Как ще реагира майка ми, че татко ми ще се жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как ще реагира майка ми, че татко ми ще се жени
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1601 пъти
Аз съм момиче на 21. Моите родители са разведени още като съм била на 2. Татко ми си е хванал любовница и той е искал развод. Сега не е с нея, но от 8 години е с друга и казват, че другата година ще се женят. Нямат дете, тя си има нейно и вече тя май има 45 г. Майка ми цял живот с мен си му отмъщава. Не ме е пускала при него като малка. Като е ядосана за нещо само крещи по мен какъв гадняр е татко ми, качили той слуша. За оценки винаги ми е викала "Аз имах толкова 6-тици, а ти ми редиш 3-ки и 4-ки като тъпият си баща" Аз съм хванала някакъв страх от нея, който не изчезва, нищо че имам 18. Имам и по-малка сестра от майка ми и друг баща и те са разведени, заради майка ми този път. И той не можа да я издържа скандали за всякакви глупости. Аз мисля изобщо да не и казвам, че ще се женят и след това също, но все от някой може да разбере. Не сме от София. Някой хора познават и 2-мата. Нищо че татко ми вече живее в друг град. Хубавото на майка ми е, че поне не ми се меси в живота. Не ми е казвала какво да уча аз реших. Не ми се меси в любовта, аз цяла година бях с едно гадже и не ги запознах, нищо не ми беше казала. Ако разбере и вдигне на мен скандал да и кажа ли "Я стига. Колко много години са минали от развода ви, а ти още си една голяма истеричка. Гледай си своя живот. Качили една сватба е кой знае какво. Виж как приключи вашата."
Обикновенно като побеснява най-лошо баба ми я укротява все някак. Но този път дали ще може? А майка ми от 1 година си има гадже, но пък ако до тогава се разделят и майка ми от завист, че тя пак е сама, а татко ми даже женен отново дали няма да побеснее както си мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: c61c3a1b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Гледай да се изнесеш на квартира с някакви приятелки, защото майка ти ще ти скапе нервната система съвсем.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e1d040cce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами да беснее. Много важно. Като не е разбрала, че мъж не се задържа с истерии и проклетия да си беснее колкото иска. Нищо чудно и любовникът ѝ да я зареже. Хич да не ти пука. Не ѝ обръщай внимание, не ѝ казвай нищо. Колкото по-бързо се изнесеш, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9418777bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майка ти 20 години не може да преживее развод и цял живот ще дудне и ще сипе злоба. Всеки мъж прогонва.
И да разбере, пак ще сипе жлъч. Явно си е зла като характер. Щом на 40 и нещо не се е променила, значи едва ли ще се промени и в бъдеще. Може да си лекува нервите с нещо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a1391d7c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти си пример какво се случва, когато са разделени родителите. Независимо заради кой са се развели винаги го отнасят децата. Майка ти типично, като други е решила, че си нейна собственост и може да се държи, както си пожелае. Такива комплекси си развил сигурно, че после ще се чудиш как да ги оправяш. Сега още не го осъзнаваш.
Ако имаш 18 се махай на квартира, почвай да бачкаш и се издържай, защото с майка ти по-добре няма да стане. Не си виновен, че е взела грешни решения в живота си. Защото да избереш грешния мъж е нейно решение.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fd4ea6d594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напразно се тревожиш. Тя знае, че няма връщане обратно при баща ти. Минали са много години, претръпнала е вече. Не й казвай ти обаче, нека да разбере от някой друг.
Ако пак ти крещи и те обвинява за баща ти, я попитай защо се е омъжила за него, след като толкова много не го е одобрявала?
Със сигурност майка ти не е добре с нервите и наистина, ако има възможност,е по-добре да живееш отделно, но не бързай да се омъжваш, само за да се махнеш от нея, защото можеш да от прибързване да попаднеш на неподходящ човек.

Казва се и се пише "като че ли"

"Качели" е диалектно звучене, чувала съм го от хора, идващи от Сливен например.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e0b7ec467d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мислиш дс й кажеш "а ти още си една голяма истеричка". Защо подхождаш с лошо? Бъди й приятелка и гледай да я успокояваш вместо да наливаш масло в огъня. Няма значение, че са минали много години. Тя явно никога няма да забрави обидата и предателството, което е направил баща ти. А и те е отгледала сама, за което трябва да си й благодарна и да я подкрепяш. Според мен по-добре да го научи от теб, но с нормален тон, а не да й го изтърсиш както си го планирала.

П.С.: Не се пише "качили", а "като че ли".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 666e42afb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Според мен трябва да те е грижа повече за малката ти сестра, а на майка си да спреш да ѝ цепиш басма. Малко кофти ако не си независима наистина, но ако живееш отделно няма причина да ѝ търпиш поведението.

В случая с родителите ти и 2мата имат вина. Майка ти явно е с много кофти нрав, което пък не е извинение за изневярата на баща ти въпреки това.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 560d75903c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Извинявай, не е по темата, но имам само един въпрос: "От Пловдив ли си?". И не е нищо лично, просто някои неща в самия стил на писане ми напомнят за Пловдив. Ще ми е интересно да разбера. :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 709af24d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 4-Авторката е момиче!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 20964e1086
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те не са 8аедно от четвърт век и понеже ма ка ти не може да синадвие над ината,мавталитета и много и харесва да е горката мъченица си избива комплексите и ти вървиш по гайдата й и се притеснаваш как ще реагира. Баща ти има свой живот и може да прави каквото иска , ако ще още 10 пъти да се ожени. Каква ти е работата с нея да го коминтираш. Хората не разбраха, че детето е част и от двамата и, като го "наказва", като не е позволявала контакт с него,всъщност съсипва теб. Затова има толкова жени, объркани в отношението към мъжете и поколения напред едно и също се повторя. Като не върви живота с някого се разделяш, не си избиваш злобата върху децата, защото те цанико не са виновни, не ги мамкаш колко велика отличничка си била и всякакви такива тъпотии, а се концентрираш детето да е обичано и добре гледано и търси ново щастие и любов. Как щяла да реагира след 20 г. На сватбата на вече отдавна, бивш мъж. Що за ограниченост. А и ти се селектирай, сякаш искаш дати се меси и да има драма,попиташ от нея. Внимавай какво ще педадеш нататък поколението и рода ви. Откавай всякаква дискусия по темата, за какво на теб да ти вдигна скандал, какво ще дискутирате и до какво решение искаш да стигнете с този разговор. Ти осъзнаваш ли колко е абсурдно и ти си в нейният поток на енергия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 461b3700a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Качили", ама на какво са се качили? И кои?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 76c95fb690
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гледай си ти твоя живот и не се занимавай с майка ти. Не й казвай, не я засяга. Ако разбере и дойде да се кара с теб й кажи, че не те интересува. А и все пак и тя е била женена след развода, но явно още изпитва злоба заради чуждото щастие. Съветвам те да не си мълчиш когато те обижда, особено на произход. Кажи й, че тя е избрала кой да ти е баща и да си бие нейната глава за този избор. А за шестиците я питай с какво са й донесли полза, като очевидно е неудоволетворена. А и ако е била в не много елитно училище, там лесно пишат шестиците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6419b54d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти поживей още няколко години с нея и после ще те сложат на ципрекса.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0d96ffa001
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз пък виждам в майка ти дълбоко разочарована и наранена жена. Сега си малка и виждаш само последствията от държанието на бъща ти преди години към майка ти и обвиняваш майка си. Да тя е виновна, че не се е пребори Ла с травмите, който бащати и е нанесла, но бащати явно има голяма вина за сегашното състояние на майка ти
Жените са много емоционални. Малка си още нямаш съпруг или дете, та не я обиждай. Разберия. Бащати ако е толкос пич що не те в взел при него а защо не си е седял при съпругата си а ходи по чужди. Ти ако обичаш някой и родиш от него и те замени с някоя как ще се чувстваш. Че и истеричка я наричаш. Постави се на нейно място. Прекарвате си време заедно мол, процедури, пазар, че да не мисли глупости и се постави на нейно място.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fdf41b0756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Я се изнасяй и ти и стига си се занимавала с майка си. И да разбере, голям прас. Съвсем нормално е. Разведени от 19 години, тя ли ще му държи сметка?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker