Как да продължа напред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да продължа напред?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1314 пъти
Здравейте,представям ви мен и моята история.Жена съм на 22,студентка,предстои ми да съм поледна година.Имах връзка 4 години и половина,ученическа ли беше или не,това да мен е моята голяма и истинска любов.Ходехме заедно на уроци и от там започна всичко.Връзката ни беше много бурна,имахме проблеми със семействата ни,приятели,но видаги се оправяхме и продължавахме заедно.Връзката ни беше от разстояние,съответно ,аз съм студентка в един град,той е студент в друг.Тази година ни предстоеше да се преместя при него да заживеем заедно.Плановете,обаче никога не се изпъляват,нито обещанията нали?Нямаше как всичко да е толкова хубаво.
Връщам се преди повече от година вече,тогава той ми призна за негова изневяра, с колежка от неговата група.През този период много се карахме и стана,тази каквато стана.С настъпването на първата карантина,се оправихме,сближихме и продължихме заедно.Заедно,до преди 2 месеца.Разделихме се,защото казваше,че не ме прави щастлива,че мен ми трябва по-добро,че иска да е сам,няла време за гаджета,че иска да се фокусира само и единствено върху себе си,че съм важна обича ме ,но като приятелка.Естествено,в мен веднага се предизвика въпроса дали има друга,но той отрече.Останахме приятели,излизахме,през това време,предлага ми да се съберем и всичко вървеше нормално,до преди по-малко от месец.Тогава се видяхме,започна да е много по-груб с мен и имаше причина момичето с което ми изневери изглежда,че му върза.Днес,те вече са на морето двойка.На море,на което ние трябваше да бъдем и през тези 2 месеца той ме лъжеше,че ще се оправим,че му трябва време,че всичко ще се нареди,че вярва и знае че ще се съберем един ден,че ще се оженим.Вярвах му,наистина,наистина на всичко му вярвах и днес като видях тяхна спинма заедно,все едно нещо се пръсна в мен.Пробуди хиляди въпроси,как за 2 месеца ме преживя,а аз не мога,обичаше ли ме някога,пука ли ти изобщо за мен.Това ли е твоята избранница,за нея ли ще се ожиниш,все пак една група,в един град учат,една специалност.Много ме боли,много.Наистина се опитвам,но го обичам все още.Не съм грозно момиче,имам потенциал,септември започвам работа.Винаги,както и в момента има внимание мъжко към мен,но не е от него.Как този човек продължи след 2 месеца и започна връзка с любовницата си и са щастливи и се обичат,а аз не мога,аз съм зациклила над това.Наистина се замислям да не съм обсебена от тоя човек,че просто не мога да си тръгна.Бих се радвала да прочета вашето мнение и отговори.Благодаря,предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2b53b3f4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Заслужава да пратиш чатовете на изгората му...
Лъгал е теб докато се подсигури с нея, лъгал е и нея като те е държал в резерва. Прати и съобщенията с дати т. н. да не "изгаря" и тя.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3ae067b14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ще те боли известно време, но ще мине. Можеш да си благодарна, че нещата са се развили по този начин, защото с него не сте подходящи един за друг, а и връзките от разстояние често не сработват. Щом е изневерил на теб с нея, бъди сигурна, че в някакъв момент тя ще е на твоето място. Млада си, не си въобразявай, че това е голямата ти любов, защото да те лъжат не е любов. Прегърни възможността за нова работа и нови контакти, узрей малко и се ориентирай в живота, другото ще се подреди.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: aeef6be33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Егати боклука, честно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9fae773aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз разбрах, че когато ти е изневерил с колежката си е било преди година. Та логиката ми е, че след като сте в различки градове, той знае че го обичаш няма да го шпионираш и заподозреш нещо и тък след тази изневерява МОЕ МНЕНИЕ ВСЕ ПАК, че бившия ти е тръгнал с колежката си ако е така, да НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛ и да за една година е нормално да заобичаш друг.
боли не боли върви напред и не се огледай назад момиче!
Късмет.
Между другото той е още малък, не го мисли че ще се оженят с нея, най много му давам 2-3 години.
А ти, следващият път с човек до себе си, не от разстояние.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dc1dd23d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Човекът не е продължил, въртял е и двете.Често срещан харем и игра за прости мъже. Сега омайва нея, като го скастри за нещо, ще ти реве на тебе докато пак не се сдобрят. И после пак и пак.
С бивши никакви контакти, никакви приятелства, никакви вижданици. Трябвало е да го блокираш още с раздялата, за да спреш бъдещият му паразитизъм и лицемерие. Но жените сме по-мекушави и чувствителни.
Прати чатове, макар че ще излезнеш луда и зла и той ще се оправдава. Ама що пък да не му направиш мръсно като се е подиграл с теб? Ако не си отмъстителна по природа, недей. Плюй си в пазвата и благодари, че този се е махнал от живота ти. Този път го изтрий и блокирай.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a43347c1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въпреки че не съм жена, и аз си слагах капаци като теб по една пача. С времето се оказа най-малкия ми проблем, уви, и ми падна пердето от преди 12 години. Нито ме вълнува дали съм с някоя, нито кой какво иска и очаква. Откакто направих това и си "приземих" очакванията към другите - т.е. да предвидя какво ще направят, че да ме "минат", ми е много по-добре и съм се отървавал от много помии. Намери си някакво занимание - спорт ли, работа ли, някакво хоби ли. Честно казано, такива като нас не ги чака добро в тая държава, аз отдавна съм се ориентирал да се разкарвам. Дебна да се отсмърди тая пръдня и да пуснат междуконтиненталните, че и "хубавата" Европа не е по-различна. Светът не е толкова малък, колкото е манталитета на повечето сънародници, нито тоя жалък континент. Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker