоконравствените моралисти, които да обяснят какво е любов и как няма значение външният вид, въпреки че всяка трета тема, е за пичета, кой в коя стегната мацка иска да си го сложи и колко е секси новият колега на работа. Сигурна съм, че половинките на същите тия стожери, приличат на орки и са с тях, защото са духовно извисени, а в никакъв случай не точат лиги и не въздишат по наточените дами и господа, които виждат из интернет или в магазина, мхм. Дано поне себе си успеете да заблудите с тия небивалици...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f51a81550
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Щом питаш нас, значи изпитваш несигурност.

Била съм в такава връзка, където за партньора беше от изключителна важното жената до него да изглежда добре.

Но знаеш ли кое е смешното? Особено в моя случай? Че от другата страна не полагаха грижи, не се грижеха за физичесткото си здраве, а напратив, но в същото време имаха мнение и желание да променят мен.

Ако човек иска да промени някой, то първо трябва да се обърне към себе си.

Убедена съм че ти също не си перфектния на външен вид. Всеки човек е уникален, но наистина не и го причинявай това.

Не бъди с нея, само защото е свястна. Ако не можеш да го приемеш това, се разделете.

Подбери внимателно думите си. Особено спрямо килограмите.

И никога в спор, а в подходяща среда.

Не забравай също и че живота е огледало.

Приемането на хората такива каквито са е ключа към доста неща.

Според мен няма лошо че се притесняваш, но от коя гледна точка? От това какво ще си кажат хората или защото има риск за здравето ѝ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 884beef5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6: Да, може, но едрият кокал не, ако това е случаят. Не виждам обаче какво общо има това с предпочитанията - ако не може да се контролира нещо, значи трябва автоматично да ни харесва? Ти ще ходиш ли с човек с увреждане по рождение или след злополука, или друго, което не зависи от човека, но на теб не ти е по вкуса? Ами ако е глупав по рождение? Айде стига… на мен пък високи са ми отказвали, защото съм 1,74, а те се кефят на миньончета. Сега да ги псувам и да тропам недоволно с крак, защото хората имат различни вкусове?

Номер 2

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Номер 2/10, повечето високи мъже харесват високи жени, стига да са с женствена фигура, а не едреещи на широчина или с несъразмерно телосложение. Тези особености и при ниските жени не са желани от мъжете, така че причината не е в ръста, а в общото им телосложение. За много мъже е важно жената да има нежно излъчване и да се поддържа поне малко, но не да е чак някаква маниачка на тема силово спортуване, защото мъжете не обичат жени с едри мускулести прасци, с широки рамене и с релефни плочки на корема, които в гръб приличат на батки.

За хрущялите и "едрия кокал" вече писах в мнение номер 3. Те не са по рождение, а се натрупват с течение на годините и пряко зависят от хранителния режим и доколко се движи човек. Ако детето бива тъпкано от родителите си с банички, дюнери, пасти, газирано и всякакви вредни хранителни изделия, а в допълнение и не се движи достатъчно, съвсем естествено е да наедрее още преди да дойде време да посещава училище.
Дори някой да е със слабо телосложение до 30-тата си година, ако реши да го кара през просото и да се угоява с боклуци, поддържайки наднормено тегло години наред, тогава хрущялите по ставите ще станат много по-обемни, без възможност да се смалят дори и след едно бъдещо отслабване с 30-50 кг!
Мое роднинско дете е слабо, въпреки пълната си майка и баща, който също не е слаб. Знаеш ли защо? Защото обича да се движи навън и не го тъпчат с калорични боклуци, а се набляга на плодове и зеленчуци, супички, риба и други храни. А когато понякога отивам и го забера да се разхождаме из града, извървяваме заедно най-малко по 6-7 км, а често и по 10-15 км. В редки случаи и тичаме на Гребната база в Пловдив по 1-2 км или катерим хълмовете в града по пътеките, което е чудесен начин хем за разходка сред природата, хем и за изразходване на калории. Така съм го забирал да тичаме и ходим продължително, още когато беше на 5 годинки, а в момента е на почти 10. А пък родителите на много други деца са ги приучили по цял ден да забиват очи в екрана на телефона, да се изгърбват и да нямат изградени навици да се движат. Също и са ги разлигавили и приучили да са вечно мрънкащи и неспособни да уважават стойността на нещата. Поради това, такива деца, вманиачени в телефоните, в гледането на детските и в застояването, започват да считат всяко откъсване от екрана и излизане навън за ходене на по-дълго разстояние като досада, наказание и задължение - нещо, което най-вероятно ще остане като усещане и в зрелите им години.

Иначе е много повърхностно да сравняваш невисокия ръст, който ти НЕ харесваш, с "уврежданията по рождение"! Това, че милиони жени в България не са високи, не ги прави увредени! Важи и за мъжете. Отделно, че ти не споменаваш какво за теб значи "нисък мъж". Средният ръст на мъжете в България е 175, 9 см, но повечето българки са максималистки и за тях всеки мъж под 180-190 см, по техните изкривени представи, се води "нисък". Дори и ако жената е десетки сантиметри по-ниска, тя счита себе си за нормална на ръст, защото е свикнала да мери с двоен аршин в сравненията си между мъже и жени. И за ръст (тя е наред дори при 150-160 см, а той е нисък под 180-185 см), и за пари (нейните са нейни, а неговите са общи), и за много други неща.

Също и няма такова нещо, като "глупав по рождение"! Човек се учи още от най-ранна възраст, попива знания през целия си живот, разсъждава и взема решенията си въз основа на изградената си ценностна система. А тя често, но не задължително, зависи от възпитанието на родителите (има обаче добри и умни родители с деца келешчета, както и кофти родители с прекрасни деца), средата на общуване, но най-вече зависи от вътрешното желание на всеки човек какъв ще избере да бъде като начин на мислене и какви стремежи ще има занапред в живота. А това е самовъзпитанието, зависещо изцяло от нас, което е много, ама много по-важно от ранното възпитание в първите 7 години, което така нарицателно (и погрешно) бива споменавано по подов и без повод. Защо е по-важно ли? Защото, едно малко момиченце на 7 или на 12 години може да е скромничко и учтиво, но когато стане жена на 18 или на 25 години, изведнъж може самоволно да реши да стане или учителка, или лекарка, или проектантка, или готвачка, или електроженистка, или шивачка, или предприемачка, или проститутка, или ветеринарка, или нещо друго. И това не се дължи на нейното възпитание от родителите в първите 7 години от живота ѝ, а го избира самата тя на зрели години, съпоставяйки предимствата и недостатъците на всичките възможности, които са се отворили пред нея, решавайки да се насочи към най-доброто - според нейните представи - съчетание! Същото важи и при мъжете.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 016a378205
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, просто не я обичаш!!
Не знам, от колко време сте заедно, но щом вече, си започнал, да
се, , притесняваш, , как, ще изглежда приятелката ти, ако роди.. нещата не са на добре.
Когато срещнах съпруга си, и двамата бяхме Слаби!
Аз 45 кг. той 48 кг.
Аз на 19 год, той на 24 год.
Луди, млади, много влюбени и щастливи. Сега след 24. год заедно, с двама големи сина, аз 54 кг... той 90!
Мислиш ли, че ми пука колко тежи?
Разбира се, че Не.. защото го обичам, и независимо от килограмите, той си е същият човек, в когото се влюбих...
Мислиш ли че Секса ни се е променил?
Разбира се, че Не!
Когато ме докосне, когато е вътре в мен.. усещам топлина по цялото си тяло, кожата ми реагира на всяко негово докосване, защото е от Неговата ръка. /да не пиша и др. интимни подробности, и как ми действа/.
Това авторе, не зависи от килограмите му... това е Любов, това е да Обичаш!
Дано го изпиташ и ти!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Номер 6, кога за последно измери своя ръст? Не изключвам да си 174 см, но все пак питам, понеже обикновено ръстът се измерва в гимназията веднъж в 9 клас и веднъж в последния клас (11-12, според това кой докога учи). Счита се, че тогава повечето хора са достигнали върховите стойности на своя ръст. В гимназията като 17-годишен ме бяха измерили 171 см, а наскоро аз се измерих и при навършени 41 години се оказах 171, 7 см (бос и с почти нула номер прическа, така че косата няма как да е добавяла сантиметри или милиметри отгоре). За целта мой приятел държеше книга успоредно на касата на вратата и отбеляза с маркер непосредствено под нея, а след това аз измерих с ролетка до горната част на отбелязаното, където е била книгата. Много момичета в годините след завършване на училище се изгърбват и стават по-ниски. Но други, които пък спортуват, остават с горда осанка и не са прегърбени. Често някои от жените пък обичат "да си добавят" по някой и друг сантиметър отгоре, когато биват попитани за ръста, за да се самоуспокояват и чувстват по-добре. Или изобщо не помнят колко са били високи на младини, но "си харесват" някаква закръглена стойност като ръст и започват да вярват, че наистина са толкова.
В една друга тема преди няколко седмици бях писал как имах среща с жена, която по нейни твърдения уж трябваше да е висока горе-долу колкото мен, но на срещата на живо косата ѝ достигаше до равнището на очите ми, така че със сигурност е била под 155-160 см. Тя самата тогава ме попита дали не съм объркал преди при разговора ни и всъщност да съм над 180 см, но като ѝ казах, че действително съм 171 см, тя се позачуди и от погледа ѝ си личеше, че ѝ е станало кофти, защото е разбрала как в такъв случай тя самата е доста под тази граница. Същата погрешна себеоценка съм установявал и при редица други жени в минали години.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f33d4c612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Замислих се.
Мъжете не харесват телеса и сланини, няма как да се възбудят от тях…
Също както и ние бягаме от меки и грозни х*йове, нали? !
Чак когато зърнах сочен, надървен и определено божествено изваян х*й, разбрах, че там е истината.
Не в мускули, плочки, пачки и т. н.
Още щом го видях и вече почти бях свършила от възбуда.
Няма свян, няма срам, няма чакай ама как така, човеци сме, души носим…
Поисках точно този х*й да ме изчука яко, дълбоко и страстно и толкова.
Преди имах всичко останало, без това.
И за оргазъм само сънувах.
Затова мъж който ме възбужда на чисто сексуално ниво и ме свършва стабилно и яко, такъв мъж го взимам и то веднага.
Авторе, трябва ти жена да те дърви с поглед само.
Да я видиш и там на място да я пожелаеш.
Заради целия й сексапил.
Бракът ми се провали заради калпав, а впоследствие липсващ тотално, секс.
Но крушката си има опашка. Нищо не е случайно. ’
Намерих мъж който да ме празни преди още да ме е пипнал.
Възбудата е във въздуха.
От едната крайност съм в другата и непрекъснато правя секс сега, не мога буквално да си прибера краката. Не мога да се наситя, не мога да си го извадя, чудо невиждано.
Намери си жена, от която да не искаш и да не можеш да излезеш просто.
Говоря ти съвсем сериозно.
Ще се родиш. Повторно. Също като мен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 884beef5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 13, мерих се преди около месец на касата на вратата с ролетка и т.н. - 174 см., 56 кг.; 91/62/89 са ми мерките; нося 38-39 номер, ако държиш да знаеш. Имам комплекс, че съм висока, така че често се измервах едно време, сега съм стара вече и не ме интересува толкова.

По мои наблюдения пък повечето жени предпочитат да са по-нисички и дребнички, за да изглеждат крехки и прочее в ръцете на мъжа, да сложат токчета спокойно и прочее. Също мисля, че ниските/среден размер до 170 макс, са по-харесвани, освен ако мадамата не е много готина, тогава височината няма особено значение стига да не е 2 метра. Но и самите мъже предпочитат да изглеждат по-едри и големи до жените си ясно защо. Познатите ми дами, които са около 165, нямат проблем да ходят с мъже на/около техния ръст и тъй като по-голямата част от населението ни не е особено високо, това е съвсем естествено. Няколко сантиметра разлика в полза на жената не са кой знае какво, но повече от 4-5, за мен е много вече и това разбирам под "нисък мъж". Както повечето жени, аз също искам да се чувствам "защитена" и "крехка" понякога" и с моя ръст това може да ми се получи с човек, който е по-висок от мен. В училище ме наричаха жираф, не толкова отдавна са ми викали и мъж, въпреки че съм нормално висока, а не гигант.
Та много от нещата не са по наш избор, но е съвсем естествено хората да имат критерии и предпочитания, стига с тия заучени фразички, че това било повърхностно, а онова не знам си какво. За една любовна връзка трябва да има и физическо привличане. Който твърди обратното, лъже супер нагло или е някакъв луд, който би се хванал с всичко, което мърда... или пък, може би, не е нужно и да мърда, знам ли докъде ще стигне високопарният лъже-морал на хората?
На автора проблемът е от друго естество обаче, дано не мъчи жена си повече и я остави да си търси щастието с подходящ човек.

Номер 6

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cbbbb8f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Представяш си каква ще е след раждане, или след 20 години, все едно ще те изтърпи толкова дълго. Пък и щом зяпаш други, работите са ясни- искаш да бодваш, ама да не пускаш уловеното. Не заради любов, уважение и приятелство, ами просто си бъзлив и слабохарактерен. И злобен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 6/15, запомни тези мерки, които изброи, за да ги сравним после с тези, които ще измеря аз по теб.

Физическо привличане определено трябва да има поне в началото и в по-голямата част от връзката (когато вече сме баби и дядовци, е ясно, че свързващи са основно уважението, доверието и годините на сплотен съвместен живот). Това едва ли някой го отрича, без да лицемерничи.

Думите ти "Познатите ми дами, които са около 165, нямат проблем да ходят с мъже на/около техния ръст и тъй като по-голямата част от населението ни не е особено високо, това е съвсем естествено. " са трудни за вярване, защото случващото се в обществото ни просто не отговаря на това, което твърдиш. Много рядко е жена да харесва и предпочете мъж на сходен ръст като нейния такъв. Обикновено това, ако изобщо се случи, е между ученици или мъже и жени, които са по 180 см и нагоре. Много високите жени понякога се решават да излиза с мъже дори няколко см по-ниски от тях, но жените по 165 см НЕ се хващат с мъже по 165 см (освен, ако не са замесени и някои странични подбуди за избора на жената да е с такъв мъж).

Неиздържано и лековерно звучи оправданието, че жените си търсели високи и едри мъже, за да изглеждали по-фини и слаби. Една жена е такава, каквато е. Важи и за мъжа. Правят го от чувство за малоценност, а не за друго. Ако една жена е дебела, тя иска дебел и едър мъж, за да не изглежда чак толкова дебела РЕДОМ ДО НЕГО. Но това нито ще я направи по-малко дебела, когато са заедно, нито ще изглежда по-фина, когато е сама без мъжа навън.
Ако един мъж 160 см е редом до жена 150 см, той няма да изглежда едър. Той ще си е пак 160 см и всички наоколо ще забелязват това, пък ако ще да е редом и до жена 90 см.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Авторе, по принцип не е малко това, че все пак имаш жена, която те обича и сте заедно. Но има и едно съществено нещо, което някои други четящи тук пренебрегват, а именно частта: "Няма спортна култура, а и сега е млада".
Сериозните мъже разсъждават последователно, с мисъл за бъдещето и не си затварят очите за възможни пречки или поведенчески черти, които са явни още отрано. Ти също не си сляп за това и с право си обезпокоен и желаеш да намериш решение, защото ако един наглед "малък" проблем със здравето и фигурата на жената се е появил още в нейните млади години, и за което основно тя е отговорна, чрез своите действия и бездействия, то след време същото ще стане многократно по-изявено.

Аз няма да те съветвам какво да предприемеш, защото никой друг не е в твоите обувки, освен самият ти; съответно ти си този, който следва да прецени най-добре. Но ще ти разкажа какво се случи с всичките жени БЕЗ изградени навици да спортуват и да се хранят здравословно, които съм познавал на младини и които в момента са между 25 и 37 години. Без изключение, до една са дебели и изцяло загубили привлекателното си излъчване, което имаха преди броени години. Не поради естественото остаряване, което важи за всички хора, а защото ги мързеше да положат дори и най-малките грижи за себе си. Разчитаха на това, че докато са млади и във възрастта, в която обмяната на веществата е най-бърза, те ще са предпазени от напълняване, но някои дори и на 20 започнаха да пълнеят стремглаво, а при други се случи след навършване на 30-33 години. С няколко от тези жени сме били и във връзка и много бях благодарен това, че решиха да покажат гадно отношение или безотговорност, заради което да се разделим. Отървах се леко и дори веднъж черпих приятели на пицария след една от тези мои раздели. Никак не е редно и уважително към мъжа, когато една жена влага неимоверни усилия в това да не е себе си в опитите си да му се хареса само в началото, а когато вече тя усети, че той я е обикнал истински и държи на нея, тя рязко да се отпусне, да стане нахална и на практика да покаже истинското си лице, което е прикривала дотогава.
Това се случва и при някои мъже играчи, които се опитват в периода на ухажването да "свалят звезди" на жената и ако тя клъвне на разни сладкодумни приказки и най-вече на почерпки и на очакванията за бляскаво бъдеще с осигурен материално мъж, после въпросните господа показват какви са всъщност. Също се случва и жени да хлътнат по някоя мъжка кифла, напълно пренебрегвайки нрава му и без да се замислят какво всъщност той представлява като човек, а после да се чудят защо той се държи с тях като с парцал.
Та, за жените, които споменах. В началото разчитаха да бъдат харесвани заради външността им плюс някакво отношение, което минава за скромно и строго разграничавахки се от "кифлите", които в тяхната уста бяха нещо много лошо. Сигурно знаеш добре познатата женска реплика "О, аз не съм такава! ". Хубаво, само че с течение на месеците или години започнах да установявам, че тези жени без изключение малко по малко започват да показват досущ същото поведение като уж одумваните от тях кифли. Така се отпуснаха от мързел и от самоувереност, че едва ли не ще се грижа за тях доживот и ще ги приемам с недостатъците им, независимо какви са те, че накрая се освиниха, напуснаха работа и започнаха да приличат на паразити, здраво захапали кокала. Опитваха се някои и с най-долната, но разкрита от много мъже, женска хитрост да ми ВМЕНЯВАТ ВИНА за нещо, за което не съм виновен, само и само да ме накарат да се почувствам неудобно и да ги търпя още повече с техните грозни поведенчески черти. Никой не е сляп да търпи подобни лукави опити за въздействие над разсъдъка. Никога не се връзвам на "Ако ме обичаш, че направиш това и това за мен... " или "Ако си истински мъж, ти ще искаш да правиш за мен това и това... ". Отличен признак, когато някой се опитва да те обработва с думи и да те склони да вземеш решение, за което вътрешно знаеш, че е погрешно и е единствено плод на себичността му.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   В мнение номер 17 допуснах неволна грешка. Там писах, че дебелите жени, в стремежа си да не изглеждат дебели пред другите, искат да са редом до дебел и едър мъж. А всъщност истината е, че дебелите жени НЕ искат дебели мъже, а мускулести и едри мъже.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c6b6524d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   19, спокойно, и без това надали някой ще тръгне чете 3 поредни фермана.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dbb93fefb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Кифлоприземител, не, че нещо, но по-елементарни начини за манипулация от тези, които твои партньорки са използвали, не съм чувала. Но нали знаеш, компанията на един човек е показателна и за него. Не случайно се казва: кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си. Но както и да е, не сме се събрали да обсъждаме това.

Авторе: Тялото е направено, за да се движи, ако не се движи, то започва да се руши. Единственото оправдание на приятелката ти да не тренира е, ако има сериозна травма. Има ли такава? Ако не, имаш проблем. Тялото и формата му е много показателна за характера на един човек. Има ли дисциплина? Има ли воля? Има ли уважение към себе си? Има ли търпение, работна етика, страст? Всичко това ти казва само тялото. Разбира се, има едри жени, но ако тренират, това се вижда, защото всичко е стегнато.

Помисли си, дали би могъл да живееш с това. Помисли и до каква степен едно отпуснато тяло може да износи, роди и даде най-доброто на поколението ти. И с годините ще става по-зле. Гръбнакът ще поддаде на тежеста (дискова херния), краката ще променят формата си (поради тежеста и с напредването на възрастта, костта няма да е толкова твърда и е възможно изкривяване), ще се прегърби, поради липса на мускули, които да поддържат раменете и гръбнака изправен и какво ли още не. Ако можеш да живееш с това, създай семейство с нея, ако не, търси късмета си другаде.

Лола

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed256686d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 21, нямаш представа до какви изкусни преструвки и низини може да достигнат някои жени, за да постигнат целта си. Или може би знаеш, но се преструваш на учудена (ако си жена изобщо)...

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3fca1d6064
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Браво н.14,късмет си извадила от втория път. Много добре те разбирам,защото живея без секс а имам съпруг. Радвайте се на щастието си

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 855b452d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От автора:

Вижте не съм аполон, но съм добре изглеждащ млад мъж, с нормално към добре сложено тяло, малко над средното като ръст. Тоест, не съм грозник с неоправдани претенции.
Съгласен съм, че може би много се вторачвам във външния вид, но трябва да се съгласите, че особено за мъжете той е важен.
Проблемът е, че тя с времето със сигурност ще стане едра жена, подобно на майка си. В началото като се запознахме беше с около 6 до 9 кила по-слаба. Изобщо не я влече да спортува, само загатва и казва, че ще почне еди кво си, но йок. Обича и да си похапва захарни изделия в ежедневието и смята мен за някакъв маниак, че ги отбягвам толкова.
Като цяло се разбираме, аз съм инициативния, тя повече слуша, но понякога усещам скука. Особено напоследък. Сякаш видях, взех всичко от тази връзка.
В сексът особено, трябва все аз трябва да правя нещата, тя е пасивна до голяма степен.
А как не ми се занимава пак да съм сам, да търся подходяща, целият този театър.
Явно няма пълно щастие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8d8e54a818
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, лигавиш се ти. Каква е тая обсесия по перфектната визия? Намери си някоя инфлуенсърка или влогърка, изглеждаща като модел.
Моя пълничка приятелка е омъжена за американец. Беше пълничка, а сега, след две раждания е дебеличка, но съпругът й й казва: Колкото повече килограми имаш, толкова повече от теб ще обичам. А българинът, без да генерализирам, ще започне да мрънка и да се заглежда по други.

Ти самият като модел от корица на списание ли си? Ако отговорът е да, тогава евентуално можеш да имаш претенции.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a41a313002
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе, не губи времето на момичето. Разделяй се като цивилизован човек, ако си такъв и търси друга, която да отговаря на критериите ти. Не я харесваш, не я обичаш, виждал си я още от начало как изглежда, защо въобще си се хванал с нея? Каква ти връзка, какво семейство като вече зяпаш други?
Някой беше писал тук "колкото повече параметри слагаш в търсачката, толкова по-малко резултати ще ти излязат. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker