Кой на кого е проблема аз или тя на мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой на кого е проблема аз или тя на мен?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1641 пъти
Искам да споделя една моя история която доста време ми тормозеше съзнанието , но и се чудя защо отделих толкова време емоция и всичко друго като реално накрая НИЩО не получих.


Миналата година се срещнах с момиче онлайн - от самото начало ми бе ясно , че е несериозна , или опипва почвата с всеки. Явно в мое лице бе намерила нещо друго което не откриваше в поредния който бе в живота и. Или аз за нея бях поредния? Нека продължим.

Видях я след месец и половина оправдания какви ли не , които знаех че са лъжи и ме прави на луд а реално през това време други опции е разглеждала и си е мислела че може да ме излъже. Но не, не повярвах напълно. Вечно уморена , вечно забравила или се извиняваше нещо ставало , докато истината бе че не ме харесваше почти. След време бях твърдо решен да се видя с нея , случи се но след месец и половина като ме е размотавала. Най-голямата ми грешка , още тогава трябваше да оставя всичко.
Помислих си , че най накрая съм попаднал на момиче , уви , поредната студентка дриснярка която не знае какво иска.

Предложих и да отидем на обща квартира , не бях изпълнил обещанието си защото колкото повече я виждах толкова повече бях на обратното мнение - щастие няма да имам с тая , колкото и да се прави че е 'истинска' - глупости на търкалета!
Не стига всичко , ами и е свикнала да върти мъжете , да заблуждава и да прави обещания които реално са любезно отказване или други номера типични за тийн и жените в млада възраст. Не знаех как да се справя с това ... Вие как се справяте?
Нямах много избор с коя да бъда предвид че повечето залитаха по поредния модерен и наперен мъжки кифлъотин , това е модерно в днешно време заедно с простащината и грубото поведение...
Разбрах , че през това време реално тя не е искала изобщо да ме види но е търсела оправдания и глупости постоянно , заслужавах ли такова нещо? Не мисля. Защо го сипваше на мен а на други по модерни момчета и други характери хора не? Защо аз трябваше да бъда отдушника на всичките и лоши емоции,гняв насъбран и оплаквания от всичко за което се сетиш семейство , работа , хората , тя самата е комплексирана и има проблеми с нервите и не знае как да уважава един мъж , аз изглеждах закръглен и това веднага ме е поставило както и държанието ми на мисли за нея "Тоя ще го оставя резерва или за по късно"
Доста долно , защото нито като тръгнах с нея като я видях беше нещо уникално като външен вид , нито бе това което очаквах. Реших да си дам шанс , в началото беше добре и при мен и при нея. Но като видя слд време че няма обещаното от мен започнаха масови драми,забележки за всичко останало. Аз тръгвах след работа тя ми викаше по телефона че не съм бил разбрал как ме е опътила нещо , аз бях уморен и бях след тежък работен ден , тя бъбреше за щяло и нещяло. Освен всичко бе и лицемерка.
Пред мен се оплакваше и изтъкваше за всеки най-лошото , пред тях нищо , после пред тях вероятно ме е обсъждала и по същия начин за мен. Споделяше лична информация , бях и се доверил за това, а тя на някакви вайбър момчета с които е имала общо преди да и дават акъл за нас , това ме дразнеше защото ТЯ НЯМАШЕ уважение към личната информация и не държеше на мен. Вероятно заради финансите и че не бях това което е виждала в другите си опции , очевидно аз не съм бил първата и усещах вместо уважение,любов и да ме следва , тя не спираше да мрънка и недоволства и да ми коментира действията. Тя просто е пълна с проблеми които прожектира върху другите форма под формата на агресия и избиване на комплекси , говорих с нея на тази тема но така и игнорира винаги като и кажа за това. Не приема , убедена е че проблема е само в мен.
Най-голямото парадоксално нещо е , че ми говореше че искала да е със мъж който да се държи мило с нея , да се държи с нея като с 'принцеса' и да и ходи по гъза, да и угажда като слуга и личен асистент , докато тя реално иска обратното но ме лъже в лицето , но не бях достатъчно мъжествен с нея. Нямахме терен да правим сексуалните неща и затова не се получаваше секса , каза ми че не съм го правил тоест ставам достатъчно добре в него , и в резултат на което измисли лъжи от сорта че няколко седмици и казали да не го прави въпреки че имаше някакъв проблем от тоя сорт , но определено е държала и един нейн бивш и мен по 1 месец без секс , като отворих темата отговора бе един и същ - не ми дръж сметка , пишеше си с най-различни хора и мъже , твърдейки че всеки ден е с мен но явно е било само да си оплътнява времето и да получава внимание, ходех на фитнес но не се забелязваше на мен тъй като бях начинаещ , но моето мнение е че е била с мен само временно да си вдигне егото и да се чувства желана и после да прави квото си иска , и когато говоря с нея за някои неща винаги аз не съм я разбирал , винаги ми хвърляше прах в очите да си играе с мен до безкрайност , не знам с какъв акъл изтърпях това и безкрайните и лъжи и неща , но след време се разделихме , проблемите за мен започнаха тогава....
След време пак се видяхме , правихме го но не бях отново добър в секса а тя си оставяше опциите отворени да гледа други мъже с кой може да тръгне - отговора е с никой , защото не я искат. А защо аз глупака я исках и все още я исках доскоро не знам , дълбока заблуда , знае как да лъже и залъгва мъжете.
Вие какво бихте сторили , как бихте се справили с такова момиче?
Винаги имаше критики относно работата ми финансите ми , нещата които правя и не правя , вечно искаше тя да командва и да бъдат нещата както тя иска , все едно тя е мъжа и тя определя. Мъжкарана донякъде , аз се държах слабо за което много съжалявам и ми беше адски трудно да се оправя , но донякъде го направих. Има още какво да се желае , нека кажем че нито аз нито тя сме перфектните , но за мен загадката е защо се занимава с курвари и такива хора при положение че твърди че иска нещо сериозно , как да тръгнеш с такова същество? Не заслужава мъж като мен , аз не съм най опитния и най всичко , но се видяхме , тя ми каза че характера и много други неща бил съм си като когато ходехме , дразнеше се че имам самочувствие , настояваше тя да доминира и аз да мълча едва ли не , тя да определя как ще стават нещата , бих казал доста брутално женско тестване и друго от нейна страна , но разбрах че аз съм я провокирал.
След като разбрах някои неща разбирам , че по-скоро съм се отървал отколкото да съм загубил , при нея всичко е едно и също и никой не иска да тръгне с нея , прави извратени неща после се оплаква на приятелките и на момчета около нея вкл. и аз в това число тази година тя ме имаше за мъжки приятел но дотам , аз усилено се стараех да сложа нещата на следващото ниво но тя ме спираше - не искаше секс , едва ли не на луд ме направи че съм искал нещо. Докато отговора е прост - тя не вижда в мен мъж към който е привлечена а по-скоро спонсор. И не ме уважава и не иска да имам дума , защото иска да продължавам да вярвам в приказки за лека нощ , но ми е ясна! Тя няма никакво право да ме съди , може и да го е направила за мое добро , но да търпиш унизително поведение , да си твърда резерва на тази и тя да прави каквото си иска нищо че многократно сме говорили винаги аз виновния. Тя чисто и просто няма респект, иска да си мил с нея да и отделяш внимание а тя дори един секс не дава , да не говорим че губи времето на човек и изкарва така нещата че винаги аз да съм виновния за всичко за да няма вина в себе си като си тръгне , каза ми някоя си да ми била вързала , но реално тя иска някой много повече да тръгне с нея .
Но в същото време ме държеше наоколо,обещаваше ми че ще тръгнем , преди ми каза 'ще чакаш момичето ако трябва месеци за секс' , от което ми стана ясно че точно това вижда в мен - един наивен глупав сляп спонсор докато тя го прави с други хора през това време и хвърляйки цялата вина върху мен за всичко , не знам нямам думи просто. Какво мислите за тази , заслужава ли си още да я мисля че съм сбъркал като съм показал безхарактерност или просто тя ме прави на магаре. Тук имаше една история преди време в която се очудих пишеше как един мъж не получавал секс от жена си , същите номера и глупости тук! Като не го харесваш защо си се оженила за него , за да измъчваш човек а той да прави всичко за теб? После давайки това което трябва да има човека който тя твърди че иска (добър съобръзяващ се с нея , да не и вика , да не и спори , да и вярва винаги и винаги тя каквото каже това да е. без собствено мнение докато тя е на лов за следващия )
Не знам , нямам думи. На мен ми е ясно че не е физически привлечена към мен , тогава какво прави с мен? Какво иска? Защо ми причиняваше всичките тея унизителни неща , с какво ги бях заслужил? Бях добър и то доста мек с нея , а тя обратното докато към другия типаж върти опашка и не смее да лае или опитва подобни долни неща и подлости!

Въпроса ми е следния - как след всичко това да подходя с всяка следваща , какви са корекциите които трябва да направя и как да не допусна тя и подобни като нея в живота си?
И как да спечеля и да си получа своят избор от жени занапред ?:) Какъв трябва да съм като мъж и какво трябва да действам и правя , за да бъда една идея по готин и да не ме афектират тея глупави игрички?
Как занапред да разпозная подобни и да им спра игричките навреме? Чак и ми беше казала понеже и бях споделил че с предишната щях да се сгодя тя след време каза "Секс ще получиш когато ми дадеш пръстен , докато нямам пръстен на ръката си съм свободна жена не ми дръж сметка" , не знам как е имала наглостта всичко това да го направи и да си позволява това върху мен , вие как бихте се оправили с това и след цялата тази история? Явно бях влюбен та загубен , съжалявам че изобщо я бях срещнал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 252e925497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не можах да го дочета. От всичко разбрах, че тя е мрънкало, това не е добре, вероятно е незряла. Имай предвид, че докато не сте във връзка, тя може да си излиза и чати с който си иска. На мен много ми пишат, някои ме канят да излизаме. И повечето ме мотаят, правят се на оборотни, незнайно какво търсят - вероятно и те не знаят. Но не си хабя нервите да се сърдя. Продължавам да търся, докато не намеря някой, с който евентуално да имаме някакви по-зрели отношения, а не тинейджърски истории. Ти предложи ли й връзка не разбрах? Ако не си - не очаквай да се държи като обвързана, защото не е. Като цяло, не ми звучи да си пасвате. Потърси друга и бъди сериозен, ако искаш сериозни отношения. Ако не искаш, не го очаквай от жените. Ние като видим, че някой много се чуди, даваме шанс на друг.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 83a6f9955c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На въпроса от заглавието- твоят проблем е в теб, нейният- в нея.
Пишеш, че още от начало си бил разбрал каква е и т.н. Ами тогава защо си се хванал с нея? Че и след като вече си бил наясно що за човек е и се разделил, пак си подновил отношенията? Няма ли други момичета? Толкова ли си отчаян? Накрая задаваш куп въпроси. Трябва някоя колежка на Кобилкина да ти отговори подробно, може би. Ти искаш готови рецепти, вместо да си извлечеш поука от опита си и да работиш да не повтаряш грешките си. С едната ти приятелка, почти годеница не станало, с тази другата - също няма успех, ами не се хващай с такива като тях, опознай ги първо и влагай повече разум, не само чувства.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4d971f3aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ми никоя не иска злобни дебелаци. Хем ти е ясно, че те отхвърля и не те иска, хем се навираш и се мъчиш зорлем да я накараш да те иска. Ми не, няма как да стане.
Поне по стила на изливане на злоба вече знаем и как изглеждат редовните тук комплексари плюещи по жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9a2fccdbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз не го прочетох изцяло. Доколкото разбрах не си я харесвал от самото начало като човек, но понеже си нямал други опции и тя явно е била атрактивна си и позволил да те върти на пръста си?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e96c0be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автора
4 , не съм злобен , но не понасям курвенските номера ,когато аз давам хубаво от мен насреща да получавам не същото няма как да стане да и оставам длъжен. За твое сведение не е и тя перфектно изглеждаща доста лесно взе позицията и без очевидно да разбереш моята. Няма да коментирам подобни хора като теб.
Като не можеш да си полезен/на няма смисъл да наслагваш излишно напрежение и хейт :)

Аз съм попадал на най-различни момичета и съм имал връзки , не винаги успешни но предната преди нея поне имаше една идея по-добро държание и не само , разлика от тук до небето.
Аз искам връзка с взаимно разбиране , хумор и малко да се слушаме един друг , ако ще получавам такова отношение по-добре изобщо да си остана сам докато намеря подходяща и си променя подхода , готов съм за промени и гледам в тая насока.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aeb6315561
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Обиждаш и звучиш незряло. Сам признаваш, че килограмите са ти в повече, а правиш ли нещо в тази посока, освен че няколко пъти си ходил на фитнес. Цялото ти писание е едно голямо неясно мрънкане.Обяснението е повече от просто - липсва химия във вашите отношения, очевидно и жената е останала сексуално неудовлетворена. Ако искаш сериозна връзка, стегни се, дай най-доброто от себе си, спортувай, не се занемарявай.
Погледнато отстрани, тя явно е оценявала, че имаш склонност да създаваш по-сериозни връзки, но не е имало тръпка, а връзки лишени от тръпка са обречени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dcdfcb8b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям н 4 и добавям: задушаващи лепки с куп изисквания на нищото отгоре, без грам база за това.
А "спонсор" и "надуване на егото" ме разсмяха искрено- какво си и спонсорирал-някое кафенце?
А егото си как е надувала- с шишко който и е увиснал на врата, изискващ да окупира цялото и лично време и свобода, секса му куца, ревльо за щяло и не щяло...та с какво точно си била помпела егото не разбрах?! Пък изискваш респект и да те следва... Ох...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e96c0be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора
Не съм най-опитния и всезнаещ , но до този момент смятам че съм дал доста хубави неща от себе си. Уви , не съм се научил да се справям с тези
подлости по уместен начин, но предполагам още в началото се режат, за да няма накрая ама що така станало... научих си този урок.
Не можех да приема , че човек може да ме вижда постоянно но в същото време да държи дистанция между вас , при положение че не съм и харесал няма закакво да ме баламосва излишно. Проблема ми също е че бях наивен и твърде лековерен. Станал съм магнит за подобно поведение и типажи , но и това ще се промени след време.
По-хубавото според мен е , че съм се замислил над някои неща и гледам да не се повторят след време , защото никой не заслужава подобно отношение и хабене на времето и енергията му за нищото.
И по-тъпото е , че оставяш отсрещната страна да ти се качва на главата и да тъпче винаги ти да си виновен , е да ама не става. Аз също се отвратих от подобен характер в човека , няма перфектност в отсрещната също. Очевидно съм проспал в части от времето надявайки се на промяна , която така и не се е случила от самосебе си. Трябваше аз да я въведа и утвърдя. Няма кой друг иначе.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6a0e0aef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да коригирам малко №7, тръпка също се придобива с шест-цифрена сметка и нагоре. Избери си дали ще помпаш мускули или бит-койни, но да - без нито едното, нещата не изглеждат в твоя полза. Иначе, намерил със студентка да се занимава. Още малко и ще почнете да им налитате след баловете и да се чудите защо нищо не става от тях... Ей, опасни сте :Д

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4a096b34e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пухчо, успокой топката. Премини на друга жена.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a6cb7132c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не беше ли ти един, дето си чатеше с една 19-20 годишна, той на 26-29 ? Дето се тръшкаше защо не му пишела? Може и да се бъркам, но и онзи пишеше такива романи.
Хем още в началото си разбрал, че е несериозна, хем пък си предлагал да сте на квартира заедно?! Или си мазохист, или нещо лудо има в теб. Че и защо да живеете заедно като не се познавате почти? Готвачка ли ти трябва, чистачка ли?
Не го дочетох до края, прекалено е объркано. Все едно си жена и се оплакваш като жена. Ами стегни се и продължи напред! Ако си такова мрънкало, нищо чудно, че не те е харесала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e96c0be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, Автора
Не съм пускал преди истории тук, нямам проблеми че не са ми писали, слабо ме вълнува от много години това.
В началото не ме интересува дали ще ми сваля звезди или много ще ме харесва. Така или иначе този етап е за да се види от кой какво можеш да видиш и за 2те страни. Нищо лудо няма в мен, освен че си гонех целта да имам следващата приятелка която се случи - слабо ме вълнува, това си е било мое решение и желание което съм изпълнил, ама не с подходящата много късно го осъзнах но хайде все едно. Според мен наистина доста дълги периоди отделих на въпросната и мисловно и като цяло, при мен проблема е че нямах очи за друга, въпреки че имаше подходящи аз бях убеден че трябва с тази. Колко заблуден идиот бях.... Но си отворих очите! Мина вече и мисля че няма смисъл да си хабя енергията и времето за това. Със здраве и благодаря за коментарите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker