Харесвам едно момиче, но ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам едно момиче, но ...
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 883 пъти
Здравейте, аз съм момче на 24 години и от близо месец харесвам едно момиче,на 20 години, което обаче не знае че съществувам. Проблемите са няколко. Намираме се в различни градове тук в България, на околко 300км. разтояние. Втория проблем е че тя е известна, има близо 10 хиляди последователи в инстаграм, а аз дори нямам и инстаграм, направих си един за да гледам нейните снимки или клипове защото много я харесвам, но ме срам да й пиша, а и едва ли ще ми отговори все пак има близо 10 хил. последователя и всеки като тръгне да й пише ... Другия проблем е че аз не съм особено красив и висок младеж, и съответно самочуствието ми е ниско и съм срамежлив. Работя на нормална работа, на минимална заплата, и тя едва ли ще ме забележи тъй като съм обикновен човек, карам 30 годишна таратайка, живея при нашите все още, тренирам във фитнеса от няколко години, студент съм но завършвам тази година. Наистина много я харесвам, но никога не сме се виждали на живо и дори не знам как да я заговоря ако я срещна. Общо взето ме е страх от мисълта, че ще ме облъсне а тя наистина за мен и за вижданията ми е жена-мечта. В един нейн пост тя дори сподели, че никога не е имала приятел и че търси сериозна връзка, тип брак. Според това което успях да видя в инстаграма й, да прочета, имаме доста сходни интереси. Тя е толкова красива и умна, има много приятели, известна, талантлива, не се срамува, всичко което аз не съм, тоест обратното на мен. Страх ме е защото често се провалям в каквото и да е и сега за пръв път в живота си искам нещо толкова силно и ако се проваля не знам какво ще правя.Нямам и приятели на който да споделя мъката, от работа в къщи и обратно. Няма от къде другаде да взема съвет и реших да чета в интернет решения или поне съвети, но общо взето не ми помогнаха много. Искам съвет от някого, а ме е срам да питам родителите си, и затова пиша тук. Ще съм много благодарен ако някой с подобна или дори същата ситуация е намерил решение и реши да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: da306578d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Загубена кауза е твоята. Вие все едно, че обитавате различни светове. Нямаш шанс с такава жена.Просто няма да ти обърне внимание. Ти си един от многото, които кръжат около нея, неразличим в масовката, не изпъкваш с нищо и неинтересен. Ще се почувстваш много по-зле след това. Може да се депресираш и сринеш психически и в крайна сметка да се превърнеш в самотен и озлобен човечец, с каквито изобилства този сайт. Избий си я от главата, изтрезней. Човек трябва се научи да бъде реалист, така си спестява сам някои неприятности. Заеми се с нещо по-полезно за себе си, търсене на по-добра работа, съответно и заплата четене, намери си компания, приятели мъже, туризъм, риболов, рафтинг, пейнтбол, езда, каквото ти харесва и където ще свикнеш да общуваш с хора. Изобщо създай си някакъв социален живот, вместо да се фокусираш върху нереална цел.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker