Не мога да спра да го харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да го харесвам
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1133 пъти
Здравейте!! На 23 съм, момиче и бих желала да споделя моята история. Като цяло съм родена в малко градче, но в 7-ми клас се преместих в София, тогава се запознах и с моята приятелка, с която бяхме заедно до края на 12-ти клас. След това завършихме, бях сама известно време, мислех, че няма да я преживея, но успях. Да се върнем по-назад, никога не съм имала привличане към момчета, не с ми били интересни, въпросното момиче беше първата ми и като гадже и като първи път, но откакто се разделихме нещата много се промениха. Започнах университет, но прекъснах, тъй като осъзнах, че не е моето нещо, реших да започна работа , хареса ми, допаднахме си с колежките и за моя радост все още продължавам да работя там, дори на по-висока позиция. Проблемът е, че преди 1 година и нещо с братовчед ми (той е на 24) и негови приятели от университета (тъй като той следва) и колеги започнахме да излизаме и си направихме компания, всичко беше окей докато не започнах да имам симпатии към едно от момчетата, в началото си мислех, че просто ме кефи и си въобразявам, но колкото повече време минаваше, толкова повече осъзнавах, че не е така..И почнах да имам чувства към него, като се напивахме всеки път се натискахме,но дотам, нито секс, нито нищо, казах си, че нещо не е наред и нещо ми става, аз дори не си падам по момчета, не знаех какво изобщо правя.... Той постоянно се забиваше с някакви момичета от компанията и като излезнехме на бар или дискотека и аз всеки път сдухвах, ревала съм и какво ли не, но нищо. Споделих на братовчед ми и той му каза, при което умрях от срам, защото той е казал, че съм била готина, но нищо повече и така няколко пъти нещата се повтарят, натискаме се, целуваме се и дотам, никакво развитие, искам го, не мога да спра да го харесвам, а той се гаври с мен, не знам какво да правя, омръзна ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2bebcb8e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не е ясно точно какво му харесваш обаче. Някои жени направо си умирате да гоните мъже които се гаврят с вас. А тези които се държат добре са ви скучни, търсите някаква драма винаги. Започни да уважаваш и цениш себе си, и сама ще усетиш колко не си струва въпросния господин. Или пък продължавай да се самонавиваш - ти си знаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a46a7d04ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От написаното не виждам с какво толкова е специален въпросния, че да го харесваш, според мен по-скоро ти е обърнал повече внимание и си почнала да имаш някакви симпатии, но ако наистина не си струва въпросното момче и не прави нищо по въпроса да сте заедно, най - вероятно наистина не иска или иска да си му поредната бройка, както е модерно в в днешно време. Помисли си какво правиш, за да не съжаляваш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 807eef3f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке, това дето описваш в последните изречения е всяка втора връзка. Намери си момче, с което ще прогресирате в това отношение, защото с този няма да пробиете особено. Дори е странно, че се е целувал с теб. Вероятно е латентен гей.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a46a7d04ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не, че не можеш, а не искаш, всичко ти е в главата, просто трябва да се осъзнаеш малко. Не си струва това момче.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a46a7d04ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ти трябва тоя, няма смисъл да се тормозиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker