Защо не искам да работя и сериозни връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не искам да работя и сериозни връзки
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1809 пъти
Момче съм на 18 и съм говорил много пъти с нашите но те не ме разбират!Аз мисля различно,според мен трябвавсеки да намери неговия най голям интерес и тогава когато иска да прави това,да го направи своя професия иначе няма смисъл!
Аз още не съм го намерил ,а имам много таланти и интереси като кендо,танци,рисуване на манга,понякога и готвене,уча езици,направил съм си списък какво мога и те са толкова много неща че почвам едно нещо,другото го игнор и нищо не мога да завърша.
Според мен още не съм открил моето,което да ме кара да остана в него,все едно съм в някакъв маратон на това което мога и което искам а това което искам ми омръзва бързо когато разбера че го мога и отивам към друго.
Не знам как да го обясня,не мисля да работя нещо което да се закопая само в него,тогава ще намеря друго което да ми хареса повече и предишното ще ми стане неинтересно.
Нашите ме питаха и къде искам да отида в коя държава на ваканцията аз исках на много места но после не исках никъде,защото реших друго.
Мисля че живея няколко животи едновремено ,решавам едно и после някой друг човек вътре в мене решава друго и после друг и накрая аз самия незнам с какво да се занимавам и блокирам.
Мен не ми пречи че няма да работя,но не разбирам другите как разбирате какво точно искате да правите?
С момичета е същото харесвам една,после друга и после още много а те вече мислят че ще съм с тях завинаги,всичко ми писва и искам нови усещания ,винаги почвам връзка и за няколко дена ми е тъпо и даже гадно че ме търсят постояно това ме дразни ,и не отговарям.
Всичко ме нерви което е постояно някво умряло забито,аз не мога да съм такъв и мисля че съм човек от някаква по виша раса ,защо всички хора и нещата които правите са толкова кринждави и без смисъл?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 33405a161e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не разбирам защо смяташ,че си от по-висша раса, като правиш същото като жиботните? На човека му е дадена воля и възможност да вижда потенциала за себеусъварщенстване в правенвто и повтарянето на едно нещо. Така са създадени най-красивите картини, най-перфектните технологии, всичко от желанието да се усъваршенства това, което вече е създадено.

Как намерихме какво искаме да работим ли? Аз лично тествах. На 17 ме интересуваха основно 2 области (изключвам езици, рисуване и спорт, тъй като това за мен са само части от цялото). Тествах първо едната, оказа се, че е интересна, но не е нещо, с което да се занимавам цял живот. Сега се занимавам с втората и е великолепно, имам различна динамика всеки ден. Основоното в професията ми е , че можеш спокойно да си съставиш лист задачи сутрин, но няма да успееш да ги изпълниш, защото през деня се появявт нови, които не търпят отлагане. Обожавам работата си, и все пак имам и други интереси. В момента например чета анатомия. Намирам я за изключително интересна. Тренирам (тук също отне опити и време да намеря любимия ми спорт, даже започнах да си пиша сама тренировките). Колкото до готвенето и другите неща, това са просто дейности за отпускане.

Та главната сентенция на цялата плеяда е: раздели нещата, които са основи за професия от хобитата и след това започни да тестваш, докато не разбереш какво те интригува и без какво не можеш. За жените те оставям сам да намериш подхода (подсказвам: подобен е на този за намиране на професия).

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c79a50da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На теб както казваш не ти пречи, че няма да работиш, но на родителите ти подозирам, че ще им пречи. Можеш да работиш нещо докато мислиш с какво ти се занимава. Така ще добиеш самочувствие и трудови навици.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f12a1d2ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Щом няма да работиш, кой смяташ, че ще те издържа? Ако и не следваш, ще се превърнеш в истински търтей. Да не мислиш, че вашите са длъжни да те хрантутят, докато ти се чудиш с какво ново хоби да се захванеш? Пък и те не са вечни и някой ден ще се озовеш без стаж на трудовата борса, където и за най-елементарни работи няма да те искат. Така че си опичай акъла о се захвани с нещо, което ще ти носи доходи, а не рисуване на манга и подобни простотии. Разграничавай работата от хобитата. Това за жените няма да го коментирам, защото още не си дорасъл да разбереш какво значи любов и защо човек се нуждае от нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 561375427a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не разбирам само защо докато не "намериш" уж това, което искаш да правиш цял живот не се хванеш с някаква временна работа? Хем дисциплината на работното място ще те кали, хем ще спечелиш пари и ще се запознаеш с нови хора.
Никой, АМА НИКОЙ не е работил само 1 работа през живота си и точно тази работа да му е "THE WORK"...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 67eb4748f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ммм така хората работим за пари за да се издържаме и доста често ни се налага да работм нещо, което не ни доставя, кой знае какво удоволствие, но трябва да се яде. Ти както изглежда нямаш проблем с това че си пълнолетен и родителите ти те издържат, а би трябвало, следователно проблема е в родителите ти че пълнолетните хора е добре да поемат издръжката си сами.
А дейностите които харесваме и от тях не можем да изкараме кой знае колко пари превръщаме в хоби.
Разбора се най добре е от хобито си човек да може да изкарва добри пари но това е такава рядкост, че не бих препоръчал да лежиш на тази кълка.
Колкото до мимичетата, това което описваш говори само че си здрав сексуално мъж. Мъжката психика работи така, да харесва потенциални майки на децата си навсякъде около себе си. Спирането на една жена при почти всички мъже не се получава естествено, но за да получат дълга връзка семейство и деца мъжете подтискат нагона си, който ги кара да искат да имат всяка хубава жена. Мъжете на твоята възраст са с психика на ловец, за един ловец е почти без значение коя сърна ще гръмне, рядко се хваща да гони точно набелязано животно, което отстреля е ок и на другия ден пак на лов, за ново. Когато обаче почувстваш нужда от близост, от семейство и деца, ще се наложи от уважение към жена си да подтискаш ловджийския нагон. Иначе на мъжете цял живот им се иска и на 50 и на 70 годишна възраст видят ли стегнато дупе и вирнати цици им се иска.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11f8835831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   "кендо,танци,рисуване на манга,понякога и готвене,уча езици,"

С рисуването на манга се издаде. Всъщност си зависим от мангата и я гледаш по цял ден, оттам те кефи кендото, а езиците 100% са тези езици, на които е самата манга. Корейски или японски? А готвенето - когато мама те натири да помагаш в кухнята.

"Мисля че живея няколко животи едновремено ,решавам едно и после някой друг човек вътре в мене решава друго и после друг и накрая аз самия незнам с какво да се занимавам и блокирам."

Е в крайна сметка к'о излиза? Уж няколко живота едновременно но не живееш нито един от тях.

"мисля че съм човек от някаква по виша раса ,защо всички хора и нещата които правите са толкова кринждави и без смисъл?"

Кринджа по-скоро е в теб, щото не виждам да си направил нещо кой знае колко смислено. А за това че си "виша раса", споко, нормално е за момчета на твоята възраст да имат "power fantasies". Аз например, когато бях на 15, си мислех че съм безсмъртен робот. Ще ти мине.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bcb7e2a731
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   90% от хората не работят това, която харесват. Работят, защото им се налага. Като вашите ти кажат, спираме ти джобните, оправяй се, ще видиш как щеш - не щеш ще се хванеш някъде на работа и раздвоението ти на личността ще изчезне. :)

А пък от мен да знаеш - докато си на издръжка от вашите, никога няма да решиш какво ти се работи, просто защото така е най-лесно. Повярвай, на почти никой не му се работи.
Прозвището си ще намериш тогава, когато поработиш нещо гадно и неприятно. Тогава изведнъж магически ще ти се доучи и ще разбереш какво реално ти се прави.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 414fac3ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, докато "тате носи, а мама меси", може и така. Обаче докато решиш какво искаш да правиш, докато завърши съответното образование и се окаже, че си към 30те без ден трудов стаж и разбира се никой не те взима на работа, защото се търсят хора с опит. Помисли и за това, на 18 е лесно, имаш си дом, храна на масата и си ок, а на 30? Какво ще правиш тогава?
А това с висшата раса ме скъса от смях, нищо като се сблъскаш челно с реалния живот и на теб ще ти стане смешно колко детински си разсъждавал някога.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 579b9040a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Най-обикновен нарцисист...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f476f2d675
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 18 години, а си толкова непостоянен във всеки аспект, има още много, много да учиш. Никой няма нужда от такива хора.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5db76fff72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Браточка, с тоя начин на мислене, след 10-тина години те виждам да пълниш резервоарите по бензиностанциите. При това, ако имаш късмет!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4c48d73ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ако си зодия Близнаци всичко е напълно обяснимо, на прав път си и правилно разсъждаваш, но за да се развиваш социално в обществото трябва винаги да работиш и просто като ти писне напускаш и така мама и тати докато помагат с парите, после ако не си открил призванието ти ще трябва да се пречупиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: adfa83a33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ох аз бях така цял живот. Хахаха на 24 случайно открих работата, която ми дава удоволствие, свобода и достатъчно пари, за да се занимавам с всичките си хобита. На 27 съм и въобще не искам да променям нищо.

Постоянно хваща едно, не го завършвах, та второ, пето, десето.. Наистина съвсем случайно открих това, което правя в момента, но най-важното е, че и да ми омръзне - ще намеря друго. Не смятам, че всеки човек е създаден за еднообразен живот. Не ме е страх от промени, а хората около мен просто ми свикнаха.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f799b7b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ха-хах! Малко шамари то живота и ще минеш в другата крайност - ще се молиш някой изобщо да те вземе на работа, и някоя да те погледне...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cba977defc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Мога да ти кажа къде да се ориентираш- към уроци по български език. Без тях не става в нито една област. В България.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04350b547c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ох, момко... да не работиш "не ти пречи" сега, защото те хранят мама и тате, но това няма да е завинаги. Толкова си малък, че сериозен разговор по темата няма как да се получи, но ще ти разкажа една история от биографията на великия изобретател Томас Едисон. След като изобретил електрическата крушка, го поканили да даде интервю. Започнал той да разказва и споменал, че е имал 1000 неуспешни опита преди накрая да се получи работещ прототип.
"Как? - учудил се журналистът. - Имали сте цели хиляда неуспешни експеримента?"
"Не бих казал - усмиханал се Едисон. - Просто научих по кои хиляда начина НЕ се прави електрическа крушка".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 19ec41a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Приятел, не се поддавай на съвременната пропаганда - "Намери страстта си" . Няма такова нещо. Просто няма - труда е труден, а най-великите неща са се постигали с труд. Няма страст. Има занаят. Когато след дълги години усвоиш някой, ще разбереш: 1. - че няма значение конкретния занаят - каквото и да правиш, все е труд, изисква се много усилие, за да стане нещо стойностно. 2. Ще намериш троята "страст", която непременно ще бъде ДРУГО - не твоят занаят. Тя винаги е нещо Друго, но ако седнеш да гониш другото, вечно ще гониш хоризонта - знаеш ли колко млади хора страдат от тази погрешна идеология?

Бъди смел да погледнеш отвъд това, което е официалния медиен наратив в момента. Потърси онова, което за теб е истински стойностно - на кое се възхищаваш? На чалгата или на катедралите? Четейки, вярвам че взвишеното те влече, не губи време. За да бъдеш майстор в нещо, ти трябва Много време. Дванайсет години някъде, ако си намериш добър учител. Ако искаш наистина да си добър, разбира се.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bd488b045
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Сега разбрахте ли защо станат ли пълнолетни децата им, родителите ги изритват от къщи, ако не се сетят сами да си хванат пътя? Оставят ли го още някоя друга година в къщи, нищо няма да стане от младежа освен завършен използвач и мамин синковец, неспособен и пари за едно кафе да си заработи. Колкото да жените, не завиждам на тази, която реши да си причини "щастието" да е заместител на мамата и слугиня на човека от висшата раса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c48949b134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ще ти мине, на тази възраст е нормално да си не ориентиран. Огледай си компанията, иначе по-горните коментари ти казаха вече, че няма как все да те издържат вашите. Не всеки има такава възможност, някои хора работят от 16 годишни, та дори и от по-малки! Да не говорим, че се случват и непредвидими ситуации и тогава наистина би ти се наложило да се хващаш на работа. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1c2d4a4812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не мисля, че ще ти дойде “свише”. Според мен ще разбереш какво ти се прави като правиш неща (duh). Например започваш работа в кол център. Там най-често освен да говориш, трябва и да можеш да деескалираш ситуации с изнервени потребители, да водиш отчет на разговорите, да запомняш процедури и да можеш да реагираш бързо на непредвидими обстоятелства. От тези неща можеш да си направиш сметката в кое си най-добър и кое ти е най-досадно. Ако си добър с деескалация тя и като цяло справянето с трудни клиенти, можеш да се ориентираш в професии като мениджър, консултант, продажби, ако си добър в документирането и процедурите - към IT Support, администраторска работа, преводи. Ако пък изобщо не ти харесва работата и не се справяш, напускаш и започваш в различна сфера. Много често хората си мислят, че знаят в какво са добри и какво им харесва да правят, но когато започнат да го работят, осъзнават, че не е това, което са очаквали. Ако ти е хоби да четеш манга - представи си, че работата ти изисква да четеш нонстоп манга. Ще трябва да четеш каквото ти кажат, да бързаш да спазиш срокове и да дадеш изчерпателен анализ на прочетеното. Ами най-вероятно ще ти писне и освен това ще спреш да четеш в свободното си време, защото вече няма да те разтоварва.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f799b7b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   16,

"На 27 съм и въобще не искам да променям нищо."

"Не ме е страх от промени..."

Май нещо си противоречиш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 373c2e996c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Защо мислиш , че на другите много им се работи ? Просто се налага . Ако обаче смяташ , че си по различен или с нещо по-добър , хващаш се , правиш свой бизнес и доказваш на всички , че си различен .Много примери мога да ти дам , но всеки е тръгнал отнякъде , придобил е някакви трудови навици и си е направил нещо свое .Ако беше на 50 г и казваш , че не ти се работи ,щях да те разбера , особено ако си направил дом изучил деца и тн .Станал си на 50 г , писнало ти е от цялото блъскане и суета и казваш , че искаш пауза ...ок . Ти обаче си на 18г , главата ти е каша .Да не мислиш , че на вашите някой им подарява пари за да ти купуват разни неща ? Ами не ! Бачкат , и повярвай лишават себе си за да има за теб , а ти се лигавиш

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c4f6f2c789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Като не искаш да работиш, запиши се да учиш висше образование. След бакалавър, можеш да изкараш и магистър и накрая да станеш доктор.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e0fa600614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Абе, аз си я обичам моята работа, но на моменти не ми се ходи и не ми се работи. Толкова по въпроса. Трябват пари и дейност, щото дивана вкъщи не дава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9badd0dac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз съм автора.Защо да не ме издържат,аз нямам проблем с това?Какво лошо има в това моите родители да ме издържат когато имат пари и на кой пречи?Това не пречи нито на тях нито на мен.
Също и жени да ме издържат ако живея при тях мисля,че е нормално защото и аз правя много неща които също са работа.Даже да изкараш едно куче ,да и направиш вечеря да и приготвиш вана също е работа и също имам време да търся себе си и да откривам много нови неща които искам да направя!Аз не разбирам тези ограничения,може би затова съм от по напреднала раса.
На 11 даже съм дал лайк защото за мен нарцисист не е обида,това според мен означава да се грижиш за себе си за тялото и духа си ,а това е да се развиваш в бъдещето и в един живот да живееш много различни животи с различни цели.
Аз уча няколко езика,англ,японски,испански и мисля да уча и повече когато реша ,не съм зависим от мангата защото не съм чист отаку,и това също ми е просто едно от всички неща които са ми интересни в определен момент.
За мен просто няма смисъл да имам само една работа или само едно момиче или нещо само по едно,когато искам да пробвам всичко и да изгледам всичко и аз самия да бъда всичко,искам да съм и водолаз и да карам мотор,и да съм капитан и да съм самурай и танцьор и хост и каквото искам да съм само в тоя живот,искам да изживея всичко това и да мина на следващото!
Не съм ловец на жени както беше писал някой,те сами ме свалят аз просто решавам коя искам за момента.
Различен съм от вас затова не ви разбирам ,всеки се забил в нещо си и си стои там и е тотално спрял,това ако не е криндж!И защо е това?
Не съм зодия Близнаци,Скорпион съм.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 730921f652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Младежо, имам една тайна за теб и сигурно ще те срази :Д. Много хора не харесват работата си ,главната причина е че ти трябва да ядеш и да си плащаш сметките ...и това е в световен мащаб. Схващаш ли мисълта? Работиш не щото ти е кеф, а защото ТРЯБВА. Пък дай Боже докато опитваш различни работи ...да си намериш и своето място. Но без работа не става! Не става на готово ,само да товариш родителите ти. Мислиш ли че те си обожават работата? Питай ги дали искат да работят или да са на почивка? И нали се сещаш, че ако те кажат че търсят перфектната работа, ти ще останеш гладен и бос и няма да си такава мъжка кифла ;)
Аре и успех и мисли с тая глава

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2f40670e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не си от по-висша раса, просто си презадоволен. Вашите са ти разчистили пътя и всичко е леснодостъпно и без особен смисъл. Съжалявам да ти го кажа ама вашите са те прецакали.
Какво очакваш да постигнеш, когато не отделяш време и постоянство за нищо конкретно? Общо взето живота няма смисъл за теб.
Лекарството е живота да те постави пред дилема за оцеляване. Да не можеш да си платиш квартирата, храната или сметките, всеки месец да е борба за оцеляване и да няма изгледи да се върнеш към старото положение. Тогава ще почнеш да оценяваш малките неща. Така както е тръгнало ще свършиш я на наркотици я на алкохол...
Борбата за оцеляване е жизненоважна за развитието, че и за самото оцеляване. Съжалявам, нищо хубаво не те чака, ако не се отделиш от пъпната връв.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 544c5d0876
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Хора, това е някой скучаещ психолог, който яко ви играе. Забавлява се да ви пали емоции. Няма смисъл да му коментирате, защото само му правите кеф и го карате да се чувства умен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bd488b045
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Като чета този направо съжалявам, че няма задължителна наборна служба. На много днешни момченца би им подействала доста отрезвяващо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e83c5eec20
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Абе остани гладен и ще видиш как ще ти се приработи много бързо. Ще бачкаши песничка ще пееш. Като не си гладен, ти е широко около врата и ти е до философстване. Ако си гладен, изобщо няма да философстваш, ами ще почнеш на първата работа, без да му мислиш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 77f0e193ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Виж, момче..Не се дръж като дете и разбери, че човек не може винаги да прави нещо, което му харесва. Аз също мисля, че човек трябва да прави това, което обича, но като те удари животът и почваш да не мислиш точно така...Ти сега това ти е на акъла, защото си малък и мама и татко са при теб.
Аз като трябваше да почвам студентския си живот много исках и винаги съм искала да стана художник, историк, археолог или военен. Винаги ! Толкова книги съм изчела, толкова усилия и време съм вложила в тези мои страсти, обаче ! Има един въпрос - как да си осигуря сигурен и хубав живот ? Затова се и отказах от историята, от рисуването...Защото не се ценят, нямат бъдеще, нито реализация..!
Ти прави пак това, което обичаш, но първо мисли за работата. Да, парите не са най-важното нещо, но са второто най-важно. Помисли над това. Ти пак може да рисуваш, пак може да готвиш, но ще ти останат само хобита.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2f40670e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   33, ти 100% си жена!
Дано като я въведат тая служба, да има и 50% квота за жени (като в Израел например). Друга песен ще пееш тогава.
Между другото казармата е място за извращения, гаври, скатаване и затъпяване. А доста често и за скапване на здравето, че и не малко смъртни случаи. Нищо хубаво не излиза от там. Прекалено романтичен поглед имаш за нея.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bd488b045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Защо не искам да работя и сериозни връзки- защото си мамин гевезанчо, незрял, несериозен, без определена цел, амбиция и визия за бъдещето си. Заел се със 100 неща, накрая ще му омръзнат и ще ги зареже едно след друго, без да стане истински добър в нищо. Това пък с капитана, водолаза и самурая са детински мечти, само дето не е пожелал и астронавт да стане. Въздухар. В най-добрия случай го виждам нещо като героя от темата "Интелигентен, чаровен, романтичен, но не работи... ", ако се намери достатъчно глупава жена да го издържа, даже няма да е и особено чаровен и романтичен, по-скоро надменен, нали се мисли за представител на висша раса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 38d4befe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Нямало смисъл да имаш само една работа и само едно момиче. Накрая няма да имаш никаква работа и никакво момиче. Я кажи какво ще правиш когато родителите ти няма да са живи? Няма безсмъртни хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker