Момчета, истината е такава, но вие си знаете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момчета, истината е такава, но вие си знаете
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2404 пъти
Поздрави на всички в сайта. Няма да пиша много, защото знам колко е досадно и дразнещо за прочит. Момчета, адресирано е до вас! Ако се запознавате с момиче(и не е девствена)и уж ще тръгвате сериозно, а излизате от месеци и няма развитие, на какво се надявате точно? Така ли си мислите, че е било при родителите ви? Да се дебнат и преценяват половин или една година, пък чак тогава да вземат да легнат. Запомнете, че такава връзка е обречена, дори и да се стигне до нещо. Ще берете ядове в такава връзка, запомнете. Тя просто не е привлечена от вас и ще пусне на този, от който има изгода или адски много го харесва. Иначе сте слаба карта и е въпрос на време да напуснете тестето. И ако ви пусне след някакви месеци, значи е опипала почвата и е преценила нещата си, ама това не означава, че ви желае. Моите родители и родителите на много мои приятели са се награбили още от първите дни, защото са се привличали. Ей това е истинското обичане. Вярвайте, че има железен резон в написаното, но ваша си работа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0652dc2006
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Мъжете, особено младите момчета по принцип са адски наивни и винаги ме е изумявало как приемат всичко, което им кажеш за чиста монета. Имало е разни момченца, които с години съм ги блокирала и отблокирала и съм се възползвала от тях емоционално, и те са си мислели, че много им се кефя и искам нещо повече с тях, а аз още в началото съм преценила, че не стават и не ме привличат. Като им кажа: "Нямам никакви чувства към бившия си, бъди сигурен" те ми отвръщат със: "Знам.", въпреки че им надувам главата за него хахах. Това са същите "инцели", които във фейсбук плюят по жените и говорят как мъжът можел без жена, а пред една манипулаторка и емоционална използвачка, която на всичкото отгоре ги тормози и обижда, стават абсолютни п*ткопоклонници. Това е нещо като мой социален експеримент.
Иначе това, което пишеш ти, авторе, на 100% е така, да. Една жена знае още в първите секунди дали иска нещо с теб или не - останалото е паразитизъм и използвачество от най-различни видове.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8a8ceed707
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Н 1 не е жена, със сигурност роден с пишка, пък може да се чувства жена, но не е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 76ea5404d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз не бих чакал с месеци ако срещна момиче, в което да се влюбя, но нямам късмет т.е. не мога да я открия. За всичко е виновен коронавируса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 63357e0c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   2 - И аз помислих същото, като го прочетох. Допускам да е и самият автор.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0652dc2006
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Номер 1 съм. Модераторът, ако благоволи, и ако може да направи такава проверка, на базата на останалите ми мнения и теми от този IP адрес, може да потвърди дали съм момиче или мъж. Това, че някоя жена мисли по-рационално и стратегически или се изразява по по-особен начин не я прави мъж, понякога просто така се получава.

Мод: може и да не си авторката на темата, освен ако не си я писала през А1, но често се изказваш доста злобно и обиди спрямо мъжете. Пишеш и доста теми, в момента ми изниква например "Проклятието да имаш малки гърди", което донякъде обяснява злобата към мъжете. Писала си и как ги използваш за секс, че нямало свестни мъже, понеже мислели само за секс и всякакви подобни.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 84f393b635
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Това е безмислено да се говори според мен. На мъжа си му е малко заложено да е заблуден и да не разбира наистина, защо жените го харесват или не го. Имах приятел точно това си говорихме и накрая какво, хвана се с някаква дето го прави луд, ама като няма друга и тая става, стана завършен п*уткопоклонник, въпреки че и той така беше "буден" и разбираше природата на жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1de7d08a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Няма смисъл и при тези двойки дето ходят от години заедно и момичето се чуди с кой да се заприказва и да наглее пред очите на приятеля си. Просто ако не присъства елемент на близост, не присъства И нищо хубаво. А конкретно по самата тема за началото на нещо, по-хубаво да бягате след суша повече от две-три седмици. Нормално е да станат първите дни работите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 13f8d6fe2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 1.
Спокойно. 35те лазарника не са далече. Палачинката ще се обърне. Личен опит ;). Дерзай!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f3ab638a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Награбили са се от първите дни, ама за обичане и любов ми говориш.
Хайде, стига глупости. Не си натрапвайте вижданията на другите.
Ако на вас ви се иска секс от първа среща - окей, хубаво, ще си намерите точните хора за това.
Но има и други хора, които по-плавно и много по-истинско преживяват нещата и сексът не им е приоритет, а осъществяването на дълбока и красива връзка с отсрещния, доверие и приятелство, РЕАЛНА ЛЮБОВ.
Но, разбира се, 99% от младото поколение и някаква малка част от загореляците на средна възраст това не го търсят, те си искат бързите и лесни отношения :)
Такива и ще получават.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1b14513747
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно такива манипулативни способности притежават жените по природа. Някаква компенсация от природата явно, хаха. Добрите момчета са перфектните жертви, както и жените са перфектната плячка на женкарите или алфа мъжкарите, който както си ги нарича. Това не е нещо ново, винаги го е имало и винаги ще го има. Приемаш как стоят нещата, приемаш себе си и живееш. Лично аз не съм женкар, но изобщо не ми е като ме отреже някоя както и не ме е срам, че съм на 21 и съм бил интимен само с 2. Иначе младите момичета масово си търсят драмите с лошите момчета и компенсират раните с добрите момиченца.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4ccf1cf08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Фемселке, няма да излекуваш аутизма си. Не е наша вина, че мъжете не имат за пет стотинки. Престани спама, най-накрая.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5fa91b573c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И кое му е лошото на това мъж да бъде путкопоклонник. Рано или късно всеки прави някакви компромиси. Нормалните мъже го разбират и приемат, че женският характер е такъв, че почти винаги играят игрички, правят драми от типа от нищо - нещо (или по-точно от мухата - слон) и все са недоволни от нещо. Аз абсолютно щастлива жена без да се вкарва от време на време сама в някакви филми или да върти някакви си нейни номерца не съм срещал. Я си представете какво би се случило, ако всеки си каже: "Майната му, омръзни ми от тея женски номера, от сега нататък няма да се занимавам с жени и да се унижавам. " Ами, че то, тогава човешкия вид щеше да изчезне много, ама много бързо от лицето на Земята. Другата алтернатива е да се върнем около 800 - 1 000 години назад във времето и жените да не ги броим за хора, а за собственост на мъжете (или бащите) им. Като така ще имаш право да я биеш ненаказуемо, когато си поискаш.
Не ме разбирайте погрешно, не съм за това мъжете да приемем ролята на абсолютни чехльовци. Все някъде всеки трябва да си тегли чертата и да си каже, това вече не мога да го позволя да ми го причиняват и си тръгвам. Ама не може и да се правиш на супер мачо и да не приемаш никакви женски капризи от време на време. Пък, ако толкова много те дразнят жените си живей сам или още по-добре събери се с някой мъж и си поркайте бира, гледайте си мачове и си се праскайте на воля, хем ще си задоволен хем няма да си накърнил егото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e87764d88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към 1, като момче на 19, преживяло достатъчно за скромния си житейски пък, мога да кажа че вече съм срещал жени като теб, емоционални използвачки, да бях наивен, бях на 15-16 и се хванах но само на 2, и това ми беше достатъчно за да помъдрея и да израстна, благодарение на курвенски номера като твоите, аз се справих напълно сам и израстнах като личност, научих и това и онова за жените, придобих опит и ми минаха бая през ръцете. Не, не изпитвам злоба към теб или тези като теб, все пак лошите хора ми показаха лошата страна на света и как трябва да се справяш с помията, така че съм само и единствено благодарен че се осъзнах млад. Иначе това което правиш, не говори добре за теб драга, според мен такива като теб са просто празни отвътре и търсят с какво да се запълнят, заради това разиграват този и онзи, но наистина те са си виновни сами че са толкова наивни. Надявам се че повече момчета ще се осъзнаят и няма да продължават да чешат егото на такива като вас.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5a2fbe987b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До авторът /това с награбването е типична мъжка логика/: тия, дето са се награбвали рано-рано после колко години изкараха заедно? Имам предвид сега заедно ли са или откакто стана нормално /след 89-та/ да се развеждаш "сите се разведоха"? И нали си наясно, че бракът е "докато смъртта ни раздели", но не говорят за оная ти работа, пич, нито за "смъртта" на либидото на госпожата!

Аз пък ще ти кажа, че ако ти е особено важно да се награбите рано-рано си някое от следните:
1. курвар, на който само сексът му е важен. След определена възраст ще смениш текущата с по-млада, защото вече няма да те възбужда, а за теб сексът е всичко във връзката и съответно "тая дърта чанта" вече не те кефи.

2. девойката от лафа "който **ал - **ал! Кака се омъжи". С други думи госпожица, която може да напише учебник за устройството, формата и структурата на пенисите, която ще ти обясни как се подготвяш за анален секс и в чиято уста ще намериш 99% остатъци от сперма и 1% остатъци от храна /все едно кога се е хранила последно - съотношението е постоянно/. Същата вероятно и по време на брака /ако въобще се жените/ ще си прави секс тук-там, както и пича от пример едно, впрочем! Дали ще те зареже... зависи - ако си пълен мухльо, ще е с теб и ти ще си казваш "Това е, защото се награбихме рано! " Не, пич - просто след определена възраст си трябва някой абсолютен галфон, който да ти осигури старините /както казахме ония от точка 1 търсят млади, та вече няма как да се пласира при тях/, пък сексът докато ти се прави, все ще има с кого - я с "награбващият", я с помощните джаджи от сексшопа, я с някой друг от твоето котило, който не си е намерил по-млада, а му се "награбва".

Който иска нещо сериозно, проучва! Този, който не проучва, просто си знае, че предстои да бяга като Юсеин Болт и му е все тая дори да си Майка Тереза/Кларк Кент, защото така или иначе няма да се задържа /за феновете на чалгата илюстрирам с текста "Не съм от тук и съм за малко"/. Пък ти си вярвай, че който смята да е с човека до него на 40, 50, 60 и прочее години е загрижен за "награбването"! Това, братле, е приоритет само на поколението "Сексът и града", които просто не разбират какво е да създадеш семейство и съответно го свеждат до "желая те, да се награбим, ма"!

И си спести коментарите! В списание "Плейбой" със сигурност няма съвети за създаване на стабилен брак - най-много да са се сетили да напишат как фермерите да си оплодят по-ефективно добитъка. Така или иначе е свързано с тематиката на списанието. Как не са се сетили да добавят някоя ветеринарна притурка към него? Господа, ползвайте идеята безплатно и без да ме споменавате! Няма да се сърдя - въобще не искам да ме свързват с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1de7d08a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер1, с прекалено много изречения заобикаляш причините, а именно липсата на усет за мъже, фригидност и лоша сексуална култура. Така сте поне 90% от българките, с девиантни признаци. Вината е в липсата на подход от страна на родителите ви.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dbb6a2595b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Точно, не пусне ли на първа среща, трябва здраво да ме е впечатлила за да има шанс за втора и тогава яко да се раздаде иначе 3 нема да има.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1132ef8c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   И моите родители са се "награбили" и резултата е майка ми ме отгледа сама, половината ми детство беше на хиляди километри далеч за да имам нещо на масата, а аз не знам какво е да си мъж във една връзка. Не че и някога ме е вълнувала подобна простотия... Родени сме сами и умираме сами. Всеки, който пробутва прозичка, сочеща към друго е невменяем - или иска да изкара другия такъв. Гледах си развитието, оправих си сам здравето и по всяко време мога да си платя да ми износят дете и да го отгледам сам, в крайна сметка - само това си струва да се занимаваш с жена. А ти си поредната малоумна философка, която прикрито търси съчувствие за к*рвенското си поведение. Като си толкова отворена, защо изобщо се описваш в анон форумче как действаш? Да не би някой да те приземи от космоса на фантазииките ти за величие? Железния ти "резон" е да си правиш списъче кой подг*зник ще те търпи и хрантути - естествено, че няма да е някой, който мисли с горната глава. Да ти дадем медал ли сега за изповедта? E, заповядай: ( ͡ ͜ʖ ͡ )╭∩╮

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 13d4e5be57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   По принцип е разбираемо, че няма как да се случи още първите часове и дни, макар и да се случва при някои, но пък всичко става спонтанно и е породено от силни желания, а силните желания не се държат месеци на затворено. Въздържанието е подсказка за нежелание или неумение. Един приятел са го мотали така две години, а друг изкара година и го скъса по най-безскупулен начин - пропуши цигари, приемаше амфети и алкохол, агресираше на приятелите си. Такива момичета заслужават да им теглиш една майна пред родителите. Даже аз бих нокаутирал и някой татко на такава, ама това е друг въпрос. Тези момичета са възпитавани от пилешки бащи, иначе да са в релсите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7e9ccca930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Благодаря за мненията и вниманието, много интересни коментари.
Не, Н17, не съм жена и не се подигравам на мъжете, напротив, давам си мнението от личен опит и съм видял други примери. Това е по-скоро една добра ориентация за момчетата в заблуда. Улегналият мъж не чака месеци наред, но едно момче, да! По-притеснителното е, че тия дето се дебнат по 200 дни, понякога се обвързват и даже деца правят! И ще кажете: Това е чудесно? Чудесно е през първите година-две, после започва да се отразява първоначалният момент, в който мацето е било объркано. И един прекрасен ден, свалките с всеки друг са факт. И тогава нищо не се случва след месеци, а моментално. Това може само да ви покаже, че е родила дете от глупост, а не от любов и привличане. Да имаш дете от една жена, с която си се опитвал да легнеш половин година и едвам си успял да я склониш, НЕ Е ОК!!! Познавам много щастливи семейства от 70-те и 80-те, запознали се се при най-различни и интересни обстоятелства, и след година от запознанството им вече е последвала бременност, което идва да рече, че между тях се е получило още първите дни, тъй като една бременност трае девет месеца. И до ден-днешен тези семейства вече са повече от 20 години заедно, не си изневеряват и всичко им е наредено идеално. Имам приятел на 29 години, чиято двегодишна приятелка (тя е на 27) го беше изолирала няколко месеца и не искаше да се целуват, заради ковид, а преди това му отказваше секс заради страх от някакви инфекции. Тези хора водят безсмислена и неадекватна връзка. Това е защото мъжете се хващат като удавници за сламка. Не си причинявайте тая простотия и недейте да им ходите така по задника. Точно този тип взаимоотношения създават едни от най-нещастните деца и пародии на семейство. Само хора с огромна липса на опит и наблюдения могат да се изкажат по този начин, че трябвало да не се награбват. Вероятно са резултат от това което описвам.

Автор

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 10e2998677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако един мъж разиграва една жена дълго време, проблема е, че той вижда в нея само чифт дупки и нищо повече.Това, че жените се филмират и се надяват на предложения за брак от въпросния или той да се промени или да я заобича, ами проблема е в наивноста и глупостта на жената, а не в мъжа.Има го и обратния вариянт жена да разиграва дълго мъжа. Хората са казали не е луд тоя, който яде баница. Айде със здраве авторке и другия път мисли с главата не с минджака.









Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1de7d08a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Дали някой осъзнава важността на дребните детайли и знаците между двама души мъж и жена? Преобладават хората които не обръщат внимание и после се питат защо и как се случи така. Всичко е много просто и от време оно! Физиката е незначителна без да има химия. Само ще се залъгвате че сте си някакви и за пред публиката ще сте един до друг и за ръчичка уж обичащи се. Това само някои в дълбока заблуда ще го повярват. Примерно тия дето мислят че бързото развитие е курварство и лекомислие. :D
Простичък пример за отваряне на затворени очи:

1. Тя те харесва - > не мисли за нищо освен за теб -> иска те -> правите секс, любов или както му казвате!
2. Отлага, иска време, дърпа се -> тръпката я няма -> нищо не излиза от това!

Това си е част от живота и трябва да го приемем за правило.
Жените сте твърде забили в идеята да си намерите отстъпчив тип. В интерес на истината не това е вашата потребност. Обвързване без привличане не съществува. Това са просто двойки дето не знаят какво правят заедно и подсъзнателно се чувстват натоварени един от друг. Достатъчно е да се спънеш в един камък повече от два пъти и тогава всичко ти изниква пред очите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 372e8c40b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз проявявам разбиране към обърканите момичета, разбирам ги и отстъпвам на следващия да ги чака. На мен ми трябва нещо сериозно И да знае какво иска.

М27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker