Влюбена ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена ли съм?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1031 пъти
Знам че има много истории с такова заглавие, но не намерих нищо подобно на моята история.

Ще ви разкажа(надявам се на кратко) нашата история, като сменя дати и имена за да никой не се усъмни: Всичко започна януари 2017. Запознах се с това момче което тогава беше на 15, а аз на 12(след 3 месеца навърших 13). Той се казва Е. Помня като имах фаза в която добавях когото ми попадне във фейсбук(лапешка му работа) и го добавих. Публикациите му ми харесаха, и той не беше грозен. Писах му. Кой да знае че от едно глупаво "Здрасти" ще се стигне до тук. Той беше много забавен и ми хареса като характер. Тогава си имаше приятелка. Аз нямах романтични чувства към него. Само приятелски. Но той се раздели с приятелката си защото тя от нищото го блокира. Аз я имах добавена и след час я гледах че е обвързана с някой друг. Курвенска му работа. По едно време не знам къде ни беше умът решихме на шега да излизаме. Тогава нямах романтични чувства към него, след време разбрах че и той към мен е нямал и просто е било защото ни е било скучно. Не помня как скъсахме. Но по средата на едномесечната ни връзка почнах да проверявам през час дали ми е писал. Един ден, няма да забравя как всички ми писаха и като получавах известие се вълнувах и си мислех че той ми е писал, ама не. По едно време почнах и сериозно да си представям бъдещето ни. Говорехме си на видео чат. Много пъти за дълги часове. След като се разделихме се шегувахме за тази връзка защото и двамата не изпитвахме нищо. Поне така си мислех. Та, с годините станахме страшно близки. Той преживя много. И аз преживях много, но сравнено с неговото моето е нищо. Аз винаги го утешавах, и той мен.

Та аз винаги мисля за него. Буквално през 80% от времето ми е прекарано в мисли за него. Мисля за него повече от колкото мисля за другите ми приятели. Мога да му кажа каквото и да е без да ми е неудобно. Никога не сме спорили. И просто той ме прави щастлива. Но проблемите му ми се отразяват на здравето. Но може да е защото съм емпатична. Винаги чуждите проблеми ми се отразяват. Доста често го ревнувам като ми каже че има чувства към някое момиче или като е във връзка още по-зле. Когато стане нещо искам той първи да знае, иначе като му се случи нещо хубаво сигурно съм последната която ще му каже. Но понякога нямам такива чувства към него. Понякога го виждам като приятел, но чувствата ми се връщат от време на време и стават все по-силни. Като се виждахме на живо тези чувства ги нямаше, е един път май ги имаше. Не знам дали това е нормално. Бях влюбена 2 пъти преди него, но чак така не е било.

Сега за това ще пиша друга история, но той е в токсична връзка с една курва, на име С. Постоянно се карат и тя се държи нагло с него. Постоянно го наранява, той се защитава, не е слабохарактерен, но пак думите и го нараниха. Той колко пъти се опита да я зареже, ама тя го заплаши със самоубийство. И много пъти се е рязала и му е пращала снимки на белезите си. И аз се рязах преди, но никога не бих казвала на приятелите ми "Заради тебе виж какво направих." и тя е на 19. Бих разбрала да е някакво филмирано лапе, но след няколко месеца вече няма да са тийнейджъри. Но и той е голям простак. Даже си го призна. След толкова раздели пак се събраха. Но сега той се оплаква защото тя не му обръща внимание толкова многои само отива при него през нощта. Той не осъзнава ли че тя го иска за секс? Казах му че греши поне по 5 различни начина той пак не ме разбра. Преди този разговор ми беше горещо. Но след този разговор настръхнах и умрях от студ. Едва успях да заспя и се опитах да се стопля. Едва се стоплих и заспах, но сънувах кошмари. На сутринта се чувствах замаяна и едва не припаднах. Все още ми беше гадно. Не знам дали съм влюбена.

Според вас влюбена ли съм? Или просто объркана загрижена приятелка? Нищо че не е нормално да имам мокри сънища, но се случи два пъти. Но влюбена ли съм. Кажете ми че не съм иначе не знам какво ще правя. Не искам да го изгубя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 02a03a0bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   "Той не осъзнава ли че тя го иска за секс"? Хахаха! А той според тебе за какво я иска? За да решават задачи ли?
Ако темата е истинска, а не поредното фейк писание, ще ти кажа- забрави я тази с приятелството. Това, което свързва жената и мъжа е нагонът. Влюбена си и ревнуваш, това е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 47619a0e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Прави ти се секс.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: baf416f984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Този е пълен глупак да ти дрънка за връзката си с подробности. Сто процента лъже и преувеличава, ти не си там с тях, знаеш това, което той ти казва, а мъжете лъжат. За да се изкарат мъченици и да ги съжаляваш. Нещата сигурно не са и на половина толкова зле. Дори и да бяха, той си я е избирал, да си я търпи.
Този е енергиен вампир, търси ти да се захрани с енергия. Затова ти е зле после. Изсмуква ти силите, краде вниманието ти и си тръгва. Токсичен човек. Твоето не е любов, а обсебеност от един нарцисист. Ако този ти беше приятел в истинския смисъл на думата , нямаше да те товари с неговите сапунени сериали. Може в началото да ти е бил приятел, сега е вампир. Чуждите връзки са си чужди проблеми , не твои. Като ти тръгне да ти реве и да се оплаква, насочи темата към друго. Но най-добре махни този паразит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker