Как се заговаря жена в парка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се заговаря жена в парка
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 4355 пъти
Всяка вечер се разхождам в парка и виждам, че има доста симпатични жени. Някои се разхождат, някои са с кучета, някои седят на пейките. Аз нямам куче (и не искам да имам), иначе бих го използвал като повод.

При това положение как бихте заговорили жена в парка. Примерно гледаш, една си седи самотно на пейката, как би я заговорил? Малко ми е неодобно, ни в клин, ни в ръкав да отида при нея и да започна да ѝ говоря.

Разбиар се, аз не искам да се натрапвам и ако усетя, че на жената не ѝ е приятно, ще си тръгна на момента. Но съм сигурен, че има жени, които нямат против да ги заговориш, но ми е тъпо да обиколя 10 жени, докато намеря такава. Ще изглежда жалко някак.

Въпросът ми е как конкретно бихте заговорили жена в парка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4a6379fe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Такива запознанства са най-хубави, но когато са спонтанни. Мен, например, са ме заговаряли пред лекарския кабинет и не беше странно. Така да, , причакваш" хубавите жени в парка не ми звучи като най-успешната стратегия. И все пак, ако има куче, може да започнеш разговора около него- колко е голямо, каква порода е, можеш да кажеш, че и ти искаш да си вземеш такова и т. н.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 233ddf81cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Както и да решиш да ги заговориш, обърни внимание на детайлите, ако са със слушалки и/или сл. очила, това е знак, че не искат да бъдат обезпокоявани. Не ходи след тях, ако се разхождат - това ни плаши.

Иначе разговор можеш да започнеш ако видиш, че държат например книга в ръка. Кучето също може да е повод за започване на разговор.

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7bc6e18d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Едно време лафът беше "Имаш ли огънче?", но откакто повечето пушачи минаха на електронни цигари, вече на никого не му трябва огънче. Не само в пряк, като гледам, и в преносен смисъл.

Често съм в парка със слушалки, не защото не искам никой да ме заговаря, а защото ми се слуша музика. Не мога да я пускам на говорителя на телефона - ще преча на другите. Макар че се изкефих онзи ден на един мъж, който си беше пуснал Urgent на Foreigner. Не знам при другите как е. В тази връзка са ме заговаряли на улицата с въпрос каква музика слушам. Други пъти са ме питали за дадена улица или място къде се намира - някои пъти са били реални въпроси, за други се съмнявам. Преди месец-два един сладур ме попита за един търговски център къде се намира. От поведението му ми се стори, че не точно това го интересува, но ми беше приятно да го упътя. Той се попритесни, а аз пък бързах и разговорът приключи дотук.

№ 1 го е казала много добре - подходи спонтанно в зависимост от конкретната жена, къде е седнала, какво прави. Може би първо пробвай с невербална комуникация - виж дали отговаря на погледите ти, например. Усмихни ѝ се... Аз исках да заговоря едно момче в парка. Аз бях тази, която седеше на пейката, а той минаваше по алеята, но не се получи, а той вече не минава оттам. Щях да му кажа "Здравей!" и да му се представя и оттам каквото стане. Тъпо е, но не обичам да ги планирам тези неща. Както ми дойде на момента.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8dc40e6f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   В София не се получава много.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d718fa6b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Обличаш спортен екип, вземаш една празна бутилка от 0. 5 литра например. Приближаваш се и питаш дали някъде наблизо има чешмичка за да си напълниш вода.
Не е банално, като да поискаш огънче, нито да говориш за някакви породи кучета.
На пръв поглед изглежда съвсем нормално, да спортуваш и да ти е свършила водата.
Показваш, че харесваш природата, спортуваш и живееш здравословно, все пак вода си носиш, не си помъкнал 2 литра пвц.
Ако стане разговор -добре, ако не стане, просто си попитал за вода

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19fd3874d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   5, в целия парк има всичко на всичко 2 чешми и всички ги знаят къде са, защото са на входа на парка.

И как ще прочете разговора според теб:

- Извинявайте, да знаете къде има чешма?

(тя те гледа тъпо, защото няма как да не си минал през нея на влизане в парка)

- Ей там 100 м по-нататък.

- Аха, благодаря...

(неловко мълчание, тя очаква да си продължиш кросчето, обаче ти стоиш там като изпразнен и не тръгваш, тя те гледа тъпо в очакване кога ще си тръгнеш)

- Пък да знаете, аз много обичам природата... Между другото спазвам и Средиземноморския режим на хранене... И да Ви кажа и не пуша.

- Ахъм... А тромпет искате ли?

- ?! Какво, защо тромпет?

- Да оглавите колоната на отиващите на майната си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a6fe8754b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Заговарял съм жени в парка.
Броиш до 3 се след това отиваш до жената и се представяш на жената, която си харесал и също и правиш комплимент. Това е най-лесния начин. Запознаваш се с нея и каквото стане.
Докато не излезеш извън зоната си комфорт, няма как да стане. Когато си търсиш и повод за заговаряне, подсъзнателно търсиш и причина, поради, която да не я заговориш - например, ще се изложа пред другите в парка, сигурно си има приятел, сигурно няма да и харесам и други.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d718fa6b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не искам да споря.
може разговора да продължи, че страшна жега или да каже че е минал до онази чешма в началото, но дали има някаква друга по наблизо. Може после да каже благодаря и да попита нещо например Вие спортувате ли..
Няма значение темата, важното е да стане разговор. Обикновено, ако жената хареса мъжа, ще има разговор, ако не, тогава ще има само общи любезности и прочие

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ffb5d5b4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Мъже имайте достойнство, ако някоя ти харесва директно отиваш до не я и и го казваш че ти е симпатична и би искал да се запознаеш с нея, не ти трябват кучета, котки, а у ако е сериозна ще завържете разговор, ако е меркантилна кифла веднага ще те пресметне колко струваш или не и допада нещо как излгеждаш и говориш и ще те отсвири, и при двата варианта си спестяваш много умуване и време.

Жените харесват уверени мъже. Просто започни разговора бавно непринудено че те са тъпи и бавно загравят и от начало приемат всичко като заплаха....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fbcf312cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   9, не е така! Почти всяка ще се спече. Във всички случаи разговорът трябва да бъде подкаран непринудено и не директно. Ако момчето/мъжът е нежелано, да има място за "отстъпление". Неоткликването в момента не е особен проблем, но "поднасянето" в последствие е твърде неприятно.
Моят жокер е: търсиш нещо "изгубено там някъде ..."

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e263eb4b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Жена съм, която харесва други жени. Незнам колко ще им е полезно моето мнение на момчетата тук, но пък да споделя моят скромен опит като затворен индивид, който не обича да общува с непознати. Аз избягвам да заговарям, ако някоя ми хареса се опитвам да уловя погледа и и да го задържа малко по-дълго, някъде около 5 сек. Не значи да ги зяпаш като гладно куче с течащи лиги, а просто да покажеш интерес. Случвало се е след като се засичам няколко пъти с една жена да започна да и се усмихвам спонтанно и тя реагира със същото. Събрах си куража дето хич го нямам и веднъж направо я поздравих. За моя изненада тя направо ме заговори с това, че често се засичаме. Няколко дни по-късно излязохме на среща и ни се получи за кратко. Значи ставало, всичко зависи обаче дали ще си допаднете. И мъже не значи, че всички момичета са длъжни да ви харесват или да са отворени за свалки винаги. Просто може по лошо стечение на обстоятелствата да не са на кеф точно в този момент, в който сте решили да ги заговорите. Не унивайте, а минавайте на следващите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 74be4e095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Честно казано, не мога да си представя ситуация, в която първоначалният контакт в някой парк да премине в нещо повече. Обикновено хората разменят по няколко думи и всеки си продължава пътя. Виж, ако всяка сутрин тичате там по едно и също време или разхождате кучетата си, може да завържете приказка, но така: "Имате ли огънче? Къде е чешмата? Колко е часът?" - човек получава отговор и от него очакват да си тръгне. А и жена, седнала в парка, обикновено е там или в очакване на някой приятел, или просто да си почине, или да си прочете списанието и не й е до хора. В парка ходим, за да сме сами, не да се запознаваме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ca2a87a3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Питаш я за Елена, не беше ли нейна приятелка, примерно нещо си се объркал.. Зависи в кой град си? Питаш за нещо например знам ли.
Моето дете като иска да пита някой как се казва, отива и го пита.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0bde43399a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ако си с колело когато видиш някоя на пейка например отиваш и пред нея дигаш предна гума или няколко метра без ръце по алеята.След това като слезеш правиш лунната походка и се хващаш за чатала като Майкъл Джексън и след това казваш репликата ''Извинявам се мадам,ще може ли да ви изплющя'' няма как да не проработи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e1262cbfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   За мен умишленото заговаряне с цел секс или връзка е кауза пердута. Не станат ли нещата спонтанно забрави. Имаше по телевизията един социален експеримент с един, той беше на 31г. начетен, усмихнат, спретнат, с добри доходи, на пръв поглед нищо му няма на човека. Но девствен и до тогава не си е имал никога приятелка. Пратиха го на психолог да го обучи уж как да заговаря жени и да им иска телефонния номер. Уж го обучиха, обаче голям смях падна. Пуснаха го мисля, че беше в Мол Сердика в София и със скрита камера снимаха, трябваше за цял ден поне два телефонни номера да вземе. Човека цял ден се мъчи и беше само сълза и смях……. и ни един телефонен номер.








Чингис Хан

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4506788738
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Според мен е супер смешно да правиш някакви неща специално за да "сваляш жени" - от сорта да си вземеш куче или да "облечеш спортен екип с празна бутилка 0,5 литра" хахахах вие достойнство нямате ли ве пичове? Да се правите на маймуни, коя жена харесва това?

Може би ако спрете да досаждате на непознати ще ви се получава повече...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19fd3874d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   16, това със спортния екип съм съгласен, че е прекалено, но не разбирам как да стане работата без заговаряне. С мълчание ли? И не, не всеки има колежки, с които би си допаднал. А извън работното място къде да срещнеш жена? Айде да речем, че ходиш, но нещо след работа, но каква е вероятността и там да срещнеш твоя човек? Реално един мъж се вижда редовно с 10-20 жени еждневно, айде малко повече ако работи в голяма фирма, но каква е вероятността неговия човек да е точно в тия 20 от всякаква възраст и с всякакъв манталитет жени?

Като кажете "ама то спонтанно трябва да стане" - ама колко шанса ти дава живота да стане спонтанно. Да не си мислите, че всеки ден срещаме жени, с които се налага естествено и спонтанно да общуваме, че и да си допаднем взаимно? Ако малко не сме нахални и чакаме спонтанно, непринудено и от самосебе си да стане, има да си стоим на сухо с години. Не можете да го разберете, защото на жените ви е лесно, защото все се намира някой да ви обърне внимание, ама при мъжете не става ей така със седене и да чакаме някаква невероятна ситуация, в която да се окажем двамата, да се харесаме спонтанно и без всякакви маймунщини да стане от нищо нещо. Рядко става като по филмите за съжаление.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dc1efbcee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   "Аз нямам куче (и не искам да имам), иначе бих го използвал като повод."

Оправи ми деня с това изречение и заради това ще ти дам безценен
съвет!

Заеби всякакви кучета! Отдавна им мина модата.
Вземи си добре охранен готин котарак, който обича да се върти по гръб на пейката.
Видях че вече има каишки и за котки, трябва да му сложиш да не го изтървеш.

Само си стой на пейката и гъделичкай котарака с мазна усмивка. Гарантирам ти че поне пи 5 жени ще се спират да се позалисват.
Не губи време а действай(((:

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e7026a6fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Хахаха ,мъж с котка на каишка в парка ,плюс мазна усмивка е равно на затвор !н18 те набутва яко!
Аз имам куче и кво от това ,до сега гадже от парка не съм хващал. Ако някоя ми хареса я поздравявам и до там,само усмивки здрасти/чао и това е ..парковете не са за свалки иначе има красиви жени така е..

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 89de2ed338
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Отговарям директно на въпроса: със заговаряне. Вие тъпи ли сте или да?! Какви кучета, стратегии, води, стига тъпни - ако си мъж, измисляш нещо и действаш, ако си смотльо си оставаш такъв. Ма бил срамежлив - ма преодолей го, деба!!! Ние, жените ли да ходим на лов за мъже? Съвсем се измързеливихте!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d718fa6b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Здравей , верно ли баща ти бил голям крадец ?
Тя гледа изумено.......
Той: Откъде иначе е откраднал тези две звезди , за да ги постави на мястото на очите ти !
И още нещо което 100% доказано работи
Ти знаеш ли , че имаш страшни очи . Ст.Данаилов
Ако сте от София
Ааааа, голяма жега днес и при вас ли спряха водата !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d78a952025
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Директно! Без увъртания!
Това става в чужбина, преди месец.
“Имате много чаровен акцент…Откъде сте?”
Стъписах се леко и викам “Отдалече.”
Той се засмя и “Е, много е общо…. По-конкретно?”
Аз “От Източна Европа”
Той, заинтригуван “Я, каква рядкост…Милион пъти по-интригуващо от тукашните, превзети и вечно намусени фльорци!”
Пак се учудих “Така ли? Навсякъде ги има, противните фльорци…”
Това явно му хареса, защото с широка усмивка каза “Да, права сте!” и поостана още малко.
Много жалко, отпратих го вежливо…
Омъжена съм и няма как, но беше лъчезарен, вежлив, зеленоок и светлокос, язък, че съм заета:-)
Хареса ми непринуденото отношение.
Други само са ме зяпали и са си губили граматиката от притеснение. Не става така.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19987712f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   23, чаровен... хаха .
Няма по убит, глух , равен и безизразен акцент от този на българката.
Разпознава се отдалеч.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0dd765ae96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Оформяш брада, правиш прическа и татуировки и ходиш и се заглеждаш. Няма нужда да говориш

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3f12525531
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   24 - То пък българинът говори на перфектен английски без никакъв акцент. :))) Няма да забравя как един нашенски интелектуалец с претенции си кълчеше езика, опитвайки се да говори с англичанин. Човекът го слуша търпеливо, накрая ни попита какво е искал да каже въпросният...

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9cc045d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Три неща, изпитани в истинския живот:

а) Много жени обичат да дават съвети кое как трябва да се случи, как мъжът да заговаря, че не трябвало изобщо да се притеснява, да е уверен пред жената и т. н., обаче фактът, че 99, 9% от тях НЕ заговарят мъжете, е показателен доколко техните собствени съвети са приложими на практика.

б) Една жена, за едно и също нещо (например, искане на огънче или упътване къде се намира някой магазин) може или да се усмихне на мъжа, който я е заговорил, като моментално да завържат разговор и по-нататък с желание от нейна страна, или да изгледа накриво мъжа и дори да се държи леко враждебно към него, за да го разкара възможно по-бързо, пък макар и той да е бил съвсем любезен и нормален на вид. Разликата е там, че почти всички от младите жени буквално най-късно до третата секунда вече са решили дали въпросният мъж може да им е някакъв в живота или не. Съответно и според тази своя първосигнална преценка, още преди дори да е дошъл до тях, решават как да се държат в отговор на неговото приближаване и заговаряне. Най-напред забелязват общия силует и ръста. След това мигновено обхождат с поглед за не повече от секунда лицето му, като търсят някакви желани от тях особености: форма и размер на челюстта, носа, очите, веждите, челото, прическата, ушите и т. н. (бидейки пристрастени и силно зависими от гримирането, жените са придобили навика да са крайно критични към външния вид и забелязват и най-малките недостатъци на човека отсреща).
После следва бързата преценка по дрехи, обувки, часовник, маркови очила (ако има такива) и т. н..

в) Обикновено най-голяма успеваемост има, когато мъжът е прям към жената и не се опитва с изтъркани от преповтаряне евтини номерца да я подпитва или да се прави, че уж за нещо друго я е заговорил.
На младини с една от приятелките ми се запознах в интернет зала, като ме беше помолила да ѝ помогна с въвеждането на написан от нея текст на лист, но в Word, а тя не можеше да пише бързо тогава и бързаше за изпити в университета. На шега казах "Още не сме се оженили, а вече ме юркаш като съпруг". :) Тя пък отвърна нещо от сорта на "Не си го пожелавай, че нищо чудно и дотам да стигнем". И после 4 години връзка.
Следващата ми връзка се случи пак така на майтап - бях в София и пред Централна гара си харесах най-апетитно изглеждата жена по мой вкус. Отидох и направо ѝ казах, че искам да е моя жена. Отначало се сепна "Кой си ти и как не те е срам така да ме заговаряш? ", но след малко вече бяхме на път за едно близко ресторантче "Господин картоф" и нататък нещата се развиха по естествения си начин и продължиха две години и половина.
Миналата година карам велосипед на Гребната база в Пловдив и при спиране на една от чешмите там казвам на една мацка, която караше дотогава пред мен, че по-добре да мина аз пред нея, защото дълго време тя кара пред мен и ще направя катастрофа, ако се загледам по дупето ѝ. :) Тя пък отговори, че няма нищо против да я гледам, щом ми харесва, а аз казах, че предпочитам да гледам дупето на жена, само ако е моята жена. И тя, нарочно с уличен жаргон и със закачлив поглед: "Така ли? И с'я к'во пра'им? ". Седнахме на близка пейка да си поговорим и последва 9 месеца връзка. Преди Коледа обаче получих тежка травма, лежах в болница почти обездвижен и в момента, в който ми беше най-кофти и дори две мили приказки биха били голяма подкрепа за мен, тя буквално ми каза, че "не си представя живота с инвалид" и съжалявала. След два месеца се оправих и тя правеше опити да се сближаваме, но човек, който си е плюл на петите в труден за теб момент, няма как после да има правото да е с теб за приятните и безгрижни изживявания.
На морето през май казах на две млади жени, тъкмо разполагащи се на плажа до мен: "Добре, че сте две, иначе ако само едната от вас беше тук, щях да пофлиртувам с нея". :) Те се засмяха и едната отвърна: "Е, какво пречи да пофлиртуваш и с двете? ". И така бяхме часове заедно, но това нямаше как да продължи и да бъде трайно занапред, защото ден по-късно с приятелите ми отидохме до съседен курорт и след седмица трябваше да се прибирам в Пловдив, а те двете си живееха в тяхното черноморско градче за постоянно.
В следказармените ми години също нещата са се получавали най-добре с жените, когато съм действал откровено и без шикалкавене. Казвал съм, че харесвам излъчването на някоя жена и искам да я опозная, за да преценя дали ще ми допадне и като душевност. Естествено, в много други случаи са ме отрязвали по някакви начини, но без опити няма как да се постигне нещо. Това не значи, че мъжът трябва да досажда на всяка срещната. То се усеща на момента и обикновено е непринудено, без да е планирано предварително. Но ако все пак ти хрумне нещо, вместо да влизаш в дълбоки мисли и вътрешни борби от типа на "Ами какво ще стане, ако реша да отида при нея? Или по-добре да си кротувам? ", по-добре да се действа в първите секунди, иначе колебанията най-вероятно ще вземат превес накрая.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7e704e5b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Много жадни сте, ей. Като не искаш куче, купи си порше или някаква подобна теникия. Паркирай го до въпросната и да видиш как и тя няма да си иска кучето. Съжалявам само за кучето в такава ситуация...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5cda25671f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   И всички жени дето са с кучета , те са все мъжки, нали?
Знам, знам... The dogpill is very real.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3a8e1994a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Това ти слага табела "Отчаян съм за секс" и общо взето няма да ти доведе особен успех. Само отчаяните мъже прибягват до такива запознанства. И няма абсолютно никакво значение дали са отракани и оригинални в запознанството , отчаяни са!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2b61ea5182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Слушай младежи и попивай знания:-)
Но тактиката работи само в софийски парк, пък и трябва да ти харесва да ходиш по планината.
От всички софийски паркове се вижда Витоша и това си е повод за разговор:" Е, хубаво си е в парка, но друго си е живата природа- ето например Витоша. ". "Ама много е претъпкано в тоя парк", "А Вие обичате ли да ходите по планините", "Аз например ще се качвам тези почивни дни до... " "Е да, добре е да се поизбяга от тая лудница тук"... " Не сте ходили, аууууууй, ама как може. " "ако искате заедно да се качим".
Тема си е, ако прояви интерес и се качите по планината, докато слезете ще си си изяснил има ли шанс или не.
Никой не може да каже че е нахално или провокативно или просташко.
Трябва все пак да понаучиш маршрути и да ти се ходи. А ако мацката се навие, не да мълчиш през пътя.
И да си горе долу във форма. Че един познат точно по мой съвет покани едно момиче на излет, ама тя спортна натура, а той не че не изглежда добре, ама по две кутии на ден зад бюрото и му се разказа играта.
И като излезете, да забавлявал дамата. Да си взел вода, сандвичи. Да пускаш музика по телефона, Да я снимаш и говориш колко е хубава. Как я е хванало слънцето, колко добре и се отразява чистия въздух. Комплименти, разговора около нея да се върти, по- малко около теб.
Та така, дерзай:-)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4c3f8cf559
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   до 30: на отчаяните мъже им е забранено да се опитват да заговарят жени ли, какво? Какво като е отчаян някой? Аз съм отчаян, не крия. И кво? То при тези междуполови отношения много хора са отчаяни.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b814c44bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Номер 14 така искрено ме разсмя, че хората на плажа започнаха да се обръщат!
Има доста жени, които можеш да стресираш, ако отидеш и ги заговориш в парка, особено, ако наблизо няма много хора.
Ако си си харесал някоя конкретна жена в парка и я виждаш често, гледай я, когато се разминавате в очите, за да те запомни. След няколко дни я поздрави с кимане на глава и усмивка, ако отвърне, следващият път и кажи: "Здравейте" и се усмихни леко. Ако и този път отвърне на поздрава, следващият път преди да влезеш в парка си изключи мобилния телефона за да не стане издънка и ако я видиш, я попитай колко е часа, защото ти е паднала батерията на мобилния телефон или защото си си забравил телефона вкъщи..Ако носиш часовник, не забравяй да го свалиш преди това.
След всички тези леки намеци на нея ще и стане ясно, че я харесваш. Разговор може и да не се получи, но ще си дал сигнал. Следващият път ще можеш да действаш и по-директно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3f12525531
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   31 - Само дето мацката може съвсем да не иска да ходи по чукарите и то с някой непознат. А тези дето си падат по туризма не седят по пейките да чакат някой отчаян да ги кани в планината, обикалят горите с компании и туристически групи и там си намират гаджета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 06329ddfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Приближаваш се, поглеждаш я в очите и рецитираш:
" С жените -аз един чалъм си знам!
Щом видя , питам ги - минет, мадам?
Простак ще кажете , ала съдба!
Всяко трето питане еба!"
За по- голям драматизъм от телефона в задния джоб може да пуснеш Вагнер - "Ездата на валкириите"
Ако не може да вземе решение бързо допълваш -"Ти каква считаш да изкараш живота си - като част от статистиката ли част от историята?"
Ако не друго, със сигурност ще станеш част от нейната история:-)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 06329ddfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   34, естествено че може да не и се ходи по чукари с непознати.
Ако откаже, поглеждаш я нежно и питаш" да знаете къде можем да пием по боза от шест стотинки? "
Ако и това не ще и напомни, че баба и на нейната възраст е раждала на нивата и да не ти се прави много много...

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c965f6801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   27 хубави истории разказва, но същите тези ситуации с някой обикновено изглеждащ мъж биха приключили с " уфф, тоя пък", въртене на очи, извъртане на поглед, сумтене, мръщене, че и в най-лошия случай полиция.
Т. е. на вървежните мъже винаги им върви. Просто си изглеждат добре, а жените много се впечатляват от външен вид. И както и да започнт разговор, нещата се получават. Самочувствието също помага. Като цяло външния вид е много важен за успеха на такива непринудени ситуации.
Така или иначе не всеки умее тези неща. Никъде не се учат, никой не ги преподава. Ако се сравнят нещата с друго умение, то е все едно да се научиш да караш кола, само като гледаш отстрани. А в някои случаи и без да гледаш. Малко абсурдна ситуация.
С други думи нормално е мъжете да не ги умеят тези неща. Все едно всеки е оставен сам на себе си и трябва да открива топлата вода отново и отново... Не всеки може да бъде лекар, инженер, програмист, психолог и т. н., а тези неща ги преподават! Какво остава да си сваляч, като няма къде да се научиш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9cc045d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   От номер 27 до номер 37:

В подточка "б" неслучайно съм споменал подобно на описаните от теб особености на много жени, които мерят с двоен аршин според това какъв мъж ги заговори. Те на секундата решават дали да са любезни с него, или да го гледат с отегчение.

Нещо повече - миналото лято се случи с мой приятел с ръст 190 см да вървим по Главната улица в Пловдив и да заговаряме жени с цел експеримент, вдъхновен от едни видеа в YouTube, за да му покажа нагледно как тяхното отношение може да е или грубо, или мило, като това изцяло зависи от първата секунда на погледа им към мъжа, който се обръща към тях. Сещаш се, че когато той заговореше някоя жена, тя още не го е огледала кой е какъв е, само е чула едно "Здравей" и вече се разтапя от умиление, само защото с периферното си зрение е усетила как я заговаря мъж с 25-30 см по-висок от нея. :) Вади момата някаква диамантена усмивка и вътрешно се надява да успее да удължи разговора възможно по-дълго, за да привлече вниманието на високия мъж. Той има бирено коремче и то изпъква силно на фона на тънките му крака, но все пак ръстът за жените е от първостепенно значение (и рядко на второ място сред търсените от тях свойства у мъжа). После идва ред аз да заговоря някоя подобна на вид жена. Хубаво, но тя още като види бегло, че към нея приближава мъж с 5-10 см над нейния ръст, и вече се чуди как да се отърве от него. :))) Ама даже не е чула за какво иде реч и вече гледа с мрачен поглед. Повтаряхме това по 10 пъти нарочно, за да изчистим вероятността просто той все да е попадал на благоразположени г-ци, а аз все на кисели такива. Е, нямаше и едно изключение от това. Решихме той да пробва и с още две жени да бъде по-нахален и да се прави на тъп, за да видим дали жените в такъв случай ще са по-дръпнати с него. Няма такова нещо - и тези си го зяпаха с усмивка и с тайно очакване да им прави свалка. Разговорът между тях въобще не вървеше, защото това беше неговата цел, но тези мацки сами се опитваха да поддържат някакви теми, само и само той да стои още при тях. После аз сторих така малко по-нахакано с други две жени и направо ме приеха на нож. В лице сме и двамата средна работа (ако питаш много от пишещите в този форум киселячки, без да са ме виждали, ще ти кажат, че съм грозен, стар, дебел, беден, девствен и още каквото им се върти във фантазията), бяхме все с летни дрехи, къси коси и основната разлика е това, че той е по-висок и с бирен корем, като второто едва ли е предимство за един мъж. Просто предварителната нагласа на тези жени се беше оформила в главите им още на ниво "периферно зрение" и в първия миг вече знаеха как ще се държат към мъжа, според ръста му.

Сега, ако някоя стара лелка, баба или намръщена мома с незавидна външност реши да отрича как ръстът не бил от значение, имай предвид, че тя съди от своята гледна точка на неуспешна с мъжете жена, която тайно си е мечтала за готин и снажен мъж, но просто такива не са я огрявали и затова се е примирявала с каквото има около нея. Доверявай се не на женски приказки, а на това, което виждат очите ти в истинския живот. Има обаче и искрени жени, които няма да те лъжат и често ще ти заявят, че за тях е важно мъжът да бъде еди какъв си изискуем ръст.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 76d25728df
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   1. Относно коментарите по-горе:
- Заговаряне от рода на "баща ти бил крадец" е свръхнелепо и очевидно лицемерно Заговаряне със задни мисли, което може да мине само при жена, на която никой не обръща никакво внимание.
Представете си, каква ще е реакцията, ако баща й наскоро е починал.
Ако баща й е скромен и почтен човек
Ако баща й е красавец с поддържано тяло, а вие сте отпуснат с посредствена външност
Ако е дете на разведени родители
Идеята да намесвате бащата на една жена, за да искате да я вкарате в леглото не само е пошла, гнусна и отблъскваща, а говори за характер на плужек с нечистоплътни задни мисли.
Връзката баща-дъщеря е много специална, там вие работа нямате!
- Да искате огънче от жена може само, ако сте я виждали да пуши, иначе просто ще ви отвърне :"Нямам, не пуша" и разговорът ще приключи. Жените непушачи в стандартния случай си търсят мъже непушачи.

Ох, Приземения от Кифли, пак ли ти?
Стига с тези комплекси на тема ръст, стига!
Стига и с тези обобщения. Наистина ли мислиш, че жена с ръст около 165 ще иска да има връзка с дългун 190-200см и да са в двойка тип "Крачун и Малчо". Една уравновесена жена ще предпочете баланса - мъж с ръст от 10-20 см над нейния.
И ако всичко беше само външност, щеше ли например Роджър Федерер да се ожени за такъв крокодил, при положение, че има всичко, за да бъде с някоя известна кинозвезда, певица или модел?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3f12525531
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   36 - На това за бабата, тя пък ще ти каже, че дядо ти е ринал на прасето с цървули и калпак, не с фрак и цилиндър.
Вместо да се заяждаш, не е ли по-добре да ѝ кажеш сбогом и да си отидеш? Все пак ти си този, който си я заговорил, не тя тебе.
И в двата случая свалката се оттече в канала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bfb2a8e985
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Всяко нещо си има най-добрия начин да бъде постигнато. Заговарянето на обществени места не е най-добрия начин. Има много, много други начини и аз не виждам защо много хора избират най-невъзможните и след това гледат неловко като телета. В крайна сметка целта не е да се запознаваш просто с някакви хора, а да намериш човек, с който имате съвместими характери. Човек, с когото имаш за какво да си говориш. Такива можеш да намериш в университета, в клубове по интереси. И най-добрия вариант - общи приятели. това човек трябва да работи на първо място върху себе си, върху комуникативните си способности, да създава приятелства с жените, без любовни отношения, без да иска да ги разпори от е"не още на първия ден. Трябва да имаш поне 6-7 варианта за потенциален партньор и да избереш най-добрия, а не да се хванеш в първата срещната

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9cc045d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Номер 39 прави грешката да дава пример с някакъв тенисист и веднага да използва това като нарицателно за останалите, което само по себе си е нелепо, но често се употребява от много жените като неуспешен начин да наложат мнението си. То е факт и това, че една двуметрова жена измежду няколко милиарда жени се е омъжила за мъж джудже, но дали едно такова изключение е меродавно за повечето мъже и жени!? Голям праз, че мъж средна хубост като Роджър Федерер се бил събрал със съвсем обикновена жена, чийто външен вид е средна работа като на повечето българки (и която номер 39 нарече "КРОКОДИЛ"). Нещо лошо ли е извършил, че така се изказваш и за него, и за нея? Покрай лицемерното женско внимание към него през годините, защото е милионер, човекът явно си е патил неведнъж и е преценил, че вместо някаква мислеща се за голяма работа жена "моделка" или кариеристка, създаваща му ядове и искаща цялото внимание да е насочено към нея и да гради кариера до 40, преди да се сети да ражда, то по-добре да се събере с обикновена жена, която ще го гледа и ще се отнася с него като към бог, ще си стои кротко и няма да флиртува с чужди мъже и ще прави всичко необходимо за него, за да са заедно. Ясно е, че и сред масата жени има много, които не са стока, но той явно я е опознавал дълго време и се е уверил, че е стойностна като душевност и раздаваща се в леглото.
За повечето жени Роджър Федерер щеше да е поредният подминат на улицата като пътен знак Гошо или Иван, ако не бяха парите и известността му. Същото важи и за много холивудски актьори, световноизвестни спортисти и предприемачи. Ти да видиш каква женска "любов" започва да струи на талази, когато един мъж притежава количества пари, връзки, известност или и трите заедно заедно.

Комплексите на тема ръст наистина тресат повечето ниски жени и тук си права. Но това си е техен проблем. Неслучайно драпат да се хванат с доста по-високи от тях мъже.
Друго вярно в думите ти е това, че по-високите жени не страдат от чак такива комплекси на тема ръст, макар че пак се стремят да си хванат някой мъж с поне 10 см по-висок от тях, но повечето от тях всъщност клонят към мъже с поне 15-20 см над главата им. Това съм го писал неведнъж и е хубаво, че и ти си го установила. Общо-взето нещата стоят така (доказвано е с изследвания и статистики в различни държави):
Жените с ръст 150-155 см обикновено търсят мъж поне 175 см (разлика поне 25 см), но често дори и това им се струва малко и залитат към мъже над 185-190 см.
Жените с ръст 160 см обикновено търсят мъж поне 180 см (разлика поне 20 см).
Жените с ръст 170 см обикновено търсят мъж поне 180-185 см (разлика поне 10 см).
Жените с ръст 180 см обикновено търсят мъж поне 185-190 см (разлика поне 5 см).
Жените с ръст 190 см обикновено търсят мъж поне 190-200 см, като често са с мъж колкото тях, а понякога се примиряват и с мъж 185 см, т.е. под техния ръст.
Има тук-там редки изключения, но общото е точно така, както е описано. И това важи за много други западни държави, а не само за България. Е, ако жената е дебела и/или грозна, тогава и сама се усеща, че не може да има бомбастични изисквания към мъжете, защото и без това никой не я отразява. Добави към това и друг всеизвестен факт - повечето жени, включително и тези с отпуснати телеса, си мечтаят за атлетичен мъж (не непременно скала от мускули, но поддържащ се със спорт, дори и жената да не се поддържа като него със спорт).

Горните зависимости в предпочитания от жените мъжки ръст не бяха чак толкова изявени преди 10-20 години. В днешно време повечето жени се съревновават една с друга коя ще постигне повече във всяко отношение и коя ще вземе мъж, с какъвто да се гордее пред останалите, затова считат за "нисък" всеки мъж с ръст под 180-185 см (дори и жената да е ниска метър и половина). Съвременните жени считат за "грозен" всеки мъж, който не е с магнетично излъчване като на филмов актьор или фотомодел от списанията. За тези жени не съществуват понятия като "мъж със среден ръст" и "мъж със средна хубост". Те от едната крайност отиват направо в другата и делят мъжете само на високи и ниски, както и само на красиви и грозни. Всичко между двата типа мъже, т.е. каквито са повечето, за тях също минава за "ниски и грозни". Същата е преценката им и за дохода на мъжете - или ги делят на богати, или на бедни, затваряйки си очите, че всъщност почти всички мъже са със среден доход (той затова и така се нарича). Мъжете със среден доход, според повечето жени, също са бедни и недостатъчно добри за тях. Но ако жените трябва да оценяват себе си като пол, повечето се считат за хубави, високи, стройни, умни, успешни и с безпогрешна преценка за себе си и за избора си на мъже.

Колкото до намирането на начини за запознанства, често успешен такъв е членуването в едни и същи кръжоци по интереси и занимания. Но не да се записваш едва ли не с нежелание и с едничката цел да си сред хора от другия пол и дейно да пробваш свалки с тях, а действително да ти идва отвътре да се занимаваш с подобни неща и просто покрай това да създаваш и нови познанства. Преди години преподавах частно триизмерна графика и повечето пъти на жени, които сами се свързваха с мен в два форума за графика и проектиране. Винаги съм държал всичко да е работни отношения тогава. С една имахме вземане-даване, но месеци, след като бяха приключили уроците и отново по нейно желание.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7e704e5b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Кратък отговор на темата:
Никак. Подминава се с 200. Айде успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 35a8929687
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Жените не обичат нахални и натрапчиви типове из парковете. Обичам да седна в парка. От 10 пъти поне веднъж се случва жена да ме заговори и тогава захапвам, ако си заслужава, защото веднага си личи, дали една жена си търси мъж или просто така да си побъбри.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 7f9dd92d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Ще те напръскам с лютив спрей авторе, ако почнеш да ми доааждаш в парка. Седя си аз и някакъв почва да ми плямпа. И при положение че съм си имала работа с луди, нападения(не на мене) телесни повреди, само да видя някой с такова поведение извън нормата ще действам. Перковци всякакви.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 0d0782dc67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Мразя да ме заговарят по улиците. Винаги казвам че имам работа, много бързам и нямам време.
Това, което е описал 27-ми е толкова налудничаво. Изобщо не вярвам че нормална жена би се зарадвала на подобно отношение. Особено пък в случката на Гребната :D. Готина измислица. Представям си мъж гонеш 50-те, какъвто е той да го каже на момиче около 30-те. Ще отнесе ритниците.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 12b2685a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ако не искаш да си имаш проблеми с полицията и да лежиш в най-близкото районно 24 часа, по-добре не се и опитвай да заговаряш която и да било жена в парка. Всичките ще те обявят на всеослушание за извратеняк и воайор, който едва ли не от месеци ги следи, шпионира и иска да ги упои, отвлече, изнасили, убие, насече на малки парченца, сготви и изяде така, че всички наоколо да чуят добре и да привлекат максимално внимание към себе си. Ще ти направят страшен скандал и дандания до небесата, после ще дойдат куките да те набият с палките и ще лежиш в пандиза за едното нищо. Казвам ти, за твое добро е, послушай съвета ми. Не си заслужава заради една миризлива слива да се забъркваш в неприятности със закона. По-добре си гледай кефа и живота, има много по-важни неща от жените.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: b52edd7dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Приближава се, и казваш на момичето: "сладурче, много ти е хубаво куценчето, а, как се казва?

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: e15d1401e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   А, те повечето мъже си взимат куче с тази цел. Жените виждат в това нещо симпатично, защото можеш да се грижиш за друго същество. Но като цяло са дооста сериозна заблуда. Обикновено да извеждаш куче и да си баща на дете са съвсем различни неща. Колкото до заговарянето на жени в парка, дебилно и загубеняшко е. Те и жените дето ти правят мили очички и пускат значета не откликват, а какво остава за някакви рандом запознанства

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 дни
hash: c0bbd79c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Заговарай единствено ако жената първа почне да те гледа и виждаш, че може да има интерес. Но дори и в този случай вероятността е голяма нищо повече от лек разговор да не последва.

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: 67592e6db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   50, да, логично. Нали става въпрос за българки все пак.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker