Защо мъжете изневеряват към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете изневеряват към мъжете
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1626 пъти
Здравейте.
Искам да повдигна тема, която е характерна в днешния живот. Каква е причината един мъж да изневерява на жена си до себе си. Какво търси което не намира в семейството. Кое ли го кара да прави тези неща. Дали по-младите дами нещо по-младо от своята жена. Ако няма секс, а само моментно забавление към изневеря ли го отмятате?
Към мъжете - Бихте ли си оставили жената, ако срещните друга с която сте по - щастливи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 645c9719c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Защо не зададеш същият въпрос на всички жени? Защо ли? Много просто - защото мъжете изневеряват точно толкова, колкото и жените. С кого изневеряват мъжете? Ами със жени, разбира се! Мъжете търсят разбиране, добро отношение и желание за секс в другата жена. А дали иска да живее с любовницата? Смях в залата! Разбира се, че не! Има и такива случаи, но са малко. Ще зарежеш уреденият си дом и деца, за които си се борил от момента на раждането им и ще искаш да зарежеш всичко това? Глупости на търкалета! Ами ако много често те ,,боли глава'', ,, капнала си от умора'', ,,сега не искам'', ,,искам да спя'' и тем подобни, не се чуди, че мъжът ти кръшка. Разберете веднъж завинаги, че когато мъжът се е изпразнил където е редно, никога няма да му хрумне да изневерява. Дори не помисля да гледа порно. Когато започне да гледа порно, не е далеч денят, в който ще ти изневери. Сексът за мъжете е здравна необходимост заради простатата. А приказките за платонична любов, са глупави смешки. Разбира се, че има изключения. Има такива индивиди, които изневеряват като Казанова, заради спорта и издигането им в собствените очи. Те са единици. Гладният човек търси храна. Незадоволеният търси жена да се задоволи сексуално. Мъжете сме просто устроени същества. А тъй като жените са сложни същества, затова мъжете търсят други жени.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 825b598b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти не си първата, която повдига темата. В този сайт има поне 10 теми по въпроса. Разрови се.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7bd8fd3e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1 добре тръгна и накрая се изложи. Жените били сложни същества, за това мъжете търсели други жени. Ами другите жени няма ли и те да са сложни?!?!?! Направи ми деня с това изказване.
Ако това ще те успокои имам приятели, които не изневеряват и много обичат и държат на жените си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eeed3c5d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "Ако няма секс, а само моментно забавление към изневеря ли го отмятате?"
Не е изневяра, може в една връзка да няма никакво разнообразие в секса и по този начин, единия омръзва на другия. А, пропуснах да кажа, че жените изневеряват много повече от мъжете. Не може изцяло да им се вярва. Майка ми има една приятелка, която си има семейство, обаче се виждала с някакъв мъж, т.е. има любовник.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0d42b9b454
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като мъж ще кажа, че повечето мъже изневеряват заради липса на секс или некачествен секс. Студената, вечно сърдита жена, която не поддържа огъня у мъжа, сама го тласка да търси страст и топлина другаде. Мъжете сме просто устроени. Искаме от жената да ни дава топлина и страст, да се усмихва и да ни желае. Дори жената до нас да не е първа красавица, ако е огнена в леглото и редовно ни изпразва, много малко вероятно е да изневерим. Разбира се, не говоря от името на всички мъже, но това е мнението на повечето, с които сме разговаряли. Скучният, монотонен секс с жена-дърво, която само лежи и го прави, колкото да отбие номера също ни кара да гледаме встрани.

Разбира се, има и мъже, които са си женкари и търсят себеутвърждаване чрез бройки. Но повечето мъже просто искаме от жената до нас топлина страстен и редовен секс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ffbd6b151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към автора-За теб препинателни знаци няма ли? "Защо мъжете изневеряват към мъжете" Какво ще рече това? Че мъж изневерява с мъж ли? Аман от неграмотници. Никой мъж не иска да е с прости жени,затова изневерява.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 22e7c06964
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Я разясни заглавието!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 560a363148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   1, ако си се борил за децата от момента на раждането няма да изневеряваш. Познавам семейство, в което мъжът тръгна по проститутки и то в момента, в който младата му с 10 години по-млада и красива жена раждаше... Тя разбра, той излъга нещо там и продължи като я мисли за глупачка, която е излъгал, а тя ще седи вярна и ще го търпи. Детето им е на една годинка. И този не знае, но жената вече се е посъветвала с адвокат и ще се раздели с него. И кой печели и кой губи накрая, той или тя? И струваше ли си заради единия секс, верно забранили са й лекарите цяла бременност да прави секс и лежи за задържане, струваше ли си този човек да си разбие семейството? А жената е като сълза красива. И какво ще стане, дъртакът ще продължи по проститутки, а тя ще си гледа детето, печели тя губи той.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: abf4fd8965
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 3, тези твои приятели редовно получават секс и добро отношение вкъщи, за това и не изневеряват. Това ти го каза и номер 1 ама ти като жена веднага скочи. Ти по скоро като жена се опитай да разбереш какво му е нужно на един мъж, че след време да не се чудиш твоят мъж защо ти е изневерявал

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a070431e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доктора ми предписа разнообразна храна. Всичко да е естествено, натурално, свежо и колкото е по- младо, но пораснало- толкова по- добре. Мръвката да не е бела и дебела, с по- малко кожа- вредна е а и много се обработва. Иначе вкъщи си и имам едно за вкус- беше риба мряна- пъргава, изящна- играеше си с мен. Сега е вече скумрия- от най- ароматните, мазна, хитра и подмолна. Постоянно дебне да те еМне!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c41647a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще се следя темата

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7bd8fd3e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, аз проблема с изневрите съм си го решила, не ме мисли, а тъй като повечето говорят за скучен секс и жена дърво в леглото, ще ви отворя очите. Жените правят скучен секс, колкото да отбият номера с някой, който не ги привлича. Постарайте се малко повече и ще намерите желаните страст и топлина.нонда за гледаме чуждото е по-лесно. Не забравяйте, че и жена ви може да си потърси каквото й липсва навън и това при нежния пол обикновено не е само секс....
Взаимност си трябва, но консуматорите искат всичко на тепсия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f7e9e75ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Възможна причина за изневярата при мъжете е и нуждата им от внимание. Ще споделя моя опит с тези неща. Имах 3 годишна връзка, обичах момчето безкрайно много. Правех абсолютно всичко, само и само да е доволен и щастлив, не слушах никой, освен него. Очите ми бяха вперени единствено в него, защото исках само него. Искам да кажа, че правих всичко за него, никога не съм изпитвала такава обич. И сексът си беше супер и абсолютно всичко. И един ден просто разбрах, че се е занимавал с друго момиче, той каза, че е било на шега, нищо не е имало. Окей, разбрах, продължихме. И в последствие обаче, разбрах за още няколко и за още други глупости. И всичко това е от нуждата за внимание, и по-точно женско внимание. Колкото и да обичате мъжа до себе си, и внимание да му обръщате, ако той иска постоянно да се харесва на всички, няма да сте му достатъчна само вие. И не твърдя, че жените не изневеряват. Хора си има за всичко, но когато си имате човек, дръжте си на него ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker