Приятел или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятел или не?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 961 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години. Мисля, че съм писал тук преди. Както и да е. Нека да започна от там, че преди бях много срамежлив и не допусках хора до себе си. Промених се, и уж намерих приятели. Забравих да кажа, че съм гей. И намерих приятелка. Споделяме и сме добри приятели, поне според мен. Но тя има приятел за който нямам добро мнение. Той работи и е на 24г. а тя на 17г. Той работи в Германия а тя учи. Изневерявал и е, а тя му прости. Правила е секс с него, но я е страх да каже на родителите и. Много пъти сме се карали защото тя постоянно говори с него, и аз като я питам защо не вдига.... Еми пише с него. Не я задължавам да ми пише ама е малко тъпо да започваш приятелство с някой да му пишеш един път в седмицата. Приятели сме от две години. Много ме дразни, че не ми звъни и пише никога първа. Защо? Еми питам я и винаги казва, че има работа. Много пъти съм прекратява приятелства заради такива неща. Ама вече ми писва. Ти да си приятел с някой а той първото което е да не се сеща за теб, да я слушаш постоянно как говори за нейните неща, а като искам аз да говоря нещо тя не ме слуша. Казва ми, че се мисля за нещо повече. Еми тя говори постоянно за другите и ме пита дали гъза и е достатъчно голям. И когато след поредния скандал заради приятелят и, ми реве, и ми казва, че винаги съм до нея в трудните моменти, а тя не е до мен. Кажете ми, и мокя без тъпи съвети от хора които не разбират какво е да губиш приятели. Какво да правя? Има ли смисъл да се опитвам да говоря с нея? Човек които никога не ме търси, използва едва ли не като удушник и никога не ме изслушва! Благодаря, предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 019b127c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И на двамата ви трябва кошче за душевни отпадъци, някой душеприказчик, да ви слуша жалбите и излиянията и да ви успокоява. Психолозите го правят, но срещу заплащане на час. Отдушник е думата, която си искал да напишеш. Удушник вероятно е нещо, свързано с душене.:))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker