Кое да избера ? Любовта или семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое да избера ? Любовта или семейството
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2021 пъти
Здравейте, аз съм ани на 28 с две прекрасни дъщери семейна, но обичам друг мъж и така немога да продължавам трябва да избера семейството заради децата или любовта заради себеси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 108d45f653
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Новия да не се окаже и той същия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e1f7fdb327
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Как мислиш, че някой извън твоите връзки може да ти даде отговор? Ти само заради единия секс ли ще си развалиш семейството? Като новия ти се насити какво ще правиш? И мислиш ли, че той ще обича децата ти и ще се грижи за тях? Сега ти е лесно, тичаш при него, без деца на главата, но я се съберете заедно с твоите деца и ще видиш колко бързо ще ти бие шута. Връзката ви моментално ще премине във вариант женени с деца плюс интриги и номера от страна на децата и той ще си каже, вместо да храня чужди гърла и да ми късат нервите, по-добре да си имам свои деца, а и тези срещи и предаване на децата на бившия на жената са бреме.
Може да си на 28, но си с 2 деца и много мъже биха предпочели жена на 38, нераждала, неомъжена, но поддържана и със стабилна професия, пред теб.
Ако мъжът ти те бие, пияница е и за нищо не става, разбирам, но повече ми прилича, че преработва и се грижи за семейството си, а ти безделничиш и се чудиш с кого да кръшкаш.
Жена

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 44f1960eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Всичко в началото е супер, ама и тоя ще се изчерпа.
Гледай си семейството и не откачай за един **й. Ако мъжа ти е гадняр имаш право ама ако е добър си го пази.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6cf46bd3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Семейството разбира се, особено ако бащата на децата ти е грижовен и свестен. Всяка любов има срок, после остава обичта и общите цели.
М36

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dc9e5c6bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ако е истинска, то мерси за темата. Определено не искам деца и женитба, заради такива като тебе

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ae97057f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Семейството! Защото много често такава "голяма любив" се оказва въздух под налягане и след като вече я няма тръпката от забраненото, нещата приключват бързо, но пък ти вече, заради една кратка авантюра, си съсипала семейството си. Искаш ли да съсипеш детството на децата си? Да ги направиш свидетели на скандали, разправии и развод? Искаш ли да ги оставиш да растат без майка, която постоянно да е в живота им?
Защото знам какво си мислиш, как ще се разведеш, ще получиш родителските права, ще се събереш с любовника си, той ще стане прекрасен баща на деца ти и после "живели дълго и щастливао", обаче не и в реалния живот. В ситуацията като твоята, след като успява да се разведе жената почти винаги остава сама, защото любовника се изпарява яко дим, при мисълта да се гружи за семейство и чужди деца. Сега си му интересна, защото се забавлявате без ангажименти, но като почнат битовизмите със сметките, грижата за децата и дома, няма да му е забавно и за това повечето мъже като твоята "голяма любов" ще избягат с 200 много преди да се стигне до там.
Така, че добре си помисли какво искаш да причиниш на децата си, че и на себе си.
Единственият случай, в който е оправдано да напуснеш семейство си е ако мъжът ти е насилник, алкохолик и примерно те спуква от бой. Тогава да, аз ще съм първата, която ще ти каже БЯГАЙ, но ако случаят не е такъв, а най-вероятно не е, иначе щеше да го споменеш,, тогава да съсипеш всичко заради една авантюра е най-глупавото нещо, което можеш да измислиш.
Много жени са били в твоето положение и много от тях горчиво са съжалявали, заради решението си. Разрови се, даже тук в сподели имс такива истории. Как зарязала мъжа си, ама с любовника не се получило и сега тя иска съвет как да си върне семейството и как да накара мъжа си да й прости.
Много поучителна история!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 640efdd6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не искам да съдя хората и да съм моралист, но наистина се чудя на такива истории. Бих те разбрал само ако мъжа ти е пияница или те тормози по някакъв начин, но в противен случай изобщо не мога да те разбера. Само ще кажа, че си родител и имаш отговорности, не си на 20 години да мислиш само за себе си и нагоните.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a781215fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА Благодаря за съветите дори някои толкова груби никога не бих рискувала семейството си и децата до момента в който не разбрах, че мъжът ми спи с други мъже за пари вместо това да беше потърсил нормална работа с която да издържа семейството няма как да допусна да спи с други мъже и след това да идва при мен и децата! Ако за някой е приемливо то за мен не е...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d5304bea1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке,Ани-сама си написала името си с малка буква,това ми говори много,но карай-моят въпрос към теб е някой иска ли от теб този избор?И кой го иска,любовника ти ли?Прощавай,ама не ми се вярва,едва ли си притрябвала на някой с две чужди-те за него за чужди,нищо,че са твои-деца?Много малко са мъжете способни на такова геройство,те едно чуждо дете не искат,ти предлагаш две.Ти си интересна на любовника докато си чужда,докато се криете,докато е забранено.Почнете ли да ползвате обща тоалетна,да плащате сметки и безброй други битовизми,оня,твоя любовник много бързо ще прогледне и ще му се овижда всяко левче дадено за ТВОИТЕ деца,а ти ще останеш от двата стола на земята.Макар,че ако питаш мен точно това заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a781215fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ОТ АВТОРКАТА мъжът ми е много запален по комар постоянно взима на заем пари от близки и роднини ние в момента живеем с неговите родители той няма думата в нашето семейство като мъж имам предвид няма собствено мнение за каквото и да било в нашето семейсто постоянно се влия е от майкаму която няма мира спокойствие когато види че ние се разбираме и веднага разваля всичко а той неиска да де изнесем като бях бременна с втората ни дъщеря бяхме заедно в чужбина на работа работех цели 7 месеца от бременноста зада си позволим някои неща да сме самостоятелни а не с майкаму но уви искарах ме пари но пак сие същото всичсо е за комар докато има пари от много работа родих в 7 месец на исписването той ми заяви че е изиграл парите на комар и ако не са моите родители да ми помагат няма изход страшно е

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 223dd07e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А любовникът ти ще приеме ли децата?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7f2107e953
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аууу горката. Трбваше така да започнеш.
М съм и бих ти препоръчал да прекъснеш незабавно физически контакти с него да не ти натресе някоя зараза.
Това е отвратително. Не си ли заподозрла, че е педал по рано?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a007a5f675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   То затова първо се търси любовта, после се създава семейство с този човек и се раждат деца от него. За да не се чудиш кого да избереш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aa19d3799a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Такива като авторката не ги разбирам. Пишат пет реда, без да посочат никакви причини, без да се аргументират с две думи, питат непознати хора да се развеждат ли, да се женят ли? Накрая след 20 коментара посочват някаква причина. Всъщност повечето в себе си са решили нещо и ще постъпят както им диктува собственият ум. За какъв ... са им мненията на Х и У, разрешение ли търсят, одобрение ли? Ами хора, животът си е ваш, вие ще си носите последствията, решавайте сами. Това е толкова важно лично нещо, не е избор на чанта или обувки.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 95c3ae6b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом го прави за семейството какъв е проблемът? Парите са си ваши. Ти искаш да спиш с други мъже безплатно, а щом мъжът ти го прави - дай да го изоставяме. Това жените сте...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 498b7afe82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Измислена тема,провокация
Сега прочетох и коментар номер 9 от авторката и вече съм сигурна,че това е чиста измислица.
По-зле и от сапунка

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f8b92f04e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Представи си,че този който казваш че обичаш спи с мъжа ти.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f8b92f04e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Бъди разумна този човек няма да ти обича и гледа децата като свои никога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d25d442b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Хора явно тя не обича мъжът си, както и той нея. Хората не трябва да живеят един с друг само заради децата и сигурността. Ако няма любов няма смисъл. Без значение дали любовникът ще остане с нея или не ще е добре да се разведе с мъжът си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker