Изневяра под влияние на алкохол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра под влияние на алкохол
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1119 пъти
Здравейте! Момчета 95 набор сме. И двамата имаме приятелки - той от година и половина, а аз от три. Познаваме се от доста години, през цялото време преди да си хванем жени до себе си, се занимавахме с тези, на които им "се живееше" като на нас по време на свободията ни. Не казвам курви, защото за мен 21-ви век е доста изкривен, и когато свободно момче си легне с 10 момичета, е играч, докато в обратната ситуация момичето е лошият герой. Не смятам по този начин, защото по време на свободата си търсим развлечение, наслада, флирт, сексуално задоволение. За мен двата пола са равни при неналичие на човек до теб.
Днешният ни пореден разговор за живота обаче ни отведе в тотално друга насока. Ще говорим за частен случай, когато даден мъж или жена има човек до себе си, който цени, уважава, обича и иска да има бъдеще с него. И решихме да се допитаме до специалистите на живота в spodeli.net, за да чуем мнения от всички страни и от всички полове (наред с джендърските глупости). Ето го и въпросът:

Смятате ли, че една жена, когато е под влиянието на n количество алкохол в кръвта, по време на мероприятие, в което не присъства човекът, с когото е, но в същото време там е X човек, на когото се кефи (на външен вид минимум, ако го познава отдавна - тогава и на характер(незадължителен фактор да го познава отдавна)), а този човек е тип "нас преди време", е склонна да изневери? Говорим за случай, в който всичко във връзката е перфектно, няма еднообразие, т.е. няма нищо, което би те подтиснало да направиш нещо такова.

Искаме да чуем мнение на по-малки, по-големи от нас, мъже, жени (желателно е да знаем и пола, за това моля да го пишете след изписаните си мнения в коментарите). Все пак сме на 26 години, което не е малко, но не е и много, за това и двамата не смятаме, че сме напълно прави във вижданията си, и искаме изказана мисъл извън нашите собствени.

Сега ще кажа и до какъв извод стигнахме ние. Смятаме, че отговорът е "да", че една жена би изневерила дори всичко да е перфектно поради 2 причини:
1. Разликата между половете е такава, че мъжете трябва сами да "отправят покани" на жените, за да се стигне до нещо впоследствие, докато жените получават еди-си-колко покани без да са инициаторите на това действие. Идеята е, че ако живеем в паралелен свят, в който жените ухажват мъжете, би било доста по-трудно да устояваме абсолютно всеки път на жени, които ни кефят, ако те сами идват при нас. Но в случай, че зависи от нас дали ще отидем да ги заговорим, за да искаме нещо, просто не го правим. При жените няма такава опция.
2. И на двамата през периода на "свободия" ни се е случвало да си лягаме с жени, които, когато ги заговорим, споменават доста скоро за приятеля си (който не е там, естествено), след това като танцуваме (в дискотека да речем) го споменават отново, когато си тръгваме от събитието, за да ги изпратим и да не са сами през лошата нощ, която крие толкова опасности, по пътя отново сме чували "ама си имам приятел и го ценя и не е окей", дори на мен ми се е случвало, когато вече съм горе и се натискаме и е на път да стане, да го чувам. Но момента, в който го вкарам (с извинение), всичко това с приятеля приключва като валидна причина.

В общи линии е това. Благодаря за отделеното време и се надяваме на обратна връзка! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: af436d67c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Както си го написал, в началото реших, че двамата с приятеля ти сте правили секс, пък и двамата си имате приятелки. Нататък не успях да го дочета.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 746508d5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нали знаеш, че на пияно и в гъза не се брои.

Майтапа на страна, но от жена до жена има разлика, има курвета, има свестни. Но конкретно за България съм склонен да вярвам, че повечето биха го направили.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e94a838fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма перфектни връзки, да не се заблуждаваме. Това не значи, че изневярата може да бъде извинена обаче. Според мен не зависи от алкохола. Една жена, която не държи на приятеля си, ще намери начин да оправдае изневярата си и без да е била пияна. По-скоро опира до ценностната система.

Обаче: Жените много се влияем от хората около нас и сме по-интуитивни от мъжете, за нас е много важно социалната ни група да ни приема добре. Тоест в очите на другите да изглеждаме точни, свестни, прочие. Ако на партито присъства нейната компания примерно, и на всички ще им стане ясно какво се е случило, тя няма да изневери. Не защото е много морална и обича приятеля си, а защото не иска останалите да я възприемат като еди-ква-си. Мисълта ми е, че липсата на изневяра в конкретен случай не е признак на отдаденост и любов, нито на силна ценностна система.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f032a25db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Личното ми мнение е, че обобщенията не водят до правилния отговор. Хората, връзките и ситуациите са различни. На младини изневерявах на един приятел. Честен човек съм - казах му, останахме заедно, после му бях вярна, разделихме се години по-късно по съвсем други причини. Причината не беше алкохол. Каква е била - няма значение. Няма да се оправдавам - абсолютно няма смисъл. След това съм била вярна, дори съм отказвала не 1 или 2 предложения от страна на мъже. И категорично не бих изневерила на сегашния си партньор. Да, имала съм възможности и с бивш, и с "нови звезди". Има хора, които биха изневерили и такива, които не биха. Да, зависи от обстоятелствата (алкохол, възможност - макар, че при желание възможност винаги има, атрактивност на предлагащия забежка, връзката, която имат и т. н. ), но не алкохолът е водещ. Алкохолът сваля задръжки, които си поставяш, но не те кара да желаеш нещо, което по принцип не искаш. И да, има верни хора - и мъже, и жени, които не биха изневерили изобщо никога и/или във връзката, която имат в момента. Аз съм от тях - от верните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker