Раздяла. Какви отношения поддържате след това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла. Какви отношения поддържате след това?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1544 пъти
Имали сте голямата си любов, но в един момент е дошла раздялата. Какви отношения с бившия/бившата си поддържате след това? В какво се изразяват те?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 92140ded2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Винаги съм се разделяла категорично с човека. Понякога месеци или година продължава някаква комуникация, но след това нито се чуваме, нито се виждаме. Всеки поема по собствения си път.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 403ad8e0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Никакви, с години не съм ги виждала. Живея в София, та не е толкова трудно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 70cbb993d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ако е била голямата любов, нямаше да има раздяла. Това са фалшиви пародии на връзки и живеене в безвремие... Напоследък си мисля какво ли не бих дала да не се бях родила в толкова тъпо време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 930863345a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Никакви.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6be10afafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Въпросът е защо да се поддържат каквито и да е било отношения? Ако имате деца, или нещо за уреждане се налага, ама иначе защо е този мазохизъм? Няма полза някой бивш да кръжи около теб, да ти пие силите , или обратното. Щом се е стигнало до раздяла, така е трябвало да стане. Не съм ги виждала и не ми е трябвало. Минало.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: abc760c5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Голямата любов ме е връхлетявала само веднъж в живота, така че имам оскъден опит по темата. Когато тя поиска раздялата защото чувствата й били изчезнали, аз просто спрях с контактите, поради три причини: от една страна, защото исках да удавя чувствата и от моя страна, а най-лесния начин това да стане е като я забравя. От друга, защото не знаех за какво точно да си говоря или пиша с нея повече. А от трета, просто си знам че дори да поддържах контакт с нея и дори да се виждах с нея па макар и от време на време, щеше да ми е свръх тъпо да я виждам с друг. Тогава щях да се питам какво би било иначе, ако не се бяхме разделили. Ами, не.

Затова - най-много да си пишем поздрави по повод празници и това е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 257ea44d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Продължаваме с обиди и псувни

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3f31cb9834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Разведена съм. Първите месеци от време на време се чувахме по телефона, но след това спряхме и сега нямам никаква идея къде е и какво се случва в живота му. Не, че го мразя, но така се случи, а и нямаме деца, нито нещо общо, което да делим, така че разговорите бяха чисто формални. Исках да си сменя работата, а той имал познат, който си търсел асистентка и ми се обади. Е, оказа се, че не съм подходяща за позицията, та май това беше последния ни разговор, преди 3 години някъде. А иначе във фейса понякога поглеждам профила на сестра му (той няма фейс), но и това не съм правила от поне година, а и тя рядко качва нещо ново.
Разделихме се човешки, без големи драми и всеки пое по пътя си.
Даже се надявам да е щастлив и да има нова жена до себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bed20b1792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като ги видя, гледам да се преместя на другия тротоар и ако ме гледа гадната вещица по случайност или ме вика, бързо вадя телефона и почвам да бегам бате.
Въртим се на 180 само и само да не ги мернем. Това е чума бре ич не ми требе у живота. /

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 58c6888379
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тайно се надявам пак да я чукам, много добри отношения поддържаме, много.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 214a326171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моите бивши са само двама и с двамата имах връзки от 4-5 г. С едното бивше гадже и до ден-днешен сме в много добри приятелски отношения. Минали са много години оттогава, но винаги се чуваме за рожденни дни и празници. От време на време се чуваме и кой-как е. С първото ми бивше гадже се чувахме от време на време по телефона. Също запазихме някакви приятелски отношения. Понякога си пишехме, кой-как я кара, но преди две години почина при автомобилна катастрофа.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f62f410052
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора към номера 10 и 11
Какво означава, поддържане на „много добри приятелски отношения“?
В какво се изразяват те?
Само по телефон, или картички с пожелания - Здравей, здрасти! Как си? Какво правиш? Честит рожден ден, пожелания! Честита Нова година, пожелания! Как е семейството, как сте с новия/новата партньор/ка, разбирате ли се? Каква пералня си купихте? И т.н.
Не Ви ли се иска пак да се прегърнете, целунете, да излезете отново на кафе заедно, да си поговорите за доброто старо време, когато сте били заедно. Да прекарате част от времето си отново заедно? Не се ли надига лъва/лъвицата във Вас отново? При тези комуникации, бившия/та партньор/ка не започва ли да присъства постоянно в мислите Ви? Не пламват ли и не Ви ли изпепеляват отново, онези огнени чувства, които сте имали преди или всичко е вече минало, нещата не са същите и чувствата вече са охладнели? Случва ли Ви се да Ви се иска и да имате секс отново. Ами с настоящия/щата и настоящото семейство, как стоят нещата, относно тези обаждания, чувания, картички и виждания с бившия/та? Скрито, тайно, явно? Не започват ли да куцат нещата в семейството? Не се ли достига до неприятни моменти, лъжи, интриги, скандали?
До какви граници се простират тези „много добри приятелски отношения“?
Как ги постигате за няма размирици, неприятни последствия и ощетени във Вашето семейството и в това на партньора/ката Ви?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f62f410052
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   от автора
Не е ли най-добре като има раздяла, след това да не се поддържат никакви отношения и контакти с бившия/бившата. Абсолютно никакви, въпреки, че толкова много сте обичали човека до себе си и въпреки, че той/тя е още в мислите Ви?
Край и точка. Все едно, че човекът е умрял. Да оставите времето да излекува болката от раздялата и да се опитате да забравите. Да продължите напред по своя път, без да се обръщате назад и без никакви контакти с бивши.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bd240708ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никакви. Който много държи да общува с бившата любов, значи тайно се надява, че ще бъдат отново заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a5226b5629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Беше голяма любов. Бяхме заедно 4 години, разделяхме се хиляди пъти. Един ден след поредния скандал, се разбрахме че за съжаление нямаме общо бъдеще и макар и трудно спряхме комуникацията си от раз. Не знам за него, но за мен това беше най-болезненото. Да спреш изведнъж да говориш с човека, с когото си общувал абсолютно всеки ден и си му споделял всички хубави, и лоши неща, е просто ужасяващо. Нямам думи, с които да го опиша. Минаха месеци, той не ме потърси повече. Не ми писа дори само за да ме пита как съм. Това ме навежда на мисълта, че след раздяла, идва истинският край. Никога не бих му звъннала. А той, ако случайно ме потърси - няма и да отговоря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker