Тя ме изрита още на първата среща, след като казах, че искам домакиня за жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме изрита още на първата среща, след като казах, че искам домакиня за жена.
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 2883 пъти
Живея отскоро в САЩ, наскоро се запознах с българка тук. На 25 е, супер красива, нежна и възпитана. Строителен инженер е по професия, а аз съм чистач на офиси, на 28 години. Още повече ме впечатли, че не се отказа от мен като разбра какво работя. Излязохме в един малък ресторант за първа среща. Сподели ми, че много иска да обича някого, аз също. Продължавайки темата и казах, че искам бъдещата ми жена да не работи, да седи само вкъщи с 2-3 деца. При което физиономията и замръзна за секунда и каза, че е невъзможно да се пороби с къща и деца и като искам слугиня, да си наема. Тя нямало да спре да работи и не излизала с "мързеливи мъже", които си клатят краката у дома. Каза, че мрази такива като мен. Остави пари за вечерята си и замина. После и звънях 2 пъти, затвори. Звъннах 3 път, но вече бях блокиран. Тази направо ми разби сърцето. Наистина ли вече няма жени, които да обичат да седят вкъщи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7c82c39220
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   И аз щях да си тръгна. Сигурна съм, че с нейната професия изкарва повече пари от тебе, а ти говориш глупости. Като чистач как ще издържаж жена и деца, когато тя само си стои в къщи. Просто и изтрии номера и си търси друга глупачка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b8c86882df
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Има, разбира се, просто тази жена не иска да се занимава само с това, защото е вложила в образование и професията я удовлетворява. Ако бизнесът е твой с почистването и печелиш достатъчно, винаги ще си намериш жена - домакиня, може да не е българка, но какво значение има. Защо съдиш по един случай? Ако обаче не можеш да осигуриш финанси за подобен семеен модел, няма да се съгласи никоя разумна жена, макар и желаеща да е домакиня. Щом искаш такова семейство, на първо време осигури къща в добър квартал с ниска престъпност, млади семейства и свестни училища и условия за спорт. Закупи си и удобна, голяма кола за децата. Започни да си плащаш ипотеката и прецени все още ли можеш да си позволиш жена - домакиня с няколко деца.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 222946a5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Ти не си и на нивото. Тя е учила, има уважавана професия. Ти до нея ще си като кръпка.
Почти винаги тия с най-смотаните работи са най-нагли и комплексирани. Искаш жената да е домакиня, да има много дечица, а реално не си милионер, нито получаваш повече от нея. То хубаво да искаш, ама какво предлагаш? Жената бързо се е усетила , че си комплексиран. Била е добре настроена към теб, ама ти се олял. Търси си някоя по-проста, с по-ниска заплата.Или изкарвай милиони, че да искаш такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3bfbc72bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Човек, ти си чистач. Как очакваш да теъгне с тебе. Изобщо си нямал шансове. Не си и на интелектуалното ниво. Хвани си друга категория жена, не инженерка. Се едно няма други хубави, айде са. Социалните статуси са ви различни, че и вечерята ти е платила....

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5d5e6693fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Темата е фейс. Чистач, който желае бъдещата му жена му да бъде домакиня и да му гледа децата в къщи. Все едно безработен живеещ от помощи да има претенции към бъдещата си жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8f185fcb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Изложил си се като кифладжия — жената е учила, вложила е средства в личностното си развитие и към момента е с доста добра и респектираща околните професия. Изглежда се е доказала не къде другаде да е, а в САЩ, там е в пъти по-трудно заради огромната конкуренция и наплива от всякакви чужденци.

Жена за вкъщи, която да пере, чисти, да готви и да гледа децата, изисква сериозен мъж със също толкова сериозни финансови възможности. Трябва да храниш няколко гърла, с чистене на офиси това няма как да стане. Да не говорим, че никоя уважаваща себе си жена не би се набутала просто за слугиня на някого — жени с цели, достойнство и стремеж искат да бъдат наравно с мъжа в къщата. И това е напълно нормално предвид способностите на отделния индивид.

Тази жена в момента, харесва ти или не, е много нива над теб. Изглеждал си нелепо и дори смехотворно. Дала ти е шанс, защото се е заблудила, че си добър и стойностен човек; хубаво е, че не определя никого според пари и професия, но ти като типичен Ганьо си омазал брутално пейзажа. Не очаквай да ти се обади, няма шанс. За другия път да си имаш едно наум — такива глупости не се мислят, камо ли да се говорят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 76fdffb9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не, че няма такива жени. Не си се насочил към правилната.
Аз съм учила 20 години, още 20 работих като луда. За сметка на личния живот и семейство. Сега с удоволствие бих си седяла вкъщи да си гледам децата и дома/ако ги имах/.
Други също не толкова амбициозни, които не мечтаят за самостоятелна кариера, а за деца и семейство също биха се радвали на такъв вариант.
Но да очакваш от едно момиче на 25 год., строителен инженер, която е вложила немалко усилия, средства и време да постигне това и която очаква да се реализира оттук нататък и "да бере плодовете на своя труд", да си стои вкъщи, няма как да се получи!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 757732c02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ти сериозно ли мислиш, че като чистач можеш да си позволиш подобен начин на живот и такива изисквания? Нямаш основания да се сърдиш, жената е реалистка и съвсем честно ти е казала мнението си. Тя е инвестирала достатъчно в образование, положила е труд, за да постигне по-добра работа и доходи, а не да бъде домашна прислужница, детегледачка и безплатна секс гърла на някой субект без образование и с ниско социално положение. Всяка уважаваща себе си жена с нейния статус ще ти го каже.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 562c454b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Какво означава жена-домакиня? Нали като роди ще започне доброволно да слугува най-малко 18 години на детето си. Какви са тия лигли дето ги намирате и им се давате? Нали ти като мъж пак "слугуваш" и вършиш други неща, но от друго естество. Моля по-сериозно.

Просто тази жена си е търсила повод да те зареже. Ако реално те харесва въобще нямаше да и дреме кой и какъв си. А и тук споменаваш просто среща, а не съвместен живот така, че още по-ясно става, че си изкарал късмет подобна филмарка да те удостои с отсъствието си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cf778dd12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   И кой ще изкарва пари да издържа домакинята и 2-3 деца. Жената е образована и с професия, ти искаш да я навреш вкъщи, да живее в мизерия и да ти носи ракия и салата… И аз щях да си тръгна на секундата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b8101b9c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Много мъже имат подобни цели, но човече, ти си абсолютен тъпанар в преследването им. Не може да изтресеш подобна тъпня директно. Жената се манипулира, малко по малко. Направи й ти едно дете да видим няма ли да се грижи за него, после като почне да се озърта - прас второ. Само, че децата не са пречка за кариерата. Ти искаш да я приравниш до себе си, демек надолу да я издърпаш, айде стига. И аз искам жената да гледа децата и знам, че ще си ги гледа като дойдат, но не бих се изтъпанил с такива директни мисли.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a2f393432d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Е ти как си го представяш това за жена в САЩ? Там феминизма така ги е отровил, че е и Доналд Тръмп да беше, нямаше да се съгласи никоя. За голям процент от жените, да не кажа всички жени в САЩ, мъжът е банкомат, спермобанка и нищо друго. Пусни си сериала, , Сексът и Градът, , и ще разбереш за какво иде реч. Остави ги американките, че още преди 30г. са с навъртян километраж като държавна жигула. Тая ще се поебва на воля до към 35-6г. ще забременее от донор, после като почне сама да си гледа детето може и да се сети, че и трябва мъж, ама увиснал чувал с багаж, кой би взел. Махай се от САЩ, там семейните ценности отдавна са умрели. По-добре направи някой лев там и се върни в бегето.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a6706d916e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Мъжете хубаво искате жена- домакиня, но как очаквате жените просто да се доверят на един мъж, просто защото е мъж. Мъжете действате на база нагон. Откъде една жена да е сигурна, че няма да я оставите, заради някоя по- млада и засукана или че няма да почнете да изневерявате (да, никоя жена не е длъжна да ви търпи изневерите, защото не можете да си го държите в гащите, крайно време е да го разберете). Какво да прави такава жена без образование и трудов стаж или такава, каквато е зарязала развитието си в името на вашите изисквания? Да оцелява и едвам да връзва двата края, понеже е зарязала работата си, защото вас ви мързи да си почистите мизерията или да си сготвите нещо елементарно. Накрая искате да опънете нещо "младо и свежо", защото "сте мъже и то е нормално", а телата на жените ви не са същите от раждането на децата, които ВИЕ сте искали.
Другото е че искате жена ала домакиня от 50- те, а се стискате да давате пари или смятате, че не сте длъжни да инвестирате в дом или по- високо заплащане, или поне едно от двете. Че вие да не сте луди, че да давате пари за дете или пък камо ли за жената? ! Значи, хем жената да готви и чисти, да ражда и гледа деца, хем основно тя да плаща за тези неща, някак си. То тогава май е по- добре без мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3f9177a72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Извинявай, но жената сигурно печели 2 пъти, ако не и 3 пъти повече от теб, сктсала си е г... за от учене и от работа за да стигне до там, а ти искаш да зареже всичко и да мизерства с твоята заплата на чистач? ! Е, не е ли малко нахално? Ще се откажа аз от целия си живот, от стандарта си, от мечтите си и от всичко и за какво, защото някой искал безплатна прислужница! Намери си някоя завършила 5 клас с 3 и може и да ти се получи. Обаче да предлагаш такава глупост на жена с кариера, забрави. Не само тя, ВСЯКА жена с образование и песрофия ще те отреже.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3fe6130ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   И аз ще те изритам ни нейно място. Ако някой ми каже такова нещо, ще чуя единствено, че аз не съм пълноправен човек, който може да прави самостоятелни избори за живота си. И трябва да бъда зависима от някого, независимо кого. Ако утре имаш дъщеря и това е примерът, който вижда от майка си, може да попадне на някой, който я тормози и тя да не може да си тръгне, защото е зависима. Даже не мога да разбера защо искаш такава жена.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 15a20da2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ама ти си хем шуто, хем бодливо. Не си видиш голия г. з, ами и наклон даваш как и на момичето да и се оголи дупето. Смело момче си ти , истински българин в чужбина. Направо си те представих. Наперен, смел, уверен във възможностите си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9af93c8542
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Тя очаква от бъдещия си мъж равностоен партньор който да поеме своята част от битовизмите, а защо не и цялата част след като тя печели повече. Не може на успяла жена да пробутваш стар патриархален модел на взаимоотношения. Не си за нея, правилно те е орязала.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4ca6ed6fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Знаеш ли колко изкарва един строителен инженер на месец в САЩ? Толкова колкото ти като чиста за 6 месеца.
В твоя случай - всяка жаба да си знае гьола...
Тя не е лъжица за твоята уста.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4ca6ed6fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Знаеш ли колко изкарва един строителен инженер на месец в САЩ? Толкова колкото ти като чиста за 6 месеца.
В твоя случай - всяка жаба да си знае гьола...
Тя не е лъжица за твоята уста.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3fc4884599
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Много правилно е постъпила жената! Аз бих постъпила по-същия начин! Значи искаш, да и направиш деца, да и сложиш престилка и да седи в кухнята и с децата?!Много филми си гледал, или много книги си чел за старото време. Ти искаш, да я направиш зависима от теб, и дори да я откъснеш от средата и? Много правилно е постъпила като те е блокирала! Попаднал си на амбициозна и интелигентна жена. Ти просто си и завидял,че ТЯ има по-хубава професия от теб. Ама като не можеш да и стигнеш нивото беше решил да я свалиш?! Никога не постъпвай така с друга жена. Защото свястна жена, няма да стои при теб. А някоя мързелива и лека жена, те така искат все да ги издържа някой.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0aa740f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Горчивият феминизъм от 50 комплексирани лелчета е налице в тази тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ca181d5c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз седя вкъщи и си гледам детето.
НО
Това е мой избор
Работя от вкъщи

И въпреки, че сама го поисках и все още вярвам, че решението ми е правилно - понякога ми е самотно. Иска ми се да имам повече социални контакти. Хора, с които да говоря за неща, различни от темите за деца и вечеря.

Но от другия месец започвам курсове. И съм много развълнувана

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f26ac60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Човекът ѝ казва, че той ще издържа семейството, а тя ще се грижи само за домакинството, а оная му вика "с мързеливи мъже не излизам". Буахахаха :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 679c7654b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Мечтата на всеки Ганьо, жената да е хем красива, хем да не смее устата да си отвори, хем да му е прислужница 24/7, хем да не харчи никакви пари, че ако може и така междувременно и 3 деца да роди, които разбира се да гледа сама, защото това да буташ количка или да помагаш с уроците е срамно да великия мъж като Ганчо. И когато, о ужас, след като не успее да намери такива жена, следва лудо плюене, как всички жени са гадни феминистки, пък той милият станал на 45, живее с мама, я работи, я не, обаче няма и няма такава жена. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 53aa357536
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Оххх ама и ти си значиии. Виждаш, че е интелигентна. Защо й говориш неща в стил турски сериал. Първо, не обичам такива като тебе, значи не си ми на нивото. Ти нямаш добра професия, а тя ще има. Един вид трябва да те издържа. После, имаш старомодби възгледи. Да, ама това значи да мизерствате. Тя се дразни, щото ще й е скучно вкъщи с децата. Иска да се развива. А ти хем изкарваш по малко, хем искаш тя да не работи. Пълно е с жени, които не искат да работят, обачеее ттябва ти да си богат. Тогава се навиват и тогава трябва да търсиш някоя, която да не е кариеристка.
Аз преди време бях като тая, ама сега ми увря акъла и ценя мъже, които искат да ме гледат. На работа изобщо не е толкова забавно, колкото тя си мисли, а като цъфнат и две деца, едвам ще има време да се нагримира. Да я видиме тогава...

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f26ac60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Повърхностните еманципатки не могат да разберат едно важно нещо и то е, че основното, което търси всеки сериозен мъж в една жена, не е нито прислужница, нито секс играчка, ами добра майка на децата му. А добрата майка с добре развит майчински инстинкт няма как да делегира отговорностите по възпитанието на децата си на чужди хора, като ги праща по занимални и детски градини, докато тя си гони кариерата, нали се сещате.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8de47da8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До 27. Как реши, че само майката възпитава и образова децата? Пък после еманципаткатанеразбирала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5ebfa6d10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   27, пич, ти точно такива деца гледани от майки- орлици знаеш ли после колко дефицити имат и колко трудно се справят с живота като възрастни? Да не говорим колко си остават мамини синчета/ щерки?
Авторчето, като искаш жена домакиня първо наблегни на работата, щото като чистач няма да стане даже и в Америка. След това си търси такава жена, не инженерка с диплома и кариера, а чистачка като тебе или някоя, дето я мързи да работи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 873d3ed7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   А ти, можеш ли да дадеш рационално обяснение, защо ти е жена домакиня? Искаш, да зависи от тебе, и 1 лев неин, да няма нали? И след като се скарате, ако тази жена, няма родители отива директно на пътя. Така че... много добре е постъпила, като те е махнала навреме. И аз бих те махнала. Да работя, хубава работа и някакъв да ми каже, напусни я да си само моя... не е ли психопатско? Само не е феминизъм а самосъхранение. Защото сметките като дойдат, не те питат дали си мъж или жена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2bd048c690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Няма как някой да ми каже: "ще си домакиня" и да се съглася. Такова тъпашко мислене само в талибанските държави съществува вече. Този модел на семейство отмина и никога няма да се върне. В нормалните държави децата на 6 месеца са в яслите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 65f26ac60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   28, не само, но основно - така е заложено от природата. Разбира се, не пречи и да е обратното - мъжът да се грижи за децата, а жената да гони доходи, но тогава пък на еминаципатките ще ви е криво, че мъжът не бил никакъв мъж, нали така?
Както и да е, да се върнем на тъжния факт как еманципатките поставяте кариерата си пред интересите на децата си. Кога станахте такива жалки егоистки бе? :(

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8de47da8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Темата не е нова, но става ясно, че е добре да си знаеш мястото. Автора хубаво се е прицелил на високо, повярвал си е /не знам как/ и от високото, та на неговото си място. Много често, че в живота, хубавите ябълки прасетата ги дадат, но точно тази ябълка си е знаела мястото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7d3d2cc0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Според мен темата е измислица с цел провокация.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker