Колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колега
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1414 пъти
Здравейте
Преди близо 2 месеца един колега ме покани да излезем на кафе ей така приятелски. Излязохме 2-3 пъти като държанието му, както и моето, беше напълно приятелски. Нито е флиртувал с мен нито даже е предлагал да плати сметката, за да намекне че ме сваля или други подобни неща. С коеъо аз бях окей, наскоро се бях разделила с бившия ди приятел и не бях готова изобщо за връзка и не исках.
След 2-3 излизания с въпросния колега той от нищото призна че има чувства към мен и беше доста неловла ситуация , той знаеше че наскоро съм се разделила и че нр искам връзка а ме питаше дали с него искам нешо повече. Естествено му казах че твърде скоро съм приключила предната си връзка и не желая в момрнта нищо, а за в бъдеще няма как да му кажа или обещая защото все пак сме излезли само 3 пъти което е малко предвид ситуацията в която бях. След това се видяхме още 1 или 2 пъти мисля , и аз заминах на море за близо месец през този месец той нито се обаждаше /пишеше или тн и поради тази причина помислих че е разбрал и всичко е наред и сме само приятели. Върнах се от морето обаче и на работа той пак ми каза ако съм свободна да се видим на кафе след работа. И аз ср съгласих , всичко отново мина само привтелски и тн и изврднъж накрая на излизането ми каза- ти знаеш моите чувства към мен, а твоите? Накъде вървим така като излизаме... И честно казано аз бях втрещена. Колко по-ясно да се изразя. Плюс това дори да се опитва да ме свали, нито ме търси, нито го показва, нито е джентълмен и тн за да провокира у мен някакви чувства. Някак не може през 2 кафета за по час да ме пита есе това. Аз не флиртувам с него нито се държа с него като сякаш искам нещо повече, не знам защо ме пита като е очевидно че нр искам нищо повече от приятелство с него. Плюс това съм леко скептична да започна връзка с колега нр ми се рискува толкова. А и той с тези постоянни питания някак ме отблъсква. Според вас какво е правилно да направя-да спра изобщо да излизам с него или да излизам , защото е приятен човек и прекарваме добре , имаме общи теми , но с риск той да си мисли разни неща макар че аз съм му казала че не желая връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 21c74b49b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   По-добре откажи следващите покани за кафе, защото ще продължава да си мисли, че има надежда за връзка, а и от начина, по който поставя въпроса, си личи, че търси само секс.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4cec922f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Когато човек е влюбен/иска да бодне, е склонен да тълкува всяка приятелска постъпка като признак на нещо повече. Изобщо не помагаш на ситуацията, след като излизаш с него. Ако единият харесва другия, не може да сте само приятели, избий си го от главата. В неговите очи съгласието да излизате е съвсем различно нещо, даваш му надежда, че имаш интерес. Спри да общуваш с него извън работни въпроси и край.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eae94a0a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Евала на човека за смелостта и директният подход. Аз съм толкова зле в тази насока, че дори нямам смелостта да поканя момичето, което харесвам на кафе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 68fe8818b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Викаш, ти първо искаш да се напердашиш с колкото може повече, а после вече ще си готова за връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8cf851a587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако един мъж не те харесва, няма да кани никъде и да излиза с теб. За приятели той си има мъже и компания. Тези игрички на приятелчета, френд зони и пр. са присъщи на жените. Присъщо на жените е да излизат с мъже, с които са решили да нямат връзка, никаква близост, но им е добре да са обект на внимание и някой да им лъска егото, да се чувстват харесвани и желани. Още повече когато са сами в момента. Не те знам на колко си, но едва ли не си усетила интуитивно, че мъжът те харесва и хоп, така от нищото ти се обяснявал. Казвам ти го като жена, тези неща се усещат. Като не искаш нищо с човека, направо му откажи всякакви и контактувай само служебно. Отношенията трябва да ясни и точни, така мисля. Аз в женско- мъжкото приятелство не вярвам, колкото мъже са ми се правили на приятели в крайна сметка все са предлагали секс, естествено дружбата беше дотам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6a5140673d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А защо, след като си разбрала, че те харесва и има чувства към теб, а ти съответно нямаш, продължаваш да излизаш с него, което той тълкува, че има някаква надежда за нещо повече?

Ж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7078b96f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Приятелството между мъж и жена е нещо като еднорог. Има го само в приказките. Докато има някакво привличане от едната страна - не може да има такова нещо като приятелство. Дори мъжа да казва че е приятел, той просто чака възможност.
Трябва да знаеш нещо - ако веднъж ти е признал че те харесва, то това няма да се промени само щото сте говорили и "сте се разбрали". Харесването не е нещо, което си избираш да правиш. Така че с разговор няма да стане.
Ако наистина не искаш да задълбочавате, просто спри да излизаш с него. И ограничи контактите. Но първо му кажи защо го правиш. При това положение няма среден вариант. Не можеш да го задържиш като приятел. Съжалявам.

И вземи си изясни твоите си виждания - хем ти е приятен за компания, хем не е... Помисли пък дали не го харесваш наистина. Ако чакаш пеперудите в стомаха... Ще си останеш с чакането.


Между другото аз една приятелка така я свалих - тя казваше че не изпитва нищо. Аз я поканих на разходка, после на филм вкъщи и така от едното към другото...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ef96ed7bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спри да излизаш с него според мен. Значи ти си цял месец някъде той нито пише, нито звъни. Като се виждате се държи без никакъв намек за нещо и после те бил харесвал? Според мен иска да получи нещо с минимални усилия или ако по принцип е толкова обран в действията си към жените, които харесва помисли си само как би се държал като твое гадже...
А към номер 4, който очевидно си търси повод пак да се заяде като 80 процента от потребителите мъже в този сайт, които всяка втора дума им е колко са зле жените - всеки човек има нужда понякога да остане са и да си обърне малко внимание, да излиза с приятелите си, конкретно жените да нямаме ангажименти за чистене, готвене и т. н към мъжете, а просто примерно да си направиш една салата да си пуснеш някой филм с някоя приятелка на по чаша вино и да си бъбрите по женски, облечени в пижамите си например.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 981cb6c4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако го харесваше, щеше да си готова за връзка още след първата среща. А щом не го харесваш, спри да приемаш поканите му. Човекът явно не иска да е прекалено досаден и затова те пита така, а не те атакува постоянно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 68f34cc48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не залъгвай повече момчето. От такова даване на напразни надежди смисълът е нулев. Добре ли щеше да се чувстваш, ако ти беше в неговите обувки и страната отсреща ти дава неясни знаци и те увърта постоянно?

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7a57c5b711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката до н4
Не търся с никой да се пердаша, не искам да имам връзка нито сериозна нито неангажираща в момента, имах дълга връзка която приключи и още не съм изчистила нещата с предишния си приятел

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7a57c5b711
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката
Благодаря за отговорите
Аз също мисля че е най -правилно да постъпя като спра да излизам с него.
Не че ще е много трудно, както казах той рядко инициира контакт без значение чрез обаждане или писане на съобщения, преди мислех че имам лееки симпатии към него но като му виждам отношението че освен ако не сме се разбрали да се видим не се сеща да звънне един телефон или да напише едно съобщение, това ме отблъсква и по-добре да не се виждам с него, за да не го и залъгвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker