Тази съсипваща любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тази съсипваща любов...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3246 пъти
През живота си винаги съм бил силен... за 21 години съм видял и много и малко, но винаги съм се изправял и продължавал.

Определям характера си като "студен", може би "каменен". Рядко показвам емоция, дори да има за какво. Малко като статуя съм.

Преди няколко седмици горенаписаното отиде по дяволите.. Сега съм слаб, отчаян, тъжен... Влюбих се за пръв път, така, както никога досега, и не знам дали ще ми се случи пак.. Толкова силно, толкова истинско... и естествено трудна, дори невъзможна любов.. Въпреки че до известна степен

Знаех какво ще стане, аз се отдадох.. изживях, макар и за кратко нещо красиво, първично, естествено.. а май беше грешка..

Грешка, защото сега съм по-объркан от всякога и в истинска безизходица... Знаех, че ще е трудно, но си повтарях първите 2реда от горенаписаното.. И преди ми се е случвало, заради проблеми или неуспехи да се отчаям, може би депресирам, но за 2-3
дена ми е минавало..

Сега ме държи дълго, доста по-дълго, а аз съм толкова безсилен.. Аз се сринах...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 871a5d8e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и с мен се случи нещо подобно, и то за кратко, но всичко беше прекрасно, макар и по интернет и сега се чудя за какво се случи, каква е причината. Защо ми се случи и ако не беше се случвало може би щах да бъда по-добре, и наистина щях да бъда по-добре, да не го мисля, макар и глупаво да ми се струва да го мисля, тъй като беше по интернет, а и как стават така нещата даже и от разстояние, значи човек се влюбва и от разстояние, много странно и гадно е това. Всякаш да се влюбиш от една единствена дума, гледай колко малко му трябва на човек да се влюби.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f2e17bf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стегни се! Не даваш инфо много и е трудно да те съветвам, но запомни "НЯМА НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ' , опитай всичко, намери я. Говори с нея, опитай се да си с нея. Не се отказвай, направи така, че да е щастлива и да иска да е с теб. Всички искаме да ни е лесно, но любовта изисква жертви и усилия. Направи ги и бъди щастлив!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 36f8d510c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ето ти съвет от друг, изпитал истинско влюбване. Да предположим, че наистина си се влюбил както никога до сега и както никога няма да бъде (искренно се надявам да си въобразяваш). Не че да те отчайвам още повече, но ти предстоят безброй безсънни нощи, плач, плам, може би и отчаяни опити да я върнеш обратно... Душата ти ще стане на пепел, ще скачаш от еуфория в отчаяние, ще се докараш до ръба. Ще минат 2-3години докато се успокоиш, приемеш фактите и погледнеш напред, но.. никога няма да забравиш. Пак ще се смееш от сърце и всичко ще бъде същото само дето никога няма да забравиш и няма да изпиташ повече подобно нещо с друга. Или може би ще изпиташ, но след много дълъг период от време.
Мисля, че си въобразяваш, само на 21 си, но ако не дано съдбата ти даде 2ри шанс с въпросната иначе те чака сериозен урок, след който, повярвай ми, ще се промениш и пораснеш. Може и за добро да е.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 53b76b9736
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти. Но не - не е било грешка и след време сам ще се убедиш в това.

Почти всеки е имал поне една изпепеляваща любов, след която е мислел, че няма да оцелее. Всеки намира свой начин да се справи, сигурна съм, че и ти ще намериш.

Не е нужно да показваш някаква емоция за да мога да си представя какво ти е. Много добре знам какво е чувството да не виждаш смисъл в нищо, да мислиш постоянно за любимия човек, да се мразиш, че не можеш да промениш нещо и да искаш да се самоунищожиш само за да спре да те боли. Не се плаши и не се отчайвай. Някой ден ще видиш нещо семпло, нещо което винаги е било под носа ти, но не си му обръщал внимание, силите ти ще се върнат и отново ще се изправиш и ще продължиш. Обещавам ти.

Тази любов ще ти остане сладко-кисел спомен, за който ще се присещаш с усмивка и замечтан поглед. И със сигурност ще се влюбиш отново (на 21 си все пак) силно, истинско и (пожелавам ти) щастливо и споделено.

П. П. : Не знам защо си сигурен, че любовта ви е невъзможна, аз лично смятам, че няма невъзможни неща, но при малкото информация, която си споделил, не мога да ти кажа нищо повече.

Пожелавам ти скорошно изправяне и много щастие!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f2e17bf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прав е номер 3, затова веднага започни да мислиш как да си я върнеш, ако има нещо, което трябва да промениш, за да си с нея - промени го! Опитай и невъзможното и тогава се предавай. Ако това което тя иска е да си показваш чувствата., стегни се и и ги покажи. Това не те прави слаб, напротив! Само истински силен мъж е способен на това, няма жена която да не се стъписа и да не се спре пред едно истинско признание.

Ако тя иска нещо друго, просто и го дай. Тогава ще е нейният ред да действа. С демонстрации на силен характер няма да стане, само ще я отдалечиш от себе си повече. Така или иначе няма какво повече да изгубиш, играй за да спечелиш! Нея!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c854bc8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм съгласна с номер 5... какво ще рече да я върнеш, ако това е причината да не сте заедно не мисля, че е редно да упорстваш.... това по-скоро би я отблъснало повече... а ти естествено, че пак ще срещнеш любовта, дори по-силна и истинска... но не я очаквай, за да се появи по-бързо...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f2e17bf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е така 6 , никой не трябва да стои и да чака да се случат нещата сами , обикновено така не се случва нищо . Това е позицията на губещият . Да действа и дори да я отблъсне поне ще е сигурен ,че каквото зависи от него го е направил . "Аз да направя каквото трябва , пък да става квото ще!"

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c854bc8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   O, не 7... при автора вече е имало нещо и то се е разпаднало и вече е загубил... да се държи достойно и да не досажда... а когато става въпрос за начало на отношения, естествено, че човек трябва да бъде активен... на мен лично ми е досадно да ме притеснява мъж с когото вече съм приключила... независимо колко добър, сериозен или секси е... за мен е само досаден и отекчителен...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f8b6014e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знаеш как и за какво са приключили 8, тя може да иска да е с него, но да е поставила нещата така, защото не е променил нещо в него. И не съди само по себе си, н 8, ти не си само ти на този свят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c854bc8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ... ами човек трябва да съди по себе си, а не по-другите според мен за да дава мнения... но при теб липсва явно опит... разбира се, че не съм само аз на тоя свят иначе как щях да натрупам опит.... :)... но се чудя ти къде си... поздрави от мен

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f2e17bf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не е твоя работа от къде съм, а опит не ми липсва, повярвай ми! То май на теб липсва. Да си чувала "Учи се от грешките на другите"? Ти би реагирала така, но друг може и да не реагира. Съвета ти за пасивност 100% води до загуба на момичето. А ако действа може и да спечели.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c854bc8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11.... въобще не ме интересува от къде си.... дори написаното не умееш да разбереш, това е от многото ти опит.. :)А иначе съм убедена че е изоставен по начина по който е представил историята и пак ще кажа ужасно жалко е за мъж когато прави отчаяни и безмислени опити да върне решилата ДАси отиде жена, обратното същот е унизително и недостойно. А това за грешките съм го чувала, но не съм го прилагала защото според мен човек се учи от собствените си грешки, а не от чуждите, но явно при теб чуждите грешки с част от личния ти опит.... мила. И сега за всеки случай да знаеш, че и този път не ти задавам въпрос... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker