Не мога да го забравя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2861 пъти
Беше лятото на 2008г., когато се преместих от малкия град в по-малкия на 600 км за да уча, с него се запознахме малко преди да отида там чрез сайт за запознанства. Пишехме, пишехме и сякаш усещах, че започвам да се влюбвам в него, пуснахме си камери и всичко беше реално аз наистина бях влюбена.

Срещнахме се и започна нашата реална приказка. Намерих си други приятели запознавах го с тях, аз работех, а той беше ученик, когато се запознахме нямаше 18 години, а аз бях на 21. Излизахме и о Боже... правехме най-невероятния секс, правехме го по всяко време и където искаме... обичахме се.

С течение на времето, което минаваше, той ме ревнуваше ужасно много... започна едно следене, гледане на телефона докато съм в банята, разбиване на пароли на пощи, на лаптопа... и когато започнах да осъзнавам нещата усетих, че тази истинска и силна любов се е превърнала в омраза.

Казах му, че искам да се разделим и не искам да го виждам, че ме задушава... не си вдигах телефона и се криех, когато усещах липсата му отново вдигах телефона и се събирахме.. Каква любов е било само ние можем да ви кажем. Усещах, че е готов да прави всичко за мен и сякаш неволно го правех на маймуна... дори го правех за срам пред приятели..

Ходехме по заведения и винаги аз плащах моето, а той неговото така в период от 2 години, накрая му казах, че е крайно време да си намери работа... и да спре да иска от майка си, тъй като тя беше на ниска заплата, а баща му диабетик и не бяха никак наред нещата. През периода през който бяхме заедно 2 години и половина аз го запознах с нашите още в началото, а той никога не ме запозна с техните...

Намери си работа и сякаш времето в което се виждахме беше крадено и го прекарвахме най-сладко гушкайки се... В период на 2 месеца не му платиха и той се отказа, предложих му да иде на бригада в чужбина така или иначе е студент 2-3 месеца един без друг ще ни се отразят добре... Не вярвах, че ще го направи, но един ден той каза пуснах си документите и са ме одобрили отивам на интервю... молех се да не стане, но уви стана.

Всичко се разви много бързо приготовления, сметки, кредити и какво ли не не усетих как литна времето и дойде той да замине... ревях, молех го да не го прави, защото сърцето ми се късаше и усещах такава болка каквато не бях усещала от много време, а той само повтаряше - обичам те и ще се върна и тогава ще бъдем заедно... и той замина... в началото си пишехме мейли... пълни с обещания, любов и разкаяния за времето в което сме изпуснали капчицата любов да се изпари... страдах много. Прегръщах купчината плюшки от него и ревях като малко дете...

След 2 месеца получих мейла, който ми разби сърцето - Съжалявам мила, но аз няма да се върна в Б-я, баща ми е починал и не виждам смисъл, знам, че си силна и ще ме забравиш... живей си живота и намери някой който да те обича повече от мен. - това беше. Писах хиляди писма моля те недей, обичам те, не искам това да е края, но всичките 100 писма, които изпратих нямаха отговор, а само мълчание... страдах, ревях, не спях, не ядях само плачех и ходех на работа с подути очи и веднага, щом някой ме погледнеше в тях започвах да плача неудържимо, благодарение на най-добрата си приятелка го преживявах малко по-малко, но болката никога не спря, спря да ми пука, че ме боли.

Това беше месеци наред казах край и продължих, изхвърлих всичко свързано с него, снимки, плюшки и какво ли не, но спомените не можех да изтрия от ума си, нито болката в сърцето си. Смених го с друг мъж, но не можах и казах край, после втори и пак край. Видях, че няма да стане и се обадих на родителите си и казах, че се връщам в моя град, че не мога, че не издържам и искам да се махна от всичко и да забравя всичко свързано с Него!

И тогава той ми писа каза, че ще се жени за да вземе гражданство, че не му липсвам аз, а невероятния секс с мене, че е добре и че един ден, ако се върне в Б-я ще ми се обади, ако не за друго, то поне да се изчукаме...

И това беше финала на всичко и от работното ми място нямаше работа в моя град и се преместих в съседния голям град, близо до морето с много, много мъже и приятели... тук съм вече 2-ри месец, но сънищата още са в главата ми и любовта още е в сърцето ми... Моля ви! Помогнете ми, не издържам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: a10f84e151
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в като тебе, само ти можеш да се справиш с коварната мисъл за него, и аз ще я забравя, тя ми разби сърцето.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 874f6e7dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, поплачи си, но не прекарвай живота си в сълзи за това момче! Още повече, че той за едното гражданство ще се жени-меркантилен е! И това, че ти е казал, че ще те потърси само да се изчукате ако се върне-за това си струва да го забравиш завинаги, защото звучи като мерзавец!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 42e2e94471
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Една жена: Вземи се в ръце и се отдай на живота, без да се превръщаш на пачавра. В никакъв случай не се доверявай на психоаналитик. Те са по-луди и от тези, които ги дипломират. А и между другото, психологични науки завършва всеки некадърник, на когото му трябва висше образование и не го бива за нищо друго.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0d562bd4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва да лееш сълзи по боклуци, с извинения към теб. Той се е отнесъл гадно, не като мъж, не ти е отговорил, накрая е изръсил че ако дойде ще ти се обади само заради секса. Колко е ценял на теб!? Не си струва да плачеш, млада си, викай най-добрата приятелка и по дискотеките, море,плаж, момчета...живей.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7bd345e555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щях да се разрева бре кофти история но ще нанериш и твоя влак успехи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e6b49ac425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жалко, че излъганата си ти. Та той те е използвай само, за да спи с теб. Ако се върне и иска да спиш с него, не приемай. Не искай и да се виждате, ще те боли още повече. Не си заслужава. Все ще намериш някой, който е достоен за теб. Знам, че е трудно за теб, но трябва да бъдеш много силна!

The Star *

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 29b1fdcb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
аз съм по малка от теб, но искам да ти помогна по някаъв начин.
Историята ти е много тъжна.. представяям си как се чувстваш, но виж,
виждам че много го обичаш, че ти липсва, но тои не те заслужава, как така изведнъж ще ти каже че не му липсваш след всичко което сте преживели заедно..
Недей да плачеш за човек на когото не му пука за теб, и не се интересува как си!!
Намери си някои наистина добър.. ще е трудно да го забравиш но времето лекува..
Още си млада не си сасипваи живота заради един нехранимайко..
Ти със сигурност ще откриеш истинската любов!!
Дано успееш!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 329d662d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Незнам как са ви били отношенията и дали наистина те е обичал или просто се е възползвал от теб не мога да потвърдя нито едното нито другото. Факт е обаче, че ти пише от време на време мисли си за теб, но този последен мейл обръщат нещата с главата надолу. Това, че му липсва секса може да си направиш сметка колко е узрял и глупавото мисли. Мисля, че не осъзнава факта, че е срещнал точния човек за него и подхожда детински и глупаво. Може и да е за добро времето лекува, но ако мислиш, че той все още има чувства за теб и искаш да те сте заедно замини при него. Ако не продължи живота си, с времето може да срещнеш подходящия човек, който ще те върне усмивката на лицето, радоста в очите и сигурноста, че има човек, който държи на теб. Любовта е странно и болезнено нещо и винаги хората, които обичаме най-много ни нараняват най-много.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 254db997ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти не осъзнаваш ли, че този човек е искал само секс от теб, той си ти го е казал... изобщо не е читав, предполагам, че за САЩ става дума, там сигурно се е оженил за гражданството, и е хванал друга идиотка като теб, завъртял ? е главата и сега се превръща от нелегален емигрант с черен печат в американски гражданин. Жена му си няма 100% хал-хабер, че той е с нея заради гражданството. Както и да е, ти не се занимавай, но ако беше гадна, можеше да го издадеш на жена му за мотивите му - имаш и доказателство, мейла... както и да го обадиш на имиграционните власти. За фиктивен брак има 3 години затвор. Успех
П. П. аз не бих се занимавала с последните отмъщения, но все пак е хубаво да знаеш, че ти е в ръцете... иначе - времето ти е твърде ценно, за да го губиш с този индивид, дори за да му навредиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 85714185fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам, че ще се намери някой, който ще изтрие сълзите ми и ще върне усмивката на лицето ми и слънцето в очите ми... , дано само този някой дойде по-скоро, защото не издържам... Благодаря ви, за коментарите по моята история...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 329d662d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   В момента работиш нали? Освен това като не си на работа прибери се, оправи се и излизай по-често с приятели да има едно движение около теб и да се разсейваш като няма как да го забравиш току така и надали, но да свикнеш с мисълта и да е по спокойно. Намери си хоби нещо да правиш през свободното време :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c1a563195
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря, това мисля да направя :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 73e22dde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз пък смятам, че той нещо ти има зъб. Сама казваш, че си се държала зле с него. За да ти пише такива простотии от сорта на това, че само секса с тебе си е струвал след като и двамата сте били влюбени и отдадени един на друг(както го описваш), явно е много обиден и озлобен. Само времето ще покаже дали неистина мисли това, което пише. Подтисни мислълта за него и си търсо други по-смислени занимания. Вярвай, че ще видиш светлина в тунела.

Дано се почувстваш по-добре по-скоро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker