Хич не ми върви с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хич не ми върви с жените
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1392 пъти
На 27 съм и никога не съм имал гадже. Винаги са ме отрязвали и то яко, макар вече да не съм така срамежлив и свит, както преди време. Не съм красив, не съм и грозен, може би по средата, ръст над 180 см, спортува, но едва ли визията е причината.
По средата някъде разговора се закучва. И дотам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ce1920fede
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Значи успяваш да излезеш на срещата, но няма втора среща, защото не ви върви разговора?
1) Какви момичета подбираш - кифли или момичета, които имат интереси, занимания, работа?
2) Има ли за какво да говориш, че да ви е интересно и на двамата? Имаш ли богата обща култура?
3) Как е чувството ти за хумор? Успяваш ли да хванеш точният момент за бъзици и шеги?

Очевидно визуално им допадаш, но има върху какво още да поработиш в комуникацията си и себеприемането. Ако се чувстваш неудачник, такъв ще изглеждаш и в техните очи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 18770de6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   В държанието е проблемът. Аз съм на 32 и имам все още подобни проблеми, но се пооправих до някаква степен. Чисто визуално бих казал, че изглеждам добре. От дете тичам и плувам. Но въпреки спорта и постоянната ми активност съм си малко темерут. Започнах да се усмихвам, да гледам по-ведро на живота и да не обръщам внимание на глупости. Започнах да говоря по-ясно и да не мисля какво ще кажат другите за мен. Повярвай ми нещата не е трудно да се променят. Аз по себе си установих, че огромната част от хората са такива - мъже и жени. Имат някакви комплекси. Когато подходиш към един човек с уважение и усмивка, било то мъж или жена, сам ще успееш да му предадеш това чувство. Като ходя по разни институции и говоря спокойно и ведро на киселите лелки зад бюрата, изведнъж се променят, ако е някоя по-млада дама, дори се заглежда и и прави впечатление, че не си поредният кисел човек. Същото е и когато си решил да сваляш някоя девойка. Това държание определено прави впечатление. Казвам го просто като някакъв пример. И дано не се разбира погрешно, че ведрото държание означава да се опитваш да пускаш селташки лафчета и майтапи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a5db2eec31
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Оооо, единичке, айде стига, молим ти се! Пак авторът бил виновен, че до 27 г. никоя не го искала. Да кажеш, че е бил изцяло пасивен, но той си казва, че го "режат".

Ето, на външен вид го докарва човека според комплесираните изисквания на Ганьовка - висок, спортуващ...

Ти представяш ли си да си на 27 години и да нямаш гадже?

Значи момичетата започват да се еб@т на 12-15 г.

Ако вземем преципрочно за връстниците им момчета, то излиза, че авторът е трябвало да води полов живот от преди 12-15 години ВЕЧЕ!
Ако сложиш, че една връзка трае между няколко месеца и 2-3 години, то може да предположим, че е съвсем нормално за тези 12-15 г. да е имал едно 2 по-дълги връзки и 3 кратки. И това е някакъв минимум!

Ще попиташ защо?

Защото гледаме реципрочното на жените! НАЛИ СМЕ РАВНОПРАВНИ С ТЯХ, НАЛИ СМЕ РАВНИ И ПРОЧЕЕ ДРУГИ ФЕМИНИСТИЧНИ ПОКВАРИ???

Колко партньора е имала средностатистическата Ганьовка на 27 г.?????

Бас държа, че са повече от 5-ма мъже, каквото предположение направих за евентуалния "нормален" полов живот за автора!!!!!!!!

Т.е. на автора и на много други им липсват реални бройки, партньори, общуване с жени, ако щеш и т.н....

Мъжете и жените в съответните възрастови диапазони сме почти еднаки за БГ. Не говоря за дъртофелниците, а за младите и на средна възраст.

Сега трябва да си отговорим на въпроса с кого спи Ганка?

Ами с едни и същи - мутри, келешчета, богаташчета, наркомани и отрепки, някои застаряващи бабаитчета, крадци и синовете им, чужденци. Това е таргетът им. Масово е така.

А една сериозна бройка от българките са проститутки. Макар и не толкова явно, но може спокойно да попаднете и в приложенията за запознанство с момичета, които са там, за да изкарат някоя 100-чка за вечерта. И повярвайте, далеч не са толкова малко тези "невинни" момиченца. Ако искате, пробвайте. Снимайте се с по-як телефон на капака на някое БМВ, кожено яке, прическа и с такива снимки предложете на момичетата, с които си пишете, че им предлагате кинти. И ще се убедите, че проститутките в България обхващат диапазона от момичета на 13-14 г. и такива, които отдавна са за бракуване.

Т.е. излиза, че Ганьовка е малка к**вичка.

Авторе не се тормози. Не ти си виновен, а Ганьовката, която се продава яко. Ако си плащаш, ще имаш някоя за известно време да ти дудне и да ти къса нервите. Толкоз. За повече не се надявай тука.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b63b9f5e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Братле много задълбочаваш според мен си си навил на пръста че не ти върви и си караш на тая мантра.Един съвет,потърси някой приятел който е да кажем по-''отракан'' и излезте на двойна среща,нека той да води диалога и така ще се отпуснеш повярвай ми,ако ти е трудно в началото потърси помощ от близък,това от което имаш нужда е да се отпуснеш няколко пъти и след това дори няма да ти прави впечатление,но трябва да минеш през тази фаза иначе няма напредък,говоря ти от опит

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 00854e47e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Айде, женомразецо, спри с тия Ганки. Българките са различни. А само комплексарите и смотаняците не могат да си намерят жена и ЖЕНИТЕ разбира се са им виновни. Айде стига вече. Всеки си прави сам живота!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 92b5a48bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво значи разговора се закучва? Дай някакви подробности. Според мен ако има привличане няма как да се закучи разговора, а дори и да се закучи се намира начин да се продължи. Затова смятам, че всъщност нямате дори малко привличане с жените, с които излизаш и това е нормално. Не си плейбой-ебач че да се натискаш на всяка за секс, търсиш си момиче с което да имате естествено напасване и това е напълно окей и може да отнеме много време. Ако решиш да си плейбой-ебач си има други стратегии.

А номер 3 е с прекалено злобно мнение дори и за мен като човек, който разбира трудностите на повечето мъже. Самият аз не съм голям сваляч, знам какво е да си на сухо с години. Но виждам че и при много жени е същото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5ebe885764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Проблемът ти е в това "макар вече да не съм така срамежлив и свит, както преди време." Поздрави от 34-годишната ти версия, още свободен електрон и без никакви връзки с жени! Причината? И аз вече не съм така срамежлив и свит както преди време - от няколко години, когато загубих много близък човек и преживяната болка някак подтисна срамежливостта ми. Но това не е решение на проблема - ако преди съм бил здраво ожулена врата на кола, сега има няколко драскотини, но пак не е като нова. Иначе казано жените виждат такива като нас, усещат срамежливостта ни и погрешно я бъркат с някое от средните:

1. луд
2. някакъв извратеняк
3. кротушанка, която не може да се грижи за жена си и прочее изводи, които те оставят извън таргета им

В нашето "еволюирало" общество колкото по гласовит и агресивен си, толкова повече ти се кефят самките. Да ти напомня на животните, където се случва двама мъжки да се бият за женска? Или други животни, където мъжките имат специален зов, с който да привикат женската? Да не говорим за видовете, където мъжкият има специфична визия пак с цел да бъде забелязан от женската. Уж сме еволюирали, но заради това "уж" такива като теб ще си останем сами - просто не сме достатъчно шумни, гневни или наконтени /лъскави/, съответно ни мислят за "кофти партида".

И понеже този извод си го вадят еднолично и без да дадат време на човека отсреща, никога няма да можем да ги опровергаем, защото те не ни питат. Говорят с нас, но не е диалог, а монолог поради факта, че едната страна не слуша наистина, а само "потвърждава" това, което самата тя си мисли и няма никакъв интерес да разбере истината - по-готино е да си винаги прав.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 74c0858596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отиди на проститутка и не слушай женски съвети, които ти внушават чувство за вина. Жените се имат за по-висше звено в еволюцията и се чувстват, че мъжете са им длъжни, за това не слушай твърде много женски съвети. На такава възраст няма смисъл да стискаш - живота е кратък. Интересува се само от собствените си интереси, не се интересува от интересите на жените. И помни - В днешно време няма любов, а само интереси. Жена ми го е казвала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ce1920fede
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3, хубаво, че разчиташ на статистиката, ама тя и толкова правилни отговори дава.
Авторът не е писал от колко време опитва да има приятелка и дали е имал някога сексуални отношения. Не слагай знак за равенство между никога не съм имал приятелка и никога не съм правил секс. Не се знае и от кое населено място е и колко млади хора има. Едно е да си в София, друго е да си в село Шума.
Не нападай само жените, че търсят мутри, наркомани, бабаити и т.н. Да, има и такива момичета и то много. Но в сайта са писали и момичета на по 25 години, че и повече, които също казват, че са девствени и не са имали връзка. Тоест във всяко поколение има мъже и жени, които късно влизат във връзка и късно правят секс. За едни е защото не са имали обожатели, а за други е било техен избор и са си имали техните проблеми и страхове, които са ги отказали да пробват по-рано. Трети пък са наблегнали на работа, образование и не са били фокусирани върху връзките.

Авторе, не слушай номер 3! От споделеното от теб правя извод, че ти си търсиш приятелка, а не проститука. Когато се държиш с една жена като проститутка и очакваш тя да е такава, такова ще ти се и предлага. Най-лесното е да направиш като номер 3 и друг да ти е виновен за проблемите, друг да те е прецакал. Ако искаш някакви резултати и момиче, с което да имаш пълноценна връзка, то наистина работи върху себе си. Това, че си развиваш личността ще ти помогне и в личен, и в професионален план.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 10c6056abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено не е до външен вид, а до липса на опит. Това е основен проблем като си вече към 30. Преди това си учил, спортувал си, играл си игри, работил си, излизал си с приятели. Само жена е нямало. Изведнъж всички жени, които сваляш са 23 и имат повече опит от теб. Разликата е голяма, а те още подбират по отраканите. Бързо усещат, че си неопитен. На това казват, че не си пораснал. Съвета ми да не се излъжеш с първата, която ти върже. Цял живот няма да ти светне, колко си бил наивен и що за жена си хванал. Ориентирай се в компании на по-млади мацки или някоя с по-малко опит. И аз бях като теб на 27 без опит и едва след години виждам колко непододящ бях за жените над 20г. Винаги е добре мъжът да има достатъчно опит, за да разбира жените по-добре. Днес това е рядко ако не си по-голям с поне 5г. Знам, че жените не харесват подобни съвети, защото искат да стоим заблудени колкото може по-дълго време, но това е истина. Много млади мъже не познават жените си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aed6765259
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до 3

"Ами с едни и същи - мутри, келешчета, богаташчета, наркомани и отрепки, някои застаряващи бабаитчета, крадци и синовете им, чужденци. Това е таргетът им. Масово е така."

Много правилно си го формулирал, но отсреща се сърдят, когато им го кажеш. Нем те не са такива.

А номер 2 е прав. Бъди по-директен и не бъди лигльо. И за съжаление, хубав телефон, хубава кола, хубава прическа, хубави дрехи вдигат много акциите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0c1b1e174a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какви жени сваляш? Натокани мадами с 3000 последователи във фейса, инстаграм и порнографски снимки? Или такива, с които реално имаш шанс? Къде ги сваляш- дискотеки, барове? Как подхождаш към тях?
Смешно ми е като си пишете ръста и , че спортувате. На кого му дреме? Никоя няма да те мери с метъра, няма да ти дава щанги да вдигаш или да ти брои колко коремни преси правиш. Или да ти засича време за бягане. Спортуването е хубаво, но не е предиство. Ръстът е генетично заложен, пък и може да си на по-високи обувки. Важна е визията и как говориш. Притеснителен ли си? Мънкаш ли, червиш ли се? Ако Да, ето ти причина . Никой не обича да си говори с хора, които мълчат , или са много притеснителни. Научи за невербалната комуникация и какви трикове може да ползваш да предразположиш другия. Чиста психология. Ако искаш да впечатляваш мадами с пари, ще ти се лепне точно използвачка, и после :" Ами то всички жени са такива." Човек привлича това, което самият той излъчва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2f0e5743c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Като чета колко жени кръшкат, мисля че вместо да те режат постоянно неомъжените, можеш да си намериш и някоя омъжена на твоите години или с няколко години по-голяма, чийто мъж не си изпълнява семейните задължения, тоест взаимно ще си бъдете полезни, ще придобиеш самочувствие и опит. Обясни и как стоят нещата. Друг вариант е, ако имаш някоя жена, която ти е само приятелка или братовчедка, да ти разясни къде бъркаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker