Замислете се над поведението си ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Замислете се над поведението си !
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 908 пъти
Здравейте, жена на 25 години съм. Висока, слаба, симпатична.. Не знам защо, но смятам за необходимо да се опиша, четейки от другата страна винаги ми е било интересно да знам как изглежда човека написал историята.
Пиша това, подтикната и срината тотално от отношението на хората. Колеги, познати, непознати и съседи. В момента съм на прага на нервен срив и то не защото нещо конкретно се е случило, ами защото просто се е натрупало негативно отношение от доста време. Забелязвам, че където и да отида, каквото и да се случва, задължително всеки един ден се сблъсквам с тотално грубото отношение от хора. Работя в офис с клиенти, работата е горе долу добре платена и много напрегната, напрегната е именно заради хората. Вие също сте клиенти, независимо къде. Замисляли ли сте се, понякога с поведението си, какво причинявате на даден човек? Не знам защо всеки ден се сблъсквам с хора от типа -Ти знаеш ли аз кой съм, Утре няма да си на работа тук, Не, ти си длъжна да ми дадеш тази информация, какво като услугата не е на мое име …От колеги също. Защо хората са толкова зли, имам колежка, която пряко ме убиждат -дрисла, мърла, глупачка. Изпитва удоволствие да ми крещи пред клиентите, да се прави, че знае всичко (а не е така), да ме мачка и да се оплаква от мен. Тя е на около 60 години, ами как да кажа, думата -мърла е много конкретна и аз не се определям като такава, даже напротив, винаги държа най-чисто работното място и подреждам, за разлика от останалите ми колежки, дори подреждам и техните места, но няма значение. Винаги съм готова да помогна на всеки, чувствам се добре, когато помогна, доставя ми удоволствие, особено ако отсреща стои добър и разбран човек. Като отида да пазарувам винаги се натъквам на лошо отношение отново, крещене, блъскане …Не си обяснявам това, защо е нужно? Вие постъпвате ли така?
Мога с ръка на сърцето да кажа, ме винаги където и да съм отишла, каквото и да се е случило, никога не съм си позволила да повиша той, нито да се заям за нещо или да кажа, че нещо не е наред. Това за мен са бели ядове, примерно объркана поръчка, закъсняла поръчка, некачествена стока или нещо от сорта. Лошото е, че хората обичат да избиват комплекси и да засягат всички наоколо. Много ми е тъжно, понякога човека е най-злото същество. Разкажете Вие, какво мислите, държите ли се по този начин, попадали ли сте на такова отношение? На какво се дължи това, има ли значение възрастта? Защото забелязвам, че масово по-възрастните хора, са по нагли, говоря над 50 Г. Въпреки, че в предишната ми работа всички бяха около 50, но бяха адски мили, и страшно много се уважавахме. За съжаление точно това го няма вече. Уважението в хората. Идват вкъщи техници, нормално ли е да треперя само от разговора с тях по телефона, не могат да намерят адреса и ми крещят по телефона, идват вкъщи, ритат си чантите с инструменти, псувайки …. Мисля, че трябва да мина на някакви успокоителни, че да мога да се справям с това, благодаря за вниманието, просто много ми тежеше това и исках да споделя. Успех на всички и бъдете здрави!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 09d0f8cf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ако няма да емигрираш, свиквай с това неандерталско отношение. И аз докато живеех в България много се дразнех, защото също съм чувствителна и никога не се заяждам. Много хора са недоволни от живота си и се държат с другите все едно са им изяли закуската. Вече живя в Германия и тук рядко ще попаднеш на невъзпитан персонал или клиенти. Дори да е лицемерно, хората не си позволяват да нарушат добрия тон.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d24ca417c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   В всяко стадо има мърша, а и с тия отваряния и затваряния на държавата хората са изнервени.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ae01fe1361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам за 1, но аз специално 2 години кандидатствах за докторантури в Германия, та от там даже и отговори не получавах - толкова държаха добрия тон, въпеки че съм завършил инженерна магистратура №1 в университета (специялността е нова и алма матера ми е №1 в страната за нея), с медал и немска жилка (пра-баба)... Може би ако беше за келнерче, щяха да се държат по друг начин, но така и се отказах да ги чакам - не само тях, а целия пропаднал континент, на който живеем. Съветвам те и ти да се ориентираш външно и надалеч.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d0a022b872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   А как карат не е истина. Днес автобус по линия 11 в София мина на червено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker