Въпрос към самотните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към самотните мъже
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2521 пъти
Тази тема не се отнася за мъжете, които просто са необвързани или се чувстват самотни, и които са имали неуспехи в любовния си живот, а за онази категория "отчаяни" мъже, които постоянно се пробват на тази и на онази - на всевъзможни жени - и в интернет пространството, и в реалния живот. Които самотата ги убива и умират някоя жена да запълни празнотата в живота им и да им даде обич, топлина и смисъл, и се пробват даже с по няколко наведнъж и са на принципа "Ако с нея не стане, давай със следващата".
Значи вие, драги мъже, не сте харесали дадена жена, която е по някакъв начин специална за вас и искате да сте точно с нея; не сте влюбени в дадена жена и затова да се занимавате с нея, вие просто "пробвате" с най-различни жени с надеждата някоя да "клъвне" и да запълни празнотата в живота ви - само на базата на това, че са жени - къде "ставащи", къде не чак толкова.
Въпросът ми към вас е: Смятате ли, че е справедливо спрямо една жена да искате нещо от нея, и дори да възнамерявате да стоварите на плещите й отговорността за вашето лично щастие и за запълването на вашите лични дефицити, при положение, че вие не сте влюбени в тази жена, тя не ви е грабнала с нещо специално и не ви вълнува истински, както би следвало да вълнува една любима жена мъжа си, а е една от многото, с които "пробвате" да запълните дупката и отчаянието в живота си, че даже и "пробвате с по няколко наведнъж"? За това колко отчаяно е поведението на един такъв мъж и колко е непълноценен като партньор и дори като събеседник няма да говоря в тази конкретна тема. Всички твърдения по-горе са взети от скорошни теми и мнения на мъже, а не съм си ги изсмукала от пръстите сама.
Бъдете честни не с нас, а със себе си, и се замислете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 48eb6430e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   В този свят всеки си преследва интереса-няма как да мислиш, че мъжете ще ти се подчиняват.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4ff5883cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Горката Ганка, пак нещо не е разбрала! Момиче! Както вие въртите на малкия си пръст мъжете без да имате и капка милост към чувствата им, така има и мъже, които ви използват точно като безплатни проститутки! Каквито сте си по природа!
Капиш?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0063a4a8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Повечето мъже не търсят жена заради " обич, топлина и смисъл", а заради сексуалния нагон. Защото ако не беше той, мъжът щеше да мисли разумно с горната глава и нямаше да си търси жена, особено днешните в домакинската работя никакви ги няма, но за сметка на това самочувствието и изискванията им са огромни. Е що да си го взимаш това вкъщи, ако си представим, че нагонът не съществува. Жените хем правят повече секс от мъжете, хем получават много често и материални облаги. Както е казал Шопенхауер дори и в " най- възвишената" любов се корени сексуалния нагон. Но малко са мъжете, които могат да го контролират и разумът да надделее.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1de05226d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   А какво да кажем за повечето жени, които пускат на втора- трета среща ? Те сигурно се влюбват всеки месец.
Писнало ни е от парантии, които се мислят за много свестни. И после се чудят защо никой не държи на тях. Няма и да държи !
Ако една жена не държи на себе си то не може да очаква от никой да я уважава.
Да, мъжът може да се преструва, но затова има причина и повярвай повечето пъти още в началото се разбира какъв човек имаш насреща.
Затова всеки има глава на раменете да мисли, а не като мине 30-те да опява , че мъжете били такива и онакива.
Всичко си има цена!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a02a68c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Без да се пробвам с дадена жена как да знам, че въобще ще ми хареса (и че и тя ще ме хареса)? Външността е важна, но и отношението и интелектът също са важни, а тези неща няма как да се разберат без човек да пробва. Ти искаш някак като ясновидци ние да предвидим дали с дадена жена ще ни се получи и само тогава да пробваме?

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bfaae0651b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   Авторката си противоречи могъщо. Няма как, мила, един отчаян (според теб) мъж хем много да харесва някоя жена, хем тя да е отворена за отношения, а пък той при това положение да се дърпа и да тича да се пробва с други. Нали уж според теб е отчаян? Истински отчаяните мъже се хващат моментално с всяка, която им откликне - стига да не е стряскаща в лицето или двойно по-широка от нормалното.

Иначе честа картинка е следният сценарий:
Някаква леко неугледна и в някаква степен наднормена жена си вирнала носа, усещайки, че някакъв батко я сваля. Това ѝ дава измамното усещане, че стойността ѝ е по-висока, съответно тя е тази, която пренебрегва доста други мъже около себе си, считайки ги за "лош материал", но успоредно с това търчи подир въпросния сваляч и дава мило и драго да му се хареса. А как става това желания за харесване при повечето жени? Лягат си бързо с играча и се раздават докрай, мислейки си наивно, че така ще го "спечелят" за себе си и ще ударят бингото с него. Хубаво, само че в 1000000% от случаите същата наивничка бива употребена като най-долен парцал и после онзи я разкарва, защото вече си е взел от нея това, което е искал и което тя също е искала да му даде по възможно най-бързия и запомнящ се начин. После тази започва да се жалва как "Всички мъже са гадняри". Под "всички" разбирай - тези, които тя е пренебрегвала през годините и които дори не са я наранявали, просто защото тя си е била вирнала носа, считайки се за нещо повече от тях и заслужаваща много. И защо се е надценявала? Само защото е била обкръжена от хормонално превъзбудени свалячи, които са искали само да я опънат и нищо повече, тъй като тя нито е красива, нито е стройна. Но цялото това внимание към нея тя го възприема като даденост и оценка колко е вървежна на пазара на любовта. Грешка, която осъзнава късно, но повечето такива жени предпочитат не да се поучат от първото си такова лошо преживяване с играч, а съвсем съзнателно продължават да тичат подир все такива като него и след години имат зад гърба си един вагон краткотрайни изчуквания със случайни ебачи, но не и сериозни връзки със сериозни мъже!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5ed5382b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Виждаш авторке, ти как в темата си логично и без всякакви обиди задаваш въпроси на мъжете и какви отговори получаваш. Аз лично мъж, който употребява фразите "безплатна проститутка", "парантия" и "курва" за която и да е, дори непозната, няма да погледна. Мъжете в България са покорни единствено на майките си и в повечето случаи имат отношение към жената като към сексуален обект единствено и само, който ако ги отхвърли става "парантия", което е много долно. Това са мъже от един вид слоеве.За дефицитите - както при мъжете, така и при жените много пъти се мисли, че една любов ще запълни празнотата в теб, но когато се разочароваш или особено ако са злоупотребили с доверието, времето, жилището ти, парите ти, достойнството ти можеш да изпаднеш в страшна депресия, защото си вложил всички ресурси в едно семейство, независимо мъж или жена, а отсреща дори елементарно уважение не си получил.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6418511f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   7, безкрайно неадекватен коментар!... (Сефте)
Всъщност дотук само 5 може да се каже, че е дал адекватно мнение по темата. Не знам как успяхте да обърнете нещата към нападки срещу жените, след като темата изцяло е за поведението на определени мъжки индивиди. Явно именно такива индивиди се засегнаха и сега тролят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bfaae0651b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъкмо се появи и едно видео, онагледяващо именно самозаблудите на много от съвременните жени, които разискваме я темата:
https://youtu.be/6bAxGq669CE

Слагайте ми единички, но това не променя нещата, защото това се дължи на вас и вашата "велика безпогрешност" при взема на решения. :) Нямам предвид всички жени, а само киселячките, плщещи наред и жалващи се как нямало свестни мъже за тях и като някакви невинни жертви все попадали на зарязващи ги и употребяващи ги безотговорни типове. И кой ви ги избира? Точно вие избирате пред кого да си отворите краката и отговорността за последствията си е ваша. Арменският поп не може все с вас да се занимава.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b4ad02d07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Никоя жена не е специална по подразбиране. Може така да ви се струва на вас жените, заради вниманието което получавате, но не сте. За да сте специални за даден мъж трябва да станете такива. Обратното също е вярно, но ние мъжете си го знаем и постоянно се доказваме.
Отделно - ако и двата пола чакат специалния човек - тежко и горко на нашия вид. Вие жените имате привилегията да избирате кандидатите. Не ви се налага да се "пробвате". Ние мъжете обаче се налага да сме активни в контактите, което грешно води до заключението че ни е все тая с коя ще си легнем.
Като цяло, не виждам от какво се оплакваш. Всичко си е в реда на нещата. По специална от това няма да станеш.
Ако те притеснява това че ти се пробват - почакай няколко години, ще спрат. Тогава ще имаш възможност да си потърсиш специален мъж ;).

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 213e1c09da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 2, звучиш като самотен мъж, озлобен .
Аааа, може и да си сутеньор, ха,ха!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29a9cc4325
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   Аман от дърти ергени и чикибойци- разбирачи на женската природа и порода!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bfaae0651b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това видео е в това на написаното от номер 11, което е доста вярно, но на много жени не им е удобно да прочетат истината за себе си и стойността, която предлагат в една връзка. Никой не обича готованки, които мислят, че заслужават всичко и още от самото начало само знаят да изискват и с очакване да получават. Че и искат мъжът да е традиционният кавалер към тях и да им угажда, а те самите не са традиционни жени и се пробват да командорят и да раздават акъл кое как да бъде. Много от жените си и крайно устати - напук на престореното възмущение на номер 8, която някак "забравя" какви змии и гущери бълват десетки други жени тук, а в истинския живот съставляват една огромна част от някогашния нежен пол. Е, как един мъж да почувства жената като женствена, нежна, умерена и добронамерена, как да вижда в нея една стойностна бъдеща съпруга и приятелка (в истинския, подкрепящ смисъл!!!), когато тя обръща всичко в изисквания и пазарене, разчитайки на единствена си разменна монета, която всички знаем къде из тялото ѝ се намира!?

https://youtu.be/4oWsB74oUU4

Познавам лично или бегло покрай мои познати десетки подобни "хубавици" (ама след китосване с грим), които от месеци или години се оплакват как "няма свестни мъже", докато в същото време всички ги знаят как редовно навъртат километраж, лапайки пишките на случайни играчи. Повечето станаха моми на по 35-45 години и все още разчитат само на грим, дрешки и нагло поведение, за да си намерят мечтания принц за семейство. И са все по-отчаяни. Но не се усещат, че така само стават още по-лесна плячка за определен тип мъже и все повече се отдалечават от възможността да са с истински грижовен мъж.

А на авторката на темата отново ще напиша, че посланието и въпросите в нейния текст не лежат на никакви факти в действителността. Хем отчаяни за връзка мъже, харесващи определена жена, хем пък отказвали да бъдат с нея и търчали подир други жени. Няма такова нещо в живота. Има обаче стотици хиляди жени в България, които са си набелязали някой по-така мъж и той просто ги пренебрегва и се занимава с други жени, които са му повече по вкуса. Ето в това бърка авторката на темата - смесва два коренно противоположни типа мъже и отправя въпроси и упреци не към пренебрегващата част от мъжете. Много жени си умират да се вкарват в някакви филми и да драматизират, да се "влюбват" в крайно неподходящи мъже, на които от километри им личи колко са несъвместими с думите "семейство", "вярност", "грижовност", и за капак - да си въобразяват, че ще успеят да ги превъзпитат и вкарат в релси.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 906ca6f8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Отговор от един, който вероятно покрива критериите ти: точно толкова справедливо е, колкото справедливо е жените да правят постоянен кастинг, да не отговарят дори на грамотно написани съобщения онлайн, защото "ги затрупвали с внимание" и даже след като х на брой години те игнорират заради някой с по-дебела пачка или по-големи бицепси да почнат одумвания, че който няма жена на възраст х, значи нещо му куца - я е гей, я е луд, я нещо друго. Т. е. ти си виновен за техните решения да те отбягват, видиш ли! Като бонус в сайтове като този ти обясняват, че мъжете били такива, онакива и прочее, ама теб никой не те е проверявал и просто си нарочен за някакъв, защото девойката се е занимавала все с некачествен материал.

А сега спирам, за да можете да обясните какъв женомразец съм! То се знае - за вашите гафове винаги е виновен някой друг!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3f8a21d7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Обикновено жените са тези, които оставят щастието им да зависи от мъжа. Да се грижи за нея, да и подсигури сигурност, обаче да е интересен, да има разнообразен живот.
И парадоксалното е, че накрая жената винаги е нещастна. Винаги търси нешо повече, упреква мъжа за всичко, упреква го, че не живее така както е искала. Жените влизат във връзка с много комплекси и въпросителни. Насадени догми от майките и башите и накрая чакат мъжа да реши всичките и проблеми.
Но мъжа винаги го отнася, независимо дали е решил проблемите и. Тя си обича драмата.
Така че тая тема е буквални изсмукана от пръстите. Вечно недоволни и никога щастливи, това са жените.
Не знам за какво щастие говориш, което мъжете търсели.
Ако мъж чака да намери щастието си в конкретна жена, то значи има сериозен проблем. Но жените никога не са доволни, не могат да бъдат сами, а в същото време и не са задоволени с това, което имат.
Да си сам и самотен са две много различни понятия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a5bf86b6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много просто племе сте тва жените.......
Разбирам, че все пак всеки си гледа интереса, ама вие даже и това не правите....само мислите, че го правите.
Значи каква излиза, че е представата за "справедливост" според авторката? Всички мъже да са Дуейн Джонсън, но в същото време да се пробват само на по 1 жена на всеки 10 години, за да може тя да се чувства специална. Защото нещо ми подсказва, че към Гошо девствения не би проявила интерес, нищо че той не се пробва на всяка, и че всичко си му е наред в живота, нали не е нахакан и е леко грозничък - не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker