За жените - от жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (119025)
 Любов и изневяра (29100)
 Секс и интимност (14126)
 Тинейджърски (21760)
 Семейство (6313)
 Здраве (9421)
 Спорт и красота (4646)
 На работното място (3071)
 Образование (7204)
 В чужбина (1611)
 Наркотици и алкохол (1097)
 Измислени истории (792)
 Проза, литература (1714)
 Други (18014)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За жените - от жена
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 8451 пъти
След многогодишни наблюдения върху женското поведение и държание съм крайно отвратена. Не, не мисля, че всички са еднакви, срещам изключителни, нормални, стойностни и здраво стъпили на земята жени. Преди да сте засегнали националната принадлежност, живея в чужбина и твърдя, че няма значение какъв произход имаш, висок процент от жените са психически нестабилни с неясна и лъжлива представа за себе си. Защо ли?
Със сигурност социалните мрежи имат пръст в това нереално поведение. Днешната жена изгражда своя образ повече от перфектен. Всеки пост върви с някакви суперлативи как сме най-добрите, най-красивите, най-нежните, най-духовно извисените, най-сексапилните, сещате се. Повръща ми се от показване на увиснали цици(говоря за обикновените жени, не моделки, или известни инфлуенсърки), задници, снимки по бански, постове, чието съдържание на всяка една е със сходна същност - как трябва да мислиш първо за себе си, как ти си най-важна и най-добра, всички преминават от принцеси в кралици, други пък са барбита и богини. Една под всеки свой пост на увиснали цици обясняваше колко секси се чувства, тук-там пускаше готови постове колко много и се пиело, правело див секс и искала такава романтична вечер, а наред с това твърдеше, че е духовно извисена и е в 5Д реалност. Със сигурност чувстващата се секси жена не трябва да доказва сексапила си с постове и писаници. Всички еднакви до безобразие - фитнес, йога и психологическа литература. Всяка е убедена, че е различна и по-добра от останалите. Дрън-дрън. Без никаква креативност. Еднаква с останалите, но с вътрешна убденост за уникалност. Нелогично и нереално.
Това което виждам отстрани са куп жени, предлагащи се на пазара, те дори на се предлагат, те се насилват да бъдат интересни, забелязани и одобрени от всеки. Никога не са ми били нужни чак такива тактики и усилия да впечатля, когото и да било. Нямам два метра крак, не съм и руса със сини очи. Никога не съм се напрягала.
Още по-отвратително е желанието да се показваш на всеки и да търсиш всеобщо одобрение. После се чудят защо връзките им се разпадат, сами с години или никой не иска да се обвърже сериозно с тях. Няколко ги наблюдавам, пускат дори чатове с някой емоционално/сексуално незадоволен, който им прави лов бомбинг и наистина не схващам самочувствието ли си вдигат по този начин. А къде ли е то щом изпитват такава нужда? Не, доказват колко желани са. Пълна комплексарщина, нищожност и неприемане на себе си.
Напълно еднакви в поведение, мислене, държание, като еднотипови марки от 10 стотинки. Една позната решила да запали пламъка на позатихналата си връзка. С огромен ентусиазъм обясняваше как ще пътуват няколко пъти в годината, как ще прави специална вечеря и по този начин всичко пак ще бъде вълнуващо и за двамата. В социалните мрежи същата история - пътувания, специални вечери и, обичам те, под всяка снимка. Погледнах я тази позната и за секунди й намалих ентусиазма - казах й, кое му е специалното на това, всяка преди теб е предлагала същото, всяка след теб ще предлага същото. Това той ще го има с всяка, сестра му, бившата, любовницата, механично повтаряне на събитията просто всеки път с различна жена. Кое му е уникалното и вълнуващото?
За чистота не ми се говори. Живях с доста, само една чистеше. Останалите с месеци не пипаха нищо, буквално нищо, накрая като видиш какви мързеливи мърли са, хванеш и си изчистиш, нищо, че предния път пак ти си поддържала чистотата.
По отношение на интелигентност и интереси пак повечето попадат в общата категория.
Постоянни суперлативи, сама за себе си. Как пък една не се снима в библиотеката, ей така за различност, как нито една не каза меришат ми краката след 10-часов работен ден, или поне един път не спомена, досадна съм, говоря много, имам отрицателни черти. Нито една не е реална и себе си. Блажени са вярващите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-85 от 85

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 35779bd950
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

60.   Хора, нали осъзнавате, че бурното гласуване за коментарите, които Засягат кифльо, съвсем не е от реални хора, а се случва благодарение на това, че той борави умело с ай пи адреси. Това можете да наблюдавате и в другите теми, в които той се вълнува...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 09ea9a0310
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

61.   Номер 59, очевидно мисли само с половия си орган, щом така вижда и жените. Драйфа ми се от такива помияри.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 09ea9a0310
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

62.   Кифлар, какъв ти е проблемът?
Откъде намираш толкова време за дългите си писания и злобни оплювания? Защо не вземеш да станеш писател, ще си увеличиш фенския клуб, а пък току-виж и да се задомиш . Белким мирясаш и ни оставиш на спокойствие.
Ако си ми наблизо, такъв ще ти откъртя зад врата, че ще ме помниш цял живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a806b50e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

63.   59-61
Очевидно половия ми орган може да мисли повече и от теб щом е написал истината!
А на мен ми се драйфа от долнопробна пачаври дето си го слагат с куцо и сакато и най вече с мангали и после си замаскирват мизериите.
А най ми се драйфа от такива мастии като теб дето го приемат за нещо нормално!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

64.   Обикновено жените с явни липси от всякакво естество обичат да показват престорено лъскав и щастлив живот, тъй като предпочитат да живеят в тази си самозаблуда и да се успокояват, че всичко им е наред, вместо да положат усилия действително животът им да отговаря на техните мечти. За това много спомогнаха Instagram и Facebook в съчетание с "умните" телефони, които предоставят възможността с няколко отмествания на пръста жените да заснемат и качат поредната си позьорска снимка, чрез която да се себеизтъкват. И докато така успяват в повечето пъти да лъжат всички останали, най-същественото е, че не успяват да излъжат себе си. Това ги прави още по-уязвими и недоволни.

Същото важи и при някои мъже, разбира се. Не са малко тези, които се опитват за пред обществото да изглеждат много успешни, чрез скъпи коли, дрехи, часовници, телефони и прочее, докато в останалото време се чудят как да свържат двата края. Има и други мъже, които пък са пълни мишкари, но обичат да се перчат как щели да размажат този или онзи, без да се усещат, че пяната на устата им капе по клавиатурата им за пореден път. Друг тип престорени мъже са тези, които обичат да се изявяват като големи любовчии, прекарали през креватите си половината квартал.

Що се отнася до чистотата, за която споменава авторката накрая, то не по-малко важна и е чистотата в помислите. Хората се познават по два начина: по изразните им средства и по делата им. Ако едното или другото са нелицеприятни, значи нещата вече са изтървани и за тях няма спасение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 770087bd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

65.   Имаше една тема за едно 19 годишно момиче, на което доста хора се бяха изнервили, сега както и да е за това, но в нея имаше един коментар на Кифльото, в който той споделяше как някаква млада жена на 25 год., която работи в Брюксел, не му била вързала.
(за съжаление темата е махната, иначе щях да ви пейстна въпросния коментар.) Та хора, мисля, че оттогава му се отключи на Кифльо поредната психоза, на която вече толкова дълго време не може да ѝ затвори цикъла, т.е. да спре с километричните си словесни диарии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8ef999044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

67.   И за какво да стават майки? Да бъдат отхвърлени от роднините на мъжа си ли? Майка в майчинството е много самотно занимание, особен ако думите на мъжа са, че за нищо няма пари, никаква нежност, освен когато иска секс, никакви общи занимания като семейство, по-възрастен е и всяка минута гледа да е при майка си. Има много самотни майки, които са във връзка и пак са самотни, добра дума не чуват и са единствено като обслужващ персонал и безгласна буква, която е добре само да мълчи, за да не прекъсва мъжа да си гледа клипчета в Ютуб. Сама ходя с количката и ми се реве колко щастливи двойки с колички. Та, за какво им е да стават майки?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 811ee3ef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

68.   Еха, Кифльо,ти какво търсиш в тема адресирана до жени?
Много яд си насъбрал през годините към жените и все си бил зарязван, както имаше честта да признаеш, от един типаж жени, които тичат при татуирани мутри с ланци.
Ако беше искрен, псевдонимът, който използваш, трябваше да бъде: Приземния от Кифли
Прочетох доста твои писания, някои по диагонала, но разсъжденията ти са като на 91 г. дядка - детеродната възраст била от 16-25 в 21 век!!! Кифльо, Кифльо, тичай право към Столипиново, там ще намериш жена, каквато търсиш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

69.   Номер 67 (и всички нещастни редом до мъжа си жени), чие беше решението да бъдеш точно с мъжа, от когото имаш дете? На съседката, на майка му, на майка ти или твое? Кой прецени, че другите кандидати не струват и този е най-качественият екземпляр от всички?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38f72d9559
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

70.   Кифльо, в една тема казваш, че не искаш жена с багаж от предни връзки, ама твоят е направо за товарен превоз.
Приземения от Кифли. Евала 68.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b3c168589c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

71.   Кифлоприземите, от луната си личи, ме си много интелигентен и с доста житейски опит. Тея мастийки дето те плюят, ако можехме да ги видим наживо щеше д ни стане искренно тъжно ;)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38f72d9559
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

72.   Хора, забележете с каква нетипична скорост се променя/промени вота в тази тема само за последните около 2 дни, и то дори и на по-старите коментари в нея, които редовните читатели отдавна са видели и отчели някак.
Ето нещо от стар коментар на КП, който при желание можете да изровите от търсачката на сайта. Не го пействам целия, за да не мъча модератора:

"бих могъл да впрегна за тази цел 5 телефона, 2 лаптопа, 4 настолни машини, 1 таблет, 2 интернет доставчика, плюс да навивам мои приятели да гласуват по моя команда с петици или да използвам техните интернет мрежи, плюс интернет мрежите в кафенета и ресторанти" - дааа, това правиш. Само че по-скоро с единици на това, което те афектира ;)
(не че не добавяш и яростни петици на някои от коментарите, които опонират на това, което ти е възбудило раздразнение)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2104d9b39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

73.   Много по-лесно става - с онлайн прокси или с програма за смяна на IP, инсталирана на компютъра.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

76.   Номер 71, и друг път е писано в различни теми тук, че повечето яростно обиждащи и плюещите по мъжете тук жени са всъщност нещастни киселячки, които са крайно недоволни от собствения си живот и вместо да положат усилия да го подобрят, те използват насочваната към другите омраза като средство да се почувстват по-малко зле. Като се надушат няколко такива, взаимно се подкрепят в темите, пишат си една - друга високи оценки (съответно ниски на мъжете) и плюят групово. Лесно ще ги познаеш по омразния им език, грозните обръщения и опитите да обвиняват мъжете за собствените си погрешни избори. Те са неспособни да водят учтив диалог. Вместо това, боравят с изопачаване на чуждите думи, преувеличения и настойнически тон. Неуравновесени са и бързо изпускат нервите си, показвайки се такива, каквито са в действителност и затвърждавайки мнението на редица мъже за тях самите.

Някои от тези злобни нервачки киснат и в беге мамата. Там са познати на всички като най-големите киселячки и злобарки. В темите се представят като много щастливи, напреднали, повтарящи като латерна как всичко им е наред, с идеалния съпруг или "щастливо разведени", с тънка талия, със стегнати гърди, все младолики и много ухажвани дори и от младите мъже. Направо да им завидиш. :))) Хубаво, обаче има няколко теми там от типа на "Да се оплачем" и някои други, където същите тези "хубостници" периодично се оплакват колко са наднормени, как не им вървяло в любовта и в работата, как имали кисти, големи брадавици, какви ли не зарази във влагалището, питат за препоръки къде да си направят операция за смаляване на срамните устни, за опъване на гърдите, за операция на зърната, за поставяне на постоянен грим, за махане на двойна гуша, за изсмукване на тлъстини и т.н.. И най-забавното е, че няколко от най-големите "идеални и щастливи" и уж с манекенски мерки жени се оказаха с огромни комплекси (за които им напомних как са се оплаквали в темата "Да се оплачем") и незнаещи що е то спорт и поддръжка, но пък често посягащи към хладилника (няма да казвам какви са били на външен вид, защото никой не избира гена си, обаче всеки е отговорен дали да живее целесъобразно и да се поддържа поне в някаква степен, или не). Може и да не спортуват, но затова пък изпъкват с храчещи усти, или по-точно храчещи пръсти по клавиатурите и телефоните им. Онзи ден си приказвахме с един от малкото свестни членове в ръководството им и за пореден път ми каза какъв змиярник се е насъбрал там и как е разочарован от жени, които познава лично и преди не са били такива, но вече са се озлобили на целия свят и трият наред "неудобните" мъжки мнения (и дори женски такива), които не се вписват в идеализирания им и пълен със самозаблуди форумен свят. Това могат да го потвърдят и други хора тук, които са наясно как е положението там, особено в раздел "Семейни отношения" от година насам. Най-големите киселячки с грубиянски език и омразен тон пишат само с цел да се заядат с някого, загрозявайки усилието на свестните хора да видят диалог с нормални мнения.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

77.   Номер 72, да, ей сега веднага тръгвам да обикалям с всичките телефони и лаптопи по кафенетата едно по едно и да използвам техния Wi-Fi, за да си губя времето да гласувам наред. Големи сценарии, голямо нещо. Онзи ден писах едно дълго мнение, което 2-3 минути след публикуването вече беше отнесло 5 единици, макар че за това време няма как някой да го прочете, камо ли едновременно 5 жени да го четат със скоростта на светлината. Даже и две от плюещите тогава жени писаха, че дори не са чели какво съм писал и сигурно са нацвъкали единички "по-инерция" като са видели кой е писал мнението, но за сметка на това побързаха да се излагат що за душички са, пишейки някакви безуспешни опити за обиди на личностна основа (нещото, в което са се специализирали през десетилетията, но не знаят, че тези похвати не действат на мъжете така, както действат срещу други жени като тях). Ето и сега на мнение номер 72 като по команда имаше 4 петици в рамките на минути. А за мнение номер 15 имаше над 30 съмнително бързи гласа много скоро след публикуването. Същото се случва понякога и в други теми, където някой коментар получава 20-40 гласа за половин-един час, да речем.

Преди два дни нарочно НЕ сложих подписа си под мнение 64, за да ви покажа нагледно за пореден път колко сте двулични и злобеещи. Сега, след като вече знаете, кой е написал онова мнение, изведнъж ще натресете единици и на него, а иначе два дни не го правехте, както иначе правите моментно под други мнения, подписани с думата "Кифлоприземител", което ви побърква вътрешно, защото изкарва наяве вашия истински нрав, който вие сами решавате да показвате, пишейки по заядлив и груб начин. Същото се случва и с други мои мнения, в които НЕ се подписвам нарочно, за да ви пробвам колко сте "безпристрастни" в отсъждането. :) Срещу тези мои неподписани мнения, обаче, не злобеете с пяна на устата, тъй като под тях не сте прочели вълшебната думичка.

И, да - от мен никога няма да прочетете да обиждам някоя от вас на личностна основа, да боравя с грозни обръщения към вас, да изопачавам ваши думи, да слагам чужди думи във вашата уста и прочее непристойни похвати, които са само във вашия арсенал. Но знаете ли защо? Защото просто не съм като вас! :) Силата на мъжа е в неговата уравновесеност и постоянното желание да надгражда живота да, да търси решения и да помага на тези, които са показали, че го заслужават. Това всъщност е и нещото, което вие харесвате (но рядко оценявате) най-много в мъжете: очакванията ви да се грижат за вас, да решават вашите проблеми, да изслушват вашите тегоби, да плащат вашите харчове, стоически да търпят изблиците ви на променливи настроения и нерви, да са ви доверени съветници и психотерапевти, да ви защитават (незнайно от какво, но го искате и го изтъквате често като оправдание защо си избирате определен тип мъже), да жертват времето заради вас, да ви обсипват с внимание и да ви хвалят (дори и да не го заслужавате), да ви осигуряват дом, кола и прочее.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38f72d9559
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

78.   Злобеещи щяхме да сме точно ако бяхме нацвъкали 1ци на номер64, макар че аз лично усетих, че си ти, защото по словореда си личи. Но самия коментар е само общи приказки. Иначе наистина трагедията ти е голяма, щом ходиш да обхождаш и бг-мама.Виж, ти може да не обиждаш с директни обиди, но тази Мания да описваш надълго и широко негативите на най-различни типажи жени има същия ефект на обиждането, което съм убедена, че напълно съзнаваш. А и си много досаден с това, че в коментарите си често се отплесваш прекално и ги превръщаш в километрични.
Тези километрични коментари изобщо, ама изобщо не са признак на уравновесеност.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38f72d9559
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

79.   А след като спомена конкретно мнение номер15, точно то за последните има-няма 2 дни получи с към 15-20 нови гласа.
Както и някои други.
В началото е било очаквано и някак логично да получи голямо гласуване, защото темата беше станала един вид "гореща". Но след като се мина малко време и както казах читателите вече са видели, прочели и отчели някак, сега отново чак така да се активизира вота върху стари мнения е съмнително.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 78b400033b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

80.   71, кифлоприземител неотдавна беше пуснал тема, в която съветваше младите мъже да не закусват сутрин.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

81.   Номер 78, писал съм неоспорими факти, които ги знаят много мъже и още повече други мъже ще ги осъзнават сами в скоро време. Най-честите женски поведенчески особености и хитрини малко по малко стават достояние на все повече хора и позагубват "силата си", тъй като вече не са толкова много наивно вярващите в идеала, че "тати носи, а мама меси". Жените повсеместно твърдят, че искат мъж с традиционни ценности, но самите те не искат да са жени с традиционни ценности. Като позалезе свежото им излъчване и клонят към 30-40 години, много жени изведнъж започват "много да харесват" грижовните и раздаващи се за жената мъже, макар че в продължение на десетилетие-две преди това са си играли на котка и мишка с всевъзможни играчи и натегачи, подбирани според трепета на пеперудките в женските гащи. То това "Влюбих се в него от пръв поглед" и после оплакванията как той не бил това, което жената искала и си изпатила заради този си избор на мъж, вече стана нарицателно за погрешната и прибързана преценка на много жени.
И забележи, че в мненията ми не пиша "всички жени" и не обобщавам, а пиша "много", "немалко", "редица", "повечето", "част от" и т.н., защото съм обективен.

Естествено, интересна ми е и женската гледна точка, защото, както мъжете си имат работа с жени, жените пък си имате работа с мъже и съответно вие можеше да кажете лоши неща за много мъже. Но аз в повечето теми тук, засягащи междуполовите отношения, не виждам нормален диалог, а масирани женски заяждачески излияния по адрес на този или онзи мъж (напоследък и спрямо мен, че нещо май не ви радва какви истини говоря за много женски тактики спрямо мъжете). И не е нужно да се припознавате и да отвръщате така грубиянски и яростно, ако според вас не се причислявате към тази групичка на манипулиращите жени. Щом се считате за нормални, земни и с правилен избор на мъже жени, бъдете вежливи и изказвайте мненията си по конструктивен начин, за да има диалог. В него се ражда разбирателството, а не в нелицеприятните обръщения и каруцарския език, който не подхожда на една жена. Аз и при най-грубите нападки по мой адрес не съм си позволил да отвърна с някакви епитети по адрес на дадена жена.
За мен обаче писахте (може би не лично ти), че според вашата преценка уж съм бил: девствен, чукащ и зарязващ жените (не знам как се съчетават тези две неща), дърт ерген, скучаещ пубер (и тези двете си противоречат), безработен, мързелив; кисела стара лелка, пишеща от името на мъж; че съм се бил хвалел (само задето с нагледно доказателство опровергах нечие твърдение, че съм лъжел какво работя; а в друг случай, защото бях споменал как съм бил три пъти на море това лято, без да се замислят, че всъщност това е лесно и достъпно, защото в началото на сезона нощувките в хотелите бяха 3-5 пъти по-евтини) и какви ли още не догадки по мой адрес в крива посока. Ако се съмнявате в нещо, просто питайте и ще ви отговоря. Аз съм доста откровен човек. Много от жените обаче си падат по сплетни и догадки, като предпочитат като в индийска или турска сапунка да става яко драма и от мухата правят слон, вместо просто да попитат. Даже нарочно не съм писал и каква зодия съм, че като зная какви предсказателки и гледачки са някои жени... В беге мамата ги въртях на шиш точно със зодията и през няколко седмици загатвах, че съм различна зодия, и веднага се намираха десетки "специалистки" да твърдят всеки път "О, да, знаех си, че си от тази зодия - те са такива". :) И накрая за всяка зодия изредиха едни и същи неща.

А дългото писане понякога, което ти спомена, има отличната способност да изкарва наяве истинската същност на много жени, които са нервачки и покрай това стават неспособни да обуздаят нрава си. Хубаво е човек да бъде себе си и има благодаря за искреното поведение, което показват, независимо, че е по грозен начин от тяхна страна. Все пак са искрени.Номер 79, мнение 15 имаше към 30 гласа по времето, когато съседните мнения преди и след него имаха по 1-3 гласа. Нали сте много наблюдателни? Как пропуснахте това при тази "гореща тема", която обаче не е разгорещила гласуването за другите мнения, в които също са написани бележити неща, а само на едно-единствено? А в други теми какво да говорим, когато някоя жена напише някакъв ожесточен коментар и нейни сподвижнички като по команда бързо-бързо ѝ лепнат 15-30 петици? Тези приказки за горещите теми някъде другаде ги разправяй. Между другото, точно настоящата тема е бая гореща и обсъждана точно в последните дни и отново се чете от много хора, някои от които я виждат за пръв път. Съмнява ме всички да са като теб и денонощно да следят всяка нова тема в разделите и да ги четат непременно скоро след пускането им. Даже гледам, че редовно хората изваждат "от прахта" стари теми на предишните страници и отново идват на дневен ред.Номер 80, бях писал в една друга тема, че много хора сутрин нагъват банички, дюнери, газирани напитки и всевъзможни боклуци и затова са затлъстели и с болести от всякакво естество, а ако се въздържат сутрин, хем ще отслабнат и влязат във форма, хем и няма да са така болнави. Споменах и това, че понякога сутрин хапвам ябълка, банан или нещо друго леко и здравословно. В последния месец най-малко пет пъти съм споменавал в колко теми, че през 2-3 дни тичам сутрин, а в други вървя по 6-10 км. Някак удобно пропусна да отбележиш всичките тези "незначителни" подробности и реши да наблегнеш само на една част от мнението ми. Защо ли? :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dba45f43bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

83.   Наистина ме изумявате със закостенялото си мислене!
Няма нищо лошо една жена да спортува, да е поддържана и да е елегантна, а номер 15 вместо да обсъжда приятелите си и да ги критикува, по-добре да посъветва въпросните приятелки как да станат по-привлекателни.
Понеже ми дотегна всички жени да бъдат наричани кифли , е драги, за мен кифли са точно онези момичета и жени с отпуснатите тела, на които и на млади години им се тресат телесата, нищо че са слаби или съвсем леко закръглени, омазани пошло с черен молив по очите, отпуснати телесно и душевно, без цели и стремежи в живота, повърхностни и жалки. Меки и безформени като кифли.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a946e45b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

84.   69 и в друга тема бях писала, е в една връзка в годините изникват ситуации, в които никога преди не сте виждали човека до вас като бременност, майчинство, болест и тогава лъсват всички маски на този, който се е преструвал с години, но не притежава грам емпатия. Разбира се, че ако някой е знаел какво би станало точно в този момент, нямаше да има дете от този човек, ако е знаел, че ще го зарежат по време на бременност или ще се разкрие като деспот и мамин син по-нататък. Всяка нормална жена като забременява отчита възможни бъдещи ситуации и трябва да е подготвена сама да си гледа детето: та на въпроса ти, мамините - при майките си ще отидат, а в край на сметка детето и радостта от него си остава при нас. Та жени в моята ситуация не са губещите, повярвай ми. Губещ е мамин златен дето го е играл деспот и е мислил, че може да стъпи на врата на една жена. А на майка му много й здраве и вече ще има кой да й помага перманентно, няма да има нужда да си го привиква нон стоп и да му крещи по телефона против мен в мое присъствие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

85.   Номер 84, твърде много от неуспешните връзки на жените са от типа "Търпях го няколко години, но той беше гаден и не успях да го променя!", докато при неуспешните за мъжете връзки нещата се свеждат до "Тя в началото се държеше добре, но накрая изведнъж се промени и така се разделихме" (най-често след нейна измяна и тайно зарибяване на друг мъж, докато този до нея не подозира). Ето в това е основната разлика: докато много жени рано-рано се сблъскват с лошото поведение на избрания от тях мъж и вместо да се разделят, те с години стоят при такъв самовлюбен ръб (понякога придружено с обиди, ревност и побоища), то ако мъжете установят в даден момент, че жената изведнъж показва наяве непреодолими гадни черти в нрава си, просто разсъждават трезво и са наясно, че в такъв случай нещата няма как да се получат между тях и не плуват нагоре по водопада.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bb84747f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

86.   Кифлоприземител, ти сигурен ли си, че си мъж, а не си някоя озлобена стара мома зодия Дева?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8e84da624d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

87.   № 86, може и зодия Дева да е :))) Меркурий може да му е в съвпад със Сатурн в Дева.
Той постоянно набляга на това колко е важен външният вид на жената според него, но в същото време критикува и заклеймява като повърхностно, когато жените избират мъж според външния му вид. А всъщност и неговото поведение, и това на тези жени, които той критикува, са равностойни - еднакво повърхностни. Ето това той явно не може (или не иска) да осъзнае при цялата аналитичност, за която настоява.

Има два начина, по които емоционално незрелите и неосъзнати хора се "справят" с комплексите си - да ги избиват навън, т.е. да прехвърлят вината на другите (вкл. да критикуват другите), или навътре, което най-често се изразява чрез самообвинения, т.нар. negative self talk. Анализът трябва да започне от собственото Аз (себеанализ) и едва тогава да се поставят претенции към околните. Първо се изчистват вътрешните неуверености (всеки човек има такива), работи се над тях, за да бъде човек в мир и хармония със себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c1fc044f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

88.   84, жена съм, но вярвай, много жени не отчитат доста фактори и пренебрегват червени флагове преди да забременеят. Мислят, че детето ще оправи нещата, че мъжът ще се промени, че внезапно ще ги оцени или кой знае какви още дивотии... После се чудят защо така стана.
Разбира се, че няма гаранции за нищо в този живот, че хората се променят, и то рядко към добро, но и доста хора не мислят с главите си, а се носят по течението.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9a39697571
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

89.   84, много точен коментар !

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1a0aae0f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

90.   Кифлоприземител, сайтът е анонимен и това, че сме анонимни в него не ни прави директно злобни. На мен мъжката гледна точка ми е интересна и одобрявам градивна критика. Единични избягвам да слагам. За БГ мама сайтът наистина е ужасен змиярник, така е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

91.   Номер 87, противоречиш си или просто си измисляш целенасочено, което е още по-лошо. :) Когато в няколко теми в последния месец писах, че вътрешната красота е не по-малко важна и външният вид не е всичко, няколко жени тук дори ме упрекваха, че съм бил лицемерничил. Те са си самовтълпили, че аз (и мъжете обобщаващо) гледам само външния вид и не ме интересува каква е жената като обноски, отношение, ценностна система и нрав. Самовтълпяват си, защото не са отворени за чуждата гледна точка и им е по-угодно непременно "да слагат своите дум в чуждата уста" (както безуспешни опити правиш и ти сега). Те не могат или по-скоро не искат да допуснат вероятността мъжът да се интересува от личността на жената, да е верен, грижовен, романтичен и да желае сплотена връзка. Подобна обвиняваща и самовтълпяваща си жена трудно може да бъде убедена в нещо различно, при положение, че повечето като нея са имали поредица от лош челен опит с избраните лично от тях курвари, подир които са търчали години наред и после са им сърбали попарата. Отново, отново и отново. Но не са си взели поука след първия си погрешен избор на мъж. Не са си взели поука и след десетия такъв. Отново търчат подир следващия подобен. Не, че нямат избор на нормални мъже, които са способни на сериозни отношения; те просто НЕ ИСКАТ такива мъже! Не са им интересни, защото са открити и "предвидими" (което повечето жени считат за "ужасно скучно", а всъщност предвидимият мъж е стабилен в дългосрочен план), не ги карат да се питат и тревожат денонощно "Къде ли е с приятелите си сега? Или с друга? А какво ли мисли той за мен?", уважават ги, угаждат им, търпеливи са, не са избухливи и не са предизвикателство тип "Абе, има много трески за дялане, дразни ме колко е себичен и ме пренебрегва, но аз съм умна/хитра и ще превъзпитам лошотията в него! Накрая аз ще съм победителката! Да, да - така ще стане!". Този тип жени ще продължават да правят погрешен избор и ще си ближат раните от последствията, защото не гледат на мъжете като на подходящи за семейство, а като на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! И тази борба да надделяват над мъжа ГИ ОПИЯНЯВА! И винаги губят накрая. Печелят само магазините за продажба на храна за котки и едри мъжки кучета. И тези, които ги прекарват през кревата си и после нямат отговорности към въпросната самонадеяна "пишман-победителка".

Друга съществена причина, която много жени премълчават, е ЗАЩО - въпреки всичките сигнални лампички - се хващат с неподходящи за тях мъже играчи, на които от километри им личи, че въобще не искат да са трайно в семейство, не ценят женското мнение, на линия са само ако се касае за еб*ане и строго държат на личната си свобода. Това е, защото много от тези жени отлично осъзнават, че като самочувствие и физически са доста под нивото на подобни мъже и единствената възможност да са тях е, ако са им временна играчка в леглото. Естествено, някои от тези жени се самонавиват, че с пълни програми и разни други женски хитринки ще успеят да замъглят съзнанието на играча, ще го оплетат в мрежите си и той ще е с тях завинаги, но все още не се е родила първата жена в Света, която да стори това. Просто себичните играчи не възнамеряват да се кротват и да влизат в "семейните окови", както те ги наричат. Най-много да осеменят някоя лековерна жена и после я зарязват, защото не искат да живеят такъв живот. Но пък много от така осеменените и изоставени жени не съжаляват, защото все пак за кратко са се докоснали до мъж, на когото се възхищават физически, но не и духовно. И после често някои от тях страдат с години подир такъв "бивш", тъй като осъзнават как никога повече някой подобен няма да ги погледне.
Една камара недобре изглеждащи жени на драго сърце си разтварят краката за някой обигран симпатичен и снажен батко, защото знаят, че втора такава възможност може и да не ги огрее. И без това жените винаги се целят в мъже, които са на по-горно стъпало като външност и цялостно развитие в живота. Тези с по-ниското самочувствие си казват: "Абе, така и така ще ме клати някой мъж... Защо пък да не ме изклати кварталният сваляч, вместо някой нормален мъж, каквито имам много около себе си и лесно мога да си хвана и такъв след това?".

Всичките тези думи горе не са измислени от мен. Това е тежката дума на действителността, случваща се в обществото ни. Който има очи за истината, не само я вижда, но и я осъзнава. Останалите предпочитат да си слагат едни конски капаци и се вкарват в собствените си филми.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1a0aae0f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

92.   88, има и такива случаи, но в по-голямата си част жените са щастливи с един мъж, когато правят бебе и не мислят за оправяне на отношенията, а по-скоро за нормалния си женски инстинкт да дадат живот. Тези случаи за които говориш много често се случват при правене на второ дете, разбира се, че едно дете не оправя отношенията, и за жените, и за мъжете е трудно да се адаптират към новия живот с дете, но в край на сметка за него се полагат грижи и не се живее както преди него.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8e84da624d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

93.   № 91, изобщо не си познал нищо в опита си да направиш описание на мен (№ 87 съм). Внушението ти или самовнушението ти е толкова далеч от истината, колкото Земята от центъра на Млечния път. За да разбереш колко, ето какви мъже харесвам. Следва кратко описание: емоционални, чувствителни, нежни души, безнадеждни романтици, сладки, леко срамежливи, с момчешки чар. Такива, които чувстват всичко със сърцето си вместо да рационализират. Но трудно се намират такива в този студен егоистичен свят на материалисти. Никога не бих се опитала да променя такъв мъж, нито съм правила опити да променям мъже от другите видове.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

94.   Номер 93, ти току-що описа душевността на голяма част от мъжете. Но разликата е там, че повечето българки избират коренно противоположен тип мъже и после реват "Бие ме!", "Ревнува ме и ме ограничава!", "Няма свестни мъже!", "Изневерява ми!", "Напива се и е все с приятелите си до късно!", "Слага си краката на масата и иска да му слугувам!", "Заглежда чуждите жени в мое присъствие!" и още цяла канонада от подобни женски оплаквания, които нямаше да съществуват, ако въпросните жени бяха вземали решенията си трезво и разумно, а не поддавайки се на "тръпки" и други първични усещания, нямащи нищо общо с разума.

А ти защо реши така удобно да пропуснеш да споменеш какви мъже харесваш като външен вид? Не да изброиш какви нещастници си си подбирала досега, от които после си си напатила здравата, а с какви искаш да бъдеш. Няма да е лошо да споменеш и ръст, тегло и обиколка на бедрото, защото това често дава отговора защо една жена има неприятен нападателен тон със склонност към писането/говореното с прибързани заключения за останалите.
За справка, аз съм висок 171 см, тежа 90 кг и с бедрена обиколка 60 см (мъжките 90 кг при този ръст не са като женските 90 кг при същия ръст). Не съм "нацепена батка", но и не съм отпуснат и занемарил се. Съвсем обикновен мъж съм. 5-6 пъти дневно правя поредица от по 20-ина лицеви опори, клекове, повечето седмици тичам поне по два пъти седмично по 2-2,5 км, ходя най-малко по 5-6 км дневно за удоволствие (понякога катеря пловдивските хълмове, защото са приятен начин за разтоварване и спортуване), карам велосипед, често използвам стълбището вместо асансьора.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e7923965f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

95.   Тоя Кифлоч кога ще се разкара от сайта,мега доЗадник и уруд,мъж съм и ми е супер противен,ай ся 55 дислайка от тебе КИфлоч,даже и това правиш защо не станеш политик всички те мразят а гласовете за тебе са най много,защото ти си ги правиш,колко тъпо,ти сам разбираш че с това няма да станеш по умен,по харесван или по млад,хората не са малоумни че километричните ти мнения са пълен шит!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

96.   Номер 95, или ти се привижда, или не можеш да броиш. Виж колко са гласувалите за мен и с каква средна оценка. Виж и как са ми напраскали минусите в някои други теми в последните дни. Виж и как ти моментално получи 4 петички за това си грубиянско излияние. Точно по 4 петички скоро след публикуването получаваха вчера няколкото злобарски мнения по мой адрес, съответно по 4 единички за моите мнения, макар че аз никога не съм си позволявал да обиждам някого тук. Ако някой се припознава в моите мнения и се самообижда от това, следва да се замисли дали пък проблемът не е в собствения му телевизор. Много поздрави на твоите приятелки от бегемамата, с които групово се редувате да гласувате и да показвате злобата си! ;)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

97.   Имах предвид друга "гореща" тема от вчера, където няколко жени се втурнаха една след друга да пишат язвителни подмятания.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8e84da624d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

98.   До № 94 от № 93.
- Защо така удобно съм пропуснала външния вид на мъжете, които харесвам?
Защото нямам конкретен тип. Със сигурност "нацепени батки" не харесвам. Някак си не ми се връзват с нежната душевност, която търся. Но това може би е просто предразсъдък, поредния стереотип, не знам. Може сред тях да има нежни души, кой знае.
Ще опиша един конкретен мъж, когото харесвам, но нито съм го питала за ръст, тегло и обиколки, нито нося шивашки метър в себе си, а и нямам никакво намерение да го меря. На око: ръст - около 175, телосложение - слабо, коса - тъмна, почти права с дължина малко под линията на раменете, очи - светлосини, черти на лицето - правилни, особени белези - няма. Като черти на лицето напомня Стефанос Циципас от преди 2-3 години, но трябва да си го представиш без брадата или с по-рядка брада, с по-малко изразителни вежди и по-изразителни очи. Нежно излъчване с момчешки чар - нали това писах по-нагоре. Моят ръст - 172, тегло - 55 кг.

 
  ...

51-85 от 85
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker