Много богат мъж и аз…. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много богат мъж и аз….
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1945 пъти
Благодаря, че четете това!

Изневериха ми преди 5 години, мъжа остана с мен, но оттогава аз му вдигам доста скандали. С ядосан тон му казвам и до днес, да си хване някоя 20 годишна мацка вече и да ме остави. Крещя му от време на време, че ме е измамил, че е просто един ужасен лъжец. Осъзнавам, че и аз съм същото животно като него , и не мога да се спра да му вдигам скандали два три пъти месечно.

Освен това той доста забогатя през последните години, заедно сме от 15 години почти, когато и двамата бяхме бедни. Сега той може наистина да си купи всичко. Наистина всичко! А аз съм бедна, разбира се, и никога не съм и мечтала даже да бъда партньорка на доста богат по световни мащаби мъж.

Той днес ми каза, че съжалява че още не е милиардер, че за да станеш милиардер трябва да работиш по 12 часа на ден, и да бъдеш нещастен по принцип, за да можело да спечелиш тези милиарди. Негови думи са това. За пример ми даде писателката на книгите Хари Потър - Джоан Роулинг, която била без мъж, и дори гадже, когато постигнала успеха си. Знаете, че тя спечели милиарди долара от поредицата си за момчето вълшебник, която написа. Според мъжа който обичам - това било разковничето на нейните милиарди.

От този пример така ме заболя, хора. Значи ли това, че той иска да ме зареже вече, за да изкара най после сам милиардите си долара или евра, все тая? От 15 години го обичам, но явно това не е достатъчно. Явно, сигурно, може би, вероятно, иска да ме разкара, вменявайки ми вина, че едва ли не заради това, че е във връзка с жена - мен, това му пречи да изкара милиардите си долари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9629ab80bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не разбрах сега, какъв ти е проблема с него..? Че ти изневерил ли, че забогатял ли, че още не ти е бил шута ли? На мен ми се струва много странно след като веднъж ти е изневерил като сте били "бедни", особено както разправяш, че отскоро е забогатял - да не го прави и в момента. Единствената причина един мъж да се "напъва" да забогатява е да впечатлява и привлича жени - нито ни се занимава, нито си струва да се фукаш пред други мъже с каквото и да е - изключително дребнаво и в крайна сметка, безрезултатно е. Освен ако не си от типа дето си падат по мъже, де. Всеки, който може да мисли малко над средното му стигат и милион-два да си оправи живота и семейството за поколения напред, чак милиарди е прекалено. Моето скромно мнение е, че ви тресе яка скука, въпреки парите. За съжаление, все още съм далеч от подобна ситуация и едва ли мога да помогна с конкретен съвет, но все пак да си кажа - който/която го прави веднъж, си го прави доживот. Така и не ми става ясно какво точно те държи да сте заедно през всичките ви години съжителство освен да си избиваш нервите на някой? Ако аз бях на твое място, и имах някоя кръшкаща да съм и теглил една, ако ще да надмине и Безос-а по приходност - мърши не понасям.
М28

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6c8b3719d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Питай го сигурен ли е, че без любов ще успее. Аз отговора го знам. Набий му шута и съдебни дела с добри адвокати, че си допринесла за успеха му и много бързо ще се приземи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0c0f6e8dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, изглежда аз съм от хората, които спират да вярват, че ги обичат, ако им изневерят. Това се отразява и на моята любов също. Да, продължавам да го обичам, но вече не вярвам, че това е неопетнено, че е истинско.

Напротив. Радвам се за него, че толкова години работи упорито и умно, и най-после стана толкова богат. Откакто го познавам, той винаги е искал да стане много богат, и ето ни сега такива.... Но той вярва и иска да стане един от най-богатите хора на планетата. Никога не му е достатъчно това, което има.

А що се отнася за мен, аз никога не съм имала даже мечтата да съм с богат мъж. Аз като жена ценя на първо място семейството, а неговото време за семейството му става все по-оскъдно и аз се питам какво ли бъдеше ме чака с него оттук нататък. Той да работи по 14 часа на ден до края на живота си, а аз работя не повече от 8 часа на ден, и през останалото време съм сама.

Това е конфликт между нас. Неговото време става все по-скъпо и по-скъпо, а моето си остава посветено на най-близките ми хора, и 8-часовата работа, която върша почти всеки ден. Работя, защото искам, но не съм кариеристка.

Не знам, може би мъжете когато станат неприлично богати,
искат да ди хванат поне още няколко жени, освен първата хаха. Искат може би нещо като харем, хаха. Ок, смея се аз, но не ми е смешно, повярвайте ми!

Винаги съм си представяла да съм с един мъж само, докато умра, но явно той е различен. Може би вече не му стига една жена.
А сега вече и знам, че му преча да си направи там милиардите за които бленува, откакто го познавам. Пречат му собствените му роднини също, и даже повечето му приятели. Говори против тях, колко му вземали времето, как след време сигурно съвсем ще спре да ги вижда, чува и поддържа всякакви контакти.

Номер 1, като каза за други жени в момента.... ами в момента луднал е по корейската актриса и певица IU. Казва ми, че е една от най-красивите жени, които бил виждал. Нямам проблем с това, аз самата рисувам красиви жени, просто едно от хобитата ми е да рисувам.

Но той знае всички подробности от живота на тази певица и актриса, и говори винаги много хубаво за нея, независимо, че тя има публични снимки в леглото с някакъв, и се разголва от време на време. Иначе, да тя е много красива, винаги говори много учтиво, и е една от най-известните певици в стила K-pop музика. Аз самата също я намирам за много красива жена.

И когато ми наду главата с това колко готина мацка била тя, той даже и когато отидем в родителите му на гости си я пуска да я гледа в You tube, аз му предложих да отиде до Южна Корея и да я намери и да се ожени за нея. Или пък да я покани на рождения си ден, за него един-два милиона лева или там колкото тя ще поиска са нищо, той може да и плати много повече тя да му пее лично пред него, и той даже няма да го усети. Той отказва засега.

Тогава аз се ядосах и му казах, иди гони дивото, защо не. Но той отказа да гони дивото. Той явно все още има нужда и от мен - питомното, защото ако дивото - певицата IU го отреже, той остава на сухо. Имам предвид, остава на сухо откъм жени като мен, които са моя тип.

Казах му още в очите, че когато най-после стане гадже на певицата IU, ще трябва също да я гледа как се целува с различни мъже, с които се снима във филми. И понеже и тя работи много като него - тя отново е без гадже сега, ще я вижда например като два пъти в седмицата, между сцените и участията, които тя си прекарва с други хора, най-често мъже при това.

Но може би отворен тип връзка би му харасало. Може би му е писнало от свястна жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 495b7fdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Какъв е проблемът?! Човекът де сгига, че е останал с теб, ами ти му пилиш години наред за грешката му и липсата на пари. Трябва страшно да се е намразил да търпи твоето нагло поведение години наред.
Ако бях на негово място, щеше да си събираш веднага багажа и вратата. Човек търпи, търпи, ама ти си прекалила отдавна. Страшно нягли и злобни жени има.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f4fdd10640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако той е богат ти не би трябвало да си бедна. Не е било целта му да те заболи. Аз такива подмятания и шеги търпя, с малко дете съм, че вече обмислям да скъсам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8b995fa43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Кой ли пък ще е този много богат българин, за когото 1-2 милиона за частна визита на певица ще са му нищо?
Бил много богат, много богат, а как направи богатството? С какво се занимава?
Тези българи, за които 1-2 милиона са нищо, не са от най-добронамерените...
Бил ти изневерил! Ами че той ако сега, когато е богат, не ти изневерява, те па на!
Нещо не става ясно дали ти въобще изпитваш някакви особени чувства към него или просто седиш с него, щото така ти е угодно?

Малко ме съмнява темата да ти е истинска. По-скоро си съчиняваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 495b7fdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   3, та ти ревнуваш и от актриса, която се намира на бая километри?! Сигурна ли си, че си добре психически?!
Не си свястна жена, а вампир.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b38af268fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Реално ли е това? Да гониш милярди е живота си е най-глупаво то нещо. Човек е най-щастлив, когато няма много хартия в джоба.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ded7aa4105
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Тази тема някаква шега ли е?
Корейската актриса/певица е като всяка друга корейка от техния шоу бизнес. Всички са направени да изглеждат с едно и също кукленско излъчване - стъклена кожа, един и същ цвят червено червило, розов руж и т.н. Това са някакви тинейджърски мечти от сорта на "харесал съм си една певица". Че и аз съм си харесала един певец, но не бих заменила момчето, в което съм влюбена, за никакъв певец, камоли да се прехласвам по известния певец пред него. Освен това K-pop-ът е за тинейджъри, това не е за големи хора. И ако я покани на рождения си ден за няколко милиона долара, нали се сещаш, че ще се отдалечи с тези няколко милиона от милиардерската си мечта. Няма да ги похарчи така лесно... с което си идвам на същината на поста. Този мъж е завършен егоист (подозирам нарцис). Ти какво по-точно хареса в него? Аз нямаше да го търпя да ми изневерява, да ме обвинява, че видите ли заради мен не можел да спечели един милиард и да ми разправя колко красива била еди коя си корейка от К-попа и колко искал да бъде с нея. Напускам го веднагически. Даже щях да му кажа, че той ми пречи да спечеля първия си милиард и затова го напускам :D Да се унижавам пред някакъв милионер, милиардер или там какъвто ще да бъде. Как ли пък не. :D Ще си харесам някое обикновено момче, ако ще банички на бакалията да продава, но да обича само мен (както и аз само него).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 495b7fdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, за предпочитане е корейката от ревнив и параноичен вампир, който години наред ще ти трови живота и само ще иска ли, иска. Не пише нищо за това тя какво образование има, какво работи и защо се е впила като кърлеж в човека. Типичната меркантилка, която има само един орган и ревнува от всичко.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0c0f6e8dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Темата не е шега за съжаление! И болката в сърцето ми е истинска! Но може би човек винаги страда за любовта, и нищо не може да го утеши. Не знам, така е според мен.

Не съм се интересувала никога от парите му, които до преди няколко години, си бяха съвсем нормални за страната. Винаги съм интересувала да намеря само сродната си душа и мислех, че съм я намерила.

Номер 5, аз самата не съм изкарала много пари през живота си, затова казвам, че съм бедна. Всички пари са негова заслуга. Той винаги се е грижил да не ми липсва нищо, но напоследък времето му е толкова скъпо, както описах по-горе в мнение 3 и в поста си.

Номер 7, да явно съм психясала. Та тази ужасно красива и готина певица и актриса даже не подозира за съществуването на мъжа ми.

8, да реално е в случая на мъжа ми. Това е неговия свят - пари, пари и пак пари. Съжелявам, че ви разбивам илюзията как живеят неприлично богатите. Ами, много работят и в ума им е все пари, как да станат по-богати.


9, Когато срещнах мъжа си, преди около 15 години, той си беше обикновен, тоест привлекателен и умен за мен, но вземащ нормални пари. Е, оказа се, че не е обикновен мъж, сега е един от най-богатите хора в страната и не само. Когато обичаш някой от 15 години и той е бил първия ти мъж и гадже, това е силно и неповторимо, разбери ме правилно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a866a78b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Май, си се размечтала. Не звучиш като жена на богат човек. Защото, освен с пари, би трябвало да си богата и с още нещо, което при теб явно липсва. Така, че не ги мисли милиардите, те не те засягат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 606c9a68d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Колко богат е той? От какво? У нас май богат се става с големи кражби, политически връзки, нарушаване на трудовите закони ...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f13fbd9c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторке, ти си направо за окайване, бре, жена! Ама как да не те ожали човек?! Ти не към кревата на друга ще го тласнеш, ами накрая ще го принудиш да си премести бизнеса в Ботсвана, че да се спаси човекът. На твое място, след като можете да си го позволите, лично аз бих наела певицата, която харесва мъжът ми, да попее на рождения му ден и да повесели гостите. Ей така: подарък-изненада, за да го зарадвам. Съпругът ти вероятно много те обича, иначе нямам никакво обяснение как се живее под такъв натиск.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1197579d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля, че твърде неоснователно критикувате тази жена. Не разбирате ли колко много е загубила тя и губи всеки ден, имате ли представа че най-вероятно е готова да жертва цялото ИМ богатство за това, което са имали с мъжа й преди 15 години? Жалки сте в опитите си да я убедите, че има всичко и е много глупава, че не го съзнава. Напротив, тя много добре съзнава какво е имала и как го губи малко по-малко с годините, с всеки нов милион в сметката на мъжа й. Имам щастието да познавам двама изключително богати хора, чужденци са, не е мъжа на госпожата. Тези хора, обобщено казано, имат тежко психическо разстройство, изразяващо се в перманентната липса на време, болезнена липса на време, защото ако някоя минута премине в бездействие, а не в правене на пари, те видимо страдат. Всичко това е "постигнато" постепенно, в течение на години. Тези хора не желаят да общуват с други хора, ако не е свързано с печелене на пари, с мен са контактували по работа, иначе не биха ми отделили и секунда. Според мен близките им отдавна са се дистанцирали от тях и общо взето само черпят от сметките им.
Та да се върнем към авторката. Тя просто НЕ желае и НЕ Е готова да загуби мъжа си, не в буквален смисъл, той вероятно никога няма да я зареже, защото знае, че не е с него заради парите му, а това също е страшна фобия при богатите хора, но липсата на неговото внимание убива тази жена, аз лично виждам болката й във всеки ред и недоумявам що за хора могат да я критикуват толкова неразбиращо. Явно си въобразяват, че парите са панацея, е да, ама парите, многото пари, имат цена, понякога много по-висока от стойността им. Готови ли сте да я платите? Баба Ванга казваше: Внимавайте какво искате, защото трябва да можете да му платите цената...
М, 43

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4408773923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, авторката е злобна жена, която с години пие силите на мъжа си, че и е изневерил. Натяква му и го мачка. Ревнува от всичко, защото е зла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker