Влюбена - загубена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена - загубена
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3746 пъти
На 20г. съм. Момиче. Не знам дали е точно влюбване, но просто такова чувство изпитвам точно за втори път досега. Супер силно хлътване и пристрастяване. Много специално чувство!

Поводът да го срещна беше, че трябваше да изкарам шофьорска книжка. Та той ми беше инструктор. Още първия миг, в който го видях и изтръпнах. Усетих, че ме привлича адски много! Странното е, че като цяло доста си прилича по външност с първия човек към когото изпитах същото. Само дето с първия беше лятна авантюра и се получи поне нещо, докато с Него нищо не стана. Но все пак той си гледаше работата.

Всеки път когато ходих на кормуване адски много се вълнувах и като влизах в колата цялата треперех от вълнение и като говорех с него се притеснявах. А той не знам на колко години е точно, но е някъде около 30-те.

Иначе с него много добре си разговаряхме, имало е и смешки и закачки, даже няколко пъти ми е казвал, че съм хубава по различни поводи. Тогава в колата постоянно вървеше радио Меджик ФМ или радио Мелъди, сещате се какви песни пускат, ретро хитове от 70-те и 80-те, доста от тях романтични и тогава супер много се унасях с тях и си представях какви ли не хубави неща с него. Затова бях и толкова разсеяна по пътя и той все ми се караше.
А понякога беше и груб в забележките си и тогава много ме нараняваше:((

През времето когато е говорил по телефона не съм усещала да е говорил с гадже примерно или да речем с жена си ако е женен. Но предполагам, че май си има жена:( Но деца мисля, че няма.

Та вече като си взех книжката и от около 8-9 месеца вече няма как да го виждам. Наскоро случайно го видях с учебната кола и колкото се зарадвах, толкова ми стана и гадно:( Защото хем искам да съм с него, хем си казвам, че е невъзможно... Но за мен няма невъзможни неща ! Мисля, че не само по филмите се случват уникалните неща...

ТА, ХОРА, СПОДЕЛИХ ВИ ТОВА, ЗА ДА КАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ: АЗ СЪМ ОБЪРКАНА, ЗАЩОТО СИ КАЗВАМ, ЧЕ ТОЙ НЕ ИЗПИТВА СИГ. ТОВА, КОЕТО АЗ И ЗАТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ НЕЩО.

НО РАЗБЕРЕТЕ МЕ: НЕ МОГА ДА СПРА ДА МИСЛЯ ЗА НЕГО!! СЪНУВАМ ГО МНОГО ЧЕСТО!! И СЕ ИЗМЪЧВАМ !
И ВСЕ ПАК ТОВА ,КОЕТО ИЗПИТВАМ Е ТОЛКОВА ИСТИНСКОООО !!! :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7abbb9a2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам като си кормувала при него му имаш номера? Не може да не сте се чували по тел.във връзка с часове/изпити.Просто му звънни да му благодариш,че добре ти е преподавал уроците :)) Похвали му се,че сега караш много по-добре (дори да е лъжа) ... нещо го забаламосай. Ореди си кафе с него. Мисля, че няма да откаже ;)
Успех.

Щом човек толкова силно иска нещо- няма начин да не успее, стига да си го постави за цел! :)
П.П. Не знам какво те е учил и как са ви минавали часовете, но въпреки всичко- карай внимателно :) и умната!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 76afbaa8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм авторката на историята. Да добавя, че още имам номера му и от време на време се разчуствам когато си пусна някоя от песните, които той слушаше в колата, докато карах, и ми идва да му пратя някакъв смс, но после се спирам, защото не искам да изглеждам като глупачка. Не искам да го забравя този човек, защото това което изпитвам е адски силно! Но ако го потърся и му се разкрия, рискувам да бъда наранена ..

Какво бихте направили вие ???

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 76afbaa8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1. благодаря за съвета, но ще е доста странно да му се обадя и да му кажа това след толкова много време. И ще е доста странно да го поканя на кафе:)

Първото, което е аз се притеснявам от него, защото чувствата ми са искрени, а той изобщо не предполага и не искам да изглеждам като някаква глупачка в очите му :(

ИСКАМ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ УЖ СЛУЧАЙНО.. А МЕЧТАТА МИ Е ДА СЪМ В НЯКОЯ ДИСКОТЕКА И ДА ДОЙДЕ И ТОЙ ТАМ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН.. ОБСТАНОВКАТА ТАМ Е ПРЕДРАЗПОЛАГАЩА.. ПРОСТО НЯМАМ ТАЗИ УВЕРЕНОСТ И СМЕЛОСТ ДА МУ ПРИЗНАЯ НЕЩО ТАКОВА КАТО МУ ЗВЪННА ДА РЕЧЕМ.. ПРЕПОЧИТАМ НЯКАКСИ С СМС-И ДА ПРОУЧА МАЛКО БЕЗ ДА СЕ ИЗДАВАМ ..
ПОМАГАЙТЕ :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: feedd4bba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, да ти имам проблема хахахаха разсмя ме. Ще обърнеш земята наопъки и ще го намериш. Ще разбереш женен ли е, което е много важно и тогава ще решиш какво ще правиш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d4ecbbe1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако имаш малко излишни средства - вземи уж "опреснителни часове". Обади му се и кажи, че не се чувстваш уверена да шофираш, или пък искаш да усъвършенстваш паркирането и искаш да вземеш няколко допълнителни часа при него.

После - действай, пусни в ход женския си чар, флиртувай с него и то ще си проличи дали той е позитивен към чувствата ти.

В крайна сметка - нищо не губиш, ако откаже. Само не му се хвърляй в леглото за една нощ и то при първата му покана - това ще те принизи в очите му.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ca738f2ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вземи допълнителни часове, под някакъв предлог, разбери дали е обвързан сериозно, ако не е, опитай се да го подпиташ дали излиза по дискотеки, клубове, как се забавлява, какви са интересите му извън кормуването.Най-добрия вариант ще е, ако ходи на някоя определена дискотека или клуб, ако разбереш коя е, може да кажеш, че и ти много пъти си ходила и много я харесваш и си учудена, че не сте се засичали.
След което разбира се започваш да я посещаваш честичко, докато не се засечете.

Друг вариант е примерно да му кажеш, че искаш да го помолиш за услуга, ще му обясниш колко си притеснена да излезеш с колата си да шофираш сама и как нямаш увереност, след което ще кажеш, че ще почерпиш или платиш за да те придружи до еди къде си, но с личния си автомобил един вид да се пречупиш да шофираш там, след което като приключите можеш да предложиш да го почерпиш.

Като цяло, ако е заинтересован от теб и не е обвързан, няма да има проблем, дори той сам би трябвало да потърси някакъв контакт с теб във времето извън курсовете.
Много бих се радвала, ако имаш някакъв успех с въпросното момче :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6d1a9251f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ех хора, защо ви е страх да си покажете чувствата, нито е лошо, нито е срамно. Но ако човека си има жена не прави нищо, по лошо ще стане. Или ще те отреже, или ще има нещо краткотрайно и после пак си без него. Помисли добре.

А иначе ако е свободен, звъниш и искаш да си платиш 10тина часа кормуване за да си припомниш, все едно не си карала отдавна. Но пак ти казвам, ако е женен недей, само ще страдаш.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 76afbaa8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   АВТОРКАТА:
Много ми е чудно как точно ще разбера дали е женен :) Освен направо да си го питам и да си му кажа: Ей, влюбена съм до полуда в тебе и ако не ме вземеш ще умра.. и ще изглеждам като най-голямата глупачка:)

Той имам чувството, че гледа на мен като на дете, а не като на момиче, с което може да бъде! Мисля, че не му се занимава с малки момиченца като мен, а според мен той иска жени около неговата възраст. Разликата ни е най-малко 10 години сигурно. Мисля си, че няма да ме приеме изобщо насериозно.

Затова нямам тази смелост, която вие искате да проявя. А и аз самата не съм от нахалните, от тези, които настояват и т.н.И мисля, че това дразни мъжете. Изпитвала съм го. И резултата е бил отблъскване!

Искам да подходя по-деликатно! Но затова пиша тук, защото не съм сигурна как ще е най-подходящо и искам да чуя различни мнения. Иска ми се да пробвам с смс-и да го разгадая без да знае коя съм :)))))))) Така пък съвсем нищо няма да изгубя, освен да се разочаровам :(

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ca738f2ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами защо не го потърсиш във фейсбук и да го добавиш, ако има профил. Тогава по-лесно ще разбереш за семейното му положение. Пък и ако го добавиш няма нищо да си помисли, и без това има хора, които добавят съвсем бегли познати, колкото да имат повече приятели, а в твоя случай ти е инструктор.
Това за смс-ите недей, някак е детинско и той няма да те приеме сериозно, може дори малко подигравателно впоследствие, ако разбере, че си ти. А и ако има жена, и прочете написаното, можеш да му създадеш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8fc9fd02dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има ли пръстен на безимения или отпечатък от пръстен? Можеш по това да си направиш изводите дали е женен или не.
Лола

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 76afbaa8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   АВТОРКАТА:
Да, знам, че е малко детинско с смс-ите и не е сериозно..
Още като ходех да карам съм го питала дали има фейсбук и за съжаление ми каза, че не си пада по фейсбук, скайп и т.н. ,т.е. няма. Иначе така щеше да е най-лесно, но уви..
Лола, пръстен нямаше, когато ходех. Но може да си живее с някоя без брак.

Казвам си - по-добре да го забравя, да престана с тази илюзия, но наистина не мога, защото само към още един човек преди няколко години изпитах същите силни и неконтролируеми чувства.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 216e0e0b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, хайде, стига де - само оправдания от твоя страна. Рискувай, какво толкова можеш да загубиш. И да те отреже - в голям град си и вероятността да се срещате и засичате случайно е малка, така, че няма да ти е неудобно да го гледаш и да се срамуваш.

Хайде, давай, направи нещо, най-добре му кажи директно - може пък тук да ти е късмета, когато човек има такова някакво особено вътрешно усещане, нещата обикновено са с хубав край.

Хайде, миличка, опитай, толкова си млада, целият живот е пред теб, сега му е времето да изживееш всичките си любови - споделени или не, да усетиш тръпката на младостта. Бъди участник в този живот, не стой да наблюдаваш отстрани. Защото тези, които само наблюдават и не се решават от страх да не сгрешат - животът просто ги подминава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 76afbaa8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Така е, адски си права, 12, но истината е, че в момента има други причини, поради които не мога да съм смелата и уверено-десйтващата! И точно това е пречката. И начинът за заличаване на тези причини е времето. Това е истината и само аз си знам най-добре защо. И не виждам изход..
( А вътрешно толкова силно искам да споделя с този човек и той да ми бъде упора в този наистина труден период в моя живот, НО ИСКАМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО, ... ТОВА СЪМ ГО ВИЖДАЛА САМО ПО ФИЛМИТЕ! )
;(

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f5eb9e1bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте, аз също съм лудо влюбена в моя инструктор и незнам какво да правя за съжаление има и жена и дете, но какво до направя не съм виновна че се влюбих точно в него.... много искам да му призная, но нямам тази смелост, а доста пъти ме пита дали си имам приятел и така нататък моля ви кажете какво да правя, не ми излиза от ума и няма как да го забравя :((((((((((

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 72f37afb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като се интересуваш от инструктори и постоянно въздишаш по филми погледни и "Дами канят" със Стефан Данаилов. Нали не си мислиш че ти си първата, а той е един сериозен непробиваем мъж. Да бе да как пък не :))). А като мъж мога да ти кажа че всеки обича "aгнешко" така че тези 10г разлика въобще не ги мисли за пречка.
Но наистина ако има семейство не прави нищо, че на кои повече на кои по-малко на всички са ни слаби ангелите.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d0b02731cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами ако разликата е повече от десет и 100 % има жена и дете ....... :((((((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker