Много ви моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ви моля за съвет
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1448 пъти
Здравейте. Моля за адекватен съвет. Живея с мъж , без брак, в моя къща, с две дъщери. Класическа тема за това как в началото беше друг, а се превърна в звяр. Нама да се впускам в подробности, а ще бъда максимално кратка. И така бие ме, пие, с любовници, не се прибира с дни. Децата не ги тормози. Аз съм си в моята къща, няма къде да отидем, той не иска да я напусне никак, родителите ми са възрастни хора. Моля го, но не иска да си тръгне. Не го е страх от полицията, аз знам за сериозни престъпления, за които даже не е арестуван. Осъзнавам , че съм удобна жертва на насилник, но не мога да се отърва от него, ама никак. Шмърка и кокаин. Иначе аз съм на добра заплата, не съм финансово зависима от него. Толкова съм отчаяна от този ад, че живея единствено да огледам децата. Иначе мога да разкажа за такива извращения, за които много от вас няма да повярват, че са възможни. Отправям искрена молба, ако някой е наясно къде мога да поискам помощ, така, че той наистина да бъде сплашен и да се махне от тук. Иначе остава само или да се самоубива или да го убия

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: c8c767de5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   За какви извращения говориш? А и за какви престъпления не е осъждан? Колкото повече знаем за него, толкова по-добре бихме ти помогнали. Не крий какви ги вирши твоя човек. Колкото повече хора разберат, толкова по ще сме наясно, какво се случва в милата ни родина.

А иначе, ако има връзки с полицаи или е "мутра", най-добре първо потърси добър адвокат.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cfd1342b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Едва ли преди да се запознаете е бил добър самарянин, а след като сте се запознали е започнал да опъва бяло да те бие да кръшка и прочие. От начало ти е било готино с лошото момче сега се правиш на жертва. Научете се накрая да си поемате отговорностите в живота и да седите зад изборите, които правите.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a4fa094b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, защо от полицията не ти помагат? Какво казват там? Има организации за защита от домашно насилие, потърси в гугъл телефон. Не разчитай някой да го сплаши. Този повек трябва не да бъде плашен а сериозно да се отнесе някой с проблема ти. Иначе ще продтлжи с тормоза.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 10938bd12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И за какво ти беше като имаш жилище, доходи и деца, да го домъкнеш този идиот в къщата си? Само не излизай с номера, че много си го обичала, колко бил мил и нежен и подобни. Като ти се иска секс , има хотели. Влачите ги всякакви в къщи при децата си, после ревете. Сега страдаш от акъла си и безотговорността си. Иди при адвокат, подай жалба в прокуратурата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 10d0b685e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Завеждаш дело за ограничителна заповед. За съжаление, има психопати, на които тя изобщо не им пречи. Свържи се с някоя организация, която помага на жени в нужда, да те консултират.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c08cb09b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сменяш бравата. Купуваш пистолет. Намира си друга жена. Викаш полиция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5d8ddaf8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторката съм. До номер 1. Престъпленията са: палеж на 2 коли, побой на хора за пари , побой на жена в дискотека, шофиране в нетрезво състояние. Нищо не му направиха. Имах надежди, но...
До номер 2. Да в началото не беше лошо момче, не пиеше и не шмъркаше. От седем години се събра с едни мутри / на колкото е и малката ми дъщеря/ и от тогава света ми е ад. И аз така съм мислила преди, не съм някоя лигла, гледам си децата , просто искам съвет къде наистина да се обърна за помощ. И да мутра е вече, по - скоро престъпник. Разбираш ли номер 2, че човек не знае от къде ще го сполети нещастие. Не ти пожелавам да попаднеш в тази ситуация, за да разбереш.
Номер 3. БЛАГОДАРЯ ТИ. Говорила съм с братовчед полицай, каза ми, че просто ще се подпише и вечерта се прибира у дома. А на утрешния ден може и да ме дават по новините.
Благодаря и на трите коментара. Искрено се надявам законите за домашното насилие в тази държава да се променят, за да има по - малко като мен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0fc3e6472f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Потърси адвокат! Има съдилища.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c3343da5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подавала ли си сигнал в полицията?
Защо не потърсиш адвокат, който се занимава с казуси с домашно насилие? Без да претендирам, че съм вещ в тази тема, мога да ти кажа, че подадеш ли до съда една молба и декларация, то веднага ще ти издействат заповед и ще го отстраниш с полиция. Ако ти посегне след това - много жалко за него.
Но трябва да има и доказателства - свидетели, записи, медицински, вероятно и експертизи за психическото ти състояние и как е повлияло насилието.
Накратко, ще ти отнеме доста енергия и ще похарчиш средства за дела, но не е непосилно да се спасиш от този човек. Задействай се, а недей да чакаш!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e5137ca68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, това не е за адвокат... Обърни се към полиция (друго РПУ, или каквото е там, явно има връзки с най-близкото ви) / интерпол. В крайна сметка си плати на няколко мангала да го изнесат, без да питат дали иска. Ти си в собствеността си, нямате сключен договор, че да има каквито и да са правни претенции към имот. Следователно, адвокат не е в състояние да помогне.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 444777cb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   говори с добър адвокат. Ако жилищета е твое можеш тайно да го продадеш, да се изнесете и да купиш друго, без той да има ключ за него . И по-добре да не знае къде сте. Другото - има неправителствени организации, помагащи на жени под насилие. Виж в интернет, там има юристи, психолози и пр, Чуй и тях какво ще ти кажат. това, което веднага можеш да направиш е да смениш бравата и той да няма ключ.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 87412e4a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ауу напълнихме гащите, от палежи на коли не ни пука и без това караме тотални морги и заради това също,нито от побоища, щом стоим в булгаристан значи с ММА ставаме и лягаме.
На който не му харесва да бяга оттук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0f1a1855ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 4 . Авторката съм . Ти не си ме разбрал . Децата са негови.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b363352d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Даваш му срок 1 седмица да се изнесе, след 1 седмица му събираш багажа и му го оставяш отвън, той ще почне да буйства, викаш полиция, вадиш ограничителна заповед и завеждаш дело за домашно насилие. Купуваш спрей. Ако те причака - със спрея. Казваш му насаме, че ще го убиеш, ако те пипне и да забрави, че има дъщери. Ако те заплаши с убийство - подаваш пак жалба и съд. Ако ти посегне - директно медицинско и съд. Казваш му, че ще го вкараш принудително на лечение в психиатрията - това ще го стресне. Веднъж изгонен му обясни с, че ако се опита да е върне да живее там, ще го убиеш докато спи. Това определно ще го откаже.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e8f234149f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вариант 1. Показваш му, че не те е страх от него и няма да го търпиш. Сменяш брава и ключалка. Изхвърля му вещите през балкона. Викаш, крещиш че е насилник колкото глас имаш. Звъниш на 112 ако почне да беснее. Не знам до колко този е силен физически. Тук трябва да си готова на всичко, дори да се биеш и да си изядеш боя. Вариант 2. Сменяш брава и ключ, докато го няма събираш си багажа и отиваш на безопасно място, сменяш телефон. Нищо не може да направи, ще беснее, ще беснее и ще се откаже. Успех и кураж, никоя жена не заслужава подобно отношение.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 73f7ac0d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Как те бие ???? Защо позволяваш ?
Децата сигурно разбират и чуват ???
Какво те питат (чичкото що е при нас) .

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 08599ffb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За пореден път се убеждавам, че жените получаватв това, което търсите. Нали ви е писнало от добрите момчета, а после ревете.
Е какво очакваш ние да направим. Значи уж къща имаш, уж добра заплата и седи и не може да се оплаче. Нещо не ми се верва, ама иначе имаш ереме да напишеш тая истоеия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7e1e5c49a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, можеш да му направиш постановка и да го "обуеш" яко.
Щом пие и се дрогира ше ти е много лесно. Направи скришно от него няколко видеа в които да го провокираш да говори за криминалните си дейности. А после ги пусни из коментари в новинарски сайтове, прати ги и анонимно в полиция. Изчисти си телефона или с каквото ще снимаш (по-добре е да купиш специално за видеата и после покриеш апарата някъде или го изхвърлиш)! като предварително прехвърлиш видеата някъде и ги скриеш извън домът ти.
Ти "ни лук яла- ни лук мирисала" полици и журналисти като надушат, ше свършат работата. Пък и неговите "колеги" ще го набутат за да си измият ръцете от него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 446db1a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Значи доколкото гледам в интернета, единствената ти опция е да наемеш частен детектив. Работата му ще е тайно да записва какви зверства извършва приятелят ти вкъщи.

Смешните ни БГ закони са такива, че нямаш право да записваш друг без неговото изрично съгласие, като единственото изключение на закона е ако това се прави от съответните органи и/или лица/фирми със специален лиценз. Според мен детективите имат въпросния лиценз и затова могат да събират доказателства за домашно насилие спрямо теб. Но дали е наистина така, ще трябва да се консултираш И с адвокати, и с частни детективи.

Иначе веднъж като се съберат неопровержими доказателства, като всичките записи и доказателства са взети по напълно законен ред, то тогава не мисля че тоя изрод може да го спаси каквото и да е било. Нито полицията ще може да го пази, нито нищо.

Това е единственото решение според мен. Другото е да продадеш къщата и да бягаш с 200 от тоя ненормалник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker