Прав ли съм в решението си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прав ли съм в решението си?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3742 пъти
Здравейте, (усмивка)
Имам нужда от помощ, мнение, опасявам се да не би прекалената ми самоувереност да ми попречи на правилната преценка.

На 34 години съм. От 5 години имам връзка с прекрасна жена. От 3 живеем заедно. Не са липсвали връзки в живота ми, напротив влюбчив съм търся хармонията и винаги намирам. Смятам че проблема на хората, които не намират половинките си, е мързела им. Просто не търсят както и където трябва. Смятам, че хората се променят, дори и в един момент (може да са години) да сте в перфектната хармония с всичките магий и чудеса идва момент в които жената или мъжа до теб сякаш изгубва усещането си за важните сигнали. Промяната е чудесно нещо, обаче опасно е ако не се следвате. Рано или късно се натрупва разлика и оставяте малките неща, именно тези които са ви карали да сте щаслив и специялен за някой да си отидят. Понеже все така става аз много внимавам за себе си да подържам всичко това, което жената до мене обича и радва ,както и да следа новото. Уви филма се повтаря. Аз съм се събрал и влюбил в теб, зарди това което си, заради това което ми даваш като присъствие и усещане, а не заради това което Ще станеш, или това което ЩЕ лъжеш че си. Влюбен съм в лекото търсене на допир, търсещия поглед когато сте сред много хора и не си усетил присъствието и дълго време, а не в това че съм ти даденост защото си усетила че си обикната.

Проблема ми е следния. Приятелката ми ме прави (правеше) много щастлив, прекрасен човек е. Но излезна с друг. Хъм звучи адски тъпо. Прекасно беше всичко. Живота ни е много динамичен. Като по филмите, разнообразие колкото искаш нови хора и движение колкото искаш, контакти с много хора всеки ден. Тя беше първата, която не промени нищо в всеотдайността си към мен константна от самото начало. Нося я на ръце. Преди месеци я попитах какво е това за което мечтае, направих го между другото докато бяхме с компания, наблюдавах я, беше естествена отговори веднага „дете”. Нищо не казах, но имах в себе си знанието за силата че аз мога да сбъдна желанията и. Не мина дълго и прецених ситуацията, казах ви че се старая да са щастливи хората около мен, това е начина да се оценя, моето лично щастите.
Започнахме. Лекото и разочарование всеки месец ми правеше адски кеф, усещах че го иска и чака да стане. Супер майка си предтавях. Дете с много любов. И преди два дни. Фрас!

В началото на връзката ни имаше моменти на разминавания и то най вече по отношение на това нормално ли е да флиртуваш с мъжете при положение че си си намерила вече каквото търсиш. Направи го още няколко пъти беше предупредена, сякаш престана. Жената трябва да пази честа на мъжа си, това го прави мъж. Та напасвахме се. Навика да си доставя удоволствие, че може всеки да побърка сякаш бе преборен. Много ме ревнуваше, уважавах го, силен страничен ефект на любовта, лекува се с доверие, градях го. Имам приятели и много познати в града обадиха ми се, че са я видяли с друг в заведение. Беше мои познат, казах му че се е объркал. Е да ама колата ми се разпознава лесно друг ми каза че ме е видял еди къде си....... и от там не закъсняха и всички тия жени, акули дето само се оглеждат са преспективи. Едната я цитирам „абе не те видях онази вечер само жена...” и ме гледа в очите как ще кървясам. Тогава не бях в града.

Помолих за обяснение. Излъга ме. Казах и че знае че мога да проверя всичко да не ме унижава да ми разкаже. Не. Набавиха ми камерите от вечерта.... ужас ...тя беше. Не се натискаха не се докосваха, но прекараха цялата вечер заедно разговор говорене на ухо... абе болка. Може да са в началото.

Сега имам заплаха за самубийство.... сополи и неадекватни обяснения, много болка и страшна инерция от прекрасна любов и радост. Въпроса е.......

Да ползвам ли и инерцията и да мина през това.....
толкова съм пич че няма да ми пострада толкова достойнството, а пък и ужасно съм (бях) щастлив с нея.
Целувах я докато спи. Когато се движи около мене все едно ме гали някой право в сърцето. Или да направя така както ми подсказва сърцето, че това винаги ще се повтаря, рано или късно. А същото с дете?? Свикнала е да е обект на внимание от мъже. Боже та ние правехме деца...... би трябвало да съм сбъдвал мечтите и в този момент. Тоя какво и дава?? И оше по лошо. Проучих го ...едва ли се е докоснала с него, пълна нула е момчето от хората които забравяш, че си ги срещнал. Май е гей (иска ми се.. хихи)
Тя му плати сметката.

Разделих се с нея, много ме боли, не знам защо го направи това, знам че е прекрасен човек, ама човек...... бих я искал като приятел.... харизматична е. Всяка компания я обиква моментално. Сам махнах от себе си най важната част – душата ми (половината беше неината). Правил съм я да плаче от радост.... нямам обяснение. Но май все пак жениете сте си К......ВИ. След като смятате, вие жените, че любовта е до време и не може да е като в началото, което е пълна глупост, тогава ще търся пък и нека да имам само начала (усмивка).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52460517a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   За някои неща, които касаят общуването с жени е интересно да са види и гледната точка на жена. От твоята история някои нюанси не са ми ясни. Не разбирам дали става въпрос за изневяра по принцип. Ако в общуването нямате проблеми, ако контактувате без лъжи и тайни, ако сте спонтанни, искрени и истински не би следвало да има проблем. Донякъде лъжата, че е била някъде си е свързана с това, че не знае как ще приемеш ти това и страх да не те загуби, да не загуби доверието ти е да не престанеш да й вярваш.

По принцип мисля, че всеки от партньорите трябва да има донякъде личната свобода и не е необходимо да дава отчет за всяко свое действие- Основното е взаимното доверие и уважение. Разбира се трябва да има взаимно съобразяване и общ живот, общ път, контакти, касаещи двамата като партньори с общи приятели, но все пак всеки трябва да има правото на едно малко пространство, което си е негово - мисли, обкръжение, хоби, интереси, приятелски кръг и поне малко самостоятелност.

Това притискане за самопризнание, тези обяснени къде излиза, защо излиза, с кого разговаря, за какво разговарят ми прилича малко на вменяване на вина. Все пак това момиче е човешко същество и има свобода на волята. Не те е предала, не те е компрометирала, не ти е изневерила, не е направила нещо, от което ти да се срамуваш, че я познава А може би не я познаваш достатъчно, не я разбираш, не подозираш за нейните проблеми. Може би тя има нужда от разговор и среща с приятели. Това не е изневяра. Може този човек да се нуждае от нейната помощ и т.н. Не знам точно кака стоят нещата нито познавам вас двамата като хора. По тази причина мога да дам мнението си като хипотеза.

Но ако ти обичаш тази жена, ако наистина тя е нещо специално за теб просто е тъпо подобна дреболия да застане помежду ви. Разбира се аз лично мразя лъжата във всичките й варианти. Ако тя се е опитала да те излъже без умисъл - то вероятно е свързано със страха да не те загуби. Донякъде причината е и в теб, че не се опитваш да я предразположиш към откровеност. Вероятно не я разбираш и си малко егоист.

Но ти познаваш себе си и партньорката си, така че ти най-добре би могъл да вземеш правилното решение. Аз мога да ти кажа само, че ДА ОБИЧАШ ЗНАЧИ ОЩЕ ДА РАЗБИРАШ И ДА МОЖЕШ ДА ПРОСТИШ.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c7bfc0118a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако питаш мен отиди на психиатър и не се сърди, че ти го казвам!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c7bfc0118a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По-скоро грешката ти е, че си и угаждал на всичко и, ако още веднъж ме наречеш курва никога повече няма да ти давам съвети нещастникооо!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 442cdb5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: за 1 - Кажи ми ти дали е било наистина изневяра? И ако спиш с някой или само много искаш, а не го направиш не е ли едно и също? А ако само сте се гушкали, къде е границата моля? Изневярата е първо и само в душата, останалото са последствия. По добре следвай желанията си. А и истината е че има ли някакво особенно значение? Говорили сме че най лощия варият е да лъжеш. А позицията ни относно лъжата е била категорична. Казвала ми е "ако те хвана да ме лъжеш .......". Освен това ме познава много добре.

Как може да те е страх да кажеш истината за да не загубиш някой, а три дни по рано без страх да прави това от което със сигурност ме губи. Не мога да си обясня мотива и за излизане, а и тя не ми помага. ...току що пак я попитах...
Казва ми незнам може би исках внимание. Ок това го уважавам ( макар че има достатъчно от мен ) и питам, какъв вид внимание не ти давам аз, а го потърси в него. Отговора ме смаза.

"Даваш ми всичко, но е друго като е от друг човек."

Е питам аз това си е съвсем откровенно признание само един не ми стига. Истината е че и друг път е имало разни такива малки симптоми да обича внимание. Един път смятам че е курвенско, а втори път търпя страшни глупави скандали от нея на база ревност включително от възрасни жени бизнес партьори. Вечерта преди да излезне с него е писала смс "мило старшно съм уморена изкъпах се и си лагам, обожавам те ти си в съцето ми ". Сега пак ги прегледах. 5 смс а.

Няколко пъти се е разбирало, че ме лъже за глупости, последниа път каза моля те дай ми шанс да оправя доверието даже се закле в роднина. Много ме боля. беще получила смс със странен текст посред нощ и понеже на неиня телефон получавам бизнес информация го намерих случайно. след куп лъжи се оказа, че е бивш само приятел и не знаела какво му е станало. Е само приятел преди само приятел сега аз къде съм в картинката. Знаех че не е всичко но аз не искам да знам гадости. казах и тогава моля те кажи ми всичко да започнем отначало. Оше тогава това моомче беше от групата на само приятелите. Срешаме се с много хора, казах защо не го поканиме.....играеме често игри...а тя ми каза той е смотан не става не искам.

Много ме е страх точно от предположението, че може да съм и вменил вина...казват че мога да убедя човек че е прав в нещо а после да го разубедя и пак. Имам 30 човека персонал все млади хора поглед над всички аспекти на даден проблем и разбиране са ми необходими всеки ден. Подробен съм, също и тя. Смятам че манипулиране на мнението възможно само при слабо аргументирани хора, тя е мой тип изключително добра аргументация ясна представа какво иска и какво не, голяма доза самочувсвие и самоуважение. Всичко ми е толкова притиворечиво. Говорила ми е, за това колко безчестни са хората и правят това което на самите тях никога не искат някой да и мго направи. Ако е така каква е тая сила да си плюеш в лицето сам на себе си и думите си. два три дни преди това осмиваше жена, която се срещасе с две момчета и лъжеше ту единия ту другия. Много хора около нас винаги има интриги и винаги мачка жените, които правят такива циркове. Какво е това нейното? Болестно състояние.

Познавам психотерапефтка ще отидем.

А защо пишеш че "не знам за нейните проблеми или тези на това момче" а как да ги знам? Ти можеш ли да четеш мисли? А деийтвията ти не се ли определят от това което знаеш, а не от това което гадаеш. И изобщо що да се събирам с някой ако ще си имаме тайни лични кой знае какви сфери? И личната сфера не е лична и колко чужди мъже е нормално да влизат в нея? А хората не са ли си най близки за да споделят? А защо да знам за едни нейни проблеми, а за други не, как се определя границата? Сетих се когато проблемите са кои друг мъж да ти го сложи тогава е лична сфера? А също така ако в последния момент откриеш че му мирише устата и краката тогава е само приятелска среща, щото нишо не е станало. А той той е излезнал заради сините и очи с нея и никога ама никога не би и го дал??? Само са си писали тайно мейли с цитирам "общи приказки и тои и досаждал а тя 100 пъти ми казала да не я притеснява" щото телефона го плаща фирмата и има разпечатки, не че някой ще рови. И отказвала, отказвала та се навилаааа
Не си права!

Търся жена до себе си с която да мога да споделям ...такива които споделят с други посреднощ мога да имам всеки ден различни. Всичко отвякъде си гнусна схема и лъжа.

Не съм егоист, а моля те виж какъв съм цикъл приличам ли на накои дето няма да схане нечий проблем?
Да обичам, да простих и се опитвам с страшна сила да я разбера, обаче това което усещам е гнусно изнасилване и загуба на доверие!

Можеш ли да простиш изнасилване? ..а да го забравиш?
а да е от близък човек?

Мале единя ме прати на псиатър, а пък някаква се припозна и ме нарича нещастник ......кво ви става бе вие сте по зле от мене:)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52460517a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От № 1 - Разбирам, че си човек, който умее да работи с хора и се опитва да разбере човешката психика. Това за мен е достатъчно. Мога да ти кажа, че не е необходимо да ходите на психотерапевт - едва ли някой може да даде рацепта как е най-правилно да се постъпи. Ролята на психотерапевта е да помогне с осъзнаването на проблема. Решението си го взимате вие двамата. Разбирам, че проблема е осъзнат от тебе. Прав си - и аз мисля като теб. Важното е да решиш доколко значима е тази връзка за теб и искаш ли да я запазиш. Още от малка съм разбрала, че доверието се гради цял живот, а се губи за един миг. Смятам, че ако човек носи доброта в сърцето си няма да осъжда прекалено строго постъпките на другия, но има неща, към които човек би трябвало да подходи принципно. Погледни дълбоко в душата си и се опитай да си отговориш искаш ли да продължиш връзката с тази жена. Винаги ще има ЗА и ПРОТИВ. Кое ще надделее - ти ще прецениш.
Оставам с впечатлението, че твоята партньорка не се занимава с трудова ангажираност - т.е не работи и вероятно разполага с много свободно време. Това е много обезпокоително. Твърде вероятно е да измисли още куп глупости, но така живота е по- интересен нали?
Не забравяй все пак - тя е човешко същество и не бъди много строг съдия. Успех.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 14425593d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами виж сега, приятелю, няма за какво да съжаляваш, просто така ги чустваш нещата , ако всичко сте си разяснили преди това значи, че всичко е ясно тя си носи последтсвията, знаеш ли, каде ти е проблема, просто е видяла, че държиш много на нея и се е успокоила, че ти няма да и изневериш другото е театър от нейна страна за показаната ревност и е решила да се почуства желана и най-вече значима, че от нея зависи някой, че тя може да накара някои да ревнува и да бъде луд по нея. Това за свободното лично пространство и за нуждата от комуникация с други мъже е претекст. Не те взела на сериозно. Любовта, приятелю е абстрактно понятие, всеки го възприема така както на него му отърва, важното е ти как ги чустваш нещата. След като се двоумиш какво да правиш значи не я обичаш и единственият път е да я заебеш, ако я обичаше нямаше изобщо да размишляваш щеше да си и простил до сега. Ако обичаш някои, то ти няма да се питаш за дадения човек да ли трябва да си с него, а просто ще даваш всичко да е до теб, така ги чуствам нещата аз, простете ми ако съм засегнал някой, не е лично и нядавам се номер 3 да не е к..ва щом се засяга така.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 442cdb5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: към 1 и 6....съгласен съм с вас. Но вие двамата сте точно двата дявола:)

Към 1: Изненадан съм от себе си, държа на връзката повече от колкото съм очаквал. Прекрасно пишеш, ако не я съдя, смяташ че това ще е признак на доброто? Ако е така, ще го направя, искам го, отвътре ми идва. Дано не е символ на глупостта ми. Друг да гледа детето ми ще ме побърка. Да не говоря че ми се къса сърцето като я гледам колко и е зле, дори и да е тятър от нейна страна, отвръщам очи, едвам се правя на мъж:) Ще те изненадам.

Работи по цял ден дори и събота и неделя понякога. Работиме заедно, управлява голяма част от ежендевните задължения и необнодимости. Добра е. Част от възхижтението ми към нея е и в подхода и към работата. Не е перфектна, но кой е обаче е? Работата с нея е все едно постоянно си бръкнал в контакта:) Аз съм същия.
Не само не искам да съм строг с нея, не искам и да я съдя. Мисля че единствено се опитвам да разбера зашо, може би за да спася егото си.......и не е вярно, че ако обичаш няма его. Умерено, но хич без него си мишка.

Към 6: Нямаш представа колко си прав. Говорихме, каза ми " Как се успах само ...толкова знаех, че те радвам, че бях сигурна, че ще те убедя да ми простиш лъжата" щото друго нямало. Само дето не знам какво точно да простя. Мисля че ако цикля в себе си достатъчно време ще разбера. Ако не ме е взела на сериозно, защо ме натискаше така за деца? И тях ли не взима на сериозно? Разбира се че любовта е абстрактна, ама нали за тва се събрахме, че са едни абстракцийте:)

Колега истаната е че давам всичко да е до мен.......мисля че блъфирам...утре ако ми каже "абе майната ти не ставаш кво ти се напъвам" ще се насера:) Ей тва и пред себе си не искам да си го призная:)
Ако я "заеба", както казваш ще се прееба, важен е човека за мен, много ми е в сърцето.
Всъщност не ме притеснява за егото ми, че съм палячо в очите на този или онзи, ще ги смачкам с аргументи не ми пука за никой, тя

Е много по напред в приоритетите ми. Пука ми как ще го приеме тя?
Дали няма да ми паднат акцийте там при нея?
„Послъгах няколко пъти ....и все се оправям”. Ще стане както го е пресмятала. „толкова се допълване ще се оправим” не че не е истина?
Май е по добър играч от мен?? Да направя ли крачка назад?
Помагате мерси ви!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 442cdb5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Абе не .....ако ми каже "абе майната ти не ставаш кво ти се напъвам" няма да се насера.... ще се разделиме. Кой както се чувства в края на краищата.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 223b54aeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Олееее, не ми издържаха нервите да прочета всичките коментари... Млади момко, не търси съвет и похвала от хората, нали не очакваш да ти каже някой: Браво, точно така е трябвало да се постъпи, както се казва докато не ти стигне до главата, няма как да измислиш отговора. Въпросът е ти как се чувстваш? Фактът, че една жена те е наранила, не означава, че друга няма да те излекува. Може би сега е моментът да поживееш спокойно за известен период... да имаш време да помислиш и да прецениш нещата за себе си, да се отдадеш на мечтани занимания.
Н.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52460517a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №1 до автора Радвам се, че си намерил решението. Това е живота - пътя не е лесен, но всички вървим понякога по утъпкани пътеки, понякога сами правим пътеките.
Няма идеални хора. А случката е урок като за Тебе, така и за Нея. Ако пътя ви е съвместен - ще намерите изход. Ако се разминавате - няма начин да не се споразумеете всеки да тръгне по своя си път. За сега гледате в една посока- лошо няма. Всеки има право на избор и това е част от хубавото в живота. Бъди в хармония и следвай това, което ти диктува сърцето.

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 14425593d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 6: Виж аз така ги чуствам нещата и така смятам че е правилно, но ти си решавай след като толкова мн се плашиш "да не се насереш" когато я изгубиш, то тогава я хващай здраво дето се вика награбвай я, което означава да и простиш, но ще ти кажа нещо мн важно, само господ може да прощава истински, ние хората неможем, това ще те боде всеки път като се сетиш, че веднъж те е предала. В това не съм сигурен 100 процента, ами 1100, особенно с твоето его.

Знам го от личен опит, двама мои приятели попаднаха в твоята позиция и простиха, защото "истинските мъже прощавали", така ми казаха наивниците и кво стана, мина 1 година, от както бяха заедно и се ожениха за момичетата, които "страшно мн "държат на тях", защото са им простили.

Веднъж единия ми каза "ох, от както се роди малката, тази взе да прави същите номера" т.е. почуствала се е пак сигурна видяла, че той си е пак същия наивник, който я обича мн, ама сега той, тъпака зависи от нея, защото "обичливата" съпруга има мн силен коз вече пред него - детето. Сам разбираш, че детето е всичко за него и сега, когато реши вече да има достойнство, тя съсем спокойно ще му кажи ами взимам си детето и ти миличак, ще духаш супата. Такаче, ще ти кажа, че това за детето е най-голямата мануполация, която не си я разбрал, явно си наивен мн, ти си материлано осигурен имаш възможност спокойно да си баща на детето и, тя е преценила мн добре, че ти си най-достойния за баща, но до тогава иска да си поживее да си начеше к.рвенското его (да не се засегне и сега номер 3), да бъде желана, да бъде значима, да види, че я харесват и, че по нея са луди други, няма да ти изреждам всичките причини, защото ги знаеш.

Приятелю , жените са меркантилни същества , когато дават нещо насреща , те не искат само едно нещо, ами мн други неща, а и искат и да върви е тяхната воля. Аз , затова им се възхищавам и ги обичам мн , защото не осъзнато понякога искат да те преебат, евала им правя просто им се радвам и ги обичам всичките , защото цял живот определят правилата, понякога дори и с една усмивка или с тъжен поглед , а разбираш , че ние мъжете сме такива наивници и никога него разбираме това. Просто с предния коментар исках да ти кажа , че требва да си изградиш правила или казано по културно- принципи и когато срещнеш момичето , което истински ще държи на теб , да и ги кажеш и да знае , че когато ги наруши просто да си хваща пътя . Има мн други момичета, в БГ са 2:1 съотношението с момчетата ,като имаме предвид , че от момчетата некои са педали , то става най -малко 4:1 , а една част от другите маже пък са дърти , защото населението е застаряващо 8:1 , абе за едно нормално красиво момче сигурно се падът към 10 момичета така ,че тя да си прави сметката,затова съм толкова спокоен , боли ме онази работа , че няква дрисла ще ми предава важности. Казано е ,че това ,което лети, се кара и се чука , да се използва само за удоволтвие - простичко е нали .Този прагматизъм съм го разбрал от математиката от интеграли и темподбни неща ,за жалост математикатика променя мн мисленето , ама това е тема на друг разговор.

Ако някои съм засегнал , да ме извени, аз съм на 25 години и понякога греша. Просто им се радвай и ги обичай всичките момичета и знаи , че номерата им край нямат, но затова са толкова предизвикателни. Успех ти желая .

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 442cdb5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: към 1 и 6 - Като ви чета и се смея. Идеални сте хора.

Номер едно е жена и най верятно се занимава с психоанализа и супер ми пасва с това, което ми е на сърцето, това което ми идва отвътре. Точно така гледам на нещата чисто погледнато като чувство.
обаче номер 6 е мъж и все едно ми е в главата. Колега само ме вцепяваш, кога успя да научиш всечко това? Абсолутно си прав за всяка една дума относно типа жени които на нас биха ни харесали АБСОЛЮТНО всичко е така както го пишеш нямам какво да допълня даже без да те повторя. Обаче съгласи се, че ако го бях написал аз щеше да е друго "тоя е преебан и сега плюе насам натам".

Имах решението в мен дерзаеше ме че съвкупност от мнението на двама ви. А именнно престана да се правя на обидена пикла и ще го подкарам все едно съм го забравил, защото:
- ясно е че ме кефи тази жена по всяка струна
- ясно е че това е и заради което съм с нея и щом още ме кефи ще ползвам
- знам че винаги ще го помня и ще ме боли, ама аз помня и като си ударя 18 джантата някъде и ме боли. Това ама хич не ми пречи да умирам кеф подам газ другите спират!
- съвместния живот е взаимно удоволствие "изгода" всеки черпи щастие и кеф с две ръце. щом тече още ще взимам.
- на жените трябва да се гледа малко повече като екстра, като се развали и счупи сменям. Те сами се поставят така.
- относно гордостта или "баланса" от случилото се ще се наложи да "изравня" резултата. Най успешно е с близка приятелка, има такива ще им откъсне главата. Дори и да не спя с тях "зашо да съм обществен" лесно ще изглежда все едно съм и от там вече ще е ясно " аз излизам той също". И да стане нещо след време, дори и децата да усложняват схемата, давам цялата любов на детето, цялото търпение на майката и газ със сърцето по дуги жени. Обобщено : 6 е абсолютно прав във всяко отнощение. Газ на пързалката винаги едно на ум, но всичко погледнато от добрата му страна и най вече адски е прав, че това е част от разнообразното в живота.
Относно момичето което бих могъл да срещна и да държи на мене.

6 номер ...всички жени са момичето което държи на някой ...с допълнението ....за ОПРЕДЕЛЕН период от време. Това правило съм го доказал безброй пъти с жените на другите, сега и моята.

Брат 6 и сестра 1 помогнахте да подредя мислите. Бихме били добра компания, това което нас ни забавлява, често натоварва другите.

6 само ми кажи ти как така караш 10 години след мене и си на моя акъл? Аз да не съм живял на забавен каданс? А като знам моята скорост ти на какво гориво си?, или е от математиката, или си уцелил в серия кофти жени и си скъсил пътя на житейскя опит с много. Това е шегичка.
номер 9 факта е ясен на всеки. Въпроса е много по дълбок. Е ли така трябва да се живее живота, без доверие с едно на ум и големите очаквания да сте двама във всичко се окажат възможни само за определен период от време при определени обстоятелства.

Ели си сам и трябва да пречупваш всичко само през себе си дории в най-щастливите ти моменти за да си готов за шамара, ако го има после. Не че голям шамар е било при мене, ама бях от тези дето казват " ако влагаш достатъчно в една връзка тя ще дава плодове вечно".

А с едно изречение и без аргумент не ства да дадеш мнение, така че да четеш, ако участваш ще ти се налага.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52460517a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нямаше да споделям мнението си, но не се въздържах поради една единствена причина. Иска ми се да вярвам, че поне 50 % не мислят като автора и като № 6.

Към автора - Мисля, че това не е чувство. Твоето е една много крехка любов, която се опитваш да СТЪПЧЕШ. Не смееш, защото се страхуваш, че ще те заболи.
След време ще я загубиш, но с това ще изгубиш изобщо способността да обичаш.

Съвместният живот не е само "взаимно удоволствие", той е и взаимна болка и взаимна радост, и взаимно щастие . Да бъдеш щастлив, че си накарал човека до теб да се усмихне и си допринесъл за неговото щастие.

Ако гледаш на жената само като на ЕКСТРА то дано да попадаш само на подходящите, които гледат на мъжа като на екстра или като на дебитна карта.
Има жени и жени, както мъже и мъже. Бог да пази всички човешки същества от такива като вас!
"като се развали и счупи - сменям"-ТОВА Е ОБИДА ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ.

Дори към една кукла Барби има по- уважително отношение и признавам ТОВА Е НАЙ-ИЗРОДСКОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖЕНАТА, КОЕТО СРЕЩАМ.

За това сме толкова калпави като нация. Нищо не става от нас като хора и като народ ако така мислят всички.
Що за поколение ще създадете, що за деца ще възпитате?
Може би по-големи изроди от вас, които няма да уважават хората и няма да зачитат човешката свобода и достойнство.
И докъде ще стигнете като си правите напук?
"Ще изравните резултата" И с кого? - " с близката приятелка"

Е га ти и сапунения сериал "ДЪРЗОСТ И ПРОСТОТА"
А как ще срещнеш момичето, което държи на теб, след като ти не държиш на никое момиче?

Уважавай, за да те уважават!
О, да - забравих - ти си Богопомазан. Тебе всички те харесват и може да имаш всяка жена, която си пожелаеш, ти само си избираш и когато решиш - сменяш.
ДА ТИ ИМАМ РАЗНООБРАЗИЕТО!
Жал ми е за вас хора.
НЕ ИСКАМ ДА ВИ СРЕЩАМ НА ПЪТЯ СИ НИКОГААА!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 14425593d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Kъм номер 13 от номер 6 . мн ми е интересно с какво толкова се възмощаваш и кажими и имали лъжа в това, което казвам, всичко е истина. истината уважаема, госпожо или гопожице , боли , знам можеби и затова сте толкова възмотена .МОМчето казва , че е уважавал мн приятелкта си , като и дал пълна свобода , чети внимателно , това означава че е прекалил с уважението към нея , че тя дори е почнала да го лъже , ама можеби ти искаш уважението да е само от една страна ,само от мъжката , а от женската да не съществува, просто е малко по горделив , от което няма, ама няма нищо лошо , напротив той е принципен, след като го е лъгала така, тя ще продължава да го лъже, в което аз лично не съм съгласен. Незнам къде ви е проблема. МОжеби търсите мъже ,които да са пълни путювци , зада си правите с тях каквото си искате ли ?

Aми аз се съмнявам , че ще идете точно при такъв тип мъже , абе как става така, че точно такива като вас ,които мн тарсят уважението винаги се натресват на мъже ,които ги малтретират отнасят се грубо с тях ,а те мило и драго дават да са с него, просто това от ваша страна е лицемерие. ама тези номера вече не минават. мразите курварите , мразите женкарите , а винаги си избирате точно такива мъже , напълно съм съгласен с това , че има и жени и жени като мъже и мъже , но трябва да има общуване между тях и да не се стига до лъгане това имам предвид , а дали е от страна на мъжа или жената , според мен няма никакво значение , но вие можеби искате лицемерие ,лъжи, изневери и какви ли не такива изпалнения, можеби така възприемате уважението , е ако е това за вас уважението, за мен не е и не заради нас даржавата е на това положение , а заради такива като вас ,които търсят "уважението" по чуждите легла и спални и разбивате семейства , за да търсите , физическо уважение нали ,или си въртите по някоя интрига и настроивате един срещо друг хората , уважението е взаимно доверие откровеност от страна на мъжа и от жената. и когато има някакво връска между момиче и момче ,требва да си кажат , кое би ги наранило най-мн и кое не им прави впечетление , за да не се стига до разочарование и от двети страни , и когато нещо куца или не върви, да седнат и да си поговорят и да уточнят какъв е проблема и можели той да се оправи или не и ако неможе просто да се разделят, зада няма угорчени. кво лошо има в това?

ТОва е така както за жени ,така и за мъже, даже му казах на автора,да ги обича всичките ,да им се радва, да си ги глези , а не да се затваря и да се разочарова и да си кажи най-феминистичната реплика "всички жени са К.рви" , а за жените " Всички мъже са прасета" , защото всеки човек е различен и към всеки човек се подхожда по различен начин, и когато мисли ,че всяко едно момиче ще го нарани ,той ще направи всичко възможно да я изпревари , а момичето да не го заслужала , това имам предвид , и ако не искате да срещнете такива като нас, ами ходете в некои ислямските държави ,зада ви показват техното уважение към жените просто за вас ще е най-добре да ядете бой всеки ден ,да ви блъскат ,като животно, бащата и братята на мъжа и да имате по 10 деца.

Aз пък се надявам никога , да не срещам такива като вас, защото ми е писнало от изтъркани изрази ,че всички сме равни или дара бара ,кой ти е казал ,че не сме равни. много ясно ,че не трябва жените да се възприемат като вещи и като лети джанти 18 цола 195/65, ама кво ти се обяснявам пък. ти сигурно имаш некви предрасъдаци и всички са ти виновни или пък некои ти е сложил яко рога, за което аз нямам никаква вина де. ПРосто аз никога не съм си патил лично от тези неща . така ги чуствам нещата , казах простете ми ако някои засегна, все пак съм на 25 и може да не съм прав за някои неща ,ама вие явно искате да си го изкарате на някои. Просто съм гледал как някои хора страдат както жени ,така и мъже,от подобни глупости, и съм напълно безпрестрастен , затова можеби казвам некои истини ,които на некои хора не им се харесват , ама това си е техен проблем де ,НЕ ПРИЕМАЙТЕ ЛИЧНО КАЗАХ , И ПАК МИ ПРОСТЕТЕ, АКО НЕ СЪМ ПРАВ ЗА НЯКОИ НЕЩА .

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52460517a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към №6 Истината за всеки е различна. Аз също си имам мнение и никой няма право да ме критикува за това. Мисля, че нямам предразсъдъци и никога не съм имала подобен проблем.

Благодаря за съвета да ходя в ислямските страни, но няма да се възползвам защото не съм привърженик на исляма и не смятам за напред да го усвоявам. Без да познавам детайлно исляма бих казала, че такива като вас много се доближават до ислямските мотиви. За правата на жената от гледна точка на исляма просто няма какво да се говори - няма такива. На вас точно това ви харесва. Многоженството също. Така че за какво изобщо става въпрос?
Християнските принципи и морал са ми по-ясни. Така, че и тук няма проблем.

Не приемам лъжата и лицемерието под никаква форма.
Считам, че всичко останалото са само думи.
Истинските неща са твърде прости и лесни за разбиране. Но твърде много сюжетни линии се нахвърлят от сапунените сериали. Там има много любовни триъгълници, многоъгълници и тъпоъгълници. Е всеки да се забавлява както му се харесва. Но с ужас установявам, че някои хора започват да творят сериали в реалния живот. Толкова ли им се иска да станат кинозвезди? Ако успеят да си пласират сценария - сцената е тяхна. И най много се удивлявам като се заговори за жените по принцип и за мъжете по принцип.
Няма еднакви хора. Всеки човек си е една неповторима индивидуалност.

В случая имаше една житейска история. Това е човешко.
Но да се правят въз основа на нея генерални обобщения как е в живота е пълен абсурд.
Нека всеки да си живее живота и да постъпва според възпитанието си, според културата си, според разбиранията си, според морала си.

Автора на историята съпостави своята гледна точка с тази на всички, които изказаха мнение. Той получи удовлетворение.
Това беше и крайната цел.

Има много жени, но той избра да бъде точно с тази, която му е на сърце- хубава или лоша, лъжовна или истинска - на него му е гот с тази жена.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 442cdb5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От Автора.

Хора погледнете на разговора като цяла картина. Нама сапунени серияли, няма генерални обобщения. Имахме конкретни факти и срещу тях конкретни мисли и вариянти.
Естествено, че жените не трябва да се възприемат като джанти, и естествено, че в момент в който съм подтиснат би било полезно да расъждавам така, било то и само като противоотрова. А за тези от вас които вадите думите от контекста и цялата картинка.......няма какво да ви обяснявам, всеки е длъжен да е умен. Хората които не срещат своите половинки са тези които си пожелават никога да не ги срещнат. За мен определео всеки сам си дефинира реалността. Беше ми тежко, потърсих хора които да могат да боравят с думите, причината и следствието като понятия. Намерих ги. Помогнахте ми и сам си помогнах. Оставам с нея да видим дали собственото ми его ще ми отрови любовта и силна ли е тя и колко.
Определено смятам, а и си доказах , че с любов в сърцето си, независимо към какво джанта или жена:), имам и чувствам сила. Така е било при мен така и ще си бъде.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f1abb154f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   За автора:
Относно решението ти да останеш с тази жена, бих могла да ти кажа много простичко и единствено, че: "роденият да пълзи, не може да литне!" :)

Холи

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 14425593d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За номер 17: Може да литне всеки един дори и да пълзи, но нали някои требва да се прави на философ и то на дървен философ, трябва само да вземе да ес дрогира с подходящия медикамент и така ще литне из небесата, но за кратко :)))))))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3040cfbdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Разбирам те. Но пък аз съм от другата страна. Възпитана съм и вътрешно съм убедена, че щом съм с един мъж, аз трябва да съм само снего и да пазя достойнството му. Прочетох тази мисъл, че е била в твоята глава - значи правилно разбирам мъжката психика. За съжаление, мъжът с когото съм, не оцени това и също търси постоянно женски авантюри. За това съжалявам-че не е бил човекът, за когото си е заслужавало да съсредоточиш вниманието си, любовта, смисъла на живота.

Изводът е - верен ли си на неподходящия човек, след време съжаляваш. А всеки трябва бързо да прецени, доколко човек заслужава любовта му и струва ли си да влага толкова чувства в кауза пердута.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker