Не е достатъчно жената да се държи добре с мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е достатъчно жената да се държи добре с мен.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 969 пъти
Искам да има образование,професия,пари,апартамент и д е постигнала много зад гърба си,сама. Ако ще да е и на 25-26, да не е възрастна и зряла. Не ми е достатъчно само мило отношение,секс,целувки и нежност , не съм женен,нито давам някоя детска лигла,да ме манипулира,а в същото време да е смешна продавачка в магазин,сервитьорка ,срам ще ме е жена ми да го работи това и да го казвам на хората,пред себе си да го казвам също. Много ми е минало през ръцете и вече ми писна, какво си мислите ,че е достатъчно само да сте мили,нежни и да ни целувате и галите по главите,с детските ви гласчета,станали н по 24-25-30 години ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: d34661b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ти може и Адриана Лима да искаш ама тя иска ли те е въпросът?
Слез на земята.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 840e298591
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Звучиш като човек, който няма представа какво е любовта и е изключително повърхностен. Най-богатият и успял мъж, с когото съм общувала, когато му казах, че работя в магазин дори не е направил намек за снизхождение или подигравка (говорим за човек с изключително пиперлив характер, който за други неща ме е нападал и обиждал доста). Даже напротив - като разбра за това (понеже се запознахме в период, в който се "шляех" и не правих нищо, започна да се отнася с много по-голямо уважение към мен. Бившият ми пък беше преподавател в най-елитните учебни заведения в София с висока степен на образование ( че е хип-хоп изпълнител и името му е много известно в тези среди) и нямаше нищо против да бъде с незавършила висшето си образование провинциалистка, която най-вероятно щеше да работи нискоквалифицирана работа и ме умоляваше да отида при него в София за постоянно. Като че ли колкото по-нереализиран и комплексиран от собствените си неуспехи (поне в своите очи) е даден мъж, толкова повече изисква и изисква от жената да е преуспяла, и обратното.
Ж25

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b4b18f2b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Моята приятелка е работила всичко, като сега е администраторка с мижава заплата. В същото време има месеци в които вземам петцифрена заплата като мениджър в просперираща фирма. За мен пък е най-важно да се обичаме и гушкаме и да сме заедно. Няма срамна професия и понкога на много стойностни хра им се налага да започнат отнякъде. Особено пък в нашата държава, където всичко става с връзки. Всичко зависи от човека. Ако знаете колко тъпи селянки и завършени 30 годишни лелчета има покрай мен, а се водят на супер длъжности. Но за да хванеш стойнстна жена, каквото и да значи това понятие, самоят ти трябва да предлагаш нещо подобно. И в крайна сметка важно е да си допадате и да се обичате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 86ce4fb995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами че аз на 24 години завърших образованието си. Как за една-две години се трупат пари и се купува апартамент? Имах, но наследен от родителите ми. А в професията тепърва се налагах. Чак сега - когато съм на 40 и кусур - мога да се обърна назад и да преброя успехите си. Очакванията ти са нереалистични, авторе. Както биха били нереалистични, ако едно момиче очаква от 25-годишния пикльо, наричан нейно гадже, да е "постигнал много зад гърба си сам". Освен ако не е наркотрафикант, не виждам как на тази възраст може да си осигури онези символи на благополучие, които ти се въртят в главата. Дори момчето да е започнало свой бизнес, минават години преди той да започне да носи дивиденти.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 658c846216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ти на колко си, как изглеждаш? Какво образование имаш, какво работиш? То не ставо с искане, какво предлагаш?

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7093b24440
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбрахме какво искаш. Не разбрахме какво предлагаш насреща?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a3ac697db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "какво си мислите, че е достатъчно само да сте мили, нежни и да ни целувате и галите по главите, с детските ви гласчета"
Ами явно си от тия дето се погалвст по главите, миличко биват целунати и с нежно гласче пратени при мама им...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8279aa9a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А ти какво предлагаш в замяна като имаш толкова изисквания? Или си от тия дето още си живеят с мама и тате, нищо че вече гонят 30-те, работят за 800 лв, цял уикенд лежат на дивана и ако не е мама да им наготви и изпере ще тънат в мръсотия и ще станат 100 кг от ядене на боклуци, но иначе с големи претенции към жената до тях. Ама да има апартамент, явно ти нямаш и искаш някой да ти даде безплатна квартира, пък кола, пък да печели много, пък да е като манекенка, ама да готви и да ти чисти като мама...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6dd24fb294
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти сериозно ли? Жива да не бях хахаха

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker