Онлайн изневяра. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онлайн изневяра.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1430 пъти
Какво бихте направили ако разберете, че годеникът ви е имал сексуални отношения с непозната жена онлайн. Малко предистория. Годеникът ми живее в чужбина и преди да ми предложи бях в България. Когато дойдох за първи път в държавата в която живее да го видя, той ми предложи бряк пред цялото си семейство, което и то живее в чужбина. Всичко беше както си му е реда. Пръстен, падна ми на коляно и ме попита, аз приех. После се върнах в България, защото бях отпуска и трябваше да се върна на работа. Той започна да ме увещава да напусна работа и да дойда при него да живея в чужбина. И да си търся работа там. След около 4 месеца от предложението му, аз напуснах работа и се преместих да живея при него. Но веднъж си беше оставил фесбукът отворен и видях, че някаква жена, му е писала на английски. Приличаше на проститутка. И го е заплашвала, че ще разпрати снимки на пенисът му на негови роднини. Като разгледах чата им, разбрах че се е вързал като най-големият шаран и е отговорил на напълно непозната жена, а тя го е канела с неприлични предложения... за онлайн секс. Беше му пратила снимки на пенисът му на месинджъра и явно не беше базик. Той ми беше споменал, че някакви хакери са хакнали профилът му във фесбук, но не и за това. Изтеглих снимката и му я показах, като му казах, че тази жена ми е пратила снимките, за да видя, какво ще ми каже.. дали ще си признае.. но той отрече и каза, че снимката е открадната от телефона му. Че били хакнали телефонът му и че от там я взели. Накрая след като видях, че няма да си признае, му отворих въпросният чат в неговия телефон и му го показах и му казах да спре да ме лъже. Реакцята му беше дебилна. " И какво от това"ми каза той, все едно нищо не е станало. Знам, че не е физическа изневяра, но те са имали и видео разговори. Това се е случило в периода, когато бях в България... Ако е способен да направи такова нещо онлайн, каква е гаранцията, че не би го направил и на живо, ако му се отдаде възможност? Много се разтроих и го попитах... а той ми замълча и се сви като мишок. Разтроих се не за това че го е направил онлайн, а за това че ме излъга. Можеше да ми каже. И също така реакцията му не беше на човек, който съжалява или поне не ми се извини или нещо такова... Поне да го усетия че е гузен. Живеем на семейни начела, аз още си търся работа, той ме издържа и се грижи за мен, но ако бяхме в България в друга среда... където има повече жени, дали нямаше да е по- зле. Контактите ни с българи са доста ограничени и се зачудих, ако някой е изпадал в подобна ситуация, как би реагирал... В българия живея в малък град и бях на сравнително хубава работа, но дълго време бях самотна и когато се събрахме, той внесе живот в живота ми, който беше много празен и еднообразен. Някой преживявал ли е подобно нещо? И бихте ли простили такова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3cfba1f70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   НЕ! ЛУДА ЛИ СИ!? Напускай го. Можеше да каже, че му е било самотно и да се извини, не че това е оправдание, но той даже и това не се е опитал да направи. Това е, защото дълбоко в себе си той вярва, че не е сгрешил. Сигурно, ако поразмяташ темата още ще ти каже точно това - имах нужда от женско внимание, а ти не беше тук. Да, но и тази жена не е била там, нали? Разбираш ли на къде бия. Действието му не може да бъде оправдано с това, че не си била там, сигурно го прави и сега, а ако не - ще го направи.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 65fe75290f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не. Смятай колко малко държи на теб след като си го е слагал в някаква, или просто са си писали.
Такива хора никога не са виновни, никога няма да си признаят. Явно и преди си е бил хойкащ, сега просто даже не се и крие. Животът ти ще е ад с такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5f9798be7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Лесно е да ти кажат "напускай го". Но ти знаеш, че на практика не е толкова лесно, след като си си зарязала живота в България, за да си с него. Според мен, ако не е имало истинска изневяра, не е толкова страшно. Знаеш, че мъжете са по-първични и често мислят с долната си глава. Сега като си при него, няма да му липсва жена и едва ли ще прави повече глупости. Все пак си отваряй очите на четири в следващите месеци. Но за мен не е причина за раздяла.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5983dd020d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Совите не са това, което са, както се казваше в един филм. И хората не са това, което изглеждат и на което се правят.
На твое място събирам пак родата и пред тях му връщам пръстена с обяснение ЗАЩО и какво е направил, като искат да им покаже снимката на "мъжката си гордост", събирам си багажа и се прибирам в България. Животът ти бил празен и скучен? Е, тоя ти го разнообрази...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b79f70dffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поговорете отново,не е признал,защото не е знаел,че ще намериш снимката.Поговорете,колко връзки е имал преди теб,чувства ли се сексуално задоволен и наживял се,и наистина ли е дошло времето за женитба? Ако счита,че трябва да си поживее още,не бързайте за брак.Не забравяй,че по младите мъже имат нужда по-често да правят секс,дори и виртуално,а когато е в чужда държава с години може да няма реална връзка.Поговорете пак.Грозно и обидно е,че те е излъгал, но това е вид защитна реакция,зад която се крие нещо по дълбоко. Това е път да стигнете един до друг без захаросани истории.Не всичко е цветя и рози.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fe739c12d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А ти изобщо не си жулиш клитора с мисълта за някого? И си очаквала той да е девствен?
Да се разровиш в телефона му ... Много достойно, коректно и разумно.
Махай се от там! Прибирай се у дома и си плюй на пръстчето - то винаги ще ти е вярно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 54890db345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е ти на колко си години. Много си наивна. Изневерява ти и пояечето мъже са така. Искат една консервативна и смотана за съпруга за пред хората и други за секс. Освен това ти като седиш в България на сухо, не значи, че той ще се мъчи да е на сухо там. Хората са прагматични.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 649aacde32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Личи си, че си млада и зелена. Той, че е постъпил глупаво, това е ясно. А ти, като си се направила на детектив, какво добро постигна? Няма как да му държиш сметка и да очакваш да ти се извинява, пак нямаше да му простиш и пак щеше да ти горчи. Съжалявам, смятам, че и двамата сте си прецакали брака още преди да е започнал. Можеше да си замълчиш и да видиш дали не е било мимолетно, а ако продължава/в което се съмнявам/- да си събереш багажа без много обяснения. За в бъдеще- гледай единствено какво е отношението към теб на мъжа до теб, ако е ок си с него, ако не- не си, без обвинения. И без да се правиш на разследващ журналист, спести си го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker