Съсипаха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съсипаха ме
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1364 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 36 години. С тогавашната ми приятелка бяхме много щастливи. Аз имах бизнес и помолих брат ми да изтегли кредит от 20 000 лева, с уговорката аз да го погасявам. Купих си нужните съоръжения. Лека по лека нещата потръгнаха. Приятелката ми започна да ми помага и решихме да имаме дете. Роди ни се син. Днес той е на 7. Тя реши да включи свой познат в бизнеса. Познавах го, беше общ познат. Работихме две години, но локдауна ни удари. Един ден отидох в цеха и нямаше нито една машина. Бях ограбен. Звъннах на жена ми, не вдига. И съдружника ми също. Прибрах се, приятелката ми и детето ми ги нямаше. Нямаше следа от тях. Всичките им вещи липсваха. В гардероба бяха само мойте дрехи. Звъннах на тъщата, тя ми каза че са заминали за София и ще летят за Германия. Беше продала всичките машини с любовника си. През цялото време е имала връзка с моя съдружник. Сега съм ограбен и разорен, а брат ми излъган. Не мога да погасявам кредита. Какво да правя? Мога ли да си върна поне сина?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ce4f49ca7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Потърси истинска помощ, а не коментари. Това си е престъпление и трябва да сезираш полицията, прокуратурата. Колкото повече време губиш, толкова по-трудно ще става да си върнеш детето. Намери адвокат, някой, който да ти даде адекватен съвет и да задейства плана.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4e7a9ef14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти до колко си сигурен че детето е от теб?!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78a6253870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Както казва 1, полиция и адвокат. Може даже да пуснеш до Интерпол жалба да го спрат на границата преди да се качи на самолет. Принципно, най-добре е да го завариш преди да е отлетял, но понеже става въпрос за държава от ЕС, а не трета страна, би следвало да не е кой знае колко по-сложно да върнат детето в последствие. Единствения проблем е, че си без пукната стотинка, нямаш нито за адвокат нито пред съд да докажеш, че можеш да го подсигуряваш, ако ти го дадат на теб. Най-добре се опитай да докажеш, че "съдружника" и "жена" ти са те ошушкали и си заяви материален иск. След това се развеждай и си искай правата на детето. Те ако искат двамката да проституират в тая Германия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1b0381248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жена ти не може да изкара детето ви през границата без твое позволение. За целта трябва изрично пълномощно. Нещо ни подлъгват тука. От опит знам, че истината има и друга страна.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 37242d50f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Звучи ми доста измислено. Първо до този момент би трябвало да са минали поне 3 години откакто познатия на приятелката ти е влезнал в бизнеса? А ако вземем предвид, че детето е на 7, а приятелката ти е започнала да помага в началото когато си стартирал и след това сте решили да имате дете, значи го виждам поне 8 години. Тоест са минали 8 години откакто брат ти е изтеглил кредит за 20 000 лева и ти още не си го погасил?
Другото отиваш в цеха и виждаш, че няма нито една машина в същото време приятелката ти успява да събере всичките вещи и да изчезне? Не знам колко пъти си се изнасял или събирал багаж, но на мен не ми се връзват нещата.
И последно, детето има нужда от документ за пътуване подписан и от другия родител, за да пътува в ЕС.
За мен темата е провокация.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fb96cba2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ти си баща на това дете! Как жена ти успя да изкара детето зад граница, без изрично нотариално заверено пълномощно от теб към нея, че даваш съгласие вашето дете да пътува само с единия си родител? Без такова е абсурд да я пуснат на летището. Ако все пак е извела детето, вероятно е представила фалшиво такова, което ти дава пълно основание да сезираш моментално компетентните власти - Външно министерство, полиция, тък като това е престъпление.

Една жена

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 89542645f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма как да изкара легално детето зад граница без твоя подпис!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6e086e684d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да, поредната съшита с цели конци измислица, колко са подли жените.Точно в Германия така се изкарва дете! Да беше в друга страна, да повярваме, ама там социалните довтасват детето дори да си обели коляното, а за съмнения за незаконно извеждане ще го приберат на минутата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0dfd3bfe83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Четете по-внимателно. Те не са имали брак, щом често я нарича "приятелката ми". Пълномощно вероятно е взела по-рано за някое излизане с детето в чужбина. Тези пълномощни нямат срок и важат, докато не се смени паспорта на детето.
А детето било ли е припознато, щом е родено от родители без брак?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 470ba1a11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Житейския ми опит ме е научил, че има страшно коварни хора и от двата пола. Животът ни тук на земята е едно голямо училище. Падаме ставаме, пак падаме и се изправяме, докато си научим уроците. За да имаме труден живот значи в предходни животи сме допускали много грешки и затова сега ни се случват неприятни ситуации.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b88d5e55f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като зная каква история се случи на нашата улица, може и да не е измишльотина темата. Съседната къща я купи едно младо семейство с идеята да живеят на чист въздух. Взеха си кученце, разхождаха се хванати за ръце.... да им се ненагледа човек. По съседски им помогнах да си направят градина, гледах с каква радост си ремонтираха къщурката, вълнувахме се заедно какви точно пердета да изберат, тичаха сутрин заедно покрай реката, събирахме се на барбекю.... приказка. Дойде есента, застудя и аз се прибрах в София. Пролетта се връщам обратно и гледам - там съвсем други хора живеят. Какво се случило? Момчето отива преди Коледа в Лондон по работа, за няма и седмица. Връща се с подаръци и заварва къщата си залостена, с чужд собственик и мацката я няма, а имотът е на нейно име. А той си е продал собственото жилище в града, за й изпълни мечтата да се разхожда по копринен пеньоар сред розите. И няма къде да отиде. Оказа се, че девойката толкова е бързала да продаде къщата, за да даде парите на любовника си, че я пуснала на безценица в някаква фирма за недвижими имоти с цялото обзавеждане и градински инвентар, просто си е взела чантата само. Купил я собственикът на фирмата. Че да не е луд да я изпусне! Каза, че в цената влизали и пълни комплекти сервизи, неразпечатвано спално бельо, бяла техника, телевизори, косачки, маркучи, поливни системи.... всичко, само пантофи си бил взел неговия номер. И сега си живее тук човекът, пенсионира се и само си заби един чадър на ливадата и си покани гости.
Моя близка приятелка. Мъжът й отива в Шотландия на гурбет. Намерил хубава работа, потръгнало му и я вика с детето им да се устроят там. Казал, че е капарирал хубава къща и тя да продаде жилището на "Витошка", че да я доплатят. Нашата рипа от радост. Продава си бащиния дом и му праща парите. Направихме й прощално парти и потегли с детето към новия им дом. Пристига. Мъжът й казва: "Ти коя беше, че не помня? Никаква къща не си си купувала, АЗ си купих къща, ето документи, нотариални актове, всичко, моля напусни имота ми, че ще се обадя в полицията". Пращахме й пари за хотел и за обратен полет. Прибра се тя, няма къде да живее. Беше й останала една разнебитена виличка само някъде из Искърското дефиле. Изкара там зимата, влачи малко дете по влаковете и после се стегна. Пи една студена вода и сега си направи бутик за цветя, коренячка софиянка живее под наем в София, но все пак се оправи някак момичето.
Ето това става като не подписвате брак! И от какъв зор не го правите? Бракът просто регламентира имуществените отношения.
Аз лично вярвам на автора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker