Имам ли някакви шансове с това момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли някакви шансове с това момиче?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2822 пъти
Добър ден :) Ще ви разкажа накратко, за една история свързана с моят любовен живот. Момичето, което обичам я познавам от 15 годишна, аз съм 2 години по-голям от нея. От тогава до сега, тя е на 21, а аз на 23 сме ходили и късали сигурно 5 пъти.

Когато бяхме по-малки, ходенето ни е било до максимум 1 седмица. Винаги сме имали нещо един към друг. Един прекрасен ден, когато тя беше на 18 аз на 20, така бяхме тръгнали, че ходихме 7 месеца, всичко беше много хубаво, но в един момент тя сложи край на всичко, а аз толкова много я обичам.

Преди като бяхме по-малки не и обръщах толкова внимание, но сега е по-различно. След тези 7 месеца, аз бях много зле не си и мислех за друга, направо ми се късаше сърцето. Тя продължи обаче все едно нищо не е било, хвана се с 1 той беше с нея заради секса, след това 2-ри, 3-ти, 4-ти и всички са я унижавали и са били само заради секса с нея. Аз разбира се преустанових всякакви контакти с нея, 2 години нито съм я чувал, за виждане я виждах чат пат живее все пак в моя квартал.

Тази година след дълъг размисъл от моя страна реших да и пиша. Писах и видяхме се няколко пъти, и аз отново хлътнах по нея, след 5-тото излизане се целунахме, тя каза сега пак сме заедно аз останах в шок, както и да е.

След това правихме секс и на следващия ден исках да я видя, тя се измъкна с нещо и ми каза, че трябва да поговорим, аз усетих че пак отиват нещата както от преди 2 години и тя пак ми каза, че не искала да ме наранява много държала на мен, чувствала ме като повече от приятел.

Понеже записа 2-ро висше и сега работи и учи на 2 места и каза, че нямало да има време да се виждаме. Обаче сме от една компания, и като изляза и тя е навън повечето пъти. Като и кажа нещо, избъзикам се с нея, тя ме щипе рита и тези детските истории, дето установяваш, че някой има симпатия към теб.

Отдръпна се от мен, не ми пише прави се на луда, аз като и пиша ми отговаря обаче. Не мога да разбера, какво иска. На мен винаги ми е пукало за нея и тя го знае, и заради това си прави каквото иска. Нямам идея какво да правя. Приятели ми казват зарежи я хвани си друга ще ти мине, но не мога да я забравя. Кажете как да постъпя? Мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: c649eba25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето не знае какво иска. Това е явно от пръв поглед. На второ четене мисля, че не иска да се обвързва и за това с такава лекота продължава напред след всяка връзка. Мисля, че ти искаш нещо повече от нея - не само връзка, а една сериозна връзка, защото се вижда, че държиш на нея. И тя го вижда. Може за това така да те размотава.

Просто се отдръпни леко. Виж й действията, държанието й спрямо теб. После ако това не помогне... постави въпроса ребром - какво искаш ти от мен? Ако и това не помогне... или чуеш :"Ами не знаам"... или нещо такова - просто е ясно, че няма да потръгне работата. Момичета много. :)) Знаеш какво да правиш. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 424b1b06a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Тя според мен не се е влюбвала истински и не знае какво е любовта. С другите с които е ходила, ако е ходила с тях заради секса само, следователно тя не ги е обичала, не е имало любов.

А към теб не знам какво изпитва, но просто й трябва да се влюби в някой, той да я зареже, тя да започне да страда, да види какво е любовта и да я оцени, да оцени това чувство и така може и да си помисли пак за теб и то по-добре да помисли върху нещата, дали да пробва пак с теб, да се обвърже и то сериозно. Остави я за сега, мисля че тя все още не е оценила това чувство-някой да държи на теб и да те обича :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 46424b0ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хем те харесва, хем й се иска и с някой друг, ако може, но винаги да си има тебе за вариант, ако не й провърви. Вижда, че може да те разиграва, затова както казаха над мен, остави я малко... Не е малка, това са несериозни работи.

Момиче съм и имам подобно на нейното поведение понякога. Съдейки по себе си - не можеш да разчиташ на такъв човек за адекватна връзка без да мислиш какво ще й хрумне след десет минути.

Моят съвет е изобщо да не се занимаваш с нея... не знам колко ще е полезно, защото се вижда, че много я харесваш, но с такъв човек просто не може да си спокоен. По-добре страдай сега известно време, отколкото да се мъчиш месеци с момиче, което не е наясно със себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 486a1fff71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора
Не я търся често, през 3-4 дни да не кажа седмица. Там е работата, че при нас има история от много отдавна. Мъка ми е, като излезнем с компанията, и тя като е там, и не мога да я прегърна или целуна. И заради това, преди избрах да не излизам с приятелите ми заради нея.

Каквото се писано това ще стане явно. Жени много, но не и като нея. Има нещо в нея, което ме кара да я искам още повече, и след толкова години, да не ми умира ентусиазма към нея.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9c6206b8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се е наживяла момата още, наистина не знае какво иска. Ако толкова я харесваш чакай я да се наживее и тогава. Но през това време друга ще те омае. Явно си човек, който се отдава напълно, има момичето, които ще го оценят. Успех.

Ale

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 486a1fff71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора
То да ти кажа е повече от харесване, защото нямаше толкова дълго да се занимавам, ако беше просто тръпка или харесване. Все пак благодаря на всеки, който изказа някакво мнение по въпроса.

Една приятелка, която е мой човек също я беше питала за нещата случващи се с мен. И въпросното момиче и беше казала същите работи като на мен. И приятелката ми каза, не те лъже и същите работи както каза по-горе номер 5 за наживяването и така. Явно просто трябва да не си ги слагам нещата толкова на сърцето. Въпреки, че за нея ще ми е доста трудно. Благодаря за коментарите все пак.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2324dbd3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторе, предваритлено се извинявам за откровеността, надявам се да не те засегна, но от това, което си написал, оставам с впечатление, че не си пасвате в леглото. Последният път тя е излизала с теб над 5 пъти, целували сте се, казала ти е, че сте заедно, но след една прекарана заедно нощ, е дала пълен заден... При предишната ви раздяла, явно е намирала мъже, които да й пасват в леглото, но пък не се е получавало с емоциите. Според мен, тя си има сравнително дълбоки чувства, но нещо във физическите взаимоотношения с теб не й достига/допада. Ти освен с нея, имал ли си сексуални отношения с други момичета? Мисля, че трябва да се опиташ да подобриш техниката си, след което на шега да й подхвърлиш колко си надобрял. Ако трябва, подхвърли, че си си хванал някоя кака да те отрака, а ако прецениш и го направи... И виж дали това ще доведе до положителен развой на нещата. Ако не помогне, значи останалите тук са прави и просто трябва да помислиш да търсиш половинката си в живота някъде другаде. Късмет и всичко добро от мен, дано съм била от помощ.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 486a1fff71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От Автора
Имал съм преди това 2 момичета, но да кажа чак че имам богат сексуален опит не. Значи и аз подозирам нещо такова, но преди като бяхме заедно 7-те месеца си правехме секс редовно и нямаше проблем. Това и е най-сериозната връзка в живота както и на мен. Забелязах обаче, че точно в началото правехме редовно секс, постепенно тя почна да се дърпа и да твърди, че не и е до това сега или нещо подобно.

Това се случваше, като бяхме гаджета и накрая се разделихме. Ще помисля над нещата просто като съм с нея ми е притеснено, защото имам много дълбоки чувства към нея и може заради това да не стават нещата в леглото.

ПС:Не се засягам даже благодаря за мненията ви всяко едно ще ми е полезно, защото обичам това момиче мерси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker