Ужас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужас
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1384 пъти
Здравейте!
Наплашиха ме че са монтирали лицето ми върху някаква непристойна снимка. Не съм известна, обикновена съм и предполагам че е отмъщение или от злоба. Знам коя може да стои зад това. Търсих се в търсачката за снимки, нищо не излиза.Ако е истина сигурно се разпространява чрез съобщения. Усещам различно отношение и странни погледи, да не кажа шокирани. Даже майка ми се държи различно. Чувствам се отвратително, имам чувството че ще умра само като си представя какво може да е. Какво да правя? Мислех си за детектив но сигурно е скъпо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: d1b750dd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Сподели с майка си или я питай. Защото според мен си въобразяваш, че тя те гледа по различен начин, а останалите хора са като шокирани. Обясни какво са ти предали като информация, кой смяташ, че го е направил и това е. След като е монтаж, тогава какво толкова страшно и срамно има?
Говори с майка ти, за да ти падне този товар от гърба, от мислите, а не с дни да се чудиш какво става.
Ако има такава снимка - отиваш в полицията, експертизи, разбират кой е авторът и ако е унижаваща снимка, тогава ще си понесе отговорността.д

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 21f99f0ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Говори с майка си. Кажи и, че си чула подобен слух и не знаеш как да разбереш повече и евентуално да търсиш отговорниците, а и да можеш да се оплачеш в полицията. Така ако тя е видяла нещо, ще ти каже и ще знае, че е монтаж, ще можете заедно дс потърсите начин да разрешите проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 720bb94607
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Бих се разсмял искрено, ако някой недоброжелател стори същото с моя лик. Голям праз - важното е, че аз зная какъв съм и какъв не съм, както и моите най-близки приятели. Не бих се шашкал за някаква лъжа.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bd8b939651
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ами не знам къде я търся тази снимка и как. Стори ми се че ме снимат на работа в почивката, минавайки край мен но вдигнах глава в последния момент и не видях добре.
А ако я питам ще реши че се застраховам защото тя доколкото я познавам се влияе от хорски приказки. Върви обясвявай после. Ако е видяла такова нещо наистина едва ли ще ми каже. Цяла седмица имам топка в стомаха, и апетита ми изчезна.

Номер 3, ти си мъж, на теб какво да ти монтират!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f99536b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Говори с майка си и с баща си. Те да помагат. Иначе това се нарича колаж и да не ти пука какво мислят хората за теб. Важно е ти да знаеш коя си.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 63997cee7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен заради ситуацията допълнително се травмираш мислейки, че всеки те гледа осъдително сякаш знае. Ние хората щом се фокусираме върху някакъв проблем във всичко намираме връзка и обратно. Съветвам те за момент да се успокоиш, да не показваш емоции, защото е много вероятно да те лъжат и манипулират. Също така може да споделиш с майка си какво те тревожи и ако се наложи да подадете жалба. Обаче някак ми се струва този вариант за неприемлив от твоя страна в случай, че не си допуснала някаква грешка с момче. Дори и да си сгрешила ( и да си допуснала да те снимат) сподели с родителите си. Няма перфектни хора и непоправими неща

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d259f8bb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Кифлоприземител, аз също се разсмивам всеки път като чета твои коментар, много е интересно дали и в реалността си също толкова "смел" за колкото се представяш тук.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bd8b939651
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6, не съм правила никаде нищо с момче че да ме снимат, не пия и няма как по принцип да ми се случи. Просто не ме харесват, не се вписвам. От злоба може всичко да стане. Но наистина ми се стори че колежката ме снима минавайки край мен. Има и вариант просто да си измислят но знам ли...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 720bb94607
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 7, не става дума за "смелост"; повечето мъже просто нямаме навика да драматизираме излишно и да се вкарваме в някакви филми, които да ни помрачават ежедневието тип "от мухата - слон". За какво да се шашкам за нещо, което я е истина, я не!? Дори и да е истина и някой реши да разпространи мои преправени колажи някъде, какво от това!? В мнение номер 3 вече се обосновах защо считам, че такива глупости не ме засягат.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b226dbc94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вкарала си се сама в филма момиче, предполагам че щом работиш си над 18г. Тая глава дето я носиш ти е дадена да мислиш със нея, а не да си правиш домашно порно и после да ревеш по форумите че е качено в нета.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4664de467b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво се филмираш! Ако няма за какво да се притесняваш, просто недей. Животът си е твой и най-важното е да си знаеш цената, а не да се влияеш от мнението на хората! В такива ситуации игнорирането на врага действа много по-обезкуражаващо за тях, отколкото, ако тръгнеш да си го връщаш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker