Нямам обяснение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам обяснение
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 936 пъти
Дълго е, но накратко. Тези редове са опит за споделяне, а не вик за помощ. Развеждам се. Едно дете на 9г. Детето като цяло израстна без мен независимо, че полагах усилия с оглед на ситуацията да бъда част от живота и. По професия съм международен шофьор. Това означава, че дълго ме няма в къщи, но и че семейството ми е било задоволено. В тази връзка съпругата ми винаги е била с високи доходи и силно развито чувство за независимост. Една жена съм обичал и не съм и изневерявал. Стремях се дори и със смартфона да бъда част от ежедневието им. Тя се дразнеше. Но когато пращах торбите или когато се прибирах с колата и тя бе пълна с подаръци нямаше проблем. Не съм бил перфектен разбира се, НО не съм изневерявял, не съм пияница, няма хазарт, скъпи коли. Раздавах се. Това дразни жените. Моята жена е по-умна от мен, но и по-глупава за важните неща ат животът. Та мисля, че те обичат тоест жените да бъдат мачкани, но умно и деликатно. Да имат мъж, но и те не знаят какъв. Напоследък усещам, че и дъщеря ми се отдалечава от мен. Оплаква се на майка и, че и двъня 2-3 пъти на ден и си говорим дълго по 7мин. Чух го без да искам докато не бе затворила телефона. Ще допълня, че предлагах на жена ми да се преместим в E, UK или D. Тя отказваше. Защо? Защото взима доста добра заплата за Бг. Но дори и така да е Аз и казвах " Колкото и да взимаш, когато прекрачиш вратата ти си в калта. Ти си на място като джунглата. И там е пълно със зверове" Както и да е! Едно нещо разбрах от личен опит. А ми го казваха. Колкото повече се раздаваш толкова по-прецакан си накрая. Благодарност или дори уважение не очаквай от никого. И наистина ние сме тотално извратен народ що се касае до това какво можем, и как да живеем. Не става да идваш от Гулянци напр., а да живееш като дукесата на Йорк......
Както и да е

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: b6fcd7f098
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Какво разбрах аз :
ти си шофьор,
раздавал си се много,
носил си големи торби,
жените искат да ги мачкат,
но не и твоята,
защото взима добри пари,
народът е извратен,
не става и за дукеса от Йорк.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: df75a237ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз пък разбрах, че понеже жена му вече не го иска и ще се развеждат, целият народ сме скапани и сме му виновни. Защото ние го оженихме за тази.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: da105c2a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Така са съвременните жени: 1. Имат лош мъж, но търпят го и страдат. 2. Имат добър мъж, мачкат го и го пъдят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d41d1460c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз разбрах, че автора много държи на парите и заради парите не е прекарвал време със семейството си. Пък жена му и сама си е изкарвала достатъчно пари. Сега освен автора да отиде в E, UK или D и с парите да опита да живее като дукесата на Йорк.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f0a536f2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какъв ти е проблемът? Заживей в друга държава и си намери нова жена. Ще имаш деца и от нея. Бившата ти, докато те няма не е стояла на сухо, намерила си е любовник и затова й се седи в БГ. На никой нормален дори и да изкарва повече пари, не му се седи в БГ.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3f71f070bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бийм ме обичамте…!




Чувал ли си я тази приказка? Ей това искат жените за да ги задържиш. Но само и с бой не трябва. Трябва да има и ласки. Изкуство си е да знаеш кога да биеш и кога да галиш. Не си си избрал хубава професия. Тази професия е за самотници. Масово жените на международните шофьори си хващат ебачи или се развеждат. Те имат нужда ежедневно от мъж до себе си и ласки, а не просто от банкомат. Вероятно и в живота на твоята хубосница има друг, но все още не си го разбрал. Чичо ми беше 30г. международен шофьор. И точно по времето на войната в Ирак. Той беше единствения от неговата фирма, който се навиваше да прави курсове до Ирак. Семейството му беше презадоволено с всичко. Децата му и жена му го зарязаха за благодарност и той се пропи. Коша където спеше първородния му внук го напълни с кървави долари от Ирак. И за благодарност малкото ла*йно като порастна го нарече, , Клошар, , Тогава той се разплака пред мен и ме попита това ли заслужава? Умря като самотник в една болница. Намери си вътрешни курсове, за да си често у дома. Зарязвай я твоята парантия, дъщеря ти, ако не те уважава една стотинка не и давай. Хвани си някоя млада гладна циганка, където ще седи у вас ще ти върти къщата и ще те уважава. Може и деца да ти народи, като се прибереш да почистваш семейния уют, а не да ти иди да отидеш да спиш в камиона.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d834411275
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе, кажи на жена си да вземе моя с всички екстри- пие по литър, водка , псува, бие, троши, курвар... И подарък ще и дам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker