Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2117 пъти
Сериозен въпрос, моля без нападки.

Защо мъжете НЕ правите първата крачка при запознанство с жена която да речем сте харесали или харесвате? Винаги ми е било супер интересно защо ако не сте подпийнали не се престрашавате да направите първата крачка? Какво Ви притеснява? Страх от отказ?

Аз съм жена, не съм супер привлекателна, смятана съм за чаровна. Мъжете ме оглеждат постоянно като се разхождам, но никой не ме заговаря. Като съм в чужбина нямам този проблем, мъжете там не са стеснителни и ме заговарят, но тук в България - българския мъж явно се притеснява да не го отхвърлят жените. Защо?! Обяснете ми. Благодаря предварително на всички за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ffb502b1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Защото масово дори и не толкова привлекателни жени са се взели на сериозно и дори като ги заговориш най-нормално, без да нахалстваш (не говоря за селташки начин), те завират в кучи гъз. И теб няколко дори не толкова привлекателни мъже като те заврат в кучи, само защото си дръзнала да се запознаеш с височайшата им особа и ти няма да искаш да правиш крачки, без да си кьор кютук пияна.

По-директно и ясно не мога да го обясня.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aecb58eebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ми то българската жена нали е много еманципирана, та ни е страх да не бъдем обвинени в женомразство. А ти що не заговориш някой, който те заглежда?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4f4bbc07bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ами гледат си хората, това не значи непременно че искат да те заговарят и свалят. Мъжете в чужбина дето те заговарят искат само да те минат, да не мислиш че са много влюбени в теб?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 99a6abfb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Да добавя към N 1, другият момент е този, че голяма част от жените умират да стават драми заради тях. И под драми, най-вече да се разбира бой, меле или както там се казва. По този начин преди години убиха едно момче - студент, на крайбрежната алея във Варна. Заговорил някакво момиче и онази веднага извикала някакъв "приятел" - охранител, който с един удар го довърши, защото онзи бил дръзнал да я заговори. И понеже това не е единичен случай, а не всички мъже са биячи, много предпочитат да си спестят проблемите. Лично съм чувал фразите от жени: "Идва някакъв и ме заговаря... И аз само го поглеждам и викам "Жорооооо..." и идва Жоро и нали го знаеш, как пали... онзи не може да свари да се изнесе... "
Мисля, че е ясно за какво говоря... :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5266020f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мен не ме е страх да заговоря някоя, обаче всеки път като се опитам да го направя, бивам отхвърлен или игнориран. Съгласен съм с номер 2, българската жена е точно такава каквато я е описал.
Явно е много лошо да пожелаеш успех и късмет на момиче, което беше 12 клас, аз като и пожелах това тя реагира грубо. Винаги погрешно ме разбират, затова и спрях да общувам с жените в Бг.

М22

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 682a38e67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз не заговарям жени които харесвам защото съм под тяхното ниво . Нямам пари и не съм особено красив .
Само си гледам . Ако някоя ме хареса тя ще ме заговори.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a100ab1148
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Защото повечето реагират -Я по тоя ....или нещо дори по грубо !
Аз не съм се намерил на улицата , за да си позволя някоя да се държи презрително с мен. Нещо много скъпо имате между краката , когато някой ви заговори ей така ....ама иначе в дискотеката след една водка свирите по тоалетните . Това е деиствителен случай с мен . Харесвах едно момиче и се опитвах два пъти да я заговоря -пълен игнор . Веднъж решихме с приятели да отидем на дискотека и там разбира се много хора . Бях се поизтупал и понаправил прическа и тн . Гледам я тая там ! Наблюдавах едно известно време дали не е с някой и накрая се престраших и отидох при нея. Директно я питах какво ще пие . Тя каза уиски . Пихме и след около един час каза -Извинявай трябва да отида до тоалетна .Предложих и да я придружа , като си мислих просто от кавалерство да я чакам отпред . Тръгнахме , тя влезе , след около 5 минути излезе и директно ме дръпна вътре . Нататък няма да разказвам
Така безценни дами ...........

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: afd7c3146c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Защото повечето днешни жени реално нямат желание да влизат в сериозна връзка защото "сериозна връзка" предполага, че трябва и ти да даваш нещичко за нея. Тва противоречи на днешната мантра дето всички се вживяват като някакви звезди и са със невероятно самочувствие на принцеси а мъжа е длъжен да се "доказва" доста дългичко докато многоуважаемата принцеска благоволи да си разтвори краката. Може да ви звучи вулгарно но това е истината - водещият фактор при избора на жена е нейната визия и казано на прост език - колко качествен би бил сексът със нея. Ако е обиграна в леглото и е "властелинка на всичките си пръстени", се води страшен плюс. Странно обаче, на мъжете не им приятно да осъзнаят, че щом възлюбената е такава майсторка на осморките, нема начин да ги е научила от четенето на разни учебници :) Същото важи и за жените - те предимно си търсят "преспективен мъж" а на всички ни е ясно какво значи това. Останалите фактори като личностни качества, някакъв финес в действия и мисли (които не касаят непосредствено лично облагодетелстване), чисто човешки пориви като емпатия, са съвършено чужди. Предполагам, защото вече се навъдиха и много мъже които изобщо не се притесняват да свалят звезди буквално всяка срещната, особено по соц. мрежите. Но това води до по скоро неосъзнаот израждане на себеоценката на жените и те дефакто просто търсят валидация за своята визия по която са хвърлили толкова усилия.

На запад си има термини за това - fast food mentality. или пък consumer culture. Тясно свързани са.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c995d71415
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз съм заговарял десетки жени, не само пиян. Даже сигурно по често трезвен. Навсякъде съм го правил, на улицата, в магазин, в барове, абсолютно навсякъде, в магазин докато меря дрехи. Даже в магазина използвах репликата да ми помогне с избора на материя, мацката беше направо готова, ама се оказа, че чака гаджето и в пробната. Стигнах до заключението, че освен да им вдигам излишно самочувствието нищо друго не става.
Както са казали, масово дори и грозните при най-малкия намек, че някой ги харесва си вирват главата и вече е големата принцеса.
Е за какво да се хабя. Сменил съм таткита отдавна. Вече не заговарям, не гледам, не каня по срещи. Целият ми фокус е само върху мен. И знаеш ли какво започна да се случва точно обратното, жените почнаха да ме търсят, да ме заговарят.
Успехът ми се покачи много повече. Разминавам се по улиците и дори не ги гледам, а усещам как ме зяпат. Нямате реална самооценка, единственото, което ви интересува е да си получите дозата внимание. И все още има такива мъже, които гледат с изплезен език, цъкат и точат лиги. А истината е, че не си заслужава грам даже и да ви заговарят.
И в чужбина теб като те заговарят нещо дългосрочно стана ли? Или си вдигна акциите и ги отреза един след друг?
Абсолютно никакъв страх нямам, просто вече не се хабя за глупости.. Имало е случай заговарям супер яка мадама, а тя проста като за световно, директно си тръгнах.
Просто нямате реална оценка за нещата, в чужбина нека си ви свалят, тука вече не сме балами. Предпочитам да отида и да блъскам във фитнеса вместо да си губя времето да заговарям.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ea562d4e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Да заговориш българка... ти добре ли си? И тук нямам предвид, че българската жена е доста зле в много морални и нравствени аспекти, когато става въпрос за връзка, причината е че ей така като я заговориш от нищото реагират супер гадно. Малко са мъжете пердета, но те по- скоро са и малко луди. И в чужбина ще те резнат, какво остава от българките- още по- брутално.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b5b5cee176
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Автора:
До Номер 1: Не всички сме такива каквито ни описваш.
До Номер 2: Заговаряла съм, поне съм се опитвала и погледа който получавам заедно с изражението на лицето ме отказаха. Все едно ми каза "ти какво искаш, не си нещо ОК ми се струва? "
До Номер 3: Никой не говори за любов тук. Мъжете в чужбина може и да го искат/да са го искали, но никога не са го показали, все още имам приятели от различни места където съм пътувала, без да се е налаго да ме "минават" както се изразяваш.
До Номер 4: Може и да си прав, но аз не си падам по-драмите, може би имаш в предвид младите по на 20г. (само мога да редполагам).
До Номер 5: Разбирам те, и при Вас е същото. Веднъж бях във фитнеса и реших да кажа едно здравей на един от редовните посетители, а той ме изгледа намръщено, все едно съм му изяла закусакта.
До Номер 6: Благодаря за коментара.
До номер 7: Отново, не сме всичките така. Не може да съдите за всички поради една или две случки като твоята.
До номер 8: Благодаря за детайлите. Според мен това което описа се отнася и за двата пола. И мъжете не искат да положат труд и да се впуснат в сериозна връзка. Аз съм за сериозната връзка и съм готова да работя по и за нея, не ме е страх и да го кажа, но всеки път като го направя, мъжа се изпарява или започва да тегли едни дълги лукуми как в момента си е добре, не иска сериозна връзка, не иска да дава обяснения на никого и чист секс му е достатъчен. Е, ама аз не съм полицайка, не търся обяснения, не съм и бавачка да го търся през 5мин и да проверявам къде е - но пак, това съм аз и моят характер и начин на живот, не може да съдим за всички според един/една случай/случка, би било много грешно.

Благодаря на всички кито се включиха и ми отговориха.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1d998d0277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   7 нали си искал, получил са, ама ако не даде, пък стиснат и надута.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ff27865e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Защото не е само до визията да харесаш някаква жена.
Добре, може да си чаровна, симпатична и да си облечена добре. И изведнъж те спирам и почваш да говориш на диалект, 2 изречения не можеш да свържеш и се оказва, че от близо не си толкова красива.

С това искам да ти кажа, че повечето жени, които ги спираш на улицата изглеждат по-леки и искаш да правиш секс с тях, без сериозно обвързване.
Когато обаче имаш по-сериозни намерения, тогава ти я наблюдаваш, изучаваш, възхищаваш и се на някои качества. И тогава може и да я заговориш уж случайно. Нужно е време.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f93b41f764
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Има няколко различни причини за това.
Някои хора се по стеснителни и срамежливи по природа.
Доста често тези, които заговарят свободно жени са простаци, натегачи, нахалници, любители на еднократен секс и тн.
От там пък следва факта, че доста жени не обичат да ги заговарят случайни минувачи или са се отвратили от такива а други като мен знаят отлично това и не биха желали да бъдат нахални и досадни!
С изключение на места, като хотели, влак, автобус, пътуване по екскурзии, където се се случвало да заговарям жени и те мен, но там обстоятелствата и обстановката са по-различни и може да се случи непринудено или естествено.
С чужденци нещата са много по лесни, защото комуникацията върви на друг език и там съществува един психологичен момент на опознаване.
Тоест извън родната среда винаги има една скрита тръпка на неочакваност и някакъв вид вълнение.
От тук пък аз бих задал контра въпроса защо се е случвало да ме заговарят чужденки а тук едва няколко пъти.
На доста мъже мисля че им стана досадно от тези игрички.
Крайно време е жените да се вземат малко в ръце и да станат по инициативни, дружелюбни и учтиви а не да очакват, като някакви арбитри, някой да извърши серии от дела и подвизи за си направят преценката в повечето случаи погрешна, както може да се убедим всички.
Плюс това никаде няма написано правило че мъж трябва задължително да заговори жена първи.
Не виждам причина и ти да не го правиш.
Защо не заговаряш мъжете, които са ти симпатични?
Някои модели на поведение вече доста износени и морални остарели в съвремието, така че малко по-малко на доста жени ще им се наложи да свикнат с новите реалности!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f86a46aa8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Като жена мога да потвърдя, че наистина се държим така както описват мъжете. Но често не знаете, че сме заети и затова ви отхвърляме. Примерно аз не съм длъжна да се обяснявам, че имам приятел просто отказвам. Много мои познати също така процедират.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cbe1e1976e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   С това "мъжа да направи първата крачка" ... то е станало като закон значи. Все мъжа да направел първата крачка. Жената само да чака.

И то идва тоя момент. След като е задължително мъжа да направи първата крачка, следователно тая първа крачка трябва да е изпипана и перфектна
(първото впечатление било най-Важно) и то става вече нещо като интервю за работа егаси...

Вместо нещата да се движат естествено. Мъжа да заговори, жената да заговори, не се харесаме първия път, дай пък втори път да се заговорим, то от един път кво толко ше разбереш??
Нема такива.

Всичко трябва да е изпипано и по конец. Имаш един единствен шанс. Не стане ли работата - Край. Game Over. В тая игра повече от един живот нямаш.
Чао.

И от там идва едно огромно нежелание да се опитвам да се боря и да продължавам да се напъвам и да се боря със срамежливостта си.

То отстрани да гледаш, ще видиш и научиш 5 пъти повече за жените, отколкото да се навираш и да се излагаш пред тях, опитвайки се да им се харесаш и да им направиш впечатление.

Тва с впечатленията ми звучи като театър. Важно е да излъжеш. Но не и да бъдеш истински. Щото нали целта е да се харесаш??
:D

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5570fdef2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Мъж на 22 съм и веднага отговарям на въпроса ти. Съвременната млада жена има интерес само и единствено да е желана и да и се обръща внимание от ''обикновените'' мъже, а връзка иска само с чичко паричко. Особено моите връснички колко са меркантилни
...главата ще ти падне какво съм чувал да си говорят помежду си. Ако пък да кажем някой мъж ви заговори, вие или не му обръщате внимание, или си говорите с него малко, пита ви да излезнете на среща вие си намирате някакво глупаво оправдание, или приемате и след това си измисляте оправдание. Има и друг вид жени, които нарочно искат да манипулират мъжа, чрез социалните мрежи, като от сорта на късни отговори по чата ( не, не си толкова заета, че за 20 секунди да напишеш ''не мога да ти пиша, заета съм'') и едва ли не искате да ни накарате нон-стоп да си мислим за вас. А истината е, че всеки уважаващ себе си мъж, види ли дори индикация за подобно поведение, въобще не се занимава, ми си отива на про*титутка (примерно), понеже тя единствено знае какво иска и си го признава (пари). Та в тази връзка...понеже вече почти всички жени са така, ние не си губим времето с вас, а го влагаме в нас :) развиваме се умствено, физически и финансово...и си казваме ''любовта ще дойде'' или нещо от сорта...пък вие играйте игрички. :) Надявам се, че съм бил полезен. ПС - не мразя жените и нямам нищо лично към нежния пол.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7503e384d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   15, не е нужно да казваш точно "аз имам приятел", но можеш да кажеш, каквото и да е като вмъкнеш "приятелят" ми.
А дами да заговорят мъже изобщо не е "забранено". Стига да им работи фантазията. В крайна сметка проговарянето на непознат изобщо не означава сваляне. Жена на жена, мъж на мъж нали няма проблеми да каже нещо ... Задържането, продължаването на разговора и насочването му в определена посока, вече изисква умствен багаж ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8169ee5157
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Понеже се разрасна дискусия как се държат хората при случайни запознанства, според мен отношението трябва да е доброжелателно, но ако няма симпатии да е откровено. При нежелание за нови запознанства (например имам мъж в живота си или ако не съм във връзка, просто човекът не ми е допаднал визуално или като излъчване - това се преценява подсъзнателно за секунди), просто любезно и мило благодаря за поканата или вниманието, но обеснявам, че нямам интерес към нови запознанства. Все пак човекът е проявил смелост и инициатива и аз ако нямам, някоя следваща жена може да е свободна или да има симпатии. Ако продължи с разпита и да настоява, казвам причината - във сериозна връзка съм и съм щастлива с човека до мен и уважавам избора си или пък не чувствам симпатии на първично ниво. Иначе авторке, ако искаш нови запознанства на улицата трябва да се усмихваш повече на мъжете, да задържаш погледи и да предразполагаш към разговор. Повечето са плашливи и неуверени и приемат отказите едва ли не като унижение, а то не е така. Масово хората в България имат някакъв проблем да отказват или да им е отказвано. А това са неща от живота и нищо фатално няма, нито са повод да се чувстваме крайно зле. Неприемането на отказите е на дълбоко народопсихологично ниво и ще оспамим темата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 315425a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Аз съм мъж на 30 от София.

Аз не мисля че мъжете ги е страх от отказ или защото жените са постоянно обвързани и не можеш да свариш някоя без гадже.

Просто върху мъжа пада финансовата отгворност за 2 мата.Ако един мъж след като си плати разходите за месеца и му останат 500 лв който са само за харчене това са 5 до 7 излизания за месеца. А какво ще правят през другото време ? Бедните мъже си го знаят това и за това не се и пробват.Те не могат да разхвърлят пари насам натам и ако стане стане.

Аз не се притиснявам за пари, но пък и тук идва другата страна на монета- на мен не ми се налага. Ако имаш пари те просто сами те заговарят, казва ти нещо от сорта добави ме в фб, даже много често сама ми казва дай си телефона и влез в фб и сама се добавя и казва нещо пиши ми да се разберем да излезем и тн. Реално това много варира но горе долу - заговаря те, лафите си между 2-3 до 10 мин и ти казва да я дабавиш в фб или ти иска телефона да се добави сама.

Даже и в тиндер примерно пиша си с някоя мацка 3-4 дни примерно и тя ми вика - Абе ти няма ли да ме поканиш да излезем вече. Или пък много рядко но има такива който и в същият ден ти викат да се видите в който сте се мачнали.

С общи приятели е същото- добавя те почва да ти пише, ако не я поканиш даже сама ще се покани. Пробвал съм даже да излезем и да не се пробвам да я целуна за да видя какво ще стане- Ами сама ми се хвърли на връта.

НО трябва да имаш доста пари за харчене и да го показваш- Примерно на мен телефона ми е за 3 к, колата за 100к, гардероба ми (дрехите) са за към 20 к предимно италианска мода (костюми най вече), къщата изобщо няма да казвам, 2 апартамента, 3 малки магазина под наем както и 2 та апартамента. Снимки от различни места в фб и инстаграм качвам постоянно -ресторанти, концерти, яхти,барове и дискотеки, хотели и тн.

Казвам ви го това не да се хваля в анонимен сайт а понеже само това работи в днешно време. Не идвам от пари, всичко аз съм си изкарал. Играл съм го мача с това да си търся свестно момиче и заедно да градим, но се оказа че съм се родил с поне 1 век закъснение.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 94cb964e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това за заговарянето от страна на жени във FB, за което писа номер 20, е точно така. Моят профил там е създаден основно с цел да рекламирам дейността си и отвреме-навреме по някоя и друга жена решава да ми пише там с цел да се пробва. Вчера отново се случи една около 20-годишна да стори същото. След подобно заговаряне от страна на жена ми се е случвало и да стигнем до леглото, така че определено е доста по-лесно, ако имаш качени определен тип снимки със скъпи коли или показващи висок стандарт на живот и няма нужда пръв да заговаряш жените. Просто се отдаваш на хобитата си, работиш, живееш си живота и ако някоя жена се свърже с теб, избираш дали и как да ѝ отвърнеш и после всичко зависи и от двамата какво би се случило нататък. Но пък има и тази уловка, че повечето пъти такива жени те заговарят точно заради това, което са видели на снимките и целта им е да "търсят сигурност", както жените обичат да наричат мъжките пари и предоставяните от тях условия на живот.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4cbefa5292
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Към 20 мога само да ти пожелая як Кур и много пачки и дълги години да мелиш нашенските курви и накрая щастлива сватба с умна, добра и заможна съпруга, когато приключиш и се наситиш на рибата в морето от посредственост!

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 9cb23b5fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Съгласен съм с N9, жените са свикнали да ги гледат мъже и да им се вдига самочувствието до небето и в момента в който види, че нея зяпаш, като невиждал жена до сега, вече и ставаш интересен...

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 7b504a256c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Гледам че темата е стара и авторката едва ли ще я прочете.
Но ми се вижда много неточно написаното.
"Като съм в чужбина нямам този проблем, мъжете там не са стеснителни и ме заговарят, но тук в България - българския мъж явно се притеснява... "
Не знам в коя чужбина заговарят непознати жени. Навярно само в италия. Аз живея в швейцаря и тук непознати не си говорят. Заговаряне на случайни мъже и жени става само ако имаш да питаш нещо и те любезно те опътват ако могат. Връзките най- често стават чрез приятелски кръгове доколкото знам, а сега може би и чрез дейтинг платформите. Подобно е положението и в германия и австрия.
В България хората общуват много повече. Винаги ми е правило впечатление (а също и на швейцарците които съм водил) лекотата с която можеш да завържеш разговор в Бг.
А иначе при заговаряне на жени всеки се притеснява. Най- вече понеже самите жени не искат да бъдат заговаряни. Много жени ми са се оплаквали от досадници които се мъчат да ги заговарят. И аз нямам мотивация да заговарям случайни жени. Първо е безмислено, и второ- на тях това не им харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker