От къде идват проблемите в сексът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От къде идват проблемите в сексът?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1621 пъти
Досега никога не ми се е случвало да не си пасна с жена в леглото. С всяка сексът е бил добър или много добър и в общи линии ако съм правил секс без чувства с дадено момиче, винаги ми е позвънявала обратно да се видим, не е било рядкост и от приятели само за секс, нещата да прераснат във връзка.

Наскоро се разделих с момичето, за което щях да се женя. Всичко се разви доста бързо. Бяхме заедно от година, но сексът още от самото начало не се получаваше, въпреки, че имаше наистина доста добри моменти, не беше това, което би трябвало да бъде при една млада двойка.

Дадох много от себе си за тази връзка, постарах се, бяхме щастливи в доста моменти и смело мога да кажа, че имаше любов, но сексът не вървеше и не мога да си обясня защо. Нейните обяснения са лъжа и не кореспондират с истината.

Предполагаемата за мен причина е, че не съм и приятен физически и интимно, а другата е някакъв проблем, за който тя не ми споделя. Опитвал съм да разбера, но обясненията и си противоречат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 987deeb2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Най- сигурният начин да нямаш проблеми в секса е... да не правиш секс.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ca19a249b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   По всяка вероятност не си в състояние да я задоволиш, защото имате различна представа за любовна игра и секс.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e36ab7660f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какви обясненията ти да де тя? И какъв беше сексът помежду ви? Обсъждали ли сте кой какво харесва? Не е задължително да си паснеш със всяка. Не мисля, че има мъж или жена, които да си паснат със всички. Не сте били един за друг вероятно. Не се отчайвай от това. Не е краят на света. Номер 2: ти откъде знаеш каква е била ситуацията, че се изказваш така?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6febf45da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не разбрах какви са въпросните проблеми от цялото нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 83acf07479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом още си на "момичета" значи май повече фантазираш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b23fdfd7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   ,Аз ще ти го кажа като жена в нейната ситуация. Не ти пука. Най-вероятно ти е казвала,че харесва нежен секс или по-бавно,най-вероятно има нужда от повече възбуждане и преигра. Но ти си игнорирал тези знаци. Повечето жени нямат директен подход,но няма такава,която да откаже повече предигра в секс,орална любов и т.н.

Това,че ти си мислиш,че си добър в секса, не те прави такъв. Научил си се да задоволяваш предишните или въобще не са ти казвали,че не си могъл да ги задоволиш. Не вярвам в такова нещо като несъвместимост в секса,има хора,които си имат доверие и се учат заедно и такива,които - не.

Като жена ще ти го кажа - намери си друга,защото правилно си оставил това момиче. Остави я да намери някой,който ще я обича, както ти не си направил. Защото колкото и да е наивно да го мисля - ако ще разваляш връзката си,заради секса ти не си заслужаваш,не тя. И не ви е това проблемът,заради който сте скъсали. Имаш си някакви твои идеали,на които тя не отговаря. Не се замисляй за момичето,остави я да си намери правилния човек до себе си. Ти явно нямаш достатъчно желание и не влагаш достатъчно във връзката,защото какво означава - " нейните обяснения са лъжа и не кореспондират с истината". Сигурен ли си,че не си ти проблемът? Това ми звучи като изказване точно на човек,който си е наумил,че в нея е проблема и не иска да я изслуша.

В моята връзка от самото начало приятелят ми искаше всичко да е по неговия начин - груб секс, мрэсни думи, за 1 година с този човек, един път не правих любов,както с предишните. Сигурно е имало 1-2пътш да ми направи ок орална и то посредствена. А колко пъти е опитвал се броят на едната ръка. А уж бил страхотен на това и много обичал ( ама бившата му не искала да й прави,понеже била "чувствителна" там долу.). И сам разбираш,че го е лъгала,за да му запази егото. Аз му говоря кое как да направи - прави го 2 Мин и после пак старото. Или направо ми казва - уморих се. И не го интересува аз как ще свърша. За сметка на това аз съм правила и свирки дълги 15-20мин,защото той не може да свърши веднага... Та както виждаш - при нас проблемът е,че един влага,а другият само си мисли,че влага усилия...замисли се и ти дали си опитал наистина..?

Щом си приключил връзката без да пробваш всичко възможно - да я предразположиш, да отделиш 1 вечер само на нея, да направиш повече предигра, орална, дори да отидете на сексолог или психолог за този проблем(да, сексът не е проблем сам по себе си - това колко споделяте един на друг и си вярвате се отразява на секса, това колко задоволяваш и се интересуваш от потребностите на другия също се отразява). Та пробвал ли си всички тези неща? Ако си и пак не работи - тогава добре,но не мисля,че си.. и това е проблемът...

Ще се радвам да чуя как се е развила историята ти, ще ми се да вярвам,че поне някои истории завършват щастливо.

С най-добри чувства,
Любовта

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6aac161669
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаше една подобна тема от страна на жена, че му е тънък и не се получават нещата в леглото и е свършвала едва няколко пъти за половин година. Може и твоята да е свикнала на по-надарени. Според мен това е основното което жените имат предвид под несъвместимост. За всичко друго може да се разговаря и да пробват нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker