Помощ, мазохистка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ, мазохистка съм
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1800 пъти
Помощ, много ми е зле, влюбвам се в хора, за които знам, че ще ме наранят, винаги ме боли накрая, и винаги знам че така ще се получи и аз си го правя.. това е в емоционалната част, от която ми е наистина зле и искам да избягам, но не мога, колкото повече знам че ще боли, толкова повече хем искам да избягам, хем нещо ме тласка натам. Отново към болезнения развой на взаимоотношенията.
Във физически аспект също имам мазохихистични фантазии, че ме изнасилват, измъчват, убиват, всякакви зверства, за които по-добре да не изпадам в подробности.. но не съм пробвала в реалния живот, всъщност мисля че ме е страх от физическата болка. Но това не ми пречи да си причинявам постоянно емоционална такава, а от нея ме е не по-малко страх от физическата, даже повече..
Страх ме е от болката, а я търся. Отделно страдам от чувства за вина и всякакви тревожности, нерядко се събуждам със сърцебиене и много тревожни мисли. Имам ли нужда от помощ!? Мазохист ли съм??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 23b53bda37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Защо не пробваш с професионална помощ, ако ли не сподели с много близък човек.
Според мен всичко ти е в главата.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8de3dff8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нищо ти няма, просто се заеми с нещо по-полезно от фантазирането на глупости, прочети нещо различно от женските блудкави романи, иди на фитнес и се понатовари, преплувай 10-15 дължини в басейна, качи се на Мусала, да те позаболи телцето и да ти се проветри мозъчето. Хвани едно гадже да те изкърти от натурален секс и ще забравиш за садо-мазо и пр. тъпни.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1376d1693d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2 не чета женски романи, но така ми се стичат нещата в любовния живот както описах. А що се отнася до тези брутални фантазии тях си ги имам още от детско-тийнейджърска възраст и все още ги имам независимо от нормалния секс, който съм правила. Спортът е добро решение, но временно, после същите желания и проблеми се появяват отново....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d96a35317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Еми проблемът ти е, че си родена в ограничената България, където садомазохизмът се приема за извращение... което си е, де... НО и те изкарват като изрод, че ти харесват такива работи.

BDSM си е култура широко известна почти навсякъде, но в същото време почти неизвестна по нашите ширини и масово криворазбрана от всички. Ти си подчинена (submissive) и мазохистка, та ти трябва подходящия/щата Доминантен/на (Dominant) за да ти реализира мазохистичните фантазии.

И естествено, само защото си фантазираш че те убиват НЕ означава ще някой ще те трепе, а само че ще се вкара в ролята, в която ще си помислиш, че наистина го възнамерява. В белите страни му викат ролеви игри (roleplaying games). Дойде ли ти прекалено в повече, изричаш безопасната дума (safe word) и ВСИЧКО приключва.

И точно в това идва разликата. Некой изрод ще те бие и шиба с камшика колкото си иска, докато някой опитен в BDSM ще прави същото, НО с огромното разграничение, че когато кажеш "стига" не само ще ПРЕКРАТИ каквото прави тутакси, но и ще те прегърне след това. Само защото те мъчи НЕ означава, че не му пука, даже напротив, даже точно обратното.

Не знам каква помощ да ти предложа, освен да се осведомиш по темата за BDSM, да разбереш че е нещо, което се основава на ВЗАИМНО ДОВЕРИЕ и тогава да си търсиш "дом".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5de54c849a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз имах такава приятелка, беше над 30. Искаше да я връзвам, да и говоря мръсотии, да я пляскам по гърдите, бедрата и дупето. Имаше цял арсенал от белезници, въжета и вибратори. А относно самия полов акт, мога да кажа, че беше силно пристрастена към аналния секс. Предпочиташе го пред вагиналния.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a83ca0aeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4, прав/а си най-вероятно трябва да пробвам там (в BDSM) и в крайна сметка може и да намеря това от което имам толкова силна нужда, че почти ме яде отвътре...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a83ca0aeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 4, и също така бих могла да си потърся и Доминираща, тъй като съм бисексуална, влюбвала съм се в мъже и в жени еднакво силно, имала съм тези мрачни фантазии за изнасилвания и мъчения както от страна на мъже, така и от страна на жени (лесбийки)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2939e6e16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   При мен се оказа, че има връзка със семейния модел, правих анализи на родителите и взаимоотношенията ни, за да си изясня причината, оказа се, че имам страх от емоционално свързване на дълбоко/душевно/духовно ниво. Трябваше да си призная пред мен колко съм уязвима и колко голямо желания за любов и свързаност имам. Както и да интегрирам женското начало в мен - да осмисля жената в мен и да поема отговорността за нея.
Не се впускай в БДСМ, там има опасни клопки, трябва да си наистина много наясно със себе си, да познаваш не само желанията си, но и лимитите си, и себе си, и психологията си, и подсъзнанието си, опасно е, ако не си изключително наясно със себе си и подсъзнанието си. Въобще не го препоръчвам. Изобщо не смятам, че там е истината, това е повърхностно решение на проблема, а той е - липса на любов.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 04b2bd49b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Купи си едни дъмбели и стелка за йога. Пандемия е, използвай го за оправдание да се самоизолираш - явно хората около теб ти влияят зле. В краен случай, си намери некой садист еднодневка и не забравяй безопасната дума. Ако не ти е харесало, ще ти минат всякакви мераци. Ако ти хареса, ти си знаеш. Толкова от мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bacd746a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оправи си daddy issue-тата дето имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker