Той обича ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той обича ли ме?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1256 пъти
Здравейте, искам да ви попитам защо партньорът ми спря да ми казва ,,обичам те" в началото на връзката ни аз първа му казах ,,обичам те", той смени темата. След известно време ми каза, че и той ме обича от тогава в продължение на месец всеки ден си казвахме колко много се обичаме, но от около 20-5 дни той все по-рядко ми го казва. Когато аз му го кажа, той отново сменя темата. Дори си общуваме доста по-малко от преди. За последно ми каза, че ме обича преди 2 седмици... бях много щастлива и той го разбра, но сега отново спря.


Какво да правя?

Според вас обича ли ме?

Досадна ли съм?

Може би вече съм му омръзнала?

Моля ако има някой който е преминал през същото да ми каже! Ще съм ви много благодарена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: d6abd659d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "продължение на месец всеки ден си казвахме колко много се обичаме"
Това е много досадно, чак да се зачуди човек дали не е обсебеност, а не любов.
За мен лично ще е огромна червена точка, ще се замисля дали човекът няма твърде големи емоционални (психически) липси и докъде може да доведе това.
Изразявай обичта си с действия някакви които знаеш, че са приятни и за двамата, без да задушаваш. Но се спри мялко с това постоянно повтаряне (търсене на потвърждение от другата страна) като папагал, че да, досадно и стряскащо е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1ad0aea5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Абе какво означава това "Обичам те" и защо е нужно да си го казвате?! Ако се обичате то се усеща с други реплики, жестове, действия... Това "Пбичам те" дойде от американските филми и всички двойки се чувстват едва ли не длъжни да си го казват постоянно като Здрасти и Чао. Толкова е изтъркано и в повечето пъти фалшиво, че... Единственият човек, когото съм обичала истински, никога не съм му казала "обичам те", но той го знаеше - казвах го с погледа си, с отношението, с действията си... Мечтая за връзка в която ще се обичаме наистина и няма да си казваме тъпото изтъркано "Обичам те" по 5 пъти на ден или в разговор. Като чувам повечето двойки да си го казват/пишат - толкова фалшиво ми звучи... Обичат се, обичат се и след три месеца "се обичат" с някой друг. Обичала съм и знам че това не е любовта.
Авторке, не знам дали този човек те обича или не, можеше и да ти казва че те обича и пак да не те обича. Мисълта ми е, че не по изричането на тези две думички можеш да разбереш дали те обича или не.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c08b8270c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Като го играеш "нуждаеща се", ще те зареже...

Изглежда си много досадна, обсебваща и задушаваща.

Търсейки постоянно одобрение, за да прикриеш ниското си самочувствие и комплекси, ще останеш сама...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3882ec18ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Може да е такъв характер. И аз обичам човека до себе си, но рядко го казвам. По-скоро гледай дали го показва и дали си личи по действията му, че те обича. Ако не го усещаш, може би нещо куца.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2f972e66a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз пък не разбирам защо трябва през 5 мин да казвам на всички, които обичам, че ги обичам. Трябва ли всеки ден да звъня на жена си, майка си, баща си, децата си, да им казвам 'Ей, пък ти да знаеш, аз те обичам". Аз ако спра да я обичам, ще и кажа "ей, жен, вече не те обичам". До тогава по подразбиране се предполага, че я обичам, за да си спестим казване през 5 мин цял живот. И тя на мен не ми казва, но аз я усещам, че ме обича. Все пак не сме на 15 да се лигавим. Да, ако в някой моменти ми дойде от вътре, мога да и го кажа, но чак всеки ден. Не може 20 г. да сте влюбени като в първия ден и да си гукате като гълъбчета. Което съвсем не означава, че връзката е по-лоша.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a238fcf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   То се показва, а не се казва. Това всеки ден ми идва прекалено детско и доста плашещо. Човекът явно е доста, доста по-злял от теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d47a7c7ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Колко са ми противни тия с папагалското - обичам те. Аз не го казвам. Рових се един път в чужди форуми и там тезата беше, че тия които не го казваме сме нарцисисти. Какъв смях! Включи се една индийка на 90 години, така го беше описала да се разплачеш от емоция, а именно, над 70 години била със съпруга си, нито един път не си казали обичам те, но то било ясно. Дори когато умирал, тя го прочела в очите му. Никога не са имали необходимостта да си го казват, камо ли да го повтарят като развалена плоча.
Приятелят ти едва ли ще ти е последният. Такива жени на първи, на втори, на трети, на кой там поред е повтарят тая папагалска простотия обичам те. Аз не го казвам, на мен не ми го казват, това не ми пречи да съм в дългогодишна връзка. Тия които го повтарт, просто не са сигурни в партньора си.
При няколко познати двойки забелязвам тенденцията, че връзките им се разпадат след като залезе фазата на влюбването от 2 до към 4 години, от тия дето само повтарят тая фраза.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0b3d9ae772
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 е описал всичко.

Elcadia

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a3cbb3c4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щото е лигаво. И аз съм жена ама не бих издържала цял месец да повтарям на някой, че го обичам. Достатъчно е да го кажа веднъж, въпреки че като се замисля на мъжа, с който съм от 10г, никога не съм го казвала. Нито пък той на мен. То май моето е по-ненормално ама.... Това са лиготии. Някой ако почне така да ми се превъзнася и да ми брои дните кога съм го казала, пък кога не съм... По-добре спри, щото ще му писне на момчето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker