Срам ме е от мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срам ме е от мъжа ми
преди: 3 години, 8 дни, прочетена 1761 пъти
Здравейте, с мъжа ми сме заедно от почти 10години. Той винаги е казвал, че се е влюбил в мен заради красотата и фигурата ми! Много пъти ми е правило впечатление как ме изпива с поглед щом се обличам и това винаги ми е харесвало (както на всяка жена предполагам). Преди 2г родих дъщеря ни! От тогава нито аз съм същата нито тялото ми! Нямам особено време да се приведа във вид, понеже съм винаги сама с малката, нямам помощ от баби и т н. Корема ми се прибра, но има доста увиснала кожа и стрии които не се влияят от тренировки, гърдите ми се стопиха и провиснаха след кърменето, а дупето-нищо общо с преди! Сега след баня винаги се крия за да не гледа недостатъците, просто ме е срам от тялото ми! Правим секс само на тъмно, защото си мисля, че ако вижда всичко това просто няма да му хареса и ще го отблъсна! Опитвам се да тренирам когато имам дори и малко свободно време но някои неща не могат да се променят и с всекидневни тренировки. Знам, че нещата са поправими с операции и разни козметични процедури, но наистина нямам финансовата възможност за това.. Обичам си го страшно много и искам да съм перфектна за него. Винаги е било така! Приемам всякакви идеи и съвети за това, как да се измънка от тази така неприятна ситуация и как въобще да се отппусна пред него! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: 97d79963cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Спокойно, ще стегнеш и прибереш и кожата (освен ако не не си качила рязко и после смъкнала бързо над 20 кг...) като добавиш към тренирвките- протеини, колаген, витамини.
За стриите- посади си алое вера и мажи от кристала с някое от тези масла-бадемово, кокососово, арган
Мъжът ти знае много добре как изглеждаш, със сигурност познава всеки сантиметър от тялото ти и няма нужда от светлина за да "види" промените.
Вместо да се криеш и потъваш в комплекси, кажи на мъжът си, че ще си купуваш колаген и витамини без дс влизаш в подробности. Но така и той ще ти помогне (дори с тактични жестове) да се чувстваш по-добре.
Радвайте си се на любовта си без подобни задръжки,!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 6f1df2381b
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Той със сигурност знае как изглежда тялото ти, но още го привличаш, защото те обича. Дарила си го с дете и всеки нормален мъж е благодарен и цени жената до себе си още повече. Мисля, че не той, а ти имаш най-голям проблем да се приемеш. Иначе за дупето - много клякания, примерно сутрин и вечер докато си миеш зъбите. Ако пиеш кафе, събирай утайката и с нея се масажирай под душа, това прави кожата гладка и мека. Стриите избледняват с времето, за кожата може да видиш някакви добави с колаген. Но най-важното е да се научиш да се приемаш, въпреки че вече не си идеална. Никой не изглежда като тийнейджър цял живот, дори без раждане.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 88d4f1d0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Има една приказка: лицето/телцето е до време, а сърцето е за цял живот...
Така че, свиквай, и се радвай, че мъжът ти явно не гледа само външността ти, а най-вече това, което сте направили заедно (връзка, семейтво, дете...)
Престани да се вторачваш в подробнсти и да бъдеш нещастна от това.. Гледай главното, глобалното, и помни че всеки/всяка е менал/а по този път. Помни и че мъжът ти още е до тебе и те обича, т. е мисленето си трябва да промениш, а не тялото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: e0b72bbbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ок, щом нямаш пари - правиш следното:

Взимаш си вендуза и се масажираш с нея, като първо се мажеш с някакво олио разбира се и след това със свит юмрук леко минаваш навсякъде с лек натиск. На ден ти трябват 20 минути правилните тренировки, виж в интернет някое клипче на професионален треньор. След 2-3 месеца ще изглеждаш като 16-годишна. Обаче аз имам чувството, че по-скоро искаш да се оплакваш, отколкото да положиш усилия. Детето не виждам как е оправдание. Моята иска да прави упражненията с мен, като ме види.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: ffa2087d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никоя жена не е същата след като роди. Ако толкова това ти пречи, тръгни на козметик - масажи, има LPG за стягане на кожата, мазила. В крайна сметка - пластична операция, на която се подлагат разни известни жени.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: e383a53226
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се срамувай. Мъжът ти със сигурност знае как изглеждаш. И много добре знае, че след раждането, настъпват промени в тялото на жената. Не позволявай дребните недостатъци да те компенсират и да се отразят на връзката ти. След като мъжът ти те обича, едва ли това ще има особено значение за него. Аз съм с моя мъж от 30г. и често ми казва, че съм най-хубавата жена. Виждам се в огледалото и знам как изглеждам, но какво от това. Не мога да стана по-млада. А и за него възрастта ми явно няма значение. Човек може да изглежда добре на всяка възраст. А очи, които обичат, виждат друго.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 172d0c2859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От по-големите аптеки- Lierac ампули против стрии вършат чудеса, премахват дори и стари стрии. Lierac го има и в комплект и с крем за стягане на бюста, но за последния нямам отзиви. Добре е да си купиш и крем против стрии, например на Mustela е доста добър, на Chicco също.
Крема можеш да мажеш след баня, особено ако си със суха кожа, а ампулите -вечер, защото по-трудно попиват и когато попият леко лепната.
За всеки случай е добре да си направиш пълни изследвания на щитовидната жлеза и на автоимунните антитела на щитовидната жлеза, ако напълняването месец след раждането е било повече от 6-7 кг, а 3-4 месеца по-късно е повече от 3-4 кг и килограмите се свалят много трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 3fa34ba0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако от това не ви светне какви съкровища са мъжете, не знам какво трябва да се случи, за да го осъзнаете. Не спирай секса и бъди физически по-активна. За останалото слушай женските съвети.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 31b3b3aec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За влизане във форма - тренировките са само 20% от цялата работа, по- важно е с какво се храниш, това са останалите 80%. Можеш да пробваш ниско въглехидратен режим или поне да ограничиш неща като хляб и сладки неща, ако ги консумираш

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 55c2af11ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 4 от авторката:Нали не мислите, че всички деца са еднакви? Дъщеря ми е залепена по цял ден за мен а и никъде не споменавам, че не се опитвам да положа усилия!! Правя коремни преси когато успея, горната част на корема е перфектно стегната до степен в която са изпъкнати коремните мускули! Проблема е в самата кожа която доста увисна, тъй като съм доста дребна и слаба а малката си беше голямо бебе спрямо ръста ми.. Пробвах с кремове, различни билки и масажи, тренировки, за съжаление ефект от тях няма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker