Връзка с женен мъж изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен мъж изневяра
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте.
Със сигурност ще получа много негативни коментари. Да, имам връзка с женен. Ще ме нападение да и аз винаги съм била против и винаги съм си казвала с женен никога. Мои познати приятелки, някой като ми е казвала ами аз с него той е женен и съм и казвала в очите ама как с женен ти не си добре не е нормално. Но да против и сега съм в тази ситуция. Лудо влюбено в него. Живеем в един град и така седят обстоятелствата, че вески ден се засичаме, но пред хората с него сме само ня здравей здрасти трябва да се правим че нищо няма. Пишем си всеки ден постоянно, когато той може вси пак е женен. Държи се много добре с мен всеки ден се чуваме по телефона. По 3-4 пъти в седмицата се виждаме, но когато той може да се измъкне за да имаме повече време двамата. В интимен живот всичките неща преди секса, но се спираме със секса за сега, защото няма смисъл всичко това. Нямаме бъдеще двамата. Той ми казва аз не мога да ти дам това което ти искаш, ти заслужаваш много повече. Но и аз съм лудо влюбена в него, постоянно мисля за него. Като съм с него се чувствам много добре. Все намира да ми пише, По-цели вечери и цяла нощт говорим по телефона и пишем. Не знам какви му са отношенията с жена му. Но за да се занимава с мен постоянно всеки ден вече една година, имам чувство че нещата не вървят между тях.
Някой преминал ли е през този етап.
Грешка е да, аз ще съжалявам, той жена си няма да е остави. Един ден всичко ще приключи и на мен ще ми е гадно. Има си жена и дете малко. Ами почти всеки ден се засичам с жена му и детето. Много неудобни ми става пред нея. Ще се радвам да сроделите вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8e0a62b941
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Извинявай, но от кое село сте? Почти нищо не се разбира от написаното. Предполагам, че всъщност ти така си говориш и така ти тече мисълта. И като ти е неудобно от жена му и малкото му дете, какво правиш с баща му? Да ти кажа ли какъв му е проблема с жена му? Вероятно покрай грижите за детето му е дошло повече, плюс че вече не е той на преден план. И вместо да си гледа семейството, при първата по-сериозна трудност, каквато е появата на дете, той тръгнал да си търси любовница. Ако мислиш, че такъв ти трябва, супер! Даже ти пожелавам да се съберете и жена му час по-скоро да се отърве от тоя.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d393bcce1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Аз и мъж да имам, бих взела свободен за любовник. Какво да ти кажем. Загу с на време.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e6e6c2f7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "аз не мога да ти дам това което заслужаваш"
но във същото време :
"говорим си часове наред, по няколко пъти в седмицата"

Изобщо не коментираме логиката на горните изречения които са едно до друго.

По интересното е следното - колко силна е илюзията на хората които вярват, че те понеже са много интересни, специални, готини, и пр. , са способни да напишат тези 2 изречения едно до друго и все пак решат, че в случая не става дума за най обикновено чесане на егото на авторката. иначе казано - той ти казва това което ти искаш да чуеш, колкоти и очевадно противоречиво да е това. И въобще не ми излизайте с това, че човек си мечтае за недостижимото защото всички много добре знаем как свършва това. И след 2-3 годинки изобщо няма да си говорите нито толкова често, нито толкова възвишено, нито толкова романтично. Пробвай и след време ела ни кажи как са се развили нещата. Хепи енд има само в приказките. Останалото са добре заучени фрази които противно на всякаква логика, явно все още работят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9b6c7e8dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Тоя играе по изпитани методи. Казва, че не може да бъдете заедно и с това те настървява още повече да го желаеш. Както се казва в една стара сентенция: "Кажи на една жена, че не може да те има и тя ще обърне света за да сте заедно". Момиче, опичай си акъла, прекрати веднага това безумие!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5d7abcd50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ей добре че си влюбена в този чудесен, любвеовилен и най-вече лоялен джентълмен. Да не забравим достойнството с което се държи като мишка, въртейки теб зад гърба на жена си.

Щом се влюбваш в подобни боклуци, ще получаваш съответното отношение авторке. Такова е положението. Всеки може да е интересен, да те води насам натам, подаръци, вечери, а у. Но не всеки може да постъпи както е правилно, като не вървят нещата с жена му да се раздели и тогава да задява неопитни девойки.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8f2b427dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много ще те обвиняват сега, но подобни теми са чести тук. Така че не си единствена. Изглежда е в природата ви да харесвате обвързани мъже. Щом винаги си била против, но въпреки това си стигнала до тук, явно няма какво да направиш. Женска слабост или болен стремеж към това, което не може да имате. Слабостта не винаги е физическа и мисля, че това е което имат предвид за слабия пол. Най-добре е да го приемем, защото ще е по-лесно да преборим подобни ситуации.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9678955c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   "Пред хората се правим,че нищо няма..."-ами то със сигурност няма,авторке,нито пред хората,нито зад хората,нищо-освен глупавите ти фантазии.Всъщност човека се е застраховал,казал ти е-не мога да ти дам,това,което искаш.Ами той не си дори прави труда да те лъже,а ти казва всичко в прав текст.Какво искаш повече?Какво очакваш повече?На какво се надяваш?Семейството е свято нещо,не се ври в чуждо семейство,създай свое и тогава на собствения си гръб ще изпиташ какво е някоя кучка са се бута между вас.В случая ти си кучката."Чувствата ти"никого не интересуват освет самата тебе.На всичко отгоре си и лицемерна,уж ти е неудобно пред законната съпруга.Ако наистина ти е неудобно,ако имаш капка съвест не би вършила тов,което вършиш.Въпреки"чувствата" си

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 67b1c58c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това,което си разказала е много лошо и неправилно нещо.От моя гледна точка е недопустимо.Съветвам те да прекратиш всичко,тъй като така ще е най-добре за всички- и за теб,и за жена му и детето.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: aa408ecc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Казвам ти го по най-краткия начин:
Най-разумно е да сложиш край!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d3456b73d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бива ли такова нещо?Всяка втора или изневерява,или ходи с женен,или си зарязва децата и тръгва подир някой.Как може никой да не се замисля за влиянието на своите действия върху другите.Не бъдете егоисти,бъдете човечни!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ab52bb690a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всъщност няма да те нападна. Не си заслужава да си губя времето за хора без морал. Довиждане!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 022475930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Единия проблем е,че нямаш никакви ценности.
Съдейки как е написан разказа,нямаш и образование!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 30096ac793
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Колкото по-бързо сложиш край на тази история, толкова по-добре! Знаеш, че никога няма да се съберете, че няма да остави жена си заради теб, тогава какво искаш? Още да затънеш емоционално? И да пропуснеш шанса си да си с някой, който ще е само твой.
Ще ти разкажа за една моя колежка, която била в твоята ситуация.
Когато започнах работа във въпросната фирма имах една колежка пред пенсия. Всички останали имахме гаджета/мъже, някои и деца, а тя беше сама. С времето разбрах история й.
На младини срещнала страхотен мъж и се влюбила, но той бил женен и с дете. Въпреки всичко започнали връзки и той все обещавал, че ще напусне жена си, защото вече не се обичали, обаче все имало някакви пречки, първо синът му бул малък и не искал да го оставя без баща, после майка му била болна, после нещо друго... а моята колежка, лудо влюбена все го чакала за поредната тайна среща. И времето си минавало... един ден, той просто я зарязал и тя останала сама, на средна възраст, без мъж и без деца.
Това ли искаш?
Той поне е бил честен и ти е казал, че няма да напусне семейство си заради теб. Да не говорим, че всеки път когато е с теб, ти лишаваш едно дете от времето с баща му. Жена му я остави, може и между тях да не върви, но детето? То сигурно иска да е с баща си. А заради теб не е. Не беше помислила за това, нали?
Така, че сложи край, преди да стане още по-сложно и болезнено.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 022475930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Браво на коментари 9 и 11. Най-точните из

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ff2f18f8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Всички сме минали през това. Изчукай го, за да не те е яд след време

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 022475930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Нямаш акъл и достойнство за 2 стотинки.Остави човека да си гледа семейството.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 022475930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Питаш-отговарям ти.
Никога не съм минавала през този етап, няма и да мина. Аз имам съвест, за разлика от такива жени, които ходят да развалят семейства. Нямам намерение някой да страда заради мен.
Запомнете:Щастие не се гради върху чуждо нещастие!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 022475930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Този човек се забавлява с теб и си мислиш, че те обича.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9678955c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №16-не,не всички....боклуците може и да минавате,но нормалните хора-не.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d3456b73d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Толкова неграмотно написано,че някои изречения нямат никакъв смисъл.
Не можеш да пишеш,тръгнала си семейства да съсипваш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 387f3daa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "Имам връзка с женен"
Хвалиш ли се? Гордееш ли се?
Не е похвално. Срамно е и пошло!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5311e4e8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Само да попитам за омъжените каки, които сексят ергени? Мнеотата има две страни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker