Наистина ли има чувства към мен или съм поредната свалка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина ли има чувства към мен или съм поредната свалка?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 705 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20г. Много съм срамежлива, не се обличам провокативно, нито пък се държа като кифла. Не съм имала гадже до сега и може би затова нямам особен опит с мъжете. Преди около две години ми писа мъж на около 45г, който познавам, той е ерген и дотогава даже не съм предполагала, че може да се заинтересова от мен, все пак имаме огромна разлика в годините. Беше по случай рождения ми ден и ми пишеше как ако е бил по-млад, щял да ме покани на кафе, че съм много красива и т.н. Аз естествено му обясних най-спокойно, че няма как да стане, че разликата ни е голяма и той се съгласи, но понеже често се засичаме, той продължи да ми прави комплименти, даже без знанието ми няколко пъти ме причакваше пред нас в тъмното, не беше настоятелен да ме дърпа към него или нещо такова, но аз му казвах повече да не ме чака, защото няма да тръгна с по-възрастен от мен. Пък и му се носи славата на женкар. От време на време ми намекваше за секс, но аз пак го отрязвах, но пък е имало моменти, в които си говорим за сериозни неща (когато нямаше с кого, си писах и споделях с него), после обаче пробва да пише на една моя много близка приятелка, явно за да види реакцията ми. И така в продължение на година и нещо ме ухажваше, въпреки че му отказвах. После цялата история стигна до нашите и аз реших, че е най-добре да спра да използвам социалните мрежи и си изтрих акаунтите. Като се засякохме на вън ме питаше защо съм го блокирала, но реших да приключа всичко. Явно си е помислил, че след като си пиша с него, значи не ми е безразличен, но казвам ви честно, никога не бих тръгнала с по-възрастен мъж, единствената причина, че си писах с него, е защото не съм особено популярна и харесвана и някак си ми става приятно, когато някой ме забележи, но това не означава, че съм лесна и се хвърлям на първия срещнат! Та искам да попитам по-конкретно мъжете...Вие бихте ли се занимавали с момичета, значително по-малки от вас? И какво е мнението ви за цялата тази история? Аз поредната бройка ли съм? Понякога съм си мислила, че той просто иска да пробва дали може да свали по-млада заради егото и самочувствието си. От друга страна, почти две години минаха, а той не се отказа..
Извинявам се за дългата тема и благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 дни
hash: 6192b42f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   А защо не. Има и хора с по 30 години разлика.
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker