Връзка с богато момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с богато момиче
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2052 пъти
Здравейте,
Ще ви споделя моята история или поне доколкото мога. Започнах връзка с момиче, на което нейните родители са доста заможни хора ама доста.... В началото не го знаех това, но постепенно научавах доста и доста неща, докато в крайн сметка научих почти всичко. Истината беше, че това за мен не беше фактор, защото аз си я харесах като човек. Преди да ме съдите и да ми кажете "е човек нормално е така да кажеш това не е фактор за мен след като вече има пари" само ще кажа, че и аз не съм от бедните, но да определено сме в различни класи. Аз си живея доста добра над средното равнище на нормалния българин, но нейния живот определено е малко като приказка. Истината е, че доста се борих за нея и в крайна сметка я спечелих, но наистина с много труд... поне 2 месеца излизахме докато я целуна. Истината е, че след като се сближихме и тя много се привърза и към мен. Обикаляме си по почивки, запознах се с нейното семейство иии всичко както си е нормално. ОБАЧЕ тук веднага идват и другите неща... Попринцип досега тя е излиза с доста заможни мъже(мъже силно казано), които си и осигурявали всичко от което тя има нужда или поне чисто финансово. Обаче са я лъгали излизали са с други момичета и т. н. И това се е случвало постоянно. До някаква степен е нормално заради средата, в която се намира и хората които са били около нея, но с течение на времето осъзнах, че това се отразява и на връзката ни.... Тъй като не живеем в един и същ град, но се виждаме доста често даже и през седмицата някой път. Но винаги когато покажа малко по голяма близост все едно тя се плаши... Седи малко по дистанцирано и не ми отговаря със същата енергия. Например се е случвало да й напиша просто "липсваш ми и се радвам, че си добре" и тя ми отговаря с "Благодаря". Спирам да го правя и тя показва близост.. Сега ще кажете "е брат нормално е, когато му вземеш на някое дете играчката, то винаги ще зареве"и да съгласен съм с вас. При жените хем трябва да им показваш близост и да им даваш внимание, но и хем трябва да внимаваш с тази близост и с внимание, за да не стане прекалено много. Тук е момента да кажа, че съм на 30 години и съм имал няколко връзки по 3-4 години и един развален годеж. Така че горе долу мога да кажа, че имам стабилен опит зад гърба си. Докато тя е с 6 години по-малка от мене. Занимаваме се сериозно вече от 4 месеца, но тази дистанциранов когато съм далече много ми бърка в главата и човек почва да си мисли много неща.

Искам да попитам какъв съвет ще ми дадете? Дали това има смисъл да се борим или просто тя си ме е хванала от скука и от това, че няма друг просто в момента и във всеки един удобен момент ще реши, че вече не съм интересен. Или според вас е видяла нещо в мен, но и трябва още време докато се пусне спокойно напред.

Тук е момента да кажа, че е виждала моя начин на живот, че е по скромен и никога не ми е правила забележка за това. Даже веднъж ми каза "е нищо де, нека това в крайна сметка да ти даде сметка, че съм видяла нещо повече в теб и затова съм с теб" Това ако трябва да съм честен за тия 4 месеца са най-милите думи от нея които ги е казала.

Но честно казано съм объркан, защото във всеки един момент на невнимание или на това, че не й угаждам това имам чувството, че по някакъв начин я дърпа назад.

Ще се радвам да чуя различни мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: f0a8bea465
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не разбрах финансовите ви състояния какво общо имат в случая, но относно същинската тема - тя щом 4 мес. все се дръжи дистанцирано, за мен това няма да го бъде. Аз съм имал такава връзка, издържах 9 мес. и не, никога не почувствах истинска близост. Все някак едва ли не се натрапваш, едва ли не псотоянно да се чудиш на челна стойка ли да застанеш, за да и привлечеш вниманието, просто много измаря с времето и за няколко месеца се изтощих тотално и заебах всичко, колкото и трудно да ми е било. Просто на сила хубост не става. То човек като е сигурен, че иска другия, няма да го има това усещане на дистанцираност и насилван на нещата. После със следващаа просто се получи от начало и двамата бяхем сигурни, че се искаме и някак напарвих съпоставката между двете и се замислих защо толквоа време съм се насилвал с тая глупост, като може нещата да стават токвоа лесно и приятно. Тогава си даваш сметка какъв товар си носил през цялото време, при това напълно ненужно. Ако една връзка върви прекалено трудно и постоянно трябва да се напрягаш и насилваш, значи просто не сте един за друг. Ако сте - то всичко ще става лесно и безпроблемно и няма да усещаш натоварване.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3da1d62996
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Тая си прай страшен ташак с тебе, така да знайш?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04e1bd309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Заиграло му се е на момчето в друга лига,кво толко.Имал над средния за България стандарт.Ти ако си така,пичета няма да те оставят,и ще си намерил някоя.Но ти искаш тази,щото е от другата лига.Не знаел,че имала пари.То с едно скролване в ин стаграма,си личи от местата,които си ходил,имаш ли,нямаш ли,средна класа ли си...Да не се правим на наивни.А и за 30 годишен доста детско разсъждаваш.Май и твоята е средна класа е наследствена,а жените обичат силни мъже,които сами постигат това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d924c35cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Казваш, че преди е биля лъгана от други.
А вяшата връзка е повече дистанционна и 4 мес при това положение съвсем не са достатъчни да опознаеш човека достатъчно добре за да си затвърдиш ексклузивност и доверие най-вече.
А тя със сигурност след като е била лъгана лесно няма да се довери, още по-трудно го прави това, че живеете по-дслеч един от друг и няма поглед върху ежедневието ти.
Ако има вариант тя да дойде при теб за малко по-дълго време, поне две седмици (дори и да не е непременно в домът ти, яко се чувства по-добре в хотел да речем) и дя използвате това време за по-задълбочено опознаване. Да я представиш в твоята среда/ територия, да я запознаеш с приятели. Да я кяниш на домашна вечеря сготвена от теб. После може да я включваш да си готвите заедно на чаша питие или сокче и приятна музика.
Да се разхождате в градът ти хванати за ръце, потвърждение пред околният свят за нейното присъствие е животът ти.
Така ще спечелиш много повече доверие, а и ще се опознаете много по-добре.
Това, че е богаташка дъщеря не бива да те тревожи, ти пък явно си добре устроен и имаш още време пред себе си за растеж.
Въпросът по-скоро е тя какви амбиции има, хобита, работа, личностно израстване и самостоятелност.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ba2215da2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Една жена знае още от първите секунди дали иска да бъде с даден мъж, другото са преструвки и използвачество. Викаш, ти ѝ говориш мили неща, а тя ти отговаря с "Благодаря". Точно като по американските сериали когато единият е хлътнал и каже "Обичам те", а другият който не изпитва нищо отвръща с "Благодаря". Това няма да се промени, щом за 4 месеца не се е променило. Всеки е бил лъган и нараняване, но когато се появи правилният човек колебания няма.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d1fea04de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Да бе тук всички сте все богаташи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 955ab6ea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Уж парите не били важни и не били фактор,обаче започваш описанието на момичето и в заглавието още го споменаваш материалното положение. Като не ти е важно наистина, игнорираш го, не не мислиш повече и се държиш с нея като с най-обикновено момиче. И аз мисля като писалите преди мен, че в отношенията ви няма спонтанност и непринуденост, естествена радост от това, че сте заедно. Поне от написаното аз усещам това. Ако описваш и чувстваш връзката си като борба от твоя страна и спазване на дистанция от нейна, що за любов е това? Дори и факта, че ти питаш анонимните тук, а не ѝ казваш какво те смущава, говори, че липсва голяма близост между вас. Голяма част от проблемите в двойката идват точно от неумението и/или нежеланието на хората да разговарят свободно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e557522fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Сериозно занимаване било 4 месеца?! И си на 30, че се се и сгодявал, и мислиш , че 4 месеца са сериозна работа?! Пък и вие сте от различни градове, как да се привърже към теб от виждане веднъж на седмица? Имаш супер нереалистични очаквания и искаш супер бързите работи , защото си на 30 и отчаян.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3ab50032f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:
Само да кажа, че тя се е запознала с всичките ми близки хора и приятели и сме в прекрасни взаимоотношения. Относно коментара, че жените обичат силните и смелите мъже само ще кажа, че съм си ги извоювал това нещо абсолютно сам с годините. Произлизам от бедно семейство, но успях от 16 годишен досега да си изградя професионална кариера, която да ми носи доста добри доходи. Може би и това е една от причините тя да е с мен заради характера ми. Въпроса не е това аз на какво финансово ниво съм или тя е, а дали всъщност тя иска наистина да е с мен и влага същите усилия, които и аз. Влага усилия виждам я, както и старание. Но не виждам тази същата искра, която аз я имам . Имам чувството, че е притиска на максимум или че я страх. Което до някаква степен я разбирам, но от друга не знам как да действа. Да остава още време да мине предполагам?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bf9839fc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Омъжих се на 19 г. Много отдавна.Сега съм на 57г.Баща ми беше 4 г. на гурбет в Ирак,така се казваше по онова време. Аз бях най красивото момиче в селото.Бъдещия ми мъж работеше като готвач с 80 лв. заплата.Аз със валутна книжка с 40 000 долара,а той с 80 лв. заплата.И така 37 г. семеен живот и две прекрасни деца.После всичко си дойде на мястото,нема аз съм богата,ти си беден.Имаше любов и разбирателство.Допреди 8 м.,когато коронавируса го отне от нас.Ако тя те обича и иска да е с теб,нищо няма да я спре.Желая ти успех.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7359147e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "тя си ме е хванала от скука и от това, че няма друг просто в момента" еми сам си отговори

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5a116228f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти си на 30 години, защо не живееш в неиния град? Работа има навсякъде, не си бебе. Несериозно е да обикаляте пътищата като сте големи хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 955ab6ea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, противоречиш си нещо- пишеш, че сте в прекрасни взаимоотношения, а след това се питаш " дали всъщност тя иска наистина да е с мен и влага същите усилия, които и аз"? Тоест не си сигурен, че отвръща на чувствата ти. Когато човек е влюбен не му трябва да полага никакви усилия и старания. Любовта, както знаеш е за двама. Ако единият обича, а другият не, колкото и да се старае, няма да се получи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11e236098c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Над средния стандарт не се ли води за богат?


Авторееее авторее, барем се научи да лъжеш като хората.






Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc0fe95dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Н 5, от първите секунди знаем дали има сексуално привличане- до там!
За връзка си трябва време, опознаване на човека!
Тя е с него, само още не го е опознала достатъчно, че да знае дали иска сериозна връзка.
Да наричаш здравият разум използвачество само може да значи, че иначе нямаш какво да предложиш кято личност, за това разчиташ на първ(о)ично привличане.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d70ab73e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Да, дойдела на хотел в неговия град за ПОНЕ 2 седмици, ама и да работела. Добре. Я ни каже, номерче 4, къде да почнем работа, от която ще можем да се освобождаваме всеки път, когато си харесаме някого. А и да ни плащат достатъчно още на 24, че да може да си позволяваме хотели. Много 24 годишни ще чакат твоя отговор, а предполагам и доста от тези на повече години. ЧАКАМЕ ОТГОВОР.
Номер13 звучи малко по-адекватно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc0fe95dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Н 17, къде видя, че трябвало да работи през това време??!
Май теб толкова те плаши вероятността да ти се наложи да работиш, че проектираш навсякъде!
Върни горе, отвори си широко очите и чети пак!
Да ви .....в сбърканите хорица!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 87b16e0569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Така... Ще кажа как виждам цялата картинка.
Първо - на 24 не е като на 30. Ако ти вече мислиш за семейство и т.н., тя съм сигурна, че още не мисли изобщо за такива неща.
Второ - За 4 месеца вече би трябвало да е преодоляла дистанцирането, ако иска да бъде с теб, това си е доста време. Не трябва да се оправдава с бивши неуспехи.
Трето - казваш, че в началото не си знаел, че е толкова богата финансово. Според мен тези неща се виждат, дори да не ти е казано официално. Личат си дори от профила във ФБ. Личат си богатите жени по дрехите, по снимките от почивки, от тагването от заведения, от интериора, от всичко, от приятелите дори. Така че ти си осъзнавал поне с какво момиче се захващаш. Всъщност, вероятно начинът, по който изглежда, те е привлякъл в началото.
Лично мое мнение е, че дори да продължите и се задържите заедно, ще си имаш доста проблеми с тази връзка. Дали ще са парите или обожателите и, все нещо ще стои между вас.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 46327dcafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Какво значи, да каже, че вижда нещо повече в теб човек, на който всичко му е дадено на готово? Ти като човек на 30 и с развален годеж сам трябва да си дадеш сметка, че отговорът е само честен разговор и нищо друго. Много жени са с мъже без да им осигуряват финансов комфорт и те излизат с други жени, това е лъгане. Нейното не е лъгане, тя нейното си го е взела без никакви щети, така че говорете. Тя може би е цвете под похлупак, което много неща не е видяло и това много ще й навреди. Истински богатите хора карат децата си да работят, за да ценят парите и да знаят как да ги управляват един ден. С тия чатове от разстояние нищо няма да постигнете. Или се събирате и изнасяте на квартира, или всеки да си хваща пътя. Не е толкова малка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 20fe549271
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 9

Четери месеца вече отиват на сериозна работа. Ако не е станало сериозно до 4 месец, а сте били във връзка, то ... едва ли ще стане по сериозно :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6debc540e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   17, ами като се е хванал с мацка от друг град как да станат нещата? Не пише нищо за преместване в нейния град. Да не би транспортните разходи да са по-евтини?
Хем по-млада, хем по-заможна, хем пък и за 4 месеца и виждане събота , неделя и през седмицата понякога, да е загубила ума си по него и за припада?
Това е връзка от разстояние, и то началото на връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d70ab73e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   18, ти си отвори широко очите. Как да стане да не работи "през това време"? Това питам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d70ab73e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Иначе мисля като 9. Те за 4 месеца да са се виждали примерно 10 пъти. Някой казва да излезели на квартира. Ами много е рано за квартира, при условие че са се виждали толкова рядко. На практика не се познават. Едно е например да са студенти и 4 месеца всеки ден да са заедно по лекции и прочие, тогава би било съвсем удачно да се съберат да поживеят заедно, защото вече би следвало да се познават доста. Но в случая описан в тази тема трябва да излизат поне 2 години според мен преди да се стигне до квартири-мартири, плюс това момичето не е случайно, нищо че е пълнолетна не от вчера. Мисля като 9 както казах.
Аз дори подозирам, че е девствена от това което разказва автора.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 27373bb7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Н 23, защо гледаш на тяхната позиция от твоята камбанария?
Ти не можеш да си позволиш 2 седмици на хотел, ТЕ, всеки един от тях по отделно МОЖЕ!
Когато се включваш за съвет към някого, мислиш през твоята гледна точка (това е което се иска, разлипен поглед и мнение,) но от тяхната позиция/ситуация!
Ти си "анализираш" през твоите възможности, пречупи през призмата на собствени възможности, сдави те злобичка и откровена завист и си изля помията!

Авторе, видях и коментарът ти, навежда ме на мисълта, че може би си я попритиснал, може би я пришпорваш защото ти си готов за по нататъшно развитие на връзката ви. Може пък просто тя да не е от твърде емоционалните или още е в "проект" проучване.
Говори свободно с момичето изрази чувствата и притесненията си без много излияния. Спокоен разговор на неутрална територия.
Не настоявай и не изисквай непременно да даде някакъв отговор, нека когато реши, ти каже. Няма да чакаш повече от няколко дни със сигурност.
Тук...виждаш и по коментарите, някои проектираха себе си.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker