Как да намеря своята половинка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да намеря своята половинка
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1886 пъти
Здравейте,

Имаме един голям проблем. На 30 години съм и не мога да си намеря свястна приятелка. Казаха ми че единствения начин да привлека жена в живота е да преспа с такава. С други думи да отида на курва или проститутка като по този начин ще получа емоционална следа на жена на моето тяло. Нямам си на представа доколко ще подейства този метод , но може би има истина в него.Близки приятели пък ме посъветваха да си взема парфюмче с феромони и където има голяма компания от жени да се пръскам с него с надеждата за внимание. Трети път приятели ме посъветваха да пусна обява във вестник или списание за бързи запознанства, но мисля че този варианти е доста подигравателен и едва ли има смисъл да се коментира. Въпроса ми е какво бихте ми препоръчали вие. Темата е напълно сериозна и не е ебавка. Запознат съм че проститутките не са скъпи и мога да си го позволя, но дали ще има ефект. Казаха също така че парфюмите с феромони с цел привличане на жени също имат голям ефект като цените са приемливи. Вие какво ще ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 63b5de1864
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Страшни съвети- проститутки, парфюми и обяви. Чудя се как не са те посъветвали за магии, заклинания още. Или пък да отидеш на врачка да ти разваля проклятия.
Иначе какво разбираш под свястна? А ти свестен ли си? Какъв ти е вкуса за жени? Колко приятелки си имал ? Какви са били? Къде ги търсиш тия жени?
Проблемът е само в теб и в това, което търсиш. Или в начина , по който се държиш с тези жени. Това никой парфюм или магия не го оправя.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 28c2dcc5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз ще ти кажа един трик как да привлечеш много жени нещо като феромон,ама не казвай на никой тайната трябва да се пази.ПАРИ ПАРИ и пак пари.Хубава къща,кола и КИнти за почивки тогава нема отърване от тех.Трябва да им купуваш и често подаръци

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 901e293e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като търсиш свястна приятелка , за какви курви и проститутки и ефект от тях пишеш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 258b878d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Разкажи защо не можеш да си намериш. Напиши ти какъв си, какво жена търсиш, имал ли си връзка досега. Хубаво е да дадеш повече информация, за да можем да ти помогнем. Иначе може да пробваш в сайт за запознанства.


Десятката

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5abbb39a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   3, те повечето мъже търсят свестни жени сред такива, после мрънкат, че всички жени били к*рви.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 43032c3e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще препоръчам на теб и подобни да вземете вече да организирате от онези бързи срещи на "сляпо". Съберете се група, дори на маси в някой парк можете да си организирате подобни запознанства.
По един часовник на маса и примерно по 5 мин за всяко запознанство, като изтече времето, се мести на друга маса-друго запознанство.
Ако не друго, поне ще е забавно и ще се научите да се запознавате спонтанно без да потъвате в земята от срам и от срам и страх от отхвърляне да се държите нелепо в присъсътвието на жени.
Ако бях в България, яз бих ви организирала вече нещо подобно, но не мога. Така че, поемай инициативата и събирай желаещи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 80ba0f3dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Баси съветите. "Емоционална следа" да оставела проститутката. Хахах, то като съм ходил на проститутка доста пъти вече трябваше отдавна да съм си намерил супер приятелката. Да не си девствен, авторе? Ако си девствен проститутка може да помогне, ама иначе няма смисъл. А фактът, че ги приемаш тези съвети за реални значи, че нещо ти има...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 37ca5822cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Запиши се на езиков курс например. На езикови курсове винаги има повече жени. Там може да срещнеш и по-умни жени или поне с някакви с цели и амбиции.
Ако обичаш вино и си търсиш подобна половинка напоследък има едни клубове - рисувай с чаша вино. Пият вино и рисуват. Там можеш да срещнеш някоя отнесена романтичка, но има и много свестни жени, които не близват алкохол. Може и да има само рисуващи, знам ли. Минавала съм няколко пъти покрай такъв клуб и винаги е пълно. Повечето са жени, разбира се.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a1a3646b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Първо и най-важно нещо е да разкараш приятелите си от живота ти. Това определено НЕ могат да се нарекат приятели. За другото, запиши се на някакъв курс, било то танци, рисуване, език, спорт… там може да се социализираш и да намериш приятели и покрай тях и приятелка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 102b74602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мой поръчител преди няколко години използва следните феромони, за да си хване свястна жена, която е все още много млада студентка (той е почти на 40): съвременна двуетажна къща в Панчарево с площ от над 300 м2, предпоследен модел БМВ 7-ма серия и още няколко други по-обикновени в гаража му, моторница, две фирми, плюс пътувания до Лос Анджелис, Рим и няколко азиатски държави. Жените надушват тези феромони много добре и биват силно привлечени от уханието им. Напръска ли се мъжът с тях, резултатът не закъснява. Сега си имат детенце и мацката е много щастлива, защото вече е "успешна жена" и покрай гледането на детето им от страна на домашната бавачка се занимава и със собствена модна линия тениски и панталони, т.е. мъжът ѝ плаща на служители да рисуват модели и шарки, да рекламират, да продават и да се занимават със счетоводството, а жена му се води началничка на фирмата (каквото и да значи това) и за нея е важно усещането, че модната линия е нейна заслуга. Даже имаше няколко статии в женски списания с нея и интервюта (тя ги пускаше в профила си във Facebook, иначе аз списания не чета), в които я хвалеха каква независима силна жена е и пример за всички останали жени. Феромоните са важно нещо. :)

Една друга феромонова булка от моя квартал пък наскоро получи като подаръци ново кабрио и iPhone 12 Pro. Tя си има дете ученик и мъж, който от 2-3 години работи в чужбина и ѝ праща пари оттам, за да не им липсва нищо. Дребна подробност е, че кабриото е от единия ѝ любовник, а телефонът от втория ѝ любовник и никой от двамата не знае за съществуването на другия; мъжът ѝ също. А детето е предимно при нейната майка, защото тя е прекалено заета да вози приятелките си в новото кабрио из града и да кифлеят. Развива се момичето, а и е сега горещо лято и кабриото е удачно решение.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0350b62a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Живей си живота и не се напрягай братле. Аз предполагам скоро ще се разделям с мойта, защото нещата не вървят. На 27 съм - отдавна трябваше да съм женен, да имам дете и тн., но не ми пука честно казано. Нямам намерение да си тровя живота. Виждам от време на време жени да ме заглеждат, но до там.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4ee8b468dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторе 1. Отсвири тия така наречени "приятели" не са ти такива. 2. Нито парфюмите, нито проститутките ще ти помогнат. 3. Ако толкова ти трябва жена, ходи там където има повече от тях но за целта трябва да си спокоен и уравновесен защото жените усещат това... И 4. На баир лозе не ти трябва. xD

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eaebdda969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм на 30, жена. Не съм имала връзка от 10 години защото бившия ми приятел, който срещнах на 20 ми сподели след като ме използва, че е бил на проститутки. От тогава се отвратих зверски от такива мъжленца. Ако темата е сериозно, то ходейки на курви единствено ще отврати свестните жени от теб

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5da8276469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Леле какви глупости измислят хората!
Като начало, спри да изглеждаш отчаян, след това си намери хоби, на което има шанс да срещнеш нови хора. Дали ще е курс по нещо си, дали ще са танци... няма значение, важното е в групата да има момичета, с които да се запознаеш, харесваш си някоя, говориш си с нея в почивките няколко пъти, после я каниш на кафе/питие след часовете... ще се изненадаш колки жени правят същото, записват се на всякакви курсове, за да си намерят гадже. Освен това, ако имаш възможност, вземи си куче. Доста често и покрай кучето можеш да се запознаеш с жена, разхождате си кучетата по едно и също времето всеки ден, започвате на здравей-здрасти, после се ьаговаряте кой при кой ветеринар си води кучето и накрая минавате на други теми... моя братовчедка така срещна мъжа си, женени са от 20 години, благодарение на кучетата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4cc0cbf76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Само да ви кажа, че тва с хобитата и курсовете са най-тъпите и изтъркани, клиширани съвети дето можете да дадете и сигурно ги е чел вече хиляда пъти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker