Той непрекъснато ми намеква разни неща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той непрекъснато ми намеква разни неща
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2987 пъти
Здравейте!Момиче на 20 години съм.
Имам приятел от почти 2 години, Той е на 34. Общо взето между нас всичко вървеше, или поне аз така си мислех. Той има приятел, който от скоро само ми говори, че приятелят ми бил с мене само зареди секса, че гледал само другите жени и тн. Как като били двамата той едва ли не избягвал да се вижда с мен, а искал да излизат с други момичета.

Много ме заболя като ми ги наговори всички тези неща, ама въпреки това как мога да му вярвам напълно? Ами ако лъже? Неговият приятел ми сподели наскоро, че ме харесвал много, обаче аз го отрязах на момента. Не знам в момента моя го гледам само с недоверие, и само ме измъчват тези мисли. Не искам да му казвам приятелят му какво ми наговори, за да не ги скарам ама... Ох много въпроси ми се блъскат! НЯКОЙ ПРЕЖИВЯЛ ТАКОВА НЕЩО? МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ ПРОСТО!

P.S. Ужасно съм ревнива, понякога чак до болка!:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7cb7b170f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах подобна ситуация преди години..
Обожавах приятелят си, боготворях го и не исках да повярвам в думите на негов близък. Знаех за чувствата на "доносника" към мен и отдавах думите му на някакво тайно желание да ни скара.
Оказа се, че ме е лъгал не веднъж и дори, за 3 годишната ни връзка, две жени са абортирали от него.
Това не значи, че твоят приятел те мами.. но е възможен вариант. Един разговор (СПОКОЕН), без да споменаваш за приятеля му, би решил проблема. Кажи му, че "женската ти интуиция" подсказва нещо.. и се надявай да бъде искрен с теб.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a920b7f1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревността е най-лошото което имаш. Аз бих говорила направо с него. Ти сама без да ти казва някой друг усещаш ли нещо в поведението му?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: deb5b971fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Голям приятел, няма що. На твое място щях да кажа на приятеля си какви ги говори другия зад гърба му. Те да се оправят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 966fd06b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нещо нещо на интрига ми намирисва. Този приятел да не се окаже не дотолкова приятел, ами да иска теб и да се опитва да ви раздели. не твърдя, че мъжа ти (така да го нареча за да не стане повторения с използването на думата приятел) е света вода ненапита, ама... не се връзвай толкова на чуждото мнение. Трябва сама да познаваш мъжа, когото обичаш..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c2b5fb6d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятеля му иска да те...

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e646fa8726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мирише на интрига, 5 е прав. Честно, ти такива ли работи разказваш на приятелките си за момчетата им? Дори би се стремила да запазиш неща за себе си. Колкто до гледането - всички мъже си гледат, лошо няма, но това нищо не значи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ebb01ad621
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз, ако бях на твое място щях да говоря с приятеля ми и да му разкажа всичко. Щях да се опитам да поговорим и да изясним ситуацията. Разкажи му за неговия приятел. Сподели всичко, седнете, поговорете и се изяснете. По добре е да чуеш истината, отколкото в главата ти постоянно да има съмнения, въпроси и подозрения от рода на "Как мога да му вярвам напълно? Ами ако лъже? " Провери дали лъже. Бъди смела и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dede82d2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също имах подобно преживяване и за жалост аз бях приятелката, която трябваше да отваря очите. Моята най - добра приятелка с която се познавам цял живот имаше връзка с момче от година и няколко месеца, когато ми сподели (по- скоро се хвалеше) , че излиза и с други мъже по - възрастни заради тръпката и просто ходи с това момче за сигурност. Е да , но и той беше мой близък приятел, не колкото нея , но все пак близък и след разговор с нея в който тя не се вразуми, говорих с него. Първоначално се шокира и помисли , че имам чувства към него, което в случая изобщо не беше така, спря да ми говори , както и приятелката ми .... е най - накрая след още година те се разделиха, защото човека разбрал всичко .... не казвам разбира се , че е задължително твоя човек да ти изневерява, но определено си заслужава да поговориш с него, може да споменеш, че са ти разказали, но не точно кой . Просто с намек, все пак разликата ви е 14 години и може и да се е случвало да ти изневери, не го казавам с цел да обидя който и да е , а с мисъл , че той очаква едни неща от живота , а ти други и колкото и да се обичате това в даден момент ще си каже думата. Е, успех и дано всичко да е просто измислица, а ако е точно това, по - добре сподели с гаджето си, че неговия "приятел" злослови по негов адрес.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: af0eeb18e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят му много загрижен за теб, бе! Какъв добър човечец, значи! Той е постигнал каквото е целял-напълнил ти е главата с глупости-сигурно те харесва и злобее срещу приятеля си, вкарва интриги да се карате, или ти отнемаш от времето им да се шляят заедно... Или може би е грозен тъпак, който злобее, че си няма гадже и иска да не е сам в самотата си! Я си поговори с твоя човек и му кажи тези неща-и да избира-или теб или интриганта!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5da4739406
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това е мъжкото приятелство - ефирно и фалшиво точно колкото женското.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: edf59faac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:Лошото е, че онзи ме заплаши, че ако кажа нещо на моя такава интрига щял да завърти, че накрая аз да излезна виновна:(Че го бил казвал за да съм си отворила очите и прочие...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker