Енергията между мъжа и жената. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Енергията между мъжа и жената.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1710 пъти
Здравейте съфорумници,
Момче на 26 години съм и наскоро се прояви някаква промяна в мен. Осъзнах, че без да съм уверен в себе си няма да постигна нищо. Нито с жените, нито с работата, нито във взаимотношенията с хората. С жените мога да кажа, че от няколко години не съм успял да привлека някоя. Дължа го на това, че не съм бил уверен в себе си. Върнах се назад в годините и има няколко случки с момичета, които за мен бяха до някъде успешни. Имаше една случка в един бар, бях забелязал от по-рано едно много секси момиче и когато отидох до бара, тя беше там. Казах си, сега ще я “натегна здраво”. Когато отидох до нея, си спомням, че в мен имаше някаква много силна енергия, която ми даваше свръх увереност. Без да й говоря нищо, директно я хванах за врата. Тя ме остави да я опипвам по врата и сякаш й хареса. Смешно е, но е истина. След това приятелите ми казаха, че си тръгват и аз не успях да докарам нещата до по-нататъшно развитие. Както и да е. Няколко години след това, поради обстоятелства, имаше сериозно затишие в мен. Просто съществувах.
Наскоро се сетих за тази случка и си казах, че тази енергия, която имах тогава, мога да използвам. Тръгнах да живея по този начин и лека по лека започнах да осъзнавам някои неща. Имам чувството, че събудих мъжа в мен. По-уверен съм, станах по-независим от родителите ми и вярвам, че в този живот всичко зависи от мен. Смятам, че това е много важно и че жените търсят точно това в един мъж. Но има някои неясни за мен неща.
Та първо, искам да ви допитам тази енергия има ли общо с увереността, може ли едното без другото. Жените чрез енергия ли усещат увереността на мъжа или просто това си проличава по външния вид? Ако някой забележи нещо нередно в написаното и има някакви съмнения, моля да сподели.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 044279bb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Аз съм човек който усеща и чете енергиите на хората. Не го коментирам, малко хора знаят за това (най-близките ми) и често се случват неловки или кофти ситуации ако категорично сложа бариера и не допусна някого до себе си, обикновено приятели на приятели, познати на познати или приятели, дори познати на някой от фамилията.
Енергията се чувства дори на подсъзнателно ниво.
Но дори да не чувствах или "разчитах" уверявам те, че мен някой непознат ако ме хване за врата (в същност където и да си позволи да ме бутне/ докосне) ще прогледа през стол най-малкото.
Не си позволявай подобни неща защото ще се вкараш в беля.
Попаднал си случайно на момиче което не знам по каква причина не е реагирало както трябва... Може просто да се е стреснала и блокирала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a9f8bedb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Не ти разбирам енергийте, но да хванеш непознато момиче за врата е агресия. И не се вживявай,че на жените адски много би им харесало и ще ти паднат в краката. Психопатско е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bef702cf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Леко психарско и направо плашещо ми звучи : "ще я натегна здраво. " Какво изобщо значи това? Стиснал си някаква мадама за врата и се кефиш. Може да е била пияна, друсана, ама едва ли се кефила. Ако се кефеше, щеше да се запознаете и да има развитие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 227b3be083
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На жените им харесва, когато са вече с теб или в леглото ти. Не още преди да са разменили една дума с теб. Не си го позволявай повече.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e29592a6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех, пич.. Ти ако по баровете жена си търсиш, значи нещо яко си го закъсал. Пък и за врата да я хванеш? ! Някакъв по-интелектуален или по-романтичен подход няма ли при тебе?

Иначе енергията се нарича "кундалини" и да - има начини да я събудиш, но не разчитай много на нея... Те я важна по-скоро когато си имаш вече стабилна партньорка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fe0342a4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе на 26 години, правилно си се нарекъл момче. Писанието ти показва, че не си мъж. Да хващаш и опипваш непознати жени не е белег на мъжественост, ами на простотия и лошо възпитание, най-меко казано. Ако си мислиш, че да се държиш като простак и селски бек те прави много привлекателен и неотразим, грешиш.
Липсват ти не първите 7, ами май първите 17 години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4bbd8e1119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пропусна да споменеш как си се събудил на пода в някой общак след като сте поркали менте алкохол след успешна поправка. Иначе браво за "отключените чакри" (вика му се на медицински жаргон адреналин). Нека догатна, че не е стигнало до нищо именно поради факта, че си я хванал за врата като някое животно, което не си е на мястото и трябва да се премести... Много от хората при рязък стрес се вцепеняват на боа и не реагират - защо мислиш има толкова бутнати пешаходци (освен дрогираните ни шофьорчета без книжки). Силно се съмнявам някоя, отговаряща на това ти описание, да се просне на бара и да седи като дъска именно защото ти си ѝ се метнал буквално на врата - вероятно са я минали и много други преди теб. А с такова поведение, най-много да останеш без предни зъбки при среща на (не)правилния татуиран анабол. До колкото разбирам от приятелите ти е придошла тази моментна увереност и след като са се изнесли - и тя с тях... Истината е, че смърдиш на бета от километри. Ако искаш да привличаш повечето скучни жени или трябва да си платежоспособен бета, или алфа горилка. Може да пробваш и за сигма, но такива сме много малко, защото не лесен живот във всички отношения те прави такъв рано или късно, но на цената на големи саможертви. Сам си реши какъв искаш да си. Вземи си оправи приоритетите и ще почнат сами да ти се лепят. После ще се оплакваш, че не можеш да се отървеш от златотърсачки и всякаква измет...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker