За жените - от жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За жените - от жена
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 8856 пъти
След многогодишни наблюдения върху женското поведение и държание съм крайно отвратена. Не, не мисля, че всички са еднакви, срещам изключителни, нормални, стойностни и здраво стъпили на земята жени. Преди да сте засегнали националната принадлежност, живея в чужбина и твърдя, че няма значение какъв произход имаш, висок процент от жените са психически нестабилни с неясна и лъжлива представа за себе си. Защо ли?
Със сигурност социалните мрежи имат пръст в това нереално поведение. Днешната жена изгражда своя образ повече от перфектен. Всеки пост върви с някакви суперлативи как сме най-добрите, най-красивите, най-нежните, най-духовно извисените, най-сексапилните, сещате се. Повръща ми се от показване на увиснали цици(говоря за обикновените жени, не моделки, или известни инфлуенсърки), задници, снимки по бански, постове, чието съдържание на всяка една е със сходна същност - как трябва да мислиш първо за себе си, как ти си най-важна и най-добра, всички преминават от принцеси в кралици, други пък са барбита и богини. Една под всеки свой пост на увиснали цици обясняваше колко секси се чувства, тук-там пускаше готови постове колко много и се пиело, правело див секс и искала такава романтична вечер, а наред с това твърдеше, че е духовно извисена и е в 5Д реалност. Със сигурност чувстващата се секси жена не трябва да доказва сексапила си с постове и писаници. Всички еднакви до безобразие - фитнес, йога и психологическа литература. Всяка е убедена, че е различна и по-добра от останалите. Дрън-дрън. Без никаква креативност. Еднаква с останалите, но с вътрешна убденост за уникалност. Нелогично и нереално.
Това което виждам отстрани са куп жени, предлагащи се на пазара, те дори на се предлагат, те се насилват да бъдат интересни, забелязани и одобрени от всеки. Никога не са ми били нужни чак такива тактики и усилия да впечатля, когото и да било. Нямам два метра крак, не съм и руса със сини очи. Никога не съм се напрягала.
Още по-отвратително е желанието да се показваш на всеки и да търсиш всеобщо одобрение. После се чудят защо връзките им се разпадат, сами с години или никой не иска да се обвърже сериозно с тях. Няколко ги наблюдавам, пускат дори чатове с някой емоционално/сексуално незадоволен, който им прави лов бомбинг и наистина не схващам самочувствието ли си вдигат по този начин. А къде ли е то щом изпитват такава нужда? Не, доказват колко желани са. Пълна комплексарщина, нищожност и неприемане на себе си.
Напълно еднакви в поведение, мислене, държание, като еднотипови марки от 10 стотинки. Една позната решила да запали пламъка на позатихналата си връзка. С огромен ентусиазъм обясняваше как ще пътуват няколко пъти в годината, как ще прави специална вечеря и по този начин всичко пак ще бъде вълнуващо и за двамата. В социалните мрежи същата история - пътувания, специални вечери и, обичам те, под всяка снимка. Погледнах я тази позната и за секунди й намалих ентусиазма - казах й, кое му е специалното на това, всяка преди теб е предлагала същото, всяка след теб ще предлага същото. Това той ще го има с всяка, сестра му, бившата, любовницата, механично повтаряне на събитията просто всеки път с различна жена. Кое му е уникалното и вълнуващото?
За чистота не ми се говори. Живях с доста, само една чистеше. Останалите с месеци не пипаха нищо, буквално нищо, накрая като видиш какви мързеливи мърли са, хванеш и си изчистиш, нищо, че предния път пак ти си поддържала чистотата.
По отношение на интелигентност и интереси пак повечето попадат в общата категория.
Постоянни суперлативи, сама за себе си. Как пък една не се снима в библиотеката, ей така за различност, как нито една не каза меришат ми краката след 10-часов работен ден, или поне един път не спомена, досадна съм, говоря много, имам отрицателни черти. Нито една не е реална и себе си. Блажени са вярващите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 85

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4edabce302
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   Много правилен коментар. Евала!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f17b5683d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

3.   Съгласен съм, 100% истина за 85% от женското съсловие което познавам.
Показност и нереални изисквания спрямо това което са.
На мен лично останалите 15% са ми интересни...
Според мен обществото ни е консуматорско.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0b2d6cfc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

5.   Не познавам такива жени, но съм мяркала фолк певици случайно в интернет, няколко пъти, те са такива. Ти някакви такива ли имаш за приятелки? Ако щракат на Планета цял ден или на местната такава телевизия в чужбина, не е учудващо, че са такива. Учудващото е, че са ти в обкръжението, но недоволстваш от тях. Не говори добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 216d5941b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

8.   Номер 5, поставям кифлите с джуките и чалгаджийките в друга категория. Не са ми тези приятелките. Не си успяла да схванеш есенцията на написаното. Няма недоволство, има потрес към култа за себе си и личностна грандомания. Има и голяма доза противност в извратения начин да се показваш и да търсиш одобрението на всеки. Във всяка психологическа книжка пише липса на какво е. Едно бутане за мъжко внимание, всякакво мъжко внимание. Просто на мен не ми се е налагало, неестествено ми идва. Не изпитвам вътрешната нужда да се харесам на всеки. А жени, които се стремят да се харесват на всеки, търсят вниманието на всеки и това им гали егото, са доста пречукани в главата или поне вътрешно комплексирани, било то симпатични на вид.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8c9f749216
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласявам се с Вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 21a49baaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като цяло нормалната жена изобщо няма да придава значение на фейсбук или няма да има такъв, или ще има фейсбук с 5-10 приятели вътре. Но ако е живяла без фейсбук, но с връзка и изведнъж си направи такъв и се разрови приятелят й до нея къде е в нета - бомба! Сайтове за бърз секс и милион харесвания под снимки на жени. Да, масово българката е такава, каквато я описваш, но и българинът не пада по-долу. Търси бърз секс и си проваля сигурни връзки заради това. Относно време, изкарано с жена или сестра, все пак мъжът не спи със сестра си и говорим за жена във връзка, нали? Да, всяка жена може да предложи вечери и почивки, но и всеки мъж може да предложи секс, за пари дори не говорим, българинът не е алтруист дори за собственото си семейство и все мисли как "ще се мине".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bd85488e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Приятно, макар и рядко, разнообразие е да видиш жена с толкова обективен и логичен начин на мислене. Респект. Моите наблюдения върху "модерната жена" съвпадат на 100%.

Особено много ми хареса това - "Всички еднакви до безобразие - фитнес, йога и психологическа литература. Всяка е убедена, че е различна и по-добра от останалите. " В интерес на истината имаме още няколко типажа но те всички се броят на пръстите на едната ръка.

Винаги е имало мъже които биха сваляли звезди на всяка срещната но наистина авторката е права, че сега е по лесно от всякога и на такъв тип мъже не им коства нищо освен да изстрелват добре заучени фрази под всеки профил във сурата. А жените които не могат да се похвалят с подобно обективно мислене веднага решават, че щом има такава навалица от обожатели към тех, под една или друга форма, то те наистина са много красиви, уникални, прекрасни , умнички , или какъвто там захаросан себеобраз си обрисуват в главичките. Нищо, той живота има онзи досаден навик да те поставя във ситуации в които рано или късно трябва да докажеш своите качества. И защо ли много хора, не само жени, честичко се оказват изненадани когато дадена ситуация или връзка не са се развили така както те са очаквали. Ама така де - "от по високо се пада по лошо".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Някой незнаен автор добре го е изразил с тази реплика, често отговаряща на действителността в обществото ни:
https://i.imgur.com/btZNkUO.jpeg

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b47ba5f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

15.   Нали се сещате, че тези жени, ние мъжете ги направихме такива, като за единия секс сме готови да свалим звездите на всяка една в социалните мрежи. Един куп ухажори им създават това нереално самочувствие, което жените имат. Така че нещата са всеобхватни - отнасят се както за жените, така и за мъжете. Малко свестни има и от двата пола.
Моята приятелка е свястно момиче, почти не качва в социалните мрежи, с много добро възпитание в семейството, с ценностна система, образована и любвеобвилна. Повечето нейни приятелки са също като нея. И знаеш ли какво - нито една си няма приятел. Това са скромни момичета, които не ходят с поли до пъпа, не ходят на високи токчета, не се снимат всеки ден за инстаграма, не използват тик-тоци и онлифенсове. Изключително земни и скромни момичета. Точно 3 на брой са. И много малко мъже ги поглеждат или се интересуват от тях. Опитахме да съберем един мой приятел с една от тези приятелки на моята приятелка и нищо не се получи. Той казва, че не му е атрактивна и не е много секси. Същия той, непрекъснато се опитва да сваля разни кифли из инстаграма, търси к*ви из тиндър и после ми се оплаква, че жените не стрували, били материалистки и се интересуват само пари, секс и пътешествия. Еми, брат, съжалявам, ама такива си ги търсиш сам. Ето, предложих ти скромни и умни момичета, ама за теб не са секси, щото не ходят полуголи и не са спали цял футболен отбор. Еми, стой си сам тогава, ама недей да обвиняваш жените за това. Сам си си виновен.
Та така е и с всички отношения по оста мъже-жени в днешно време. И двата пола търсят определени образи и типажи, които обаче когато ги намерят, се оказва, че не са това което са искали и после има рев и омраза към всичко и всички. Променете си критериите за търсене, хора!!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c808d0194e
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

16.   Аз също съм жена и също не се показвам по социалните мрежи - идеята да точат лиги по мен/мои снимки някакви дърти, грозни, психари и какви ли не още отрепки ме отвръщава тотално и отвсякъде, но не разбрах на теб какво ти пречи, че разни жени го правят и още по-интересното: как и кога намираш време да им следиш профилите и да ги анализираш? Че и в циците им да се взираш?

Значи струва ми се съвсем логично никой да не пише, че му миришат краката от 10-часов работен ден, защото това е един вид оплакване/мрънкане. А никой не понася мрънкащи хора. Аз съм убедена, че тези жени напълно осъзнават, че имат и отрицателни черти, както и всеки друг човек, но постването в мрежата по някакви причини им идва зареждащо, както например на мен ми идва зареждащо да слушам Росини, Вивалди и Бранденбургските концерти на Бах. Ти какво би искала - да наведат глава и да публикуват само това, което на теб ти е угодно и което ти одобряваш?
Иначе е много вероятно да има и такива, които са се снимали в библиотеки. Днес в интернет има всичко. Просто ти си се фиксирала върху тези жени и циците им.

Защо изобщо ти коментирам? Защото ти ми прозвуча като доста озлобен човек докато четях написаното от теб и подозирам, че имаш злоба не само към жените, за които си пуснала тази тема, а и към доста хора като цяло - все такива, които не влизат в твоите рамки. Сега, ясно стана, че и ти четеш редовно този сайт - забелязала си, че периодично се пускат злобни теми относно тези и онези жени и си решила и ти да акнеш, като си си направила сметката, че веднага ще ти се откликне на помията. Вече си получила няколкото подкрепящи коментарчета, виждаме. Е, удари ли г*за в тавана?

Че освен за профилите на тези по-обикновени жени, намираш време и за тези на моделките и известни инфлуенсърки, както придвидливо/предпазливо си ги отбеляза в скобка (говоря за обикновените жени, не моделки, или известни инфлуенсърки) .
Добре, ти сериозно ли си прекарваш свободното време по този начин?

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Понеже в няколко коментара вече бяха намесени "скромните момичета", ще помоля и мъже, и жени, да не бъркат "скромно момиче" с "некрасиво момиче" или с "дебело момиче", защото между тези понятия има огромна разлика! :)

Част от дебелите и грозни момичета и жени са доста нахални и незнайно защо се мислят за по-специални от останалите, често и с вредни хранителни навици и без да се движат достатъчно, чрез което все повече влошават проблемите си. От друга страна, рядко, но все пак има земни и скромни красиви жени. Повечето като тях се поддават на лесното и се възползват от мъжкото внимание към себе си, но не всички са такива. Нека не забравяме, че доста от нехаресваните жени ПО ПРИНУДА се преструват на скромни и кротки, просто защото никой не ги отразява и осъзнават, че няма кой да ги търпи, ако са и нахални на всичкото отгоре. Никак не са малко изневеряващите дебели и неугледно изглеждащи жени, така че нека не ги вкарваме веднагически в графата "скромни момичета".

Хубавата и стройна жена си е хубава и стройна дори и като е в най-обикновен анцуг, с тениска, маратонки и без грим, докато нехубавата и дебела жена, колкото и лъскави и съблазнителни парцалки да си сложи, колкото и дебел слой грим да има, пак не може да мине за привлекателна. Не късите поли и дълбоките деколтета са признак за красота и изваяна фигура, а какво е съдържанието под дрехите.

Номер 15, като цяло съм съгласен с част от написаното от теб, но не мога да се съглася, че мъжете са направили голяма част от жените самозабравили се готованки. Всеки човек, независимо от кой пол е, е такъв, какъвто САМ избере да бъде! Как може да има читави мъже и жени, а други да са боклуци, макар че живеем в една и съща държава, в сравнително еднакви условия, че даже и двата срещуположни типа хора често общуват заедно или се събират на едни и същи места редовно (на улицата, в училище, в университет, на работното място, в хранителния магазин и т.н.)? Всичко е ЛИЧЕН ИЗБОР!!! Без глупави оправдания, че някой друг им наложил да бъдат такива или онакива! Както има верни и искрени хора, така има и голям брой изневеряващи и лъжещи.

Иначе средно изглеждащите жени, които не са нито първи красавици, нито са грозни, притежават един особен чар и излъчване на съпруги, което е трудно за обяснение, но е авродизиак за много мъже, защото подсъзнателно създават усещане за доверие и стабилност. Естествено, това не значи, че до една са все свестни, така че народната поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат!" важи с пълна сила и тук. През определени периоди от живота ми и аз съм бил привлечен от няколко такива обикновени на вид жени.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47176578b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

18.   Драга(ако темата е писана от жена),а теб кой те кара да висиш непрекъснато в социалните мрежи,а после да коментираш на коя какви били циците?:)
Ами, като не ти е приятно, не ти се глада,намираш го за повърхностно и т.н , намери си друго разнообразие вместо да мърмориш като дърта свекърва.
Единствената истина, която каза е че публикациите в социалните мрежи(не само на жени, ами и на мъже) са повече фалш и преексониране, отколкото реално им се иска на някои.
Но такива са фактите.На който не му изнася, да не гледа!
От така зададената тема очаквах доста повече дълбочина, а то се оказа , че на някоя не й харесва, че колежките й се снимали с бански на плажа и публикували снимките си:)
Да, много "задълбочена "тема :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 82763b61fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

19.   Като добавим към всичко това и огромният процент болни от раковото психическо заболяване злокачествен феминизъм - кашата става пълна!
Злобни и незадоволени, с нереална представа за себе си и за законите, които в действителност управляват света... Това за мен са изгубени, осъдени на доживотни страдания души..

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a946e45b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   15, евала ти правя за милите думи за приятелката ти. Много мъже трябва да се поучат от теб и като мислене, и ценности. Много познати мъже плюят приятелката си зад гърба й и това е една неприятна тенденция в страната, рядко мил коментар и смислен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c48c808846
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   "Живях с доста, само една чистеше", ама така кажи, бе, а цената, че си от о-в Лесбос! Оттам вече няма какво да приемаме насериозно излияния пълни с обиди...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ea92d560de
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

22.   Много сте злобни, не се спряхте. "Фитнес, йога и психологическа литература", някой бил изглеждал добре. По-добре ракията и салатката и чалгата, с шкембето и двадесетте килограма от горе. То си лъха на завист вече, ама мързела е голямо нещо. Много грозни изказвания от страни. Може би повечето от тези жени не са нобелови лауреати, но и вие не сте. От позицията на какви съдите? Ако бяхте прочели малко "психологическа литература", вероятно нямаше да сте толкова незрели и щяхте да се занимавате с нещо по-креативно от това да злобеете по някакви кифли,които имат повече качества от вас, така както сте ги изредили. Колко от вас спортуват или четат каквито и да било книги?... Тъжна история...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: eb9fa46381
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Aз пък не разбирам - авторката явно доста време прекарва в ровене на чужди профили, гледане на чужди снимки и четене на чужди постове като за човек, който е над тези неща.

Защо изобщо поддържаш връзка с подобни хора и им се правиш на приятелка? Какво те интересуват снимките и постингите им, че ги следиш и си се абонирала за тях? Защо не инвестираш времето си по-добре вместо да го губиш?

Що за приятелства поддържаш, било то и онлайн - хора, които не харесваш, смяташ за глупави, ограничени, неравнопоставени с теб, но въпреки това не прекратяваш контакта и общуването? Това е лицемерно и малодушно. Смелост ли нямаш да прекратиш тези контакти, да изключиш подобни безмислени хора от живота си? Значи гледаш им профилите, чудиш им се на простотията, сравняваш се с тях, убеждаваш се колко са жалки и непълноценни и после и ходиш да ги коментираш в анонимни сайтове. И така до следващата снимка. Интересно, как би определила собственото си поведение?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bd85488e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

24.   Хехе, логиката на номер 15 кърти :) Скив ся, пич, хипотетично казано се шматкаш из улицата и неква циганка те спира и почва да ти обеснява колко си готин, велик и тн. Ти ся кво искаш да ми кажеш? Че ще повярваш на всеки ласкател който ще ти говори какви ли не неща само и само да изкопчи нещо от теб? И ще си вирнеш носа до небето щото си и повярвал на тази циганка и "тя те е направила такъв"? И за тва циганката ще е виновна а не ти щото си тъп и наивен? Желязна логика.

Една от типичните черти на повечето жени е, че не умеят да поемат отговорност, дори и за себе си и собствените си действия. Затова на тех все някой друг им е виновен, никога те самите. Затова и все си търсят "отговорен мъж" за сериозна връзка (дотогавашните бройки са строго засекретени и не се споменават под никакъв предлог. Освен разбира се, "бившият" - от него се оплаваме нон стоп). Затова и изказванията ти са музика за ушичките им.

Чували сте навярно старата поговорка "Не е луд този който краде баницата а този дето му я дава". Все повече се убеждавам, че нашите пра пра родители са били много по умни от нас.

А този приятеля ти, дето търсел секси жена, също не е показателен пример щото е очевиден чалгар. За такъв тип хора изобщо не си струва да говорим защото са ни до болка ясни. Мъж който си търси секси жена, отива в студентски град и забърсва първата която му приеме джинчето. Там има много такива. И всички са "секси".

Не търсиш "свястно момиче" което наред с типичните изисквани качества - "да е умна, скромна, да готви, да е грижовна", освен всичко имаш и претенции да пуска в бекярда и да те изсмуква като трифазна прахосмукачка сутрин, обед и вечер. Малко наивно изказване което много напомня начина на мислене и поведение на повечето жени - все ти обесняват как искат добричко и романтично момче което просто да ги обича, ама си разтварят краката пред първото по якичко лошо момче което небрежно паркира по лъскава и шумна кола. И после "мъжете са боклуци".

И кой знае защо като се разхождаш из улиците и все ти прави впечатление, че честичко виждаш жени които мааалко от малко да приличат на нещо, и се оказва, че си шофиркат големичък джип който несъмнено са си купили със собствени средства защото са много добри професионалисти и изкарват луди пари.

Изказването на номер 15 е твърде тенденциозно и слага под общ знаменател доста по сложен проблем който има доста фактори. Както вече казахме, има всякакви хора и от двата пола. Такива като приятеля ти, които неизменно държат да са със секси жени, и такива жени които задължително държат да са секси, ги изключваме от разговора защото просто не са интересни. Затова много често обществото нарича подобни хора със истинските им имена - техните полови органи. Защото те са най важни за тех и най добре ги определят. Ни повече, ни по малко.

Авторката говори за средностатистическата жена. Там е проблемът, е че един солиден процент от тях се държат като "принцеса която иска да стане кралица", както авторката много добре се изрази.

Както и тя самата каза - истинската жена няма нужда нон стоп да подчертава своя сексапил защото, 1 - той е очевиден за този който знае как да гледа, сиреч, не е нужно нон стоп да си навираш циците в носа на хората, че белким някоя блейка най накрая да те забележи, и 2 - защото много добре знаеш, че твоята личност не се изчерпва с твоя сексапил, и 3 - последното нещо което искаш, е бъдещия ти мъж и баща на децата ти, да избере точно теб, щото си имала най големите и добре показани цици и гъз. Не се иска много акъл да се сетиш, че в момента в който следващата по секси жена от теб, си разтвори леко краченцата, мъжлето ти ще почне да ти обеснява, че "има много работа в офиса", или "честичко ще излиза с приятелчетата след работа на по бира". Както и честичко се случва. Такив тип хора взаимно се заслужават и тяхната съдба е съвсем закономенра.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2aba79bbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

25.   Поздравления за автора на коментар 15. Точно в целта. Съвременните мъже са обсебени от външността на жената, а след това се жалват, че жените са материалистки, кифли и полигамни, а по-скромните, ненатокани и непопулярни из соц. мрежи жени, остават незабелязани и неоценени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 82f46353cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Аз нямам нито една такава приятелка. Просто такива хора не са приети в социалния ми кръг, но това не значи, че не наблюдавам явлението. Мен лично то никак не ме дразни, даже ме забавлява. Нека си мисли женицата, че е секс бомба, щом това я прави щастлива; нека си снима чадърчето на коктейла. Не краде, не убива, не лъже, само се опитва да повдигне самочувствието си. Ето, тук обаче, според мен, е големият въпрос. Защо си повдига самочувствието по този, а не по друг начин? За жалост, ние всички сме виновни за това, защото не успяхме да наложим други визии на успялата и щастлива жена. Две поколения израснаха с убеждението, че колата, парите и дрехите са символ на успелия човек. Най-пагубното беше, че никак не глупави хора успяха да осребрят авторитета си сред наиввниците с химни като "Едно ферари с цвят червен..." или друго подобно вулгарно богохулство.
Давам ви пример колко страшни са всъщност нещата със следната история. С 16-годишната ми дъщеря, след много хленч от нейна страна, веднъж сключихме сделка. Аз ще я заведа в мола, където тя ще гледа филм, ще си купи дънки на дупки и ще яде боклуци в Макдоналдс, но после тя идва с мен на изложба. Нарочно бях избрала ефектна изложба, интересна не само за човек вманиачен по изкуствата като мен. Представляваше модерни пластики, експонирани пред старинни огледала. Ефектът беше неописуем - една и съща скулптура се оглежда в десет различни ракурса, зрителят сам става експонат, тъй като огледалата отразяват и него, изгубва се сред отраженията си като в лабиринт. А самите огледала - венецианско стъкло с позлатени рамки; неволно ти идва мисълта колко ли и чии образи за отразявали през вековете.... Изпълнихме програмата. Щерката гледа филм за динозаври, тъпка се с пуканки, бургери и накрая сладолед. Цялото това пиршество беше прилежно увековечено с телефона й. Като взе да снима и сладоледа си вече не издържах и й казах, че това е просто смешно, всеки яде сладолед, нищо необичайно няма в това. Потривах ръце от нетърпение да я заведа в галерията, че да й хвръкне шапката! Хлапето наистина беше впечатлено, смигнах на уредничката и тя й изнесе цяла лекция, която изслуша със зяпнала уста, но... така и не докосна телефона си. "Ето това си заслужава да снимаш и покажеш на приятелите си" - казвам. "Да, бе - рече тя, - нали ЩЕ МИ СЕ СМЕЯТ".

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 735eaf719a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Н 22, абсолютно вярно!
И пак опират до "киселото грозде" оправдания за мързела си, даже за завистта си, неуважението към собствените им тел(ес)а и нехигиенична менталност.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d136d1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

28.   Добре де, кифли винаги е имало, има и ще има, ти обаче, след като претендираш, че не си такава, защо се занимаваш с тях? Четеш им постовете във фейса, коментираш и т. н. Мен като ме дразни някой, просто го игнорирам, а не си губя времето да му обяснявам, че поведението му е глупаво. Така, че малко ми е странно, хем "аз не съм такава, хем ама защо не се снимат в библиотеката?" Теб защо те вълнува кой къде се снима. какво поства и т. н.? Малко ми намирисва на скучен личен живот и дай сега да даваме акъл на другите как да живеят.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d3f1ba8d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

29.   №16 и 18 ме изпревариха. И аз се питам какво интересно има да ровиш из фбук профилите на хора, които не познаваш и да им гледаш снимките? Че го правиш и с години? Повръщало ѝ се от увиснали телеса, предлагащи се жени и пр. Като ти се повръща, защо ги гледаш? Влез в сайта на Лувъра, Ермитажа, на Музея Ван Гог и др. подобни.
При толкова информация за култура, изкуство, история, пътешествия и т. н. трябва ли да гледаш някоя си по бански, за да я оплюваш след това?
Темата показва не толкова какви са хората, които визира, а какъв е авторът.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47176578b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   17, ами нали знаеш, красотата е в очите на гледащия!
Така че, има и скромни "красиви "и "грозни" нахални, но всичко зависи от възприятията на съответния човек.
Ти така го описа, ще кажеш , че по закръглените или пък тези, които на теб не са ти симпатични, нямат право на лично щастие и на мъж до себе си!
То да ти кажа, не всички мъже са манекени и с обноски на рицари-кавалери!
Така че, малко по-полека с понятията "грозен" и "красив":)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e959a731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Кифлоприземителчо се прави на "защитник" на жените, които не са к***и. Хаха, смях.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   Номер 31, каквото съм искал да напиша, съм го написал. Всякакви залитания в друга посока от твоя страна са плод единствено на твоите разбирания и тълкувания на думите ми.
Поначало всеки има право да е щастлив, но за да се случи това, следва и да положи усилия да хареса на първо място себе си, да е доволен от постигнатото, и едва тогава да започне да има изисквания към отсрещния пол. Правата не идват наготово. Факт е, че много жени (и красиви, и недотам красиви) не влагат време и усилия да са добри в нещо, което да е различно от външен вид, грим, дрехи и самонавиване колко са харесвани, позирайки за снимки. Тук-там някоя и друга жена спортува, рядко са истински грамотни и с добра култура на общуване. Привидно много жени следват висше образование, но не с цел после да се ограмотят и развиват кариерно, а защото е удобен начин мама и тати да снасят кинти още няколко години, без да им припомнят да започват работа, плюс възможностите, които се откриват за купони и други забавления покрай студентския живот. Това всъщност и много мъже го правят, а не защото са ученолюбиви. Нямам намерение да защитавам този или онзи пол. Различните хора и от двата пола имат своите подбуди да вършат определени неща и следва да сме безпристрастни в мненията си. Винаги ще има изключения от общото правило.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   Номер 25, думите ти "Съвременните мъже са обсебени от външността на жената" са напълно погрешни, тъй като всъщност съвременните жени са обсебени от външността си! Повечето жени са пределно наясно, че без външността си няма как "да се продадат" на мъжете, като не става дума изрично за пари, а за харесване с цел връзка или брак. Затова съществуват и многомилиардните промишлености за производство и продажби на всевъзможни гримове, дрехи, бои за коси и какво ли още не, а всяка трета реклама е също с тази развъждаща цел. Самочувствието на почти всички съвременни млади жени се СГРОМОЛЯСВА до земята, ако се покажат на улицата в естествения си облик, т.е. без грим, без хитро подбран сутиен с цел зрителна измама за истинските форми и обем отдолу, без определена прическа, без обувки с високи токчета или платформи и т.н.

Разликата между жена с грим и същата жена без грим е огромна!

Разликата между жена с подплънки в сутиена и същата жена без подплънки в сутиена е огромна (ако пък я видиш и без сутиен, истината често увисва в пълната си прелест)!

Разликата между жена с изкуствени рисувани вежди и същата с естествени вежди е огромна!

Разликата между жена с обувки високи токчета и същата без тях е огромна!

Разликата между жена с частично прикрити от прическата бузи и/или чело и същата жена с неприкрити бузи и чело е огромна!

Разликата между жена с "йога клин" или с пристягащи дънки и тази с неприкрити целулитени бедра е огромна!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5b538f90cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   33,много думи нищо съществено нито смислено.
Май теб някой трябва да те приземи, че от критикари и то по принцип, файда няма.
Голяма част от мъжете и жените не спортуват,или поне не активно. Голяма част от тях също не се снимат на корици по списанията.
Голяма част от тях са учили едно, работят друго, а реално заложбите им може да са нещо трето.
Това са фактите,важат и за двата пола.
Сега прочети си първия коментар, как наблягаш само на физиката на жените, кои били "грозни" и кои "красиви" .
Затова ти писах, че мъжете също не всички са манекени.
Има и от двата пола красиви , грозни и по средата.Но всеки сам определя за себе си кое го привлича и кое-не.
Като физика, като характер, като поведение.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1aa0334c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

36.   За социалните мрежи съм съгласен, че бъркат в психиката на жените. Но като че ли си бая незадоволена. Аз самият харесвам жените, с тези които описа просто не се занимавам.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   Номер 35, с първия си абзац описваш цялото си мнение със същия номер. Точно ти си тази/този с общите приказки без вложен смисъл. Естествено, че има всякакви хора и едни спортуват, други не, едни работят, други не, едни са хубави, други не, едни ги е страх да се покажат на улицата в естествения си облик без всевъзможни похвати за зрителна измама, други не (и така нататък, да не изброявам), само че ти пропускаш същественото, което аз споменах - важно е каква част от хората са едни, и каква други!
В първия ми коментар в темата не наблягам на физиката на жените - нещо си се заблудил(а). Прочети отново мнение 14 и ще се убедиш. Във второто ми мнение с номер 17 (ако си счел(а) това като първото ми такова) в първата половина съм призовал да не се бъркат понятията "свястна жена" и "дебела/грозна жена" и съм обосновал своето становище. Факт е, че част от красивите жени са свестни. Факт е и това, че част от грозните и/или дебелите жени са доста зле като нрав и ценностна система. Трети факт е, че голяма част от привидно "свестните" и "скромни" дебели и/или грозни жени се правят на такива, само защото никой не ги отразява дори и аз едно изчукване и са наясно, че ако си позволяват много-много, шансовете им ще са още по-нищожни. Четвърти факт е, че повечето жени се съсредоточават и разчитат основно на единственото си предимство пред мъжкия пол - наличието на женски полов орган, в съчетание с вманиачаване по гримиране, без да залагат на личностни качества. И после повечето от тях се оправдават по глупав начин, че го правели това "заради мъжете"! Не, милички, правите го заради себе си, защото се чувствате неуверени от това, което виждате в огледалото без грим и без повдигащ сутиен с подплънки. Евтините оправдания минават само пред някакви пълни наивници. И тук нямам предвид съвсем лекия грим, който само леко подчертава чертите на лицето, а широкоразпространената практика сред повечето жени да се гримират така, че и майка им да не може да ги познае и при които разлика с и без грим е огромна.
Във втората част на мнение 17 съм писал за личния избор и неоспоримия факт, че той е нещото, което зависи от нас самите, така че са безпочвени и смехотворни всякакви оправдания как някой друг ни бил "накарал" да сме едни или други като ценностна система.
Хайде сега прочети отново мнението си, за да установиш как си противоречиш за всичко това.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5b538f90cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

38.   ОХ,37, много афиши и думи, зад които прозират злоба и комплекси, да ме прощаваш.
Обаче нямам нерви, нито желание да отговарям на всеки твои коментар, който е пропит с полуистини(като средство за манипулация) И ОМРАЗА към жените.
Сега по същество.
Аз твърдя, както ти писах в преден коментар, че красотата е в очите на гледащия. И макар, че има някаква общоприета рамка за "красиво" и "грозно", всичко се пречупва според индивидуалните разбирания на човека и излъчването на личността(което не е само физика).
С други думи , ако пред нас застанат 2-ма човека, аз може да харесам (чисто физически) единия, ти-другия.И добре че това е така, иначе светът щеше да загине.
Ти, в коментар 17, по същество репликираш коментар 15, в който човека обяснява, как негов приятел се лепи само на "намазани силиконки", пренебрегвайки естествената красота и после се оплаква от жените.
Сега въпрос към теб.Нима смяташ че няма такива мъже?
И , ако, да-защо тогава веднага скачаш да "разясняваш" кое било "хубаво", "грозно" и т.н. и " как да не сме бъркали понятията":))).
Като реално не познаваш хората за които пише 15, нито вкусовете им!
Ами, представи си, има и такива мъже(хората са различни).

Но не смятам да се задълбочавам много в обяснения, след като смяташ, че: " ПОВЕЧЕТО жени се съсредоточават и разчитат основно на единственото си предимство пред мъжкия пол - наличието на женски полов орган"
Очевидно при теб реалността е такава, или такива хора привличаш(за да привлечеш други се искат и други качества, които трябва ТИ да имаш,за да си желана партия за другия).
И последно за повдигащите сутиени(защото гледам, че все са ти в писанията), прочети анатомията на жената и защо увисва на бюста.
Основни фактори-напълняване,отслабване, раждане, кърмене, възраст.
Сега, за да се запази бюста на жените хубав в средна/зряла възраст, какво съветваш- да не раждат, да не кърмят и да не остаряват?!?
То и на мъжете им "омекват" определени части с възрастта, ама какво да се прави , анатомия :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c25dbb68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

39.   Е,и? Който каквото иска, това да прави. Всеки влак си има пътници. Когато някой ме дразни с поведението си, изключвам опцията "Последвай" и преставам да виждам постовете. Някои омъжени жени демонстрират странно поведение с ежедневни селфита с цупене на устни, пози във фитнеса, снимки в деколтето, което някакси не върви, когато имаш деца, но не си публична личност. Аз лично го възприемам като семейния ми сексуален живот куца, има ли желаещи и като вид простотия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

40.   Номер 35/28, след като прозират злоба и комплекси от думите ти, спри да ги употребяваш тогава! ;)
Каквото съм написал, се чете пределно ясно и всякакви опити да твърдиш нещо различно за мен са изцяло плод на твоята фантазия. Вместо да си измисляш и да правиш анализи и твои си преразкази какво уж съм бил писал, по-добре прочети дословно частта от моето мнение 17, в което се обръщам към номер 15:

"Номер 15, като цяло съм съгласен с част от написаното от теб, но не мога да се съглася, че мъжете са направили голяма част от жените самозабравили се готованки. Всеки човек, независимо от кой пол е, е такъв, какъвто САМ избере да бъде! Как може да има читави мъже и жени, а други да са боклуци, макар че живеем в една и съща държава, в сравнително еднакви условия, че даже и двата срещуположни типа хора често общуват заедно или се събират на едни и същи места редовно (на улицата, в училище, в университет, на работното място, в хранителния магазин и т.н.)? Всичко е ЛИЧЕН ИЗБОР!!! Без глупави оправдания, че някой друг им наложил да бъдат такива или онакива! Както има верни и искрени хора, така има и голям брой изневеряващи и лъжещи."

Увисването на гърдите при някои жени след раждане и кърмене, което ти изтъкваш, не обяснява защо жените повсеместно избират да носят сутиени с подплънки, които да създават зрителна измама не само за хубава форма, но и за много по-голям обем от истинския такъв. И то жени, повечето от които въобще не са раждали (в наши дни българките средно раждат над 30 години), тъй като това с подплънките за изкуствено голям обем се практикува още от ученичките в непълнолетна възраст и много от младите жени, които няма да раждат в близките години. Истината е, че сутиени с подплънки се носят поради комплекси за малоценност и срам от истинския размер. Никой, който е истински доволен от външността си, не се стреми да я изопачава.

Между другото, издишат също и прибързаните ти догадки, че уж съм бил писал истината само за женските похвати за зрителна измама. Напротив, аз съм безпристрастен и дори и в последните дни написах няколко мнения в различни теми относно това, как и редица мъже прибягват до зрителна измама, с цел да придадат на външния си вид по-различно изражение - най вече по отношение на брадата. Споменах и за една позната, която се ошашави, след като видя приятеля си без брада, защото тя дотогава си мислеше, че той е с голяма квадратна челюст, а пичът има много къса и прибрана назад долна челюст и двойна гуша. Просто такъв си му е генът, но тя буквално не можеше да си намери място от разочарование. Нещо като този мъж на снимката: https://i.imgur.com/osmyCbX.jpeg
Други мъже пък се гласят с по-скъпи дрехи, часовници и скъпи очила, опитвайки да зарибят лековерни жени, че уж са някакви заможни типове, а всъщност са просто обиграни играчи с ниски доходи. Такива мнения съм писал и преди години и може да се провери. Ей сега набързо намерих и една от скорошните теми, връзка към която ще приложа долу. Едно от мненията ми отпреди два дни все още изчаква одобрение и вероятно ще се появи скоро като номер 25 там, като в него съм дал още повече примери със снимки на роден музикален изпълнител с и без брада:
http://spodeli.net/1/story-161836.html

За омекването на мъжкия полов член съм напълно съгласен с теб. Докато на 30 години можех да издържа 5-7 пъти на ден, в днешно време не съм надвишавал 2-4 пъти дневно и това значи спад около 50-70% спрямо преди. Издръжливостта ми е с още по-голям спад - от до 6 часа преди 10 години, вече над 1,5-2 часа не мисля, че мога да издържа. Това са едни 300-400% спад, което е чудовищно влошаване за само две петилетки. Никой не може да избяга от времето, което тече и не чака.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5b538f90cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

41.   40, аз чета това, което си цитирал, ама чета и горните абзаци:)
И ти си всичко друго, ама не и безпристрастен.
Всъщност, 40, много малка част от жените са готованки.
Повечето учат, работят, деца гледат и възпитават(което е различно от оставени пари на масата, за да им се купи каквото е необходимо), и т. н.
Не ми се цитират статистики, може да намериш.
Но ти с големия аршин-"голяма част са готованки, повечето разчитали на женските си си полови органи, основно... "
Ммм да, много "безпристрастен":)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

42.   Номер 41, повече от половината жени на 40 години или по-малко дори не са раждали още, а ти тръгна да твърдиш как се грижели за деца! Хайде, малко по-полека с преувеличенията! Статистиката отпреди две години е, че българките средно раждат над 30-тата си година; и тази средна възраст на родилките всяка следваща година се увеличава! Затова, престанете с това латернаджийско натъртване и преувеличаване, че жените уж заради децата това, заради децата онова! Повечето от младите жени са бездетни и не възнамеряват да раждат в близките 5, 10 или 20 години. Какви деца са ви все в устите, като удобно оправдание за всичко!? Станала тя на 30, едва ли ще ражда преди да е на път да изпусне влака към 40-годишна, но още от 18-годишна натъртва, че държала мъжът да е с високи доходи и хубава кола, защото "мислела за децата в необозримото бъдеще и те трябвало да живеят в добра среда без лишения". Ама, иначе не била материалистка и от майчински инстинкт ѝ идвало отвътре. Защото е по-лесно да се обвини "природата", а не да си признае открито, че цялата работа с тези нейни изисквания за материалното състояние на мъжа е заради нейните лични облаги на момента!

Момичетата в България от 1 до 19 години са 637 000. Жените между 20 и 39 години са 788 000. Около 400 000 от тези 788 000 жени в детеродна възраст все още не са раждали! Едни други 400 000 жени в България са самотни майки от всякакви възрасти (при малко над 1,3 милиона деца до 19 години, представи си какъв огромен процент от тях са възпитавани в условия на семейство без един родител, като вземеш предвид и това, че някои от тези 400 000 самотни майки имат по 2 или повече деца). Къде отидоха всичките тези хвалби за безпогрешността на прословутото шесто чувство у жените? Същите жени, много от които са предубедени към мъжете и най-общо сис съставят прибързани заключения за тях по три признака:
1. Зодията.
2. Парите/колите/дрехите/часовника.
3. Ръста/излъчването.
И това със зодията е най-тъпото от всичките им опити да гадаят що за човек е насреща им, тъй като човек е такъв, каквито са ценностната му система и действията му, а не в който ден си бил родил преди десетки години и под коя планета попадал зодиакалния му знак... Ако искаш, мога да ти дам десетки връзки към форуми, в които жените нищят мъжете и зодиите и прибързано се изказват за тях какви били. Неща от сорта на: "О, този е зодия Близнаци? Значи не струва, защото мъжете от тази зодия са двуличници и мислят само за себе си! Забрави за него и вместо това си търси мъж от зодия Лъв!" (примерно).

Четвъртото ти изречение издиша веднага, защото всъщност "възпитанието" го виждаме на какво дередже е в последните две десетилетия. И пак напомням, че огромна част от децата и младите пълнолетни (доскорошни бивши деца) са възпитавани и отглеждани от Самотни майки.

И още нещо относно четвъртото ти изречение. Ходещите на работа жени са далеч по-малко от ходещите на работа мъже (много мъже извън статистиката работят на черно и/или си имат и втори доход от успоредна дейност). Ако махнеш десетките хиляди чиновнички, повечето от които са чисто и просто сложени там да запълват бройка, обслужващ персонал са (от 5 гишета едно работи, а другите лелки си правят раздумка в това време, въпреки огромните опашки от изнервени чакащи) и не произвеждат стойност за Брутния вътрешен продукт, а са на издръжка от произвеждащите такава стойност в други сфери на дейност, ще разбереш каква е истинската картинка. На фона на мъжете, жени рядко работят в производствени и изследователски дейности. Най-много от произвеждащите нещо жени са шивачки. Повечето предпочитат леки дейности, които да им позволяват да си цъкат в телефоните в работно време или да си клюкарстват заедно. Има и много жени секретарки и такива в центровете за обаждания, защото и там няма физическа работа и жените работят с това, с което работят най-добре - с неуморно говорещите си усти и с вродената си способност да са престорено усмихнати и любезни с човека насреща. За това се изискват умения и не го подценявам.

С изключение на едно предприятие, във всичките други фирми, където съм бил, жените са били сравнително еднакъв брой като мъжете, но с една уговорка! Били са чистачки, секретарки (често подбирани според външния им вид, а не по уменията) и работнички на най-леките възможни места и с най-малки отговорности (печат на копирна машина или шивачки-тапицеристки), докато мъжете са били на ръководни постове, счетоводители, проектанти, програмисти, стругаро-фрезисти, кранисти, механици, електротехници, заварчици, шофьори, общи работници, настройчици на ЦПУ, бояджии и други - все дейности, изискващи носене на лична отговорност и почти изцяло свързани с това да произвеждат стойност за БВП.

Има повече студентки, отколкото студенти, но това е така, не защото жените се пръскат от ученолюбивост и желание за мощен кариеризъм, а защото следването е удобен начин мама и тати да продължават да ги издържат (ако не са си хванали приятел, който да ги издържа) и да си купонясват до късни момински години. Важи и за редица мъже студенти, но далеч не в такива мащаби като при студентките. Много повече студенти работят, докато успоредно учат, отколкото студентки да работят. Хиляди студентки работят... проституция, ако това може да се счете като плюс за тях, че все пак работят... Познавам жени с по 2-4 висши образования и никакъв или почти никакъв трудов стаж, а са на по 35-44 години. Добре, че има някой и друг баламурник до тях да ги издържа, че иначе са си живи заминали. А много мъже дори и без висше образование работят още от преди- и следказармените си години. Момичета и млади жени, работещи от 16-годишни нататък, обикновено го правят само сезонно за 1-3 месеца през лятото, почасово на половин работен ден, или дори за половин-един час на ден: залепване или раздаване на листовки по улиците, сервитьорки, танцьорки, детегледачки, залепващи пликове, сглобяващи някакви украси, касиерки, продавачки в малки квартални магазинчета за дрехи и обувки, камериерки, чистачки... Иначе влизат в статистиката.

Жените са странни същества. Хем ги боли, хем ги сърби. Хем се оплакват как мъжете ги заглеждали и съдели за тях по външния им вид, хем правят всичко възможно да се гласят с гримове, парцалки и прически, за да бъдат забелязвани и да не може и родната им майка да ги познае с тази маска на лицето. Хем се оплакват каква мъка било да готвят, чистят и перат, хем не виждам много кандидатки да се борят за смяна на ролите, т.е. жените да издържат семейното огнище с работа и плащане на сметките, да водят и черпят мъжете по ресторанти, да ги возят в скъпата си кола, да си искат от мъжете пълни програми и да настояват не те, а мъжете да се въртят около печката, прахосмукачката и пералната машина. Защо ли? :) Нали уж много мъченически го раздавате, а на мъжете им било лесно? Хайде, скачайте на "лесното" тогава, че да ви видим колко ще ви е добре тогава! Фактът, че 99,9% от жените категорично не желаят да поемат отговорностите и разходите във семействата и връзките, е повече от красноречив. Вместо да мрънка и да се изживява като онеправдана жертва, нека още утре Иванка да каже на мъжа си Петър, че ще става електроженистка или инженерка, а той да готви мусаката. И вечерта той, умореният от готвене и чистене, ще бъде за капак и връхлетян от превъзбудената му завърнала се от работа жена за страстни ласки преди лягане. Нека му е зле! Да го пляска тя по дупето, да го целува и да бърза да го разсъблича. Това ще са нечовешки мъки за него! :)

- Кифлоприемител

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5b538f90cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

43.   42,от коментара ти разбрах, че реално не ти харесват обективните статистики, защото не се вписват в твоите виждания, затова коментара ти е почти изцяло пълен само с твои мисли, които се опитваш да ги представиш като факти.Е, няма как да стане!
Жената и на 50 да роди, детето си го гледа тя, нали?
Това,че не познаваш жени, които да работят нещо различно от чистачка, си е твой проблем.
А всъщност и чистачките парите си ги изкарват сами.Е, стандарта на живот им е нисък и не ходят да почиват на Малдивите, ама и без почивка там се оцелява:)
И чистачките работят, нали?Няма значение, че труда е неквалифициран, изкарват си парите по честен начин.
Голяма част от имигриралите българи в чужбина също работят чистачи, миячи, кухненски работници и пари на родителите си пращат тук.По твоята логика те там не работят, кафета пият по цял ден 'щото работата им е лека!Само че, ако те чуят, може да те линчуват за тези думи:)
А пък частниците в България(то почти всичко е частно вече) си умират от кеф да раздават пари, на работниците им без да работят(без значение дали са мъже или жени). Само ми кажи къде са тези частници, че и аз да кандидатствам за работа там:), до сега такова нещо не ми се е случвало:)
А за 16-годишните, влизащи в статистиката,16-годините работещи лятото момчетата не влизат ли?
И икономиката на жените е на светло, а мъжете , все тях горките не ги осигуряват! Аха ,добре че си ти да ме светнеш по икономическите въпроси:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 32556808ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

44.   Аз пък (мъж) се самоизтъквам във фейсбук, че само аз съм истински в живота. Със сива тениска и сиви къси гащи из центъра на Бургас.
Всички останали са някакви меега цветни и прически модерни направили и с марковите дрехи и са се превърнали от хора в дрехи.
Това е важно за тях - дрехата.
Затова са цветни - страх ги е да се облечат в сиво или в черно.
Да бъдaт натурални с некоя едноцветна тениска от 7 лева....
Чиста, изгладена... не е сложно.
Но няма как. Няма да ги приемат в обществото.
:D

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c8f1e1d2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

45.   Нека просветля читателите на какво се дължат километричните писания на кифладжията:

44. 43, от толкова много приятелки, дето си имал, не можа ли поне с една от тях да създадеш семейство? Тези последните момиченца и те ли не бяха подходящи? Обзалагам се, че след 10 години още ще приказваш същите работи като сега. - http://spodeli.net/4/story-160707.html

Не е лесно да си злобен стар ерген.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c6fca9e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

47.   Кифладжията наистина прекалява с тези безкрайно разводнени постове!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 35b7f63ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

48.   Присъединявам се към горните мнения за кифладжията и се обръщам с молба към модератора до ограничи този водевил! Всеизвестно е, че почти никой не чете дългите постове.
От друга страна на принципа "куче дето много леа не хапе", въпросният юзър едва ли има кой знае какъв опит с жените!

Абе и мен не ме кефи, ама си спазва правилата гада и няма за какво да се хвана, че да го трия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

49.   Номер 45 горе дава връзка към друга тема, което е полезно, тъй в онази тема мнения 43 и 45 онагледяват порочните практики на много от съвременните млади жени. И много други мъже ви го пишат из различни теми тук, но вие винаги заравяте глава в пясъка и не искате да си признаете колко сте се самозабравили, как не искате да поемате отговорност за своите решения и действия и как непременно драпате за мъж, който като борбеност и развитие да е много над вас във всяко отношение, тъй като не харесвате собственото си ниво и вместо да работите за това да се развивате, вие просто разчитате на грим и полов орган и после чакате наготово някой да ви изтегли от мястото ви, за да не буксувате повече там.

Касае се за мнения 43 и 45 от тази тема:
http://spodeli.net/4/story-160707.html

Номер 45, ще отговоря пряко на въпроса ти, който ми задаваш тук, но отговорът ми няма да ти се хареса: Да, и тези две по-млади жени бяха разкрити на по-късен етап, че боравят с лъжи и опити да оказват натиск над мъжа, чрез поставяне на условия, свързани с ограничаване на половия живот и с престорени сълзи. Много от жените са овладели до съвършенство престореното реване с крокодилски сълзи и изживяването си като онеправдани жертви и е учудващо какъв голям брой мъже се връзват на номерцата им тогава. Защо ли? Защото у мъжа инстинктивно е заложено да решава проблеми, да помага, да влага време и усилия да разрешава потребностите на жената. Естествено, това не важи за малка част от мъжете, които са себични като по-голямата част от жените. Жените имат склонността да се "влюбват" от пръв поглед именно по тези себични мъже и после се чудят защо са си изпатили от такива пресметливи типове като тях самите.

Единствените случаи, в които жената реве искрено, а не престорено, са:
- Когато е насаме.
- Когато е в отлични отношения с мъжа и плаче от радост, бидейки трогната от вълнуващ жест или израз на любов.
- Когато се удари лошо.
- Когато почине неин близък човек.

Обаче най-често много от жените реват престорено с крокодилски сълзи:
- Когато целят да получат съжаление и внимание, играейки ролята на немощни, болни или изтощени докрай жертви.
- Когато са виновни за нещо, но целят мъжът да се почувства виновен и да започне да им се извинява, макар не той да е виновният.
- Когато целят да накарат мъжа да отстъпи по време на спор, защото виждат, че той е прав.
- Когато целят мъжът да им купи нещо скъпо.
- Когато целят мъжът да се откаже от излизане с приятели или от хобито си.
- Когато усещат, че са прецакали връзката и се опитват да омилостивят мъжа да се откаже от решението си да скъсат.
- Когато лъжат и усещат, че мъжът е на път да ги разобличи.

Отделно от престореното реване и от ограничаването на половия живот като вид натиск с условия към мъжа, другият най-чест хитър женски похват за оказване на влияние над мъжа е с изтърканите от употреба манипулативни реплики от рода на: "Ако беше истински мъж, щеше да сториш за мен това и това".

Хубавото е, че все повече мъже усещат тези хитри женски игрички и не се връзват на тях. Виж една от твоя пол в действие тук:
https://youtu.be/drqVljyYCXA

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

50.   Номер 43, жените на 50 години не ме вълнуват. Тук разискваме младите жени в детеродна възраст и отношенията им с мъжете. Ако нещо ти убягва за какво е тамата, прочети отново текста на авторката най-отгоре.
Чистачките в чужбина защо реши да ги даваш като пример, хитро използвайки това като начин да печелиш симпатии, че дори и твърдейки безпочвено как уж съм бил подценявал труда им (лъжа, на която само ти си вярваш)? Защо пренебрегна стотиците хиляди български проститутки в чужбина и в България? Те не си ли изкарват парите с труд? И със сигурност са хем в пъти повече от чистачките, хем и печелят в пъти повече. Бъди безпристрастна към собствения си пол, печелещ пари с това, което умее най-добре!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c8f1e1d2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

51.   Да, видях, че това е видео от канал, направен специално за злобни стари ергени и за млади мъже със сериозно забавяне в развитието си.
Хитро е постъпил човекът, който се е усетил да обгърне и вас като аудитория, отрепки.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f36597c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Кифла,много мармалад има в теб,ама много.Ама от стария хубавия,дето го режеха на парчета от качето.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

53.   Номер 51, за по-кратко можеше да напишеш, че човекът просто изобличава една от най-подлите страни на много от жените. Хубаво е, че не всички жени са подли. Да му мислят тези другите, които са подли и веднага злобеят, когато бъдат разкрити!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: df1e486966
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

54.   Кифльо е много неприятно парче женомразец и злобар.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ccb50c0704
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

55.   Н 50, кифльо, че ти над 40 годишен, отдавна си минал срока за жени в детеродна възраст! Ти си стар ерген, къде се слагаш?!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5b538f90cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

56.   50,то май ти никакви жени не те вълнуват:)
Лошо няма, не съдя сексуалната ориентация на индивида!
Въпросът е ,че ти не си обективен, а доста злобен и манипулативен.
Не доказа нито едно от твърденията си!
Цитирам ти отново коментара си:
"много малка част от жените са готованки.
Повечето учат, работят, деца гледат и възпитават(което е различно от оставени пари на масата, за да им се купи каквото е необходимо), и т. н.
Не ми се цитират статистики, може да намериш.
Но ти с големия аршин-"голяма част са готованки, повечето разчитали на женските си си полови органи, основно... "
Ммм да, много "безпристрастен":) "

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f44498d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

57.   Авторке, освен тези парадиращи във Facebook и Instagram жени, които за пред околните се преструват на много вървежни и щастливи, а всъщност насаме са недоволни от себе си и от живота си, има и една друга голяма групичка с подобни жени, които обаче показват своите неуспехи посредством зло отношение и постоянно плюене на мъжете по най-грубия възможен начин. Сигурно и такива си срещала в обществото. Те най-общо са някакви затлъстели и лениви, за които спортът е забранена дума. Вместо да подобрят себе си като обноски, борбеност, кариерно развитие, ценностна система и практични в живота умения, те предпочитат пораженчески да се самоуспокояват една друга и да тъпчат с калорична храна. Лесно се познават по каруцарския си език, нападателното отношение и липсата на обосновка при водене на разговор. Те всъщност са неспособни на диалог - само плюят, мразят другите и себе си и се насаме се кикотят като някакви откачалки с поредния шоколадов бонбон в ръката. Външно се познават по отегчения им поглед и издайническия размер дрехи, онагледяващ доколко не уважават здравето си. Обикновено се пръскат с промишлени количества дезодорант и най-много внимание отделят на телефона си, а след това - на гримирането на лицето си и лакирането на ноктите си. Те си въобразяват, че лакираните нокти ги правят красиви, защото от гледната точка на своя поглед виждат само ръцете, гърдите и корема си, но забравят дребната подробност, че останалите хора ги виждат отстрани. После се чудят защо дори и най-пропадналите и отчаяни мъже с 20 години по-големи от тях не ги щат дори и за едно изчукване. Мъжете не са наивни и много добре знаят какво издават тези външни белези. Наясно са и какви са тези жени, дори и ако само са чели техните излияния по интернет, без да ги виждат какво представляват в действителност. Изразните средства на човек, в зависимост от това дали са уравновесени и обосновани с доводи или с омразен тон и личностни нападки, издават какъв нрав таи в себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a806b50e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

59.   Много точно казано! Хубаво е този текст да излиза, като приоритетен банер на телефоните на всички подрастващи путки, преди да си отворят инстаграмчетата! На останалите лесно ще им убием халюцинациите и краткотрайните фантазийки!

 
  ...

1-50 от 85
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker