Скъса с мен защото "не била щастлива" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъса с мен защото "не била щастлива"
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2617 пъти
Здравейте,

След близо 3 г. без малко на сравнително балансирана връзка без сериозни караници един ден без някаква сериозна причина приятелката ми реши да скъсаме. Обяснението беше че от известно време не се чувствала щастлива с мен и като съм липсвал за известно време не чувствала че ѝ липсвам.
Това ок, знам че има някои комплекси и не харесва много неща в себе си. Изпокара се с повечето си приятели. Явно аз просто съм бил следващия. Уважавам това че ми го каза само няколко месеца след като го е почувствала така, а не ми е изневерила докато седи на сигурното (за което не мога да съм на 100% сигурен). След като уж взе това решение и стигнахме заедно до извода, че явно не можем да оправим неразбирателството между нас (основно факта че тя иска да мисля за всичко като нея) се оказа че не е толкова сигурна дали иска да се раздели с мен. То не беше чудене, говорене, рев. Аз обаче не искам да съм с човек, който не знае дали иска да е сам, дали иска да е с мен или дали иска разнообразие с други. Тя буквално не знае какво иска. Мисля, че появило ли се е съмнение в един от двамата дали иска да е в тази връзка и с този човек, то краят е въпрос на време. Затова я пуснах без никакви обещания за събиране. Мисля си, че дори и да се съберем някой ден тя няма как да е сериозна в тази връзка и ще се стигне до същото или още по-лошо изневяра

Според вас има ли бъдеще подобна връзка след случилото се дори и хипотетично да се съберем след като тя изясни със себе си какво иска

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ee31f1140
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Ааа споко бе. Мислиш, че няма мъже около нея ли.
Тоя рев е за театъра и да има драми, щото явно не сте имали сериозни такива, докато сте били заедно. А жените обичат и си искат драмите.
Затова ти е създала тоя театър да види как ще реагираш. Може да има друг, а може и всичко да е било пълна инсценировка.
Много често жените го правят от нищото, за да видят каква ще е реакацията на мъжа, което е малоумно. На твое място никакво връщане назад. Щом се "чуди" и не знае директно я пращаш да си ходи.
Да не си куче, че се чуди. Ти мисли и чувства нямаш ли, че тя само за себе си се чуди. Не съжалявай за нищо и никакво връщане назад.
Няма файда от такива отношения.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d43d4622f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Не знам за кой път ще го напиша- за ясни и точни отношения съм. Каже ли се край, връзката приключва и толкова. Няма втори шанс, няма трети, пети. Всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0a0a79bbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И според мен е направила театър, за да те смаже емоционално и да се чувстваш зле и виновен. Така ще си още по-мил с нея, ще и угаждаш за всичко, а тя ще се чувства принцеса.
В общи линии нейното его си играе с твоето. Просто е очаквала, че ще се почувстваш слаб и уязвим и тя ще те победи.
Бягай от това момиче, очевидно има доста комплекси и иска да си ги избие чрез теб. Не знаеш след време дали няма да те засегне и на сексуална тематика, че ти е малък или не е добър секса с теб и заради това ти е изневерила. Очевидно е способна да прави драми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4dc3bcd993
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   100% има мъж. Имам опит като мъж и от двете страни на такива драми. Женските измислят невероятни театри, но до последно не са 100% сигурни. Не ти трябва.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6665ae52b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Забрави я, няма смисъл да правиш опити да се съберете, дори и тя, след като не намери щастието другаде, и реши да те потърси, не приемай.
Щом веднъж е казала, че не е щастлива, мислиш ли, че след време ще стане по-добре? На колко години сте?
Ж 45

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 669c59be06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Или е била с теб от съобразителност към обществените настроения, или през последните месец-два е имала закачка. От написаното личи, че не сте много един за друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 05c06aad99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не пишеш какво е било преди това, но дори да се съберете отново, то никога няма да се върне.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 702af50009
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Сестра ми навремето така заряза гаджето си, после се събраха, после пак го заряза, после се събраха и щяха да се женят и малко преди сватбата той я заряза. Никой от роднините ни не беше против негово решение, напротив напълно го разбраха и подкрепиха. Което я депресира още повече, но по всеобщо мнение той постъпи правилно. Тя за 5 години така и не разбра какво иска, а той наистина я обичаше и даваше всичко от себе си за нея. После така и не срещна по-добър.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f8e97f6e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И най-готините хора (мъже или жени) не са застраховани от това, което се е случило на теб. Просто приеми, че не сте един за друг и започни да се настройваш да продължиш напред с живота си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fd40c7edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 7 от автора.
Преди беше една нормална връзка с общи интереси и подобни цели.
Секса също си беше много на ниво но последните месеци не беше кой знае колко чест заради доста като обем и напрежение работа както при мен така и при нея . Известното отчуждаване го отдавах предимно на напрежението и заетостта, но явно при нея не е било само това. На 99% съм сигурен че едва ли ми е изневерила досега, но определено мисля че основното което я води са емоциите и чуденето дали при някой друг няма да ѝ е по-добре. Плюс тва съм първата ѝ сериозна връзка въпреки че не сме тинейджъри. Според мен просто има и изкривена представа какво точно представлява една връзка и си въобразява, че дори и след години ще има тръпката каквато е имало в самото начало.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 96ae671c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Има друг. Преди 2 месеца моята ми каза същото и се разделихме. Направих й жесток скандал и си призна, след това й бих шута завинаги, защото ме излъга и го изкара все едно аз съм виновен. Жените няма да ти го кажат директно, ще ти пробутат някакви лъжи. Жената никога не напуска някой преди да си е уредила следващия. Бий и шута както аз направих смело.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c65e6898b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не всичко е със задни мисли, някои връзки просто не се получават без да има намесени други хора!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 758c890d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Любовта продължава 3 години. Това е много редки случай.
Обикновено максимум продължава до 2.5 години. Вече организма изработва защитно-адаптативен рефлекс и престава да бъде под влияние на повишените хормонални нарушения вследствие на влюбването.
По-подобие на приема на наркотици. След като се надруса й е яко, после й става кофти. Иска нов пич, с когото да изпита пак същата еуфория като с теб в началото на влюбването.
Отново да е друсана.
Така е, казва се скачане на членове. От този, скок на другия.
Пишки, безчет. Що да не си скача?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4b386ecb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Може да не е знаела какво иска, а може и да е знаела и да те е проверявала, да е искала да я убедиш в любовта си. Което очевидно не се е случило.Звучи нелогично,но много жени точно по този начин решават дали да останат с някого - когато не са убедени в силата на чувствата на партньора,му спретват подобен театър и чакат ответната реакция, струва ли си да бъдат с този мъж или да търсят (да бъдат) с друг. Ще попиташ - как го прави толкова артистично,всичко ли е фалш? Не е фалш - просто в даден момент решава да си излее чувствата, собствената несигурност, за да види дали и как ще я успокоиш, убедиш... Иронията е, че този тип жени не винаги успяват да режисират добре собственото си представяне и собствените си емоции,оставяйки у мъжа погрешното впечатление, че не знаят какво искат. Знаят -търсят мъжката сила (психическа), любов, подкрепа и убеденост,ръката,която ще ги направлява, когато загубят пътя. Т.е. търсят определени мъжки качества, които да компенсират собствената им лабилност. Ако тези качества не са ти присъщи и не вярваш в такъв тип партньорство, не съжалявай за раздялата, не сте един за друг.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 968a0d8c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Пич, цялата драма вероятно е защото има друг. Но понеже другата и връзка все още е в начален етап и нещата не са сигурни разиграва тия циркове и я е страх, че от 2 стола ще седне на земята. Типична маймунка, която пуска стария клон чак когато здраво е хванала новия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd40c7edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От автора към 14.
Аз тия качества ги имам, но също така смятам, че един истински мъж няма да позволи да бъде разиграван, да му се правят такива детски смешни театърчета, а не да му се каже навреме и направо. През много по-тежки, трудни и драматични моменти съм минал през живота си и такива лиготии ме отблъскват веднага. Никоя жена, която се държи така не си заслужава усилието. Ест. имам и аз вина, че винаги съм рационален, не показвам почти никакви емоции, но това е моят начин да се справям с живота и това е х-ра, който самата тя твърдеше че харесва в началото на връзката ни. Но естествено след време се почнаха типичните женски тъпотии, глезения, да се опитва да копира връзките на приятелките си с техните мамини синчета, въпреки, че на нея ѝ беше ясно какви са тия хора и че реално не са щастливи заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6665ae52b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 14 и автора
Писах и по-горе
Да, лиготии са и режисиран театър. Държала се е така, не защото не е сигурна в чувствата на автора, както пише н 14, а в своите. Иска нещо друго, но и тя не знае какво. На колко години сте? Ако тя е на 19-20 е разбираемо, но след това човек трябва да е по-осъзнат. Казвам го като жена, преживяла подобно нещо с "мъж" на 25, който се държеше като тийнейджър и в един момент реши, че е млад, иска да пробва и с други жени и просто рано сме се срещнали. Оцених искреността му, но дълго страдах. След повече от година ме намери и започна да разпитва дали съм щастлива с тогавашния си приятел, много се радвал за мен, макар че още изпитвал чувства и бла-бла - абе беше си за Оскар. За наносекунда му се вързах на приказките, но моментално се отрезвих и го разкарах. Забрави я и ти и си търси по-зряла жена, нехвърчаща из облаците и мислеща, че the grass is greener on the other side.
Ж 45

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd40c7edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 15 от автора.

Над 25. Уж сериозен човек за останалите неща, сериозна професия и т.н., но.... Също така не мисля че е от липса на привличане, след като я изчукаш няколко пъти след като уж скъсахме, не се дърпаше хич, въпреки че има емоционално отдалечаване във връзката ни от доста време. Но не мисля засега като решение да се продължи в бъдеще само като секс приятелчета

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a10bfbd91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   В един момент като тая си помисли, че е хванала новия клон ще отпаднеш резко. Докато не го хване ще бъдеш използван- за повдигане на нулево самочувствие, за компания в самотните вечери, лесен и бърз секс, да усети пак някой мисли за нея. Докато тя ще се чука с теб да- все пак тя го иска това, но това ще е до време. Намира си новия кло(у)н и ти отпадаш рязко от това представление.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8a132dab80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Намерила си е по- фотин от тебе.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd40c7edf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От Автора.

Днес мисля, че я видях с друг, като не знам дали тя ме видя.
Стана ми нереално гадно, тя беше човека, който до последно дори след много настояване от моя страна твърдеше, че никога е нямало друг, никога не е поглеждала друг докато е била с мен, че причината да иска да се раздели с мен не е друг. И хоп след месец я виждам с друг. Убеден съм, че ако това е наистина тя, то този друг не го е срещнала през последния месец. Държаха се за ръце. Искам обаче да го чуя от нея и смятам да си уредя среща с нея именно за да сложа точка на този ъпсурд. Бях до голяма степен убеден, че не е искренна с мен, знаех, че жените почти никога не прекъсват без адекватна причина дълга връзка без да се занимават с друг. За пореден път се убедих в това.

Вие какво мислите, да говоря ли директно с нея, за да го чуя от лъжливата ѝ уста, не мисля, че има смисъл да ме лъже на този етап вече.....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 14a424a98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Лесно е - просто си отговори на следните въпроси и така ще прецениш най-добре. Дори може да си ги напишеш на лист хартия един над друг и отдясно да пишеш отговорите им с "Да" или Не". И така, въпросите са:

1. Открита ли е с мен?
2. Прави ли ме щастлив?
3. Избягва ли въпросите ми към нея?
4. Кара ли ме да се чувствам спокоен и уверен в нейната вярност?
5. С действията си кара ли ме да я усещам като зряла и отговорна жена?
6. Има ли изобщо смисъл да губя безвъзвратно времето си с жена, която вече не иска да сме заедно и това решение го е взела отдавна?
7. Заслужава ли си да падам под нивото си и да хабя още време занапред, за да си отговарям на въпроси, чиито отговори са видни от нейното поведение?
8. По-скоро ли ще имам връзка с друга жена, ако продължавам да обръщам внимание на тази, която очевидно ме мотае заради друг мъж?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f4bc491994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   22, авторе, защо ще се разправяш с мадамата? Какво реално ще ти помогне да знаеш дали има друг или не? Само ще се унижаваш и ще изглеждаш адски нелепо и тъжно. Ще те сметне за смахнат, злобен и отчаян.
Какво значение има какво прави тя? Нали сте се разделили, всеки е напълно свободен. Няма да се подобри нещо, ако знаеш, че заради друг е било. Или че си има някой.
Не е била щастлива и като всеки човек има правото да си тръгне от такава връзка и да си търси щастието другаде. Никой на никого не е длъжен да се мъчи цял живот в отношенията, които не са за него. И да и определиш среща, за да я подпитваш, обиждаш, плачеш и т. н, нищо не се променя. Само ще изложиш себе си.
Разбираемо е да те боли, но ще е тъпо да се видите, за да си вдигате кръвното. Времето лекува, ще срещнеш друга. Щом сте се разделили, така е трябвало.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f4bc491994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Като проче ДА НЕ Неразгледан (Аб. 5)
тох номер 19 , пак от автора коментар, се отвратих. Скъсали сте , тя те е обидила жестоко уж, сринала е целият ти свят, ама си нямал против да преспите заедно и да я ползваш?! Това е хем гавра с нея, хем тотална липса на достойнство и човешки емоции у теб.
Самият факт , че обмисляш и за в бъдеще да продължи тази гавра, ми говори, че имаш доста злоба. Чак до такава степен да мразиш себе и другия, че да потъпкваш и собственото, и чуждото достойнство.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 45d84fef15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хванал си я в крачка, за какво ти е да я питаш директно? !
Режѝ, късай и хвърляй!
Като не й се получи с новия, ще те подгони, но ти дори и сам, не я приемай! Дръж се хладно, безразлично, прати я на майната си, да си търси друг да я утешава.
Жена съм, но подобни въртиопашки адски ме отвращават и отблъскват от женското съсловие…Въртят номера все на свестните момчета. Затова си го изстрадай, но не търси обяснения. Да се чуди, тази никаквица, защо никакъв те няма…

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d9e03365ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Съжалявам, Авторе. Гадно ти е, ама ако реално видиш ситуацията като страничен наблюдател, ще искаш да черпиш, че си се отървал. Няма смисъл от срещи, не се занимавай с този боклук, а продължавай напред.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2bb0c9f1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не мисля, че има смисъл да говорите оттук нататък. Дори да си признае, какво? Може би ще й вдигнеш скандал и това е. Минало е, приключило е, каквото и да направиш, нищо няма да се промени. Тя може и да не признае с цел да си запази достойнството, дори е твърде вероятно. А ако приемем, че действително го е срещнала в последния 1 месец, на теб пак ще ти стане гадно, защото на практика те е заменила с друг за отрицателно време.
Просто остави нещата така, ще ти е супер кофти известно време, но ще мине (като всяко друго нещо) и ще си окей. Разсейвай се с други неща за момента - приятели, спорт, хобита, книги, филми. Старай се да мислиш възможно най-малко за нея. Знам, че е трудно, но не и невъзможно, ако си го поставиш за цел. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9d89bbd83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, какъв е смисълът да говориш с нея? Ненужно натоварване, негативни емоции, болка. Не си го причинявай. Тази битка е загубена, приеми го и си гледай войната, т. е. големите задачи в живота. Не си струва да хабиш време и ресурси за вече изтървана кауза. Излъгала те е. Ами да, хората лъжат. Не знаела какво иска - добре, това не е твой проблем! Зная, че инвестицията на вяра и надежди не се преглъща лесно, но си възрастен човек, не дете. И не е прав онзи по-горе, който развива теорията за трите години любов. След 10 години брак на мен още ми омекват коленете, когато мъжът ми ме целуне; ако някой от нас е в командировка, и двамата не можем да спим; няма нещо, което не бихме направили един за друг. Та, искам да кажа, че в истинската любов няма колебания. А ако не е истинска, носи единствено мъка. Моят съвет е да не се товариш с ненужни разговори и обяснения, те нещата са ясни, а да си продължиш пътя. Пък всеки да си живее както си иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker