Краят на връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Краят на връзката
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1433 пъти
Здравейте! Бих желала да споделя историята си тук и да получа мнение, подкрепа и съвет, макар и виртуално. Имам нужда да говоря. На 24 години съм. Имах връзка, която продължи 2 години с момче (година по-голямо от мен). Преди седмица се разделихме по много неприятен начин и сега минавам през всички всевъзможни фази- гняв, носталгия, депресивност, страх какво ме чака занапред. Връзката беше изпълнена както с хубави, така и с не толкова хубави моменти. Основната причина за всички скандали беше алкохолът, въпреки, че далеч не беше само това. Момчето с което бях, беше пристрастено към пиенето, а в началото на връзката ни не беше така. Опитвала съм се да го накарам да ми сподели, защо прекалява така, защото обича да пие или лекува някаква мъка с това...След всяко прекаляване с алкохол, аз бях потърпевша. Ставаше агресивен и изливаше яростта си срещу мен, не физически слава на Бога никога не ме е удрял, но психически! На следващия ден винаги следваха извинения и прошка от моя страна. Докато не се случи така, че вече не можех да остана там. Заживяхме заедно и свикнах адски много с него. За това сега ми е доста трудно..отново съм вкъщи, с нашите съм. Не че има лошо в това,нж сякаш съм се върнала назад във времето. Сякаш не съм постигнала успех и ми е доста кофти. Имахме уговорена почивка, взехме си отпуск от работа, багажът за морето беше приготвен, но незнайно защо той реши,че вечерта преди да тръгнем за морето, ще излезе да пие с приятели. Прибра се късно, вдигна скандал, че не съм си вдигала телефона, за да отключа вратата ( той излезе без ключовете си), а аз съм била в банята и не съм чула телефона. Беше свиреп, озлобен към мен, а аз наивно си мислех,че ще се прибере и ще си лягаме, защото на сутринта трябваше да пътуваме. Стресирах се много от виковете и поведението му и докато беше излязъл от стаята събрах всичко мое и излязох. Той беше навън до колата ми, видя,че тръгвам и не ме пускаше да си ходя, беше доста страшно и гадно. Просто силите ми не издържаха, понеже и преди сме имали скандали, породени от голямото количество алкохол.. В крайна сметка си тръгнах и насреща за мен бяха моите родители,моите ангели. Те ме успокоиха и ми казаха,че съм взела правилния избор. Той ме търси всеки ден сега,казва,че не пие вече, но кажете как да му дам шанс?.. В онази нощ не можех да повярвям, че това е човекът с когото съм била 2 години и ми говори и се държи така с мен. Много ми е тежко, дано времето ме излекува по - бързо. Искам да допълня и, че въпреки,че бяхме 2 години заедно и го обичах, все нещо ме човъркаше отвътре, че това не е моят човек и че ще си страдам и ако се оженим. Дано скоро да се съвзема ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 26cd697eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Браво за смелостта и куража ти да си тръгнеш, след като си видяла че промяна няма! Няма нищо лошо в това да си опитала да изградиш връзка, да си подкрепяла, прощавала и т.н. и да си тръгнеш след като не се е получило. Няма как да не ти е тежко сега, поне родителите ти са до теб! Млада си още, натрупала си опит, дай си време да преживееш случилото си и нещата ще се наредят скоро отново. :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 05461501ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Горе главата,ще се съвземеш и още как,само не се връщай защото всичко ще се повтаря и повтаря Стискам ти палци да си намериш по свестен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7802795be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   След раздяла има период в който положителните спомени надделяват, игра на мозъка е. Не се поддавай! Той няма да спре дс пие, няма да промени и същината си! Само ще лъже по-добре докато (ако) успее дс те върне.
Ще го преживееш! Плачи си когато ти се плаче, излизай си с приятели, отделяй време за приятни моменти, хобита.
След няма и месец сама ще се потупаш по рамото за това, че си се отървала навреме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 47332fca60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За човек, който прекалява с алкохола не си струва да съжаляваш. Това е порок, който трудно се регулира. Радвай се, че си си тръгнала навреме. Можеш единствено да се гневиш колко време си го търпяла, но не и, че си си тръгнала. Това е правилното решение!
Не бих търпяла мъж, който употребява алкохол и ден! Дори и такъв, който всяка вечер пие по чаша вино или се налива с бира или малки количества твърд алкохол.
Животът е пред теб! Ще си намериш по-стойностен мъж!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9f0a0861a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Даже и за малко да спре или намали алкохолът, такъв му е характерът и с времето проблемите с пиенето, респективно и твоите проблеми ще се задълбочат значително.Вече си видяла какъв е, не мисли, че ще се промени.Родителите го знаят и затова са ти казали, че си взела правилното решение.Интуицията, колкото и наивно да звучи не лъже.На 24 имаш още време и ще имаш още любови.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2c0226ac84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Раздялаха е била правилният избор. Така че браво! А сега първо си изживей мъката с всичките ѝ фази. Остави се да те завладеят и да ги чувстваш. После направи нещо ново, стисни зъби и горе главата. Дай време на времето. То си знае работата. А от теб зависи да го използваш правилно, за да наредиш добре живота си оттук-нататък. Успех!
Ж33

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker