Несигурност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несигурност
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 821 пъти
Здравейте!
От един месец си комуникирам с момче 1 год по-голям от мен! През това време хиляди пъти ми е казвал, че иска сериозна връзка. Пишехме си 24/7, говорихме по телефона и беше много приятно. Говорихме за нещата от живота, правихме си планове заедно. Тъй като не сме от един град все се случваше нещо, че да не се видим. Една вечер ми се обади, говорихме си сладки приказки и се разбрахме да се видим. Уви, на следващия ден просто спря да ми отговаря, спряхме да говорим по телефона, за деня, в който се бяхме разбрали му излезе спешна работа. Аз съответно усетих, че нещо не е наред и му звъннах да попитам къде е проблема, а от среща ми отговори, че не искал връзка от разстояние. Сега от 3 дни не сме се чували изобщо, а мен ме човърка мисълта. На 27 съм и имам чувството, че времето вече ме притиска, искам стабилна връзка,семейство и всеки път, когато усетя, че има потенциал това да се случи за в бъдеще, нещо се прецаква без дори да знам каква точно е причината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 590ab29960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не разбрах, имаш ли въпрос някакъв?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b15c1833dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Търсех по-скоро мнение по темата.
Знам, че не може да гадаете каква би била причината за тази емоционална люлка, която се получи, но все пак.. тежи ми мисълта, че когато човек иска сериозни взаимоотношения нещата се случват толкова трудно

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5a672fb069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно нещо се е притиснил от срещата на живо.
Може и да излъгал за години, и срещата на живо да разкрие тая негова лъжа. На 27 имаш още време, не насилвай съдбата. Най-хубавите връзки се получават спонтаннно, когато съдбата те срещне с тоя човек. Интернет запознанствата винаги крият много подводни камъни.






Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0cfe9828c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Най-важното е да няма преувеличения. Ако някой си служи в такива, това неминуемо ще се отрази и на отношенията по-нататък.
За един месец хиляди пъти ти е казвал, че иска сериозна връзка? Колко хиляди пъти? Дори ако приемем, че е само 1000 пъти, то за 30 дни това прави по около 33 пъти на ден. Ако пък ти е казвал 2000 пъти, че иска връзка с теб, значи го е повтарял по 66 пъти на ден.

Как успявахте са си пишете по 24 часа в денонощието, всеки ден в продължение на цял месец? Време за спане, къпане, хранене, ходене на тоалетна, работа и други дейности нямахте ли?

Това за "все се случваше нещо да не се видим" са приказки за наивни хора. В днешно време има автобуси и влакове до повечето основни населени места, ако пък някой от вас има и кола, тогава е още по-лесно да се видите без някакво отлагане. Ако пък живеете в някакви по-отдалечени малки села, може да се срещнете на междинно място в по-голям областен град. Начини - много. Случвало ми се е малко след казармата през нощта да грабвам колелото и да отивам до друг град на 50 км от моя във всяка посока, за да се видя с тогавашната ми приятелка. Просто от желание да сме повече време заедно, макар да имаше влакове през деня.

Какво е това безкрайно писане и говорене, съпроводено и със самовтъплявания, които всъщност вредят най-силно при непознати хора? Като търпяхте и отлагахте толкова дълго, накрая очакванията оправдаха ли се? По-добре ли се получи? Има хора, които просто имат навика да си намират някой удобен и подръка (без значение от пола), който да гали себелюбието им и да е достатъчно наивен, за да се връзва на сладки приказки и безпочвени обещания.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0cfe9828c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, от 10 години насам този човек е пълнолетен мъж, а не "момче". По твоя преценка ли е момче, по негова ли, или по обща?

Само да допълня относно вашето постоянно писане и говорене, че така поднесена, историята ти е противоречива. Хем в продължение на цял месец сте влагали абсурдно количество време в общуване 24/7 и хиляди пъти е твърдял как иска да сте заедно (по твои думи), хем пък не сте успели да намерите свободно време и за няколко нищожни часа някой от вас да пътува до другия и да се видите на живо. На какво разстояние са вашите градове?

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c6c76fed98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има си приятелка гадинката. Или е по-дърт.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 00fcb726a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нещо се е притеснил, че ще се разочароваш. Или някакъв друг страх. Не е сериозен, разбирам да сте на 15-20 по-разбираемо ще е, но на тези години вече... Несериозна работа. Радвай се, че още сега си разбрала, че не става. Не си губи времето. Иначе Чингис Хан много културен коментар, да нямаш раздвоение на личността?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker