Зарязват ме след първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зарязват ме след първа среща
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1757 пъти
Здравейте, на 24 години съм водя изключително скучен живот, почти нямам приятели единствения ми шанс да излизам с момичета е чрез социалните мрежи, запознавам се много момичета, излизах с някой от тях имаха интерес към мен, обаче след като излезем и се видим на живо тотално ме зарязват спират да ме търсят не ми отговарят на съобщенията ми с едната като излязохме дори след 1 час каза че трябва да се прибере спешно че приятелка и звъня, разговора беше монотонен само аз задавах въпросите и някво неловко мълчание даже я закарх до у тях. След това не ми отговаряше на съобщенията и съжалих че не я оставих насред пътя аз се държа много добре с всяка една от тях, а те се подиграват с мен. Може би проблемът е че съм много добър с жените.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0ae43ff7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   При жените едно от най-важните неща са възпитанието, обноските и най-ваче хигиената. Щом ти е мълчала, значи не си събудил никакъв интерес в нея спрямо теб. Ако успееш да я разсмееш, тогава можеш да спечелиш малко точки.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aa62df758e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Докато мъжете се научат, че с добро не става и продължават да играят играта на жените винаги ще духат.

С какво е заслужила да правиш всичко за нея?

Кретен ли си да я караш където и да е като е гадна с теб?

Безплатно такси ли си.

Жените са гадни брат това е.

Кефи се на коментара ми защото ще го премахнат за секунди.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e2f993d1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Може да има някаква причина във външния вид ,което ги отблъсква .Щом се стига до среща значи едва ли е нещо в поведението .Опиши как изглеждаш ,висок ,нисък ,слаб,пълен .Попринцип лош дъх,мръсни дрехи ,миризма ,мръсна коса ,това със сигурност би отблъснало момиче.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 72ec94a834
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм имал случай на първа среща, при който се срещаме с момиче на уговорено място и тръгваме към някое кафе и след 5 минути по улицата тя ми казва, че има работа и трябва да си ходи. Имал съм случай, при който момиче пожела след кратък престой в кафе с мен да си тръгне. Имал съм и трети случай, при който една девойка тотално ме отписа и си цъка ше на телефона, аз си изпих това, което си бях поръчал, тя ми каза, ако искам, да си ходя и че и било приятно и си остана на масата. Честно казано аз проблема го виждам в себе си и темеруткото си и сбъркано държание.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e81b9beba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изкъпан, сресан с чисти дрехи и обувки. В България младите мъже масово подценяват хигиената.
Оттам нататък гледай да си забавен, духовит, да не се оплакваш, да не мрънкаш, да не говориш срещу жените или за пари.
В общи линии е това. Къпането ежедневно ( 1-2 ) пъти. Дрехите изпрани след всяко обличане, зъбите чисти, дъха свеж. Иначе шансовете ти граничат с 0.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cb3031ae1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно са очаквали нещо друго. Случва се. Проблема е при тях, а не при теб.

Следващия път, когато някоя мълчи така просто и кажи, че няма да стане и си тръгни - няма смисъл да се мъчиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 04375dc16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти самият може да се смяташ за перфектен, но в очите на другите да не си. Защо например почти нямаш и мъже приятели, както пишеш, някаква компания, с която да излизаш? Може би нещо ти куца в общуването с хората. Все пак, никой не е длъжен да те харесва и да иска да е с теб. Вместо да се сърдиш на другите, постарай се повече да изглеждаш по-добре и да общуваш по-свободно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 554ea43834
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като номер 3 мисля, че може да е нещо, свързано с хигиената ти. Случвало ми се е няколко пъти да излизам с мъж, който ми харесва на снимките и също е бил интересен събеседник, но примерно лъха на пот и некъпано, има мазна коса и пърхот, развалени зъби и лош дъх. Това страшно отблъсква и аз съм се изнизвала бързо от такива срещи и после комуникацията е спирала. Така че помисли обективно дали нямаш някой от тези проблеми. Иначе да водиш разпит като следовател на първа среща също е досадно. По-добре си помълчете, отколкото да задаваш въпроси от лексикон. Като настъпи мълчание, може да изкоментираш нещо около вас и тя да подхване разговор. Или ходете на кино или някакво събитие, което после ще можете да обсъждате.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 34afc11c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Глупости, коментар номер 3. Именно в поведението може да има нещо - човек на живо може да бъде много по-стеснителен, срамежлив, скучен и т.н., отколкото го раздава по интернет. Дали момчето ще е отишло на среща с лош дъх и мазна коса, или с мръсни дрехи според теб?!?! Как не се научихте, че външният вид не е всичко...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6f0b154fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не би нещо в държанието ти да ги отблъсква? Помисли дали не изглеждаш прекалено отчаян, това определено може да накара жените да те отбягват.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a61563b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Беден си, брат. Виж, аз не съм от тези жени,но 90% от българите са привлечени от дебел портфейл. Не виждаш ли,че всички грозни и дебели мъже с пари за женени за манекенки ,модели и певици ? Аз не бих го направила ама не всички са като мен. Ако нямаш най-нов модел кола , маркови дрехи и стотачки в портфейла,това е проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 668177a58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И в Библията го пише: Прекалено добрия и богу не е угоден.



Някъде и зацикля разговора вероятно. По принцип е и до харизма. Харизматичните хора, ако ще и най-големите глупости да говорят събуждат някакви положителни емоции в острещната страна и стават симпатични. Жените, а и не само, бих казал хората като цяло искат емоции и да им кеф да се забавляват. Но пък и не с всеки ти върви приказката. Аз съм екстроверт, обаче като усетя, че отсрещната страна не е на мойта честота и забивам като пет годишен андроид. Според мен никой от този сайт няма как да ти даде адекватен съвет, защото не сме присъствали на тези срещи. Само мога да ти дам кураж. Гледай да напълниш и джоба. Парите помпат сериозно самочуствието, а то е основен фактор успеха с жените, а и като цяло в живота.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b8702401e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Може пък да не си толкова добър, след като от яд обясняваш, че е трябвало да я оставиш на пътя. Пич, тя е можела да се прибере и сама, ти на своя глава си решил да я закараш. Не е луд този, който яде баницата, а онзи, дето я дава.
Никоя жена не е длъжна да те харесва или да ти отговаря на съобщенията след кофти среща. Не може всяка една да припада, да ти е фенка и да те намира за много добър и прекрасен. Такъв ти бил късметът, не си попаднал на някоя, с която да си прекарвате добре и да има следващи срещи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6fa24b5c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти поне имаш първи срещи - мен ме отрязват още след първото съобщение онлайн. Каквото и да напиша - не съм пробвал само с простащини, неграмотно написани текстове и сексуални намеци.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f364fa8c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз не излизам с човек на втора среща ако не плати сметката. Приятелките ми са на същото мнение. Съгласна съм да ме заведат на евтино място, обикновено пия само чисто кафе или бира ако е вечер, съответно не би трябвало да затрудни мъжа да направи този жест. Почерпката показва отношение. Може в това да е проблемът ти.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e6715f2106
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами поговори д близки хора, сподели и търси отговора, хигиена, обликло,обноски. И освен това излез от нета, търси жив контакт, отиди на спорт, организирани походи, благотворителни инициативи и ще срещнеш хора, с които да направиш първата стъпка, изграждане на реален контакт и тогава ще дойде връзката.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5644db1509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Или не изглеждаш добре, или на живо не си същия човек както в чата понеже нямаш самочувствие. Това са причините.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6be42f95ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Намери си страстта в живота остави ги тея жени и не си губи младините в глупости. Развивай себе си ходи на фитнес тренирай започни да учиш някой език или каквото те влече но да има прогрес в личен план. Не се фокусирай върху тея жени щото масово са загуба на нерви пари време. Устрой се финансово и чак тогава си търси жена за съпруга не за друго. Тия де ги виждаш по улиците де само внимание искат да си начешат жалкото его ... не си заслужават масово са такива няма смисъл...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d78c468861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз така зарязах един навремето. Първо ме излъга, направи се на голям гъзар, но всичко се разбира бързо. Второ миришеше на немит гъз. Трето опита се да ме целуне и след като му отказах се опита да дойде с мене там където отивах. Аз отивах на тренировка.
При теб може да са други причините, но общо взето щом си седиш само у вас, по добре търси някоя като теб. Предполагам, че пишеш на красиви момичета, които имат високи изисквания и ти не си ги покрил.
А и да не се лъжем, жените вече търсят и финансова изгода, не само чукане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker